OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem vagyok annyira otthon az olimpiai súlyemelésben, de tudván hogy egy 200+ kg-os felhúzás is mennyire nehéz, egészen felfoghatatlan, hogy valaki ilyen súlyokat dobál fej fölé.Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮267 a lökés 😀 övé ez a világcsúcs is 😊 de nehéz 8 kg lesz
Embertelen
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Mennyi ideje lehet még a csúcson, meglehet az 500?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮267 a lökés 😀 övé ez a világcsúcs is 😊 de nehéz 8 kg lesz
Embertelen
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Pfff 😄Nem tudom, Instagram 😀Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮Adják valahol? Eurosport, vmi?
Embertelen
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem tudom, Instagram 😀Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮Adják valahol? Eurosport, vmi?
Embertelen
Gyurma Pappa
warr_b

több mint 4 éve
Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮Adják valahol? Eurosport, vmi?
Embertelen
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮Embertelen

több mint 4 éve
Nyerni azért nem akarunk. Még nekünk kéne rendezni 😊Küldhettük volna Kiszel Tündét is 🤣😝Jó, de ennek a csajnak ki a “párja”? Egyszerűen hihetetlen kik képviselik folyamatosan országunkat..20. a magyar, no comment 😀A híres magyar kreativitásnak nincs párja.
liked.hu/divat/20-lelegzetelallito-ruhadarab-amiben-a-miss-universe-resztvevoi-bemutattak-az-orszagukat-2021-ben/
r.baggio
nagylaza
#JC6
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Küldhettük volna Kiszel Tündét is 🤣😝Jó, de ennek a csajnak ki a “párja”? Egyszerűen hihetetlen kik képviselik folyamatosan országunkat..20. a magyar, no comment 😀A híres magyar kreativitásnak nincs párja.
liked.hu/divat/20-lelegzetelallito-ruhadarab-amiben-a-miss-universe-resztvevoi-bemutattak-az-orszagukat-2021-ben/
r.baggio
nagylaza
#JC6

több mint 4 éve
Jó, de ennek a csajnak ki a “párja”? Egyszerűen hihetetlen kik képviselik folyamatosan országunkat..20. a magyar, no comment 😀A híres magyar kreativitásnak nincs párja.
r.baggio
nagylaza
több mint 4 éve
20. a magyar, no comment 😀A híres magyar kreativitásnak nincs párja.
r.baggio
több mint 4 éve
20. a magyar, no comment 😀hát ez mostly uninspiring
r.baggio
több mint 4 éve
De van zászló, nem értem mi bajotok van.De legalább jó nő vagy minimum aranyos lenne...de pont olyan semmilyen, (már bocsánat) mint a ruhája. Valóban az argentin vagy èpp a brazil, de szerintem a bulgár igazán helyes ès a ruhája is illik hozzá. Az izraeli is habár egyszerű, de legalább a csajban van valami...nem általa igazolódik a feltevès hogy nálunk vannak a legszebb lányok a világon20. a magyar, no comment 😀Azt gondoltam hogy erős szekunder szégyenérzetem lesz, de ez túllőtt a várt hatáson. Azt hittem az izraeli lesz a legvérszegényebb a csiszolt régi 1 Ft-os érmékkel, de a magyar mindent elsöprően a leggyengébb. A Türk Tanácsban ezzel fogják Viktort heccelni évekig...
r.baggio
gyeek
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
De legalább jó nő vagy minimum aranyos lenne...de pont olyan semmilyen, (már bocsánat) mint a ruhája. Valóban az argentin vagy èpp a brazil, de szerintem a bolgár igazán helyes ès a ruhája is illik hozzá. Az izraeli is habár egyszerű, de legalább a csajban van valami...nem általa igazolódik a feltevès hogy nálunk vannak a legszebb lányok a világon20. a magyar, no comment 😀Azt gondoltam hogy erős szekunder szégyenérzetem lesz, de ez túllőtt a várt hatáson. Azt hittem az izraeli lesz a legvérszegényebb a csiszolt régi 1 Ft-os érmékkel, de a magyar mindent elsöprően a leggyengébb. A Türk Tanácsban ezzel fogják Viktort heccelni évekig...
r.baggio
gyeek
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
A kép sarkában mindenki helyett röhögnek a srácok.20. a magyar, no comment 😀Azt gondoltam hogy erős szekunder szégyenérzetem lesz, de ez túllőtt a várt hatáson. Azt hittem az izraeli lesz a legvérszegényebb a csiszolt régi 1 Ft-os érmékkel, de a magyar mindent elsöprően a leggyengébb. A Türk Tanácsban ezzel fogják Viktort heccelni évekig...
r.baggio
gyeek
több mint 4 éve
20. a magyar, no comment 😀Azt gondoltam hogy erős szekunder szégyenérzetem lesz, de ez túllőtt a várt hatáson. Azt hittem az izraeli lesz a legvérszegényebb a csiszolt régi 1 Ft-os érmékkel, de a magyar mindent elsöprően a leggyengébb. A Türk Tanácsban ezzel fogják Viktort heccelni évekig...
r.baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
20. a magyar, no comment 😀Argentin cseh ukrán
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
20. a magyar, no comment 😀liked.hu/divat/20-lelegzetelallito-ruhadarab-amiben-a-miss-universe-resztvevoi-bemutattak-az-orszagukat-2021-ben/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aránylag régen eveztem a Tiszán, de akkoriban ég és föld volt a különbség a vízminőségben azelőtt és azután h beletorkollt a Szamos.Az nem aSzóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
index.hu/kulfold/2021/12/14/ronabia-autobaleset-folyo/
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
Willie Parkerhuculokukránok sara?
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az nem aSzóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
Willie Parker
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Szóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
több mint 4 éve
Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
több mint 4 éve
Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
több mint 4 éve
Napi hülye, mire gondolt vajon...?A patak sodrásánál már csak emberünk hülyesége volt erősebb. Kétlem hogy gondolt volna itt bármire is azonkívül hogy menő akart lenni.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May