OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Biztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
16 tonna fehér por. RIP szállítók.444.hu/2021/02/24/minden-idok-europai-drogfogasa-16-tonna-kokain-hamburgban
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Emlékek... Én csak egyszer dugtam kispolszkiban még az előző évezredben, azóta fáj a derekam.
Matthew99
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Nagyon igényesnek tűnik. legalábbis a formaterv rendben van. 😊 Szép!
Matthew99
több mint 5 éve
az autó maga nem izgat, csak az érdekel, hogy rámontázsolták-e a velencei látképre az autókat, vagy tényleg odavitték hajón egy darab kép kedvéért?
Matthew99
több mint 5 éve
Kis fityó
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Tegnap pont ment előttem egy régi, klasszikus kispolszki a rakparton. Még mindig szutyadék 🤣
Matthew99
Btw sosem felejtem el, valamikor '96-'98 környékén lementünk a Balatonra egy kispolszkival négyen a haverokkal, egyikünk se volt 180 centi alatt, egy élmény volt 😂🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezt is újságból lehet összerakni? 😄Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Szerintem meg irtó gagyin modernizálták.
Matthew99
Soha életemben nem mondtam volna meg magamtól, hogy ez minek tiszteleg.
De hát a Fiat csinál már ocsmány járműveket 😀
Toca
www.deagostini.com/hu/sorozat/ikarus-260/XU3625000000/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Szerintem meg irtó gagyin modernizálták.
Matthew99
Soha életemben nem mondtam volna meg magamtól, hogy ez minek tiszteleg.
De hát a Fiat csinál már ocsmány járműveket 😀
több mint 5 éve
A szerencse gyermeke vagy!😊Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.nagyon szűk családi körben van egy mérleg, 2 skorpió és egy oroszlán 😀 lehet én vagy Mészáros Lőrinc és szabadidőmben itt irogatok 😉 Hajrá Fidesz azt lefelejtettem
A három leggazdagabb csillagjegy:
1. Mérleg, 2. Skorpió, 3. Oroszlán, 4. Vízöntő
colore.hu/a-harom-leggazdagabb-csillagjegy-te-koztuk-vagy/
nagylaza
Heisman
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 867
Micsoda cimoffmedia.hu/bulvar/veletlenul-csuszott-gumibot-a-ferfi-fenekebe
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.nagyon szűk családi körben van egy mérleg, 2 skorpió és egy oroszlán 😀 lehet én vagy Mészáros Lőrinc és szabadidőmben itt irogatok 😉 Hajrá Fidesz azt lefelejtettem
nagylaza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.
nagylaza
több mint 5 éve
10 féle, aki ismeri a kettes számrendszert, meg aki nemNekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.Három féle ember létezik: aki tud számolni, és aki nem 😀
nagylaza
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.Három féle ember létezik: aki tud számolni, és aki nem 😀
nagylaza

több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.A három leggazdagabb csillagjegy:
több mint 5 éve
Inkább mint egy tehenész 😀Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.Lehetne helyette mondjuk egy Giants logó XD
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.Lehetne helyette mondjuk egy Giants logó XD
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lehet 😀Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.Lehet túl sokat vagy fenn az oldalon, ha ez zavar 😀
warr_b
adam8
Megszoktam azt a bordós csíkot ott fent, na.

több mint 5 éve
Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.Lehet túl sokat vagy fenn az oldalon, ha ez zavar 😀
warr_b
több mint 5 éve
Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.

több mint 5 éve
Pedig valaki kicsinálta, most nézhetem az uncsi zöld füvet, mehh.

több mint 5 éve
a washington football teamnek tudna valaki új fejlécet kreálni?Én biztos nem sajna. És itt is elnézést kérek mindenkitől, de továbbra sincs időm teljesíteni a kéréseket. Viszont nincsenek elfelejtve.
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
a washington football teamnek tudna valaki új fejlécet kreálni?Nagyon zavarja a mindennapjaidat? 😊
r.baggio