OFF topik
31 feliratkozó
több mint 7 éve
Sziasztok barátaim és Nadal17!Tudtok valami jó lakástervező programoz nekem mondani? Az se baj ha le kell tölteni csak jó legyen.
több mint 7 éve
Sziasztok!Valaki meg tudna szponzorálni egy ncore meghívóval esetleg?Szeretném a Sport tv-s meccseket letölteni.ha írsz pm-et, este megnézem nemcéges környezetből, hogy van-e meghívóm
JoeyPorter
több mint 7 éve
Sziasztok!Valaki meg tudna szponzorálni egy ncore meghívóval esetleg?Szeretném a Sport tv-s meccseket letölteni.Ha ma holnap asztali gép elé kerülök szívesen küldök egyet, csak tölts vissza mert én kapok érte ha nem . 😉
JoeyPorter
több mint 7 éve
Sziasztok!Valaki meg tudna szponzorálni egy ncore meghívóval esetleg?Szeretném a Sport tv-s meccseket letölteni.
több mint 7 éve
HaliJaja, mobilról néha "eltűnik" ☹️
Hova tűnt a fórum foci topic? 😊
Írtam volna a fórummal kapcsolatos problémákkal részhez is, de azt sem látom :d
Wyatt

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
HaliHova tűnt a fórum foci topic? 😊
Írtam volna a fórummal kapcsolatos problémákkal részhez is, de azt sem látom :d

több mint 7 éve
Nagyon köszönöm az érdemi segítséget nyújtóknak, egy picit a többieknek is 😊 Közben sikerült kideríteni hogy a leendő ünnepelt is PS-t szeretne.Látszik, hogy okos gyerek.
Rataxes
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
régen láttam (mondjuk most két hete betegszabin ez volt a legértelmesebb műsor, de az 1-2. széria fordulója ezt pont nem tartalmazta 😊"'Zujs, haver?19. klasszikust csak pontosan.
a pléjsztéjsön nyomoooor!
'Zujs?
| Na, tizennyolcnak nézek ki? | "
slowmotion
winston
de most megyek, hamut szórok a fejemre, és újra megtanulom a szöveget 😮
több mint 7 éve
"'Zujs, haver?19. klasszikust csak pontosan.
a pléjsztéjsön nyomoooor!
'Zujs?
slowmotion
több mint 7 éve
Viszont az Xboxnak kényelmesebb a kontrollere 😀Ja, plána, hogy véletlen állandóan kikapcsoltam azzal kurva nagy gombbal a közepén.
eaglesmcnabb
Ps!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Viszont az Xboxnak kényelmesebb a kontrollere 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
"'Zujs, haver?a pléjsztéjsön nyomoooor!
'Zujs?
több mint 7 éve
Nagyon köszönöm az érdemi segítséget nyújtóknak, egy picit a többieknek is 😊 Közben sikerült kideríteni hogy a leendő ünnepelt is PS-t szeretne.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 7 éve
egyetértek. sok olyan játék van, ami arra jelenik csak meg, nem mellesleg - szerintem - ezek a legjobbak között vannak.Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.PS
Rataxes
ez nem lehet kérdés.
shawnka
több mint 7 éve
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.PS
Rataxes
ez nem lehet kérdés.
több mint 7 éve
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.Velem ezt a párom az igazán régi és gagyi módszerrel játszotta meg. Be kellett ugrani valamiért a mediaba, és "véletlenül" pont a konzolos rész felé sétáltunk. Kifigyelte, hogy hol időzök többet, és miről mit mondok. Bár ez egy hónappal a születésnap előtt volt.
Rataxes
több mint 7 éve
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.Igazából neki valószínűleg mindegy.
Rataxes
Ismerőseim mind PS-re álltak at mert jobbak már az exclusive tartalmak és jobb is a rendszer mint a One amivel sok gond volt.
De tényleg egy 13 éves szemében ( kivétel ha van olyan játék amire rá van kattanva) mindegy.
Szolgáltatások kb ugyanazok.
több mint 7 éve
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.
.png)
több mint 7 éve
Tessék, ez majd segít. 😊Playstation vagy Xbox?Rögtön ezután felkészül az android v ios, pepsi v coca, német v japán, meki v bk 😀
Rataxes
Válaszd azt aminek jobban bejonnek az exkluzív címei, és szolgáltatásai. Vagy amelyikre elég a keret.
| amúgy PC masterrace | 😋
Hanni
www.youtube.com/watch?v=OuBbmH92gvk
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Playstation vagy Xbox?Nintendo 64. Best
Rataxes
több mint 7 éve
Playstation vagy Xbox?Rögtön ezután felkészül az android v ios, pepsi v coca, német v japán, meki v bk 😀
Rataxes
Válaszd azt aminek jobban bejonnek az exkluzív címei, és szolgáltatásai. Vagy amelyikre elég a keret.
| amúgy PC masterrace | 😋
több mint 7 éve
Playstation vagy Xbox?
.png)
több mint 7 éve
Durva...blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
brightside.me/creativity-art/21-wow-examples-of-street-art-that-made-us-gasp-584610/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.