OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
R.I.P Helyey László.Nyugodjék békében.
apeszos
nagyon nagy kedvenc volt 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
R.I.P Helyey László.apeszosŐ is ilyen fiatalon. 😕
Nyugodjék békében.
több mint 12 éve
Elég "meredek". 😀
Amúgy az itt szereplő hit-ek kb hány százalékára dobnának ma zászlót? Most őszintén.
több mint 12 éve
Csak a focis témákhoz írt kommentek kerülnek odaAzért kicsit pofátlannak érzem magam, hogy a kutyás gifből álló hozzászólásom előrébb van a Best of postban, mint mondjuk Habi vagy Black_Adder elemzése.tenorxLikeolnám, de félek, hogy akkor ez is több likeot kap és egy végtelen ciklusa kerülünk.Toca
Bowldog új évet mindenkinek!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért kicsit pofátlannak érzem magam, hogy a kutyás gifből álló hozzászólásom előrébb van a Best of postban, mint mondjuk Habi vagy Black_Adder elemzése.tenorxLikeolnám, de félek, hogy akkor ez is több likeot kap és egy végtelen ciklusa kerülünk.
több mint 12 éve
Azért kicsit pofátlannak érzem magam, hogy a kutyás gifből álló hozzászólásom előrébb van a Best of postban, mint mondjuk Habi vagy Black_Adder elemzése.
több mint 12 éve

😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Baszottúl szét vet az ideg!!!Holnap meg melózni is kell menni 24 órában!
Áááhhhhhhh!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Köszi!Nem tudtok valami sport1 streamet?skysportos van
Tudom, gay, de foci mellett nézném a Darts VB-t is 😊tenorx
de az HDbaggio
Közben sikerült magyart is találni, ha valakit érdekel:
tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=4
több mint 12 éve
Nem tudtok valami sport1 streamet?skysportos van
Tudom, gay, de foci mellett nézném a Darts VB-t is 😊tenorx
de az HD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem tudtok valami sport1 streamet?Tudom, gay, de foci mellett nézném a Darts VB-t is 😊
több mint 12 éve
Tegnap a hatórás Bowl előtt volt a meccs felvezetése az ESPN-en, gondolkodtam is, hogy megnézem. E szerint jó, hogy nem tettem...o_o apeszosReggel még az ágyban gyorsan végigfutottam a twitter feedet és ez fogadott...csúnyán beleborzongtam.Gabesz92
több mint 12 éve
o_o apeszosReggel még az ágyban gyorsan végigfutottam a twitter feedet és ez fogadott...csúnyán beleborzongtam.
több mint 12 éve
akkor milyen lehet a többi?Nem nagyon találtam neki más topicot, így ide írom:aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.deyell
For whatever it is worth, though, Schefter tends to be a cut above the rest when it comes to NFL information. If he says something, odds are there is some credibility to it even though Schefter goes to great effort to imply there are no guarantees and there are potential complications.
Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen! 😉Nem nagyon találtam neki más topicot, így ide írom:aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.deyell
For whatever it is worth, though, Schefter tends to be a cut above the rest when it comes to NFL information. If he says something, odds are there is some credibility to it even though Schefter goes to great effort to imply there are no guarantees and there are potential complications.
Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!Beki
Akkor 60-40%-nak veszem h Rex marad az a tuti. 😊
több mint 12 éve
Nem nagyon találtam neki más topicot, így ide írom:aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.
built for this shit
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon találtam neki más topicot, így ide írom:For whatever it is worth, though, Schefter tends to be a cut above the rest when it comes to NFL information. If he says something, odds are there is some credibility to it even though Schefter goes to great effort to imply there are no guarantees and there are potential complications.
Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!
több mint 12 éve
Sanszosan kiszámolták, hogy így, plusz az előfizetéssel jól járnak, fix bevétel 11 hónapon át. A net ráadásul "korlátlan", mert ha túllépem a forgalmat, csak belassul.
több mint 12 éve
Köszi a választ! Én is náluk vagyok amúgy.Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27Nekem nem engedték a T-nél. Ha van most több pénzed, tedd félre az első pár részletre.NB2
több mint 12 éve
Terveztem, de gondoltam mwgpróbálom előbb itt is.Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27Miért nem a szolgáltatót kérdezed?apeszos
több mint 12 éve
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27Nekem nem engedték a T-nél. Ha van most több pénzed, tedd félre az első pár részletre.
több mint 12 éve
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27Miért nem a szolgáltatót kérdezed?
több mint 12 éve
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?