OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
20 000 hsz! Már másodszor 😀

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
jjncaa
észtek nem kispályáznak... mondjuk ha sok olyan meccset játszanak, mint tegnap, akkor meg tudom érteni 😊slowmotion
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
jjncaa
észtek nem kispályáznak... mondjuk ha sok olyan meccset játszanak, mint tegnap, akkor meg tudom érteni 😊
több mint 12 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
...azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon?DoM
Tizenvalahányan repültek ki a buszból. Meg zömük aludt is az ütközéskor. 😊

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 232 — Chiefs GM
jjncaa
Végre valamiben az élmezőnyben vagyunk európában!!! 😊 Mondjuk ennek fényében még inkább szomorú, hogy egy spangliért akár börtönbe is zárhatnak embereket, erről a problémáról meg évtizedek óta tudomást sem akar venni senki.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon sajnálom őket. 😕
Talán ha a buszsofőr nem rántja el a kormányt... Sose tudjuk meg.Bazzani
Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...somoskovig
A Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.DoM
nem nagyon láttam még bekötött biztonsági övvel utazó embereket semmilyen buszon, még ha van is.kaszo
Egyidőben rendszeresen utaztam olyan járaton, hogy minden indulás előtt bemondta a sofőr, hogy mindenki kapcsolja be és általában a többség eleget is tett a felszólításnak. Bár ezek csak olyan övek voltak, mint a személyautókban hátul a középső. Csak a legelső sorban voltak azok a hagyományos övek amelyek a teljes felsőtestet tartják - kirepülés veszélye miatt. Amikor olvastam, hogy halálos áldozatok is vannak, és súlyos sérültek, nem egészen ilyen helyszíni képekre számítottam.
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nagyon sajnálom őket. 😕
Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...somoskovig
A Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.DoM
nem nagyon láttam még bekötött biztonsági övvel utazó embereket semmilyen buszon, még ha van is.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon sajnálom őket. 😕
A Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 232 — Chiefs GM
Nagyon sajnálom őket. 😕
Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Nagyon sajnálom őket. 😕
Talán ha a buszsofőr nem rántja el a kormányt... Sose tudjuk meg.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Autóval ütközött a győri női kosarasok busza, a klubigazgató életét vesztette

RIP. Füzy személyes ismerősöm volt.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 tv2.hu/musoraink/aktiv/133928_egy_komplett_focicsapattal_nyomta_meszaros_dora.html
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Talán nem a legmegfelelőbb fórum erre a kérdésre, de talán valamelyik apple szakértő (Sobri 😊 ) tudja a választ:
Van egy ilyenem: MC585HC/A iPod shuffle 2 GB (pink)
Két kérdés:
- Egy bankos promóció során kaptam, számla/garancia nincs hozzá... a garancia ilyesformán bukta?
- Szerintetek mennyit kérhetek érte ha el akarom passzolni valami aukciós oldalon? Használva max. a füles volt, csak kipróbálás céljából lett bekapcsolva.Rataxes
- Garancia attól még él, hogy nincs számla, ha regisztráltad iTunes-on keresztül.
Viszont egy ilyen kütyü nem tud elromlani.
Sok mozgóalkatrész nincs benne 😊
- 4-5, kb. Boltban újonan lehet tán 15. (Én az enyémet leértékelve boltban 9ért vettem teljesen újonan.)Sobri Jóska
Türelem rózsát termett, 8 rugóért elvitték jófogáson 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
bowl.hu 48
Várunk egy témajavaslatot a sig battle 4. fordulójára! Ha új fórumaláírásra van szükséged, és több sigből szeretnél válogatni, itt az idő! Az alany nevét ide várjuk:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle

Továbbá rövidesen lezárul a Sig battle 3. fordulója, melynek témája: Rontez Miles, New York Jets Safety, vagy Sheldon Richardson, Jets DL.
Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában a fentebb linkelt topicban!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
a flightradar24 magyar vonatos változatai:
 vonatinfo.mav-start.hu/
 iemig.mav-trakcio.hu/3.0/

a kettőt együtt a legjobb használni. (az már másik kérdés, hogy magyarosan az egy vállalatcsoporthoz tartozó 2 cégnél miért van 2 különböző szoftver majdnem ugyanarra...)DiamondsHead44
Vannak még hasonló oldalak pl helyi tömegközlekedésnél is, azoknál a városokban, ahol működik buszokon GPS-es rendszer. Adott esetben igen hasznos tud lenni. Pl. itt a soproni:  websopron.kisalfoldvolan.hu/ Értelemszerűen Győrben is megvan ugyanez, meg pécsi és szolnoki (itt azt hiszem van helyközi is) rendszert nézegettem anno mikor ilyenről írtam szakdogát. De BKK-nál is kezdik kiépíteni ezt a rendszert, gondolom ott is valós időben követhetőek lesznek a járművek.
Anno pár éve még Showder Klubban volt KAP-nak egy "óriási" vonatos "poénja" ezzel kapcsolatban, hogy minek GPS a vonatokra azok úgysem tévednek el. Hát vajon minek... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
a flightradar24 magyar vonatos változatai:
 vonatinfo.mav-start.hu/
 iemig.mav-trakcio.hu/3.0/

a kettőt együtt a legjobb használni. (az már másik kérdés, hogy magyarosan az egy vállalatcsoporthoz tartozó 2 cégnél miért van 2 különböző szoftver majdnem ugyanarra...)

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve

Erről a szerencsétlenről van szó!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/elet-halal-kozt-a-balazs-show-sztarjanak-lanya-2208537

Emlékszem erre a csajra, ott sem tűnt százasnak, de azért ezt nem érdemelte meg a sorstól4
Bár, azt mondják, ki milyet szakít, olyat szagol!laccoo74
Kelet. Ez nagyon-nagyon a jéghegy csúcsa...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
áá ilyen nincs
jjncaa
Gondolom munkába menet nem az egyetlen járat, biztos nem 3 óránként járnak vonatok. Csak azt nem értem hol a többi utas akik a következőt várnák 😮

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
sutianap
Gecinagy, sírva röhögök fél napja. 😀 feldobta a college gamedayt...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk ez se sámli:
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6MT0ioDheHU
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
áá ilyen nincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/elet-halal-kozt-a-balazs-show-sztarjanak-lanya-2208537

Emlékszem erre a csajra, ott sem tűnt százasnak, de azért ezt nem érdemelte meg a sorstól4
Bár, azt mondják, ki milyet szakít, olyat szagol!
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
EZER !!!