OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/543417_514796771937083_1263440090_n.jpgMily igaz.
több mint 12 éve
bowl.hu
48
Lezárult a Sig battle 2. fordulója, melynek témája: Jon Bostic, Bears LB, a résztvevők pedig Apeszos, Laki és Rataxes.Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában az alábbi linken:
Sig battle 2. forduló szavazás
A szavazási határidő: 2013.09.03.
Ugyanezen topicba várjuk a "pályaműveket" a 3. hétre (téma: Rontez Miles, Jets safety) akár újoncoktól is!
több mint 12 éve
azé' ez a nap is kemény volt.kivittem a kölköt nagymamihoz Hátelekre, odafelé a Budafoki úton a hetvenéves tata azzal szórakozott, hogy a belső sávban felvette a külső sávban haladó teherautó sebességét, és akkora térközt hagyva haladt, hogy háromszor is meggondoljam, beteszem-e oda a kocsit (nem nyugdíjas vagyok, valaki siet dolgozni is ugye?!). amikor meg betettem, akkor elkezdett hadonászni. vén köcsög...
Hátelekről hazafelé jövet beszorultam egy kukásautó mögé (Rákóczi Ferenc utca ebből a szempontból kiváló, mert ott ugye hatvanas tábla van kifelé-befelé, mire elkezdenél előzni, addigra pont ott van szemből egy jármű). szóval kicsit beragadok, kb ez jelentette a különbséget abban, hogy ne nekem kelljen megállni elsősegélyt nyújtani valami balesetnél, ami egyébként az egész úttestet elfoglalta (sok szar volt az úton, de talán egy vérző orr, mint személyi sérülés).
jövök be Csepelre, gondoltam leteszem a kocsit az okádmányiroda mögötti P+R parkolóban. már a pláza déli végétől látszik, hogy a HÉV-megállónál, a Karácsony Sándor utcánál villog egy esetkocsi. na, ott már zsákolva volt valaki, nem nézett ki túl szívderítően a fekete nejlon a sétálóutca közepén...
és akkor ezek után még hosszabbítás is volt Bénáéknál, meg három fontos sérülés. hát faszom, nem is péntek tizenharmadika van!
több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Novemberi bemutatóval "állítólag" indul a Dracula rock opera bemutatója. A Lelkész: Tarány Tamástöbb mint 12 éve

Így lehet egy újabb bőrt lehúzni arról a bizonyos rókáról!
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
m.neon.hu/menu/69/cikk/268575Ha kíváncsiak lennétek arra, hogy 150 éve hol laktatok volna.
több mint 12 éve
Lezárult a Sig Battle új szezonjának első fordulója. Szeretnék kérni mindenkit, aki egy kicsit is érdeklődik a grafikák iránt, hogy adja le szavazatát "lájk" formájában a két Bayloros sigre az alábbi linken: bowl.hu/forum/alairasok/sig_battleAkár mindkét sigre lehet voksot leadni egészen jövő keddig.
Ugyanide várjuk a nevezéseket a 2. körre vonatkozóan, a téma: Jon Bostic, Bears LB. Kezdők is jöhetnek!
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Megjelent a youtube 2.0 mobileszközökre, a kép a képben és teljes lista lejátszása két elég jó újítás, érdemes kipróbálni a bowl.hu draftműsorával 😊www.youtube.com/playlist?list=PLDWAzuWEO-suh5ilFP8HiKPX1ue1HCL9P

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én ezt goblin cápa néven ismertem, fogtak ilyet nemrég a Fekete-Tengerben is. Azt viszont senki sem tudja hogy került oda 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Várgyácsak mikor a minimax mega jimjam utoléri a kinti trendet, onnantól nincs menekvés 😉 csak mókuskerék

több mint 12 éve
hónaputàn assetudod? Inkább LongLifeLearning SelenaGomez van, megnézel egy Barnieundfrenccet és tízévmúlva ... tádám senkiseismeretlensutianap😀 Szelenagomez már lejárt lemez és Csájnámekklénből is kifelé tendálunk.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
hónaputàn assetudod? Inkább LongLifeLearning SelenaGomez van, megnézel egy Barnieundfrenccet és tízévmúlva ... tádám senkiseismeretlen

több mint 12 éve
Még időszámítás előtt.😀 Egyébként tényleg kihalóban van, (legalábbis ahogy én érzékelem) azért a lányom korosztályában látok tcs-s pólóban rohangálni srácokat. De valóban ezek a "holnapmáraztsemtudjukhogyvoltak" kis amerikai tenyésztett tinicsillagok vezetik a listát. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy rossz ötlet ez a tanksapkától, bukni szerintem nem fognak rajta. Van ott azért haszonkulcs rendesen. Ha csak kis tételben dolgoznak akkor is. És "bolondok" mindig lesznek akik (pl.) egy A/5-s négyzetrácsos füzetet sokszoros áron vegyenek meg.Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem.kittliMikor is volt ez? 😊 Nem vagyok otthon a kisiskolás divatban, de szerintem abból a korosztályból kihalóban van a rockzene, legalábbis az ilyen Tankcsapda féle oldszkúl cuccok.Rataxes
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
ijene reálba
az álkapocsműködés az persze horror

de sokkal eccerűbb valami Marianna-árokból felhozott izét lesózni, leparaffinozni, majd két hétmúlva lefotózni, igazán gyanúra adott okot, hogy a fészkes vederbe kerülhetnek a szemei az orra alá...

több mint 12 éve
Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem.kittliMikor is volt ez? 😊 Nem vagyok otthon a kisiskolás divatban, de szerintem abból a korosztályból kihalóban van a rockzene, legalábbis az ilyen Tankcsapda féle oldszkúl cuccok.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
www.headbanger.hu/site/fesztival.htmlTalán, ezért vonták vissza az árusitási jogot?
Mert a hamisított pólók után, egy kanyit sem kap az adott zenekar?Ezt meg tudom érteni.
A Gugli egy rakás olyan helyet kidobott, ahol LEHET Tcs pólót, és mindenszart venni annak, aki akar.
több mint 12 éve
Szerintem tévedsz Rata abban, hogy egy kisiskolás nem tudja azt, hogy mi az a Tankcsapda.A méinsztrím rockzenekar mintapéldányai lehetnének, csak még nem mentek le annyira qrvába, mint a Hooligans.
Megnéztem az árakat a shopjukban.Elfogadható jó középkategória.Oké, a Tescos cucc óccsó, de kb annyit is ér!
Vastag bort mondjuk én se, csak a példa kedvéért írtam, hogy ő kezd ráérezni a marketingre.
több mint 12 éve
Jóérzésű szülő, ha megteheti az alapján választ amit a gyerek kiharcol magának. Mért ne lehetne ez pont a TCS? Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem. Szülőként azt mondom,hogy ez azért csak esztétikusabb mint sza.rá firkálni.
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Az az iskolás, aki esetleg mégis megveszi, megveteti a TCS-s cuccot, talán az utolsó generáció, aki foglalkozik a zenekarok marchandise-jával. Durva ebbe belegondolni.Ha már TCS: egy aluljáróban található rockbolt tulaja mesélte, hogy ő és a hozzá hasonló boltok már nem árulhatnak TCS-s cuccot, mert a Lukácsék visszavonták a jogot, és csak tőlük lehet, nyilván hatszor annyi zsetonért. Ez az a fajta pénzhajhász hozzáállás, ami miatt én meg tudtam utálni őket.
Mindig jövőre