OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
van pár ismerősöm a tévénél, állítólag senki sem cáfolná meg 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve

Kicsit hamar jött ki ez a sorozat.Vajon mire gondolok?
több mint 12 éve
inforadio.hu/hir/belfold/hir-576520Választás lesz jövőre, kell valamit lökni az ingadozó Jobbikos szavazóknak is.
Most jut eszükbe és csak ennyi ember? Nem az 1945-ös emberkékre v. özvegyeikre gondolok...danyly
több mint 12 éve
inforadio.hu/hir/belfold/hir-576520Most jut eszükbe és csak ennyi ember? Nem az 1945-ös emberkékre v. özvegyeikre gondolok...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
kérném a BestByte Allée vezetőségét, hogy szíveskedjenek valami új kisfilmet beszerezni, és betenni a kirakatban található Samsung tévé playlist-jébe 😊aranyos a természet csodái meg a repülőnapos összefoglaló is, tetszik is a kölöknek, de most már mindegyiket láttuk vagy háromszor 😛
több mint 12 éve
www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130727-az-angoloknak-nem-eleg-a-szuper-menza.htmlHamarosan vadászni is fognak járni, a tanterv részeként.
csúcsAmadeus91
Lehet, hogy őket már a sokat vizionált új világra készítik fel?
több mint 12 éve
www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130727-az-angoloknak-nem-eleg-a-szuper-menza.htmlcsúcs
több mint 12 éve
www.hirado.hu/Hirek/2013/07/22/06/Felejthetetlen_himnusz_bakik_ime_a_toplista_ellovasai.aspxKirály Linda után szabadon!😕)
több mint 12 éve
Ez a hír kicsináltbigstory.ap.org/article/2-get-lost-maine-hike-then-die-car-accident

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tudom, hogy lesznek páran, akik majd megint megmondják a tutit, de ahogy Sobri mondta, ez egy fórum, ahova azért jár/ír az ember, hogy mások véleményét meghallgassa. Egy értelmes írás a devizahitel problémával kapcsolatban. Kb. 2 éve ezt szajkózom én is mindenkinek, mikor azzal jön, hogy ha felvetted, fizesd vissza. Le volt írva minden. Vállaltad az árfolyam változásával járó kockázatot (még ha ilyen mértékű változásra nem is lehetett számítani.
Sokat nem akarok hozzáfűzni, el kell olvasni a cikket.
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/07/23/igy_lehetne_megnyugtatoan_rendezni_a_devizahiteles_mizeriat/
több mint 12 éve
most.444.hu/2013/07/20/ha-mar-elloptal-egy-okostelefont-ovatosan-posztolj-rola-kepeket-a-facebookra/tudom, hogy most pár emberből megint kitör majd a cigányozás, de azért ez kurva nagy 😀
több mint 12 éve
TSTNnincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)Sugar611ez engem is érdekelnesapka
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
nincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)Sugar611ez engem is érdekelne
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
és? jogerősen eldőlt már, hogy bűnös?jjncaaNem dőlt el, de már valaki, valakik megérezték a pénz szagát.
Hiénák!
több mint 12 éve
és? jogerősen eldőlt már, hogy bűnös?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Isten bizony, nem viccelődöm, tényleg az íbéjen lehet kapni.
több mint 12 éve
nincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)
több mint 12 éve
4bakancs.com/post/55814779495/nanga-parbat-expedicio-megvan-a-csucssok sikert nekik! remélem folytatódik 8k-ás sorozat Erőss Zsolt után is
több mint 12 éve
www.boon.hu/hat-eve-eltek-egy-fedel-alatt-az-elhunyt-ferfival/2318170Csak azt nem értem, hogy ha eddig "velük lakott", senkinek nem tűnt fel a szag?
Olvastam a mai újság print változatában a teljes sztorit, nem tudom, a webes felületre miért nem tették fel.
Vannak benne durva dolgok!
Az anya pl azt mondta, hogy az utóbbi időben kicsit szedett magára a gyerek, mert hat éven keresztül etették!
Az apa meg azt kifogásolta, hogy miért viszik el fehér ruhás emberek/szerinte szakácsok/a fiát.
Én nem tudom, de az ilyen kuruzslók, nem tudok rá jobb szót, ennyire be tudnak embereket hülyíteni?
több mint 12 éve
+11000+ feliratkozó után aktiválódik a LIVE funkció a Youtube-on, most 159-nél tartunk 😊Csak egy klikk?😊 Akkor kedvesemét beaktoválom, mert neki van gmailje😊kishaszi
www.youtube.com/bowlhu
bárkinek van gmailes-fiókja, kérjük iratkozzon fel a csatornánkra, osszátok meg és reklámozzátok, nem lenne rossz, ha a 2013-es NFL-beharangozó műsorainkat már ott és így közvetíthetnénk 😊jjncaa
több mint 12 éve
1000+ feliratkozó után aktiválódik a LIVE funkció a Youtube-on, most 159-nél tartunk 😊Csak egy klikk?😊 Akkor kedvesemét beaktoválom, mert neki van gmailje😊
www.youtube.com/bowlhu
bárkinek van gmailes-fiókja, kérjük iratkozzon fel a csatornánkra, osszátok meg és reklámozzátok, nem lenne rossz, ha a 2013-es NFL-beharangozó műsorainkat már ott és így közvetíthetnénk 😊jjncaa
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
www.forbes.com/pictures/mli45edmjk/1-real-madrid/A Forbes magazin 50-es listája a világ legértékesebb sportvállalkozásairól.
Külön érdekesség, hogy az 50-ből 30 Nfl csapat.
Jó böngészést!
több mint 12 éve
Ennyit a mi hányatott történelmünkről:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eAVVWlUywO0
Nyilván ezt sok mindenben árnyalni kell de azért másnak is lenne miért sírnia