OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
"A szüleim is szeretnék, hogy eljussak a Marsra. Szerintük nem is kellene visszajönnöm"

Ennyire komoly az egészjjncaa
Kínában ez standardchvs
Nekem is lenne pár jelöltem...
több mint 13 éve
chvs 86
"A szüleim is szeretnék, hogy eljussak a Marsra. Szerintük nem is kellene visszajönnöm"

Ennyire komoly az egészjjncaa
Kínában ez standard
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante

Ennyire komoly az egész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
 www.origo.hu/tudomany/vilagur/komment/20130204-mars-one-rovarokat-fognak-enni-az-elso-marslakok.html

komoly
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyon ügyes ez a 10 éves kisrác!
 www.facebook.com/video/embed?video_id=4644763114980

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevegoRataxes

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
egyrészt kicsit rosszul vagyok, másrészt ez elég para, harmadrészt meg zseniális, AHOGY a csaj beszél róla
Szobi22
There is a party in the fish's mouth and the arthropods are cuming!

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
egyrészt kicsit rosszul vagyok, másrészt ez elég para, harmadrészt meg zseniális, AHOGY a csaj beszél róla

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Önpromó vol3. Mivel nem nagyon van visszajelzés róla, érdekelnének vélemények 😊
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-i-resz/
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/JayB
Nagyon jó alapjaid vannak. Jól használod a többszörösen összetett mondatszerkezetet, a gondolatjeleket stb.
Néhány dolgon lehet változtatni, javítani.
A vesszőnek nagy jelentősége van összetett mondatokban. Sokkal nehezebb így megérteni a mondanivalót: "Jelentősége legyen szó bármilyen szubjektív listáról abszolút megkérdőjelezhetetlen...", mint így: Jelentősége, legyen szó bármilyen szubjektív listáról, abszolút megkérdőjelezhetetlen... Segít a javításban, ha felolvasod magadnak és figyelsz a hangsúlyra, szünetekre. Ahol hangsúly nem változik és szünetet tartasz, oda szinte biztos, hogy kell a vessző. A stílusod érthetőségén, eleganciáján ennek a hiányosságnak a megszüntetése javítana a legtöbbet.
"Az Airflow – légáramlat – kifejezés az, ami listánkba emeli ezt az egyébként kevés sikert megélt mérnöki zsenialitást." Valószínűleg nem a kifejezés emeli a listába, hanem az elnevezés által kifejezni kívánt fejlesztési szempont (újdonsága). Túl későn derül ki egyértelműen, hogy az aerodinamikai szempontról van szó.
"Sajnálatos módon a rengeteg újítás az ár rovására ment, a futurisztikus „bogár” forma – amellyel nem sokkal később minden gyár előrukkolt – inkább visszataszította mint megnyerte a vásárlókat." A két tagmondat a kudarc két különböző okát taglalja; a kettő közé kell még egy kötőszó (továbbá/valamint/illetve), attól függően, hogy milyen kapcsolatot szeretnél kifejezni a két ok között.
"lefektette a miniatűr autók alapszabályait, amikkel manapság sem nagyon megy szembe egyik gyártó sem." Amelyekkel.
"nagyérdemű közönség" A nagyérdemű már nem a közönség jelzője, a szinonimájává vált. Ha mindenképpen jelzőt szeretnél használni, akkor széles/vásárló/autószerető stb.
"nyilvánvaló kőolaj lobbinak" Nyilvánvalóan létező kőolajlobbinak vagy a kőolajlobbi nyilvánvaló erejének
"ez okból kifolyólag" Szerintem megfelel a mezei "emiatt".

Még egyszer: tetszik!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 981
Engem az autók nem érdekelnek, de így a vasárnapi ebéd elötti punnyadásban, ha már így kérted elolvastam, tessék a visszajelzések:
- van pár vessző, és nyelvhelyességi hiba (pl. sok helyen ‘közvetlen’ szerepel ‘közvetlenül’ helyett, ‘hátsó kerék hajtás’ vagy az ‘alap idők’ egybeírva találóbb, a ‘mindenidők’ meg külön, stb. ilyenből van benne még pár.)
érdemes kiposztolás elött valakivel átlektoráltatni, átnézetni.
- érdemes berakni pár entert, az olvashatóbbá tördeli a szöveget.
+ egy hozzá nem értő (ez vagyok én) számára rövid, frappáns kis jellemzések az autókról, nekem nem is kell több, egy értőnek meg a 10.000 karakter is kevés lenne.
+ a szakmai részről fogalmam nincs, de nincs is túlpakolva, így számomra olvasmányos, bár az 5-6 soros mondatokat nem szokták ajánlani, kalkulálva az átlagolvasó rövid mondatokra való igényével.
+ összeségében ha kijavítasz pár hibát semmi gond nincs vele, nyugodtan büszkélkedhetsz 😊Sobri Jóska
Köszi! Van egy úgynevezett főszerkesztő aki átnézi mielőtt kirakná. Az olyanokkal amiket nem húz alá a hibajavító bajban vagyok mert nagyon messze vagyok a nyelvtantanártól és az életben nem tűnnek fel 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/JayB
Jó írás, köszi.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 482 — #NoStress
Engem az autók nem érdekelnek, de így a vasárnapi ebéd elötti punnyadásban, ha már így kérted elolvastam, tessék a visszajelzések:
- van pár vessző, és nyelvhelyességi hiba (pl. sok helyen ‘közvetlen’ szerepel ‘közvetlenül’ helyett, ‘hátsó kerék hajtás’ vagy az ‘alap idők’ egybeírva találóbb, a ‘mindenidők’ meg külön, stb. ilyenből van benne még pár.)
érdemes kiposztolás elött valakivel átlektoráltatni, átnézetni.
- érdemes berakni pár entert, az olvashatóbbá tördeli a szöveget.
+ egy hozzá nem értő (ez vagyok én) számára rövid, frappáns kis jellemzések az autókról, nekem nem is kell több, egy értőnek meg a 10.000 karakter is kevés lenne.
+ a szakmai részről fogalmam nincs, de nincs is túlpakolva, így számomra olvasmányos, bár az 5-6 soros mondatokat nem szokták ajánlani, kalkulálva az átlagolvasó rövid mondatokra való igényével.
+ összeségében ha kijavítasz pár hibát semmi gond nincs vele, nyugodtan büszkélkedhetsz 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 981
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
kemény, Erdő Péter jön fel mint a talajvíz! Már a komoly esélyesek között emlegetik 😊 (bwinen 5. per pill, gyorsan mindenki dobjon rá párezret, ékszereket, rózsafüzért, míg még nagyobb az oddsa!)fetomy
sbeten még 15-ös oddsszal van 9. helyen 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
olvassatok

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kemény, Erdő Péter jön fel mint a talajvíz! Már a komoly esélyesek között emlegetik 😊 (bwinen 5. per pill, gyorsan mindenki dobjon rá párezret, ékszereket, rózsafüzért, míg még nagyobb az oddsa!)
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 544 — rabszolga
Egy vidit keresek...angol/amcsi, de volt hozzá magyar felirat.
Az utca emberét kérdezték különböző erkölcsi dolgokról. Abortusszal kapcsolatban, mikor gondolod azt, hogy helyes. 2. vh-ban lelőttél-e volna 10 zsidót ha a fejedhez fegyvert tartanak vagy betemetted-e volna a tömegsírokat úgy hogy még élnek meg ehhez hasonló kérdéseket feszegetett.

Nah megvan. 😀 Alul be lehet állítani a feliratot
 www.youtube.com/watch?v=7y2KsU_dhwI
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Politika topicból, mert nem oda tartozik, de a listázós könyvtáros kapcsán mostmár muszáj, mert régóta böki a csőröm
könyvtáros szakon van adatbázis-kezelés óra, nem is egy 😊
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába. füligjimmy
what's the point? 😊jjncaa
Hogy a bölcsészeket nemcsak a számítógéphez, de a matekhoz se értenek 😀 Mellesleg látom, hogy milyen tudással kerülnek be pl. közgázra, hát szégyen. A szüleik zsebéből húznak ki félévente negyedmilliót. Vissza a központi felvételit, az érettségi egy világröhej. Emiatt én támogatnám a tandíjat. Nyilván ez így röhej, dehát nem várhatunk mást, mint dilettanizmust. Én persze ingyen kaptam a diplomámat, de én fizetnék magasabb adókulcsot (nyilván könnyen ugatok, nem jártam jól az új kormánnyal), aztán ha pár év múlva azt is szépen kivezetnék, mindenki megnyugodna, a társadalmi igazságosság elve, meg minden. Egy biztos, ma túl sok kávét ittam.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
Politika topicból, mert nem oda tartozik, de a listázós könyvtáros kapcsán mostmár muszáj, mert régóta böki a csőröm
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába. füligjimmy
what's the point? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
jjncaa
ti meg megvigasztaltátok őket kifelé menet nem igaz?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
hehehe
 www.youtube.com/watch?v=zhOU0rfPVEE

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
az indulás előtt nézz körül a városban 😀
 btlondon2012.co.uk/pano.htmljjncaa
köszi de nem oda megyek hanem Manchester mellé 😀davemayer
akkó meg rohadj meg 😀
gabtsi
gondoltam hogy valamelyik MU szimpatizáns betalál majd 😀

egyébként én is az vagyok és vicces hogy az ismerősöm is pont oda költözött ki pedig nem is nézi a focit 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal