NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Végül is, ezt a futamot is úgy közvetítette le, hogy az előző futam franciájának szólította, az ebben a futamban futó franciát.francia-francia egyre megy.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Végül is, ezt a futamot is úgy közvetítette le, hogy az előző futam franciájának szólította, az ebben a futamban futó franciát.
3 hónapja
Szóljon már valaki Székely barátunknak ,hogy még van egy kísérlete Világos Adrianának, mielőtt így nagyban búcsúztatja. Miért van minden nap egy ekkora bakija.mar tudja elore, hogy ugysem sikerul az.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Szóljon már valaki Székely barátunknak ,hogy még van egy kísérlete Világos Adrianának, mielőtt így nagyban búcsúztatja. Miért van minden nap egy ekkora bakija.
3 hónapja
Nah még1 20 fős atlétikai döntő női rúd után.Egy rudat használ 20 nő? Nem tudom irigy legyek-e, vagy sajnáljam a rudat 😀😀
Sixo
3 hónapja
Lassan jön Omar Salim Geri is
3 hónapja
deyell
11 702
még 3 meccs van az ő meccse előtt.vmi gikszer van a gepezetben, en nem lattam eddig.mikor varhato Losonczi?12 körül, 10. meccs az övé és 11kor kezdődnek.
csebi
Sixo
csebi
choose life
3 hónapja
vmi gikszer van a gepezetben, en nem lattam eddig.mikor varhato Losonczi?12 körül, 10. meccs az övé és 11kor kezdődnek.
csebi
Sixo
3 hónapja
Schirillát valaki etesse meg gőzgombóccaltélen a jeges dunában úszkál, most meg kenuzgat, álljon meg a menet!
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
francia a végére de fejre fog állni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Nem gyenge ez a japán 17 éves mászó srác
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
deyell
11 702
Losonczi súlycsoportjában az 1. helyen kiemelt török búcsúzott a negyeddöntőben. ettől még maradtak kemény ellenfelek, oroszok szerbként, bolgárként meg dánként versenyeznek..
choose life
3 hónapja
Na Barshim átugrotta a 2.27-et. Tamberi másodszorra sem.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Kamerás ember bazz
3 hónapja
Nah, a 2.27 mint Tamberi, mind Barshim leverte.Mind2en lesérültek ugrás közben előtt :S
Sixo
3 hónapja
Baszki, Barshim lesérül 😬😫