NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
510
57
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Azért nem egy Balaton.Szamoai elég szégyent evezett.főleg, hogy szamoa környékén is van valami pocsolya 😀
Sixo
Chargers LT
3 hónapja
Lesz amúgy ma délelőtt kajak-kenu döntő? Vagy még mindig csak előfutamok vannak?utóbbi
Chargers LT
3 hónapja
Lesz amúgy ma délelőtt kajak-kenu döntő? Vagy még mindig csak előfutamok vannak?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Szamoai elég szégyent evezett.főleg, hogy szamoa környékén is van valami pocsolya 😀
Sixo
Szerkesztette: Chargers LT
3 hónapja
Szamoai elég szégyent evezett.Meg sem érdemli a Samalulu nevet.
Sixo
3 hónapja
KösziFiúk ma tolják a vízilabdat ugye?este 20.35
Mikor?
Negritis, a vajda
NB2
Remélem hazaérek 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ES2-n kezd a sportmászás
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
ha a kínaiak rágyúrnak, pár év és sok esélyünk itt sem lesz az érmekreEz mondjuk a leggyengébb idővel nyert futam volt és az előző futamos kínait még én is elkenném.
eaglesmcnabb
3 hónapja
Kajakkal jött az olimpiára.Az van, de szerencsétlen elindulni is alig bírt 🤣Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
Chargers LT
warr_b
3 hónapja
ha a kínaiak rágyúrnak, pár év és sok esélyünk itt sem lesz az érmekre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Az van, de szerencsétlen elindulni is alig bírt 🤣Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
Chargers LT
3 hónapja
Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
3 hónapja
Az atlétika legmegkérdőjelezhetőbb versenyében, a maratoni gyalogló váltóban épp most előztek meg minket a szlovákok ...
3 hónapja
Kajakos csaj Guamról, yeah
3 hónapja
Mi a szent fasz, Donald Thomas 40 évesen még indul az idei olimpián is xD Emlékszem amikor még 2007ben VB-t nyert hármas holtversenyben
3 hónapja
eddigi legbíztatóbb menet kajak-kenuban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Gazsónak megvan a futamgyőzelem
3 hónapja
most nézem az eredménysort... már megint női kajakban egy Fisher 😕Ez is nyerni fog, WR tartó idén Szegedről 😕
elegem van már belőlük
NB2
3 hónapja
😁Ennél a két versenyzőnél ez lehet, hogy a robbanószeres mellény érzését pótolja az öngyilkos merénylő starter kit-ből, de egyébként nem tudom. Gondolom mivel érvényes találati felület a felsőtest, védőfelszerelés lehet.Palesztín vs iráni menekült taekwando meccs az olimpián, de nem volt elég humora a bíróküldőknek izraeli bírót delegálni... 😊Nem szoktam ilyet nézni, miért vannak fűzőben?
somoskovig
warr_b
somoskovig
Ez is fura egy sport. Na szerencsérd kezdődik a kajakkenu.
Atlétikát meg imádom, top1 nálam, de ez a gyaloglás ez nézhetetlen.
3 hónapja
most nézem az eredménysort... már megint női kajakban egy Fisher 😕elegem van már belőlük
3 hónapja
Hát nem olyan jó érzés, amikor izomból bordán rúgnak 😀Palesztín vs iráni menekült taekwando meccs az olimpián, de nem volt elég humora a bíróküldőknek izraeli bírót delegálni... 😊Nem szoktam ilyet nézni, miért vannak fűzőben?
somoskovig
warr_b