NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Miről beszélsz, Lylest is egyedül én tippeltem.Ki vagy és mit műveltél Sixoval?Nah jöjjön már a női 200 és Alfréd újabb aranya 😎🔥adnám, de nehéz lesz Gabbyt megverni. Tippelek egy 1. Gabby 2. Alfred 3. Brownt.
Chargers LT
Sixo
warr_b
3 hónapja
Kampman
28 359
Strandröplabda meccs időkérése alatt is van folklórműsor a pályán.Ha létezik szinkronúszás, akkor ez most szinkronhomokbanfetrengés volt.
3 hónapja
Na a 32-es elmondhatja hogy pofán vágta Jamest 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Kampman
28 359
A braziloknak 3 csapatuk játszik egyszerre.A női focicsapatuk megnyeri az elődöntőt.
A férfi kosárcsapatuk elveszti a negyeddöntőt.
A női kézicsapatuk elveszti a negyeddöntőt.
3 hónapja
Azért nyert párat úgy is, hogy indultak 😊úgy azért könnyű, ha a legjobb ellenfelek nem indulhatnak.Mondjuk ha másért nem, de azért megérte megnézni, bogy az öreg Lopez 41 évesen behúzza zsinórban az ötödik aranyat. Van ilyen bárki más olimpikon?Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
Hanni
deyell
3 hónapja
usa elkezdett rtardoskodni sajnosNem értem ezt amit az mtv és az ES csinál. Zajlik egy focimeccs, egy kosármeccs, egy kézimeccs, boxmeccsek jönnek, strandröpi... de ők már összefoglalják a nap eseményét, ahelyett, hogy valamelyiket adnák a tv-ben!Höri feltöltötte ma a 49ers beharangozót, szerintem jobb kontent mint amiket felsorotál
NB2
mustaine
pedig az első félidőben élmény volt nézni őket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
deyell
11 702
úgy azért könnyű, ha a legjobb ellenfelek nem indulhatnak.Mondjuk ha másért nem, de azért megérte megnézni, bogy az öreg Lopez 41 évesen behúzza zsinórban az ötödik aranyat. Van ilyen bárki más olimpikon?Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
Hanni
choose life
3 hónapja
Nem értem ezt amit az mtv és az ES csinál. Zajlik egy focimeccs, egy kosármeccs, egy kézimeccs, boxmeccsek jönnek, strandröpi... de ők már összefoglalják a nap eseményét, ahelyett, hogy valamelyiket adnák a tv-ben!Höri feltöltötte ma a 49ers beharangozót, szerintem jobb kontent mint amiket felsorotál
NB2
3 hónapja
Kampman
28 359
Nem értem ezt amit az mtv és az ES csinál. Zajlik egy focimeccs, egy kosármeccs, egy kézimeccs, boxmeccsek jönnek, strandröpi... de ők már összefoglalják a nap eseményét, ahelyett, hogy valamelyiket adnák a tv-ben!Az ES előfizetőket akar a Maxra.
NB2
Az M4 meg csak igénytelen.
3 hónapja
Nem értem ezt amit az mtv és az ES csinál. Zajlik egy focimeccs, egy kosármeccs, egy kézimeccs, boxmeccsek jönnek, strandröpi... de ők már összefoglalják a nap eseményét, ahelyett, hogy valamelyiket adnák a tv-ben!
3 hónapja
Kampman
28 359
Birgit FischerIreen Wüst, holland gyorskorcsolyázó, mindet egyéniben, illetve Sir Steve Radgrave evezésben. Csapatban lehet volt még.Mondjuk ha másért nem, de azért megérte megnézni, bogy az öreg Lopez 41 évesen behúzza zsinórban az ötödik aranyat. Van ilyen bárki más olimpikon?Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
Hanni
warr_b
3 hónapja
Ireen Wüst, holland gyorskorcsolyázó, mindet egyéniben, illetve Sir Steve Radgrave evezésben. Csapatban lehet volt még.Mondjuk ha másért nem, de azért megérte megnézni, bogy az öreg Lopez 41 évesen behúzza zsinórban az ötödik aranyat. Van ilyen bárki más olimpikon?Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
Hanni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
shagi0206
10 990
nekem eddig a csúcs az volt, amikor ment valami torna, és erre a zenére:Másnak is feltűnt, hogy dragon ball Z cell saga zene ment a bevonulás alatt? 😀én vmelyik nap a Dragon Ball Super zenéjét hallottam, mikor Goku először tolja az Ultra Instinct-et 😀
shagi0206
bogjosi
www.youtube.com/watch?v=9lQTbRY2xWY&t=34s
3 hónapja
Női röpiben szoros szettekben, de 3-0 ra nyert Olaszország 🔥😎 Szerbia kiesettBrazília - USA
Olaszország - Törökország
elődöntők lesznek, óriási meccsekre van kilátás 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Ki vagy és mit műveltél Sixoval?Nah jöjjön már a női 200 és Alfréd újabb aranya 😎🔥adnám, de nehéz lesz Gabbyt megverni. Tippelek egy 1. Gabby 2. Alfred 3. Brownt.
Chargers LT
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
fél11-kor jön az algír "csaj"
3 hónapja
Mondjuk ha másért nem, de azért megérte megnézni, bogy az öreg Lopez 41 évesen behúzza zsinórban az ötödik aranyat. Van ilyen bárki más olimpikon?Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
3 hónapja
Jenő kiejtése továbbra is borzasztó.Nézd helyette a meccset Bognár Gergővel az Eurosporton. 😀
Kampman
3 hónapja
mondjuk usa tolt egy 17-2t 😀*21-2 😊
Negritis, a vajda
4:11 Lucas Dias made Three Point Jumper. Assisted by Marcelinho Huertas. 34 42
0:04 Jayson Tatum made Dunk. Assisted by LeBron James. 36 63
3 hónapja
Kampman
28 359
Jenő kiejtése továbbra is borzasztó.
3 hónapja
mondjuk usa tolt egy 17-2t 😀
3 hónapja
nem játszik rosszul (támadásban)Embiid rohadt idegen test az amcsi csapatbaLefagyasztja a francia fújólás. 😀
mindenki mozog meg minden, kinda GSW model
ő meg statikusan áll és tartja a kezét 😀
Negritis, a vajda
iktriad
de valahogy nem illik oda
3 hónapja
Embiid rohadt idegen test az amcsi csapatbaLefagyasztja a francia fújólás. 😀
mindenki mozog meg minden, kinda GSW model
ő meg statikusan áll és tartja a kezét 😀
Negritis, a vajda
3 hónapja
Az visszajátszás volt csak, megmutatták hogy lett a kubai ötszörös olimpiai győztes egymás után 41 évesen, ami azért nem szarAz m4sport pluszon néztem egy chilei-kubai döntőt.Nem tudom láttam-e már kötöttfogásban álló helyzetből kiharcolt pontot.Nem tudom te mit nézel, nemzethyn lányok birkóznak és elvileg "ÉLŐ"
Kampman
Heisman nádor
Kampman