NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Brazilok jobbak mint vártamvagy usa rosszabb 😀
2. negyed elég gyengus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Kampman
28 359
Az m4sport pluszon néztem egy chilei-kubai döntőt.Nem tudom láttam-e már kötöttfogásban álló helyzetből kiharcolt pontot.Nem tudom te mit nézel, nemzethyn lányok birkóznak és elvileg "ÉLŐ"
Kampman
Heisman nádor
3 hónapja
Tactful Cactus
13 915
Ezt láttátok?Valami eszméletlen. Mennyi meló van ebben, te jó ég.
m.youtube.com/watch?v=la0t5c0oDWQ&t=171s&pp=2AGrAZACAQ%3D%3D
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Embiid rohadt idegen test az amcsi csapatbamindenki mozog meg minden, kinda GSW model
ő meg statikusan áll és tartja a kezét 😀
3 hónapja
Nem tudom láttam-e már kötöttfogásban álló helyzetből kiharcolt pontot.Nem tudom te mit nézel, nemzethyn lányok birkóznak és elvileg "ÉLŐ"
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Kampman
28 359
Nem tudom láttam-e már kötöttfogásban álló helyzetből kiharcolt pontot.
3 hónapja
Willie Parker
15 409
Amerikaiakat a "periméteren" sosem tudtuk megverni, fizikailag benyomni, ezért kell messziről lőni.Az esély itt is megvolt, nem a bírók csalták el ezt semSzerintem sem.
ozibozi
Nem tudunk támadni, elit vagy akár csak közepesen erős csapat ellen nem.
Klasszis megmozdulásokból vagy brainfart védelmi leolvadásokból szerzünk gólokat, de erre még egy meccset se lehet építeni, nem hogy egy komplett tornát.
Kampman
A centert mindig eltüntetik, a passzsávot lezárják, így szélekig kell hajtani őket gyors játékkal, h széthúzd. Abban meg sok a hibalehetőség és a kontra.
3 hónapja
bazz mondom ki a faszom az a tetüm(elsőre petun-t értettem mondjuk)
Tatum 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
3 hónapja
nem is értem tök felesleges az egész kosártorna, sima amerikai arany leszusa támadásban odarakta az első negyedetLesimázzák a meccset
Negritis, a vajda
Chargers LT
3 hónapja
usa támadásban odarakta az első negyedetLesimázzák a meccset
Negritis, a vajda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
"brazilok alig szedtek védőlepattanót"nem volt mit 😀
3 hónapja
Magyar a spori, akkor a kirgiz fog nyerni főleg a póló után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 hónapja
Na ezen a birkózó meccsen az lesz, Amit Elor akar? 😀
3 hónapja
usa támadásban odarakta az első negyedet
3 hónapja
Nem volt következetes és pártatlan bíráskodás, de - ismétlem - ez nem menti az impotens támadójátékunkat.Azért nem az mert alapvetően adható mind a négy kiállítás.Akkor ezt minek nevezed, ha nem csalásnak?Nem mondom csalásnak de egyértelműen annyit nyomtak nekik amennyi kellettA bírók elcsalták, de ettől még nyerhettünk volna, csak nagyon szarok voltunk támadásban. Ez van.Az esély itt is megvolt, nem a bírók csalták el ezt semAzért az utolsó két amcsi gol kettős hátrányban volt, mind a négy kiállítás labda nélkül. Azért ez elmond mindent az amcsi és bírói teljesítményrol
ozibozi
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
Probléma az h mikor túloldalon vám ez akkor a négyből nekünk adtak mondjuk egyet-egyet külön.
Viszont felteszem a lényeges kérdést;”: vajon megérte ezért lecserélni Birget? Ilyen közel az olimpiához.
csebi
Most nyilván nem fogom azt mondani, hogy milyen jó csere volt.
3 hónapja
Kampman
28 359
megnéztem egy női vízilabda meccset is, különleges perverzióJuj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
3 hónapja
jah oszt még engem szid Székely miatt, ez ahhoz képest ...Juj, 130 kilós kötöttfogáste mazochista vagy
Kampman
NB2
3 hónapja
A világbajnok spanyol lányok égnek 2-vel a félidőben Mártáék ellen
3 hónapja
Kampman
28 359
Juj, 130 kilós kötöttfogás
3 hónapja
Külső körülmények… riporter idióta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
legalább Székelyék megbeszélték hogy mitől lesz valaki jó sportoló, még hogy nem értenek hozzá, respect!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Én biztos nem, mert délután 6 óta egy száll boxerben vagyok.ki hordja otthon a nadrágot? 😊M4 kéne, még nem mehetek ES-ezni, sokan vannak ott most.röplabdát nem közvetít az m4?lehet ES átkapcsol majd atlétika után
Sixo
NB2
Sixo
NB2
3 hónapja
ki hordja otthon a nadrágot? 😊M4 kéne, még nem mehetek ES-ezni, sokan vannak ott most.röplabdát nem közvetít az m4?lehet ES átkapcsol majd atlétika után
Sixo
NB2
Sixo
3 hónapja
M4 kéne, még nem mehetek ES-ezni, sokan vannak ott most.röplabdát nem közvetít az m4?lehet ES átkapcsol majd atlétika után
Sixo
NB2