Olimpia
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Tapiwanashe Makarawu, kezdem kedvelni a zimbabweieket.Hogy kuzdott mar 🤣
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Na kb szerbek a dontoben is. Ezt az USAt megeszik. Ok is megcsinaljak a harom olimpiat sorozatban?

több mint 2 éve
buzi Usa elődöntőzik
több mint 2 éve
Tebogo tegnap is jobban futott és lazábban
Szerintem megveri majd
Chargers LT
Lylest remélem elpicsázzák a döntőben.100on ugyanígy gyengén futott a döntőig. Amikor kell fejben rendben lesz.
balintbaba
több mint 2 éve
Tebogo tegnap is jobban futott és lazábbanSzerintem megveri majd
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Lylest remélem elpicsázzák a döntőben.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
de a szerbek is kikaptak tőlük, a horvátok meg az usától, szóval volt itt érdekes eredmény rengetegOkés de magyar csapat vagyunk. Ez ezen az olimpián nagyon visszaüt...A spanyolok is sokkal jobbak voltak papíron a jelenlegi horvátoknálTegnap az volt a megérzésem, hogy a két női csapatból legalább az egyik meglepetést okoz, és továbbjut. Bár a tippem nem jött be, újra próbálkozom: szerintem a férfi pólócsapat átvergődik valahogyan az olaszokon!Én sajnos nem sok esélyt látok rá, sokkal jobbak az olaszok most
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Chargers LT
Elég megnézni a férfi, női kézit meg a női vízilabdát....
De a férfiak ausztrália elleni veresége is Benny Hill gyanús volt..
kapitnono
meg taktikázás, meg pihenés, meglátjuk este...
több mint 2 éve
Okés de magyar csapat vagyunk. Ez ezen az olimpián nagyon visszaüt...A spanyolok is sokkal jobbak voltak papíron a jelenlegi horvátoknálTegnap az volt a megérzésem, hogy a két női csapatból legalább az egyik meglepetést okoz, és továbbjut. Bár a tippem nem jött be, újra próbálkozom: szerintem a férfi pólócsapat átvergődik valahogyan az olaszokon!Én sajnos nem sok esélyt látok rá, sokkal jobbak az olaszok most
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Chargers LT
Elég megnézni a férfi, női kézit meg a női vízilabdát....
De a férfiak ausztrália elleni veresége is Benny Hill gyanús volt..

több mint 2 éve
nekem ez új, se most olvastam, hogy 130 kg kötött fogásban egy kubai 42 évesen zsinórban az ötödik! olimpiai aranyát nyerte.úgy-úgy! és miután megnyerte a döntőt, levette cipőjét és otthagyta a küzdőtéren, bejelentve a visszavonulását 😊
peach
durva 16 évig leuralni a mezőnyt, igazi OLIMPIKON!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Ogando vs Orogot, oh yea idén már sokadjára nézem ezt a párharcot.
több mint 2 éve
nekem ez új, se most olvastam, hogy 130 kg kötött fogásban egy kubai 42 évesen zsinórban az ötödik! olimpiai aranyát nyerte.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nem is èrtem alapból mièrt nem oda vittek minden ilyen igènyű sportágat...... Èrtem, hogy Párizs meg központ meg stb, de ha a Szajna 500 ève szros akkor nem 1 èv alatt fogják megtisztítani........Ha a hullámlovaglás lehet 15e km-re Párizstól, akkor a nyíltvízi úszásnál is beleférhetne néhány kilométer, hogy ne szarban ússzanak szerencsétlenek.
telex.hu/sport/2024/08/07/uszas-nyiltvizi-10-km-szajna-olimpia
dande2

több mint 2 éve
Ha egy poén szomorú, akkor miért hívod poénnak kedves Dávid?
több mint 2 éve
A spanyolok is sokkal jobbak voltak papíron a jelenlegi horvátoknálTegnap az volt a megérzésem, hogy a két női csapatból legalább az egyik meglepetést okoz, és továbbjut. Bár a tippem nem jött be, újra próbálkozom: szerintem a férfi pólócsapat átvergődik valahogyan az olaszokon!Én sajnos nem sok esélyt látok rá, sokkal jobbak az olaszok most
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
Tegnap az volt a megérzésem, hogy a két női csapatból legalább az egyik meglepetést okoz, és továbbjut. Bár a tippem nem jött be, újra próbálkozom: szerintem a férfi pólócsapat átvergődik valahogyan az olaszokon!Én sajnos nem sok esélyt látok rá, sokkal jobbak az olaszok most
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Magi döntős, a jamaikai az utolsó gátat elszúrta és szétesett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
McTaggertet mutassák már ne a 400as faszikat 😅
több mint 2 éve
Ffi 200 m SF lemaradtam vagy később lesz?20.02
steelwolf