PC és Konzol
27 feliratkozó
6 napja
Nem is tudom, hany eves mar a jatek, de meg most is lehet benne talalni easter eggeket meg ujabb rejtelyeket, amiket eddig nem igazan fedezett fel senki sem. Ugyhogy abban a vilagban aztan tenyleg minden van. Ne is siesd el a sztorit, nem szabad. Sok jatek van, ahol nem ilyen eszmeletlen a vilag, es megeri haladni a sztorival, na itt mar maga a felfedezes is olyan elvezetet ad, hogy nem is baj, ha nem a sztorin mozogsz allandoan.na, így néhány nap után:Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Teljesen hozzaszoktam a low beallitashoz.
Következő, s amit nagyon várok, hogy végre kiprobaljam, az a red dead redemption 2. Az első részt tavaly fedeztem fel magamnak, rendkivulien beszippantott az univerzum. Gyakorlatilag mar az feltöltött, hogy szépen komotosan ugettem a sivatagban es bámultam a naplementet.
Ventura
kapitnono
eszméletlen. eddig 24 órányit jártszottam vele - talán ez is mutatja mennyire magával ragadott - és a sztori módból csak az első fjezetet, illetve a másodikból néhány küldetést csináltam. a 90+% -ban a világot fedeztem fel, lovagolta, vadásztam, néztem a tájat, mellékküldetéseket csináltam.
gyönyörű a játék, a fényjátékok nagyon magas szintet képviselnek: ahogy kel föl a nap és a távolban levő havas hegyek csúcsát beragyogja. a hajnali köd, az erdőkben a a fák között átszűrődő nap sugari. a hajnali tavazsi köd. a változatos tájak. nekem folyamaotsan a yellowstone sorozat jut eszembe (a spin-off-ja, az 1883, mondjuk pont passzol is a korba). 😀
Ventura
6 napja
na, így néhány nap után:Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Következő, s amit nagyon várok, hogy végre kiprobaljam, az a red dead redemption 2. Az első részt tavaly fedeztem fel magamnak, rendkivulien beszippantott az univerzum. Gyakorlatilag mar az feltöltött, hogy szépen komotosan ugettem a sivatagban es bámultam a naplementet.
Ventura
kapitnono
eszméletlen. eddig 24 órányit jártszottam vele - talán ez is mutatja mennyire magával ragadott - és a sztori módból csak az első fjezetet, illetve a másodikból néhány küldetést csináltam. a 90+% -ban a világot fedeztem fel, lovagolta, vadásztam, néztem a tájat, mellékküldetéseket csináltam.
gyönyörű a játék, a fényjátékok nagyon magas szintet képviselnek: ahogy kel föl a nap és a távolban levő havas hegyek csúcsát beragyogja. a hajnali köd, az erdőkben a a fák között átszűrődő nap sugari. a hajnali tavazsi köd. a változatos tájak. nekem folyamaotsan a yellowstone sorozat jut eszembe (a spin-off-ja, az 1883, mondjuk pont passzol is a korba). 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 napja
Elvakultaknak 😛www.reddit.com/r/MaddenMobileForums/comments/1txp6xj/introducing_rcollegefootballmobile/
11 napja
Szerintem sem gáz, de sok emberről tudok akinek nem tetszett, meg hogy hosszú és emiatt nem vitte továbbAmugy nem tudom, miert emelik ki negativumkent, nem annyira hosszu az a bevezeto, hogy el kene riasztania barkit is. 😀 Meg nem is gaz.Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Ventura
kapitnono
Stez

11 napja
én azért akadtam ott le mert mikor kijött a PC verzió konkrétan nem tudtam azt befejezni olyan fosul volt megcsinálva 😀Amugy nem tudom, miert emelik ki negativumkent, nem annyira hosszu az a bevezeto, hogy el kene riasztania barkit is. 😀 Meg nem is gaz.Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Ventura
kapitnono
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Amugy nem tudom, miert emelik ki negativumkent, nem annyira hosszu az a bevezeto, hogy el kene riasztania barkit is. 😀 Meg nem is gaz.Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Ventura
kapitnono
11 napja
Nem fogod megbánni, nagyon jó game, egyik kedvencem a witcher mellett. Brutál sok időt el lehet ott is tölteni, nagyon jó a világa. Csak nehogy a téli bevezető után abbahagyd mert az lehet tényleg picit laposabb 😁Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
Ventura

11 napja
Koszonom, meg is érkezett a szajre. Tegnap hosszú hónapok után rakuldtem egy kis gta 5 online-t magas felbontason - hat furcsa volt ez a fenyesseg. 😁Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura
kapitnono
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
11 napja
Nem tudom, mennyire real ez a World cup edition az EA-nel, de ez olyan, mintha valami mobiljatek lenne. 😀
12 napja
Pár hónapja jött egy next gen update az RDR1-hez xboxra, úgyhogy itt az idő, belevetem magam😊 Sokat várok, remélem hozni fogja az elvárásokat. 2. részt még nem toltam, így minden új lesz, ez utóbbi amúgy top2 a bakancslistámon, de amíg nincs belőle 60 fps-es next gen patch, nem vagyok hajlandó elkezdeni😀
13 napja
Volt pár érdekes bejelentésaz uj TRt amugy en varom, bar az utolso annyira nem jott be, azt nem is vittem vegig.
gamesrecap.io/
De valahogy most ezek a bemutatók nem annyira mozgatnak
Poe2 0.5 pörög épp
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Volt pár érdekes bejelentés gamesrecap.io/
De valahogy most ezek a bemutatók nem annyira mozgatnak
Poe2 0.5 pörög épp
15 napja
Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.Tavaly amikor építettem az új gépemet, az ssd-t tőlül vettem, náluk volt a legjobb áron amelyiket kinéztem. Rendben volt minden a rendeléssel.
Ventura

15 napja
Valaki már vásárol a DigiPrime-nál? Mi volt a tapasztalat, s mennyire megbízható volt? Laptopot szeretnék vásárolni, ahogy nézem a kiszemelt termék árait a DigiPrime-nál találtam úgy abban a formában, hogy jobban megéri (mint például a notebook.hu-nál levő ár) - például azon az áron már jár Windows 11 és 1 TB SSD is.
20 napja
Igazabol nem tudom, hol a vege, mert direkt nem neztem utana. Csak act 7-ben jarok, de mostansag alig csinaltam a fo szalat, inkabb mentem a vilagban mindenfele. Annyira pazar, hogy folyamatosan lehet talalni titkokat, uj dolgokat. Sokszor meg a side questeket sem csinalom, csak felfedezek. A vicc az, hogy nekem is van benne 100-120 oram mar, de peldaul csak most hagytam el Hernandot, es nyomtam le valami haborut, ugyhogy sehol sem tartok. 😀Nekem már lassan 150 óra van benne de ahogy olvasom messze még a vége 😁Nehany honapja belekezdtem ujra, de igazabol hamar meguntam, es csak gwenteztem ahelyett, hogy a jatekban haladtam volna. 😀 Valahogy mostansag mindent megunok nehany het utan, meg azokat is, amiket korabban imadtam. Meg a Crimson Desertet sem jatszottam ki, pedig amugy nagy csipem. Csak oriasi a vilag, sok a dolog, aztan ket napnyi jatek utan lerakom hetekre.Szerintem én is vegigviszem mégegyszer az alapot meg a két DLCt😁En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
Viszont ez szerintem annak is szol, hogy jo nagy csuszas varhato a Witcher 4-gyel, es ezzel is dobnak egy csontot ugymond, hogy nesztek, addig is itt van ez. Mar csak emiatt a dlc miatt is ujra elo fogjak venni sokan az alapjatekot is (ahogy en is, mar elore latom 🙂).
Stez
kapitnono
Stez
Nagyon el lehet merülni a sidequestekben
kapitnono
Siman lesz ebbol 200+ ora is.
20 napja
150 óra ilyen játékoknál nem annyira sok.Nekem már lassan 150 óra van benne de ahogy olvasom messze még a vége 😁Nehany honapja belekezdtem ujra, de igazabol hamar meguntam, es csak gwenteztem ahelyett, hogy a jatekban haladtam volna. 😀 Valahogy mostansag mindent megunok nehany het utan, meg azokat is, amiket korabban imadtam. Meg a Crimson Desertet sem jatszottam ki, pedig amugy nagy csipem. Csak oriasi a vilag, sok a dolog, aztan ket napnyi jatek utan lerakom hetekre.Szerintem én is vegigviszem mégegyszer az alapot meg a két DLCt😁En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
Viszont ez szerintem annak is szol, hogy jo nagy csuszas varhato a Witcher 4-gyel, es ezzel is dobnak egy csontot ugymond, hogy nesztek, addig is itt van ez. Mar csak emiatt a dlc miatt is ujra elo fogjak venni sokan az alapjatekot is (ahogy en is, mar elore latom 🙂).
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
Skyrimban van 250 órám és nem végeztem vele.
A klasszik rpg-kbe megy 120-150 óra.
Az is igaz, hogy ezekből sok az nem konkrét élmény, hanem a mikromenedzsment meg a lótifuti rész, amiket nem szeretek és sokszor ezek ölik meg az élvezetet.
20 napja
Nekem már lassan 150 óra van benne de ahogy olvasom messze még a vége 😁Nehany honapja belekezdtem ujra, de igazabol hamar meguntam, es csak gwenteztem ahelyett, hogy a jatekban haladtam volna. 😀 Valahogy mostansag mindent megunok nehany het utan, meg azokat is, amiket korabban imadtam. Meg a Crimson Desertet sem jatszottam ki, pedig amugy nagy csipem. Csak oriasi a vilag, sok a dolog, aztan ket napnyi jatek utan lerakom hetekre.Szerintem én is vegigviszem mégegyszer az alapot meg a két DLCt😁En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
Stez
kapitnono
Stez

20 napja
Nehany honapja belekezdtem ujra, de igazabol hamar meguntam, es csak gwenteztem ahelyett, hogy a jatekban haladtam volna. 😀 Valahogy mostansag mindent megunok nehany het utan, meg azokat is, amiket korabban imadtam. Meg a Crimson Desertet sem jatszottam ki, pedig amugy nagy csipem. Csak oriasi a vilag, sok a dolog, aztan ket napnyi jatek utan lerakom hetekre.Szerintem én is vegigviszem mégegyszer az alapot meg a két DLCt😁En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
Stez
kapitnono
20 napja
Szerintem én is vegigviszem mégegyszer az alapot meg a két DLCt😁En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
Stez

20 napja
En is orulok neki.www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda
kapitnono
20 napja
www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-pastYess, kedvenc játékom ever kap még egy dlc-t
Negritis, a vajda

20 napja
www.thewitcher.com/en/en/songs-of-the-past
21 napja
Mondjuk a Horizon oriasi durranas volt, ha hasonlot vartak, az teljesen nevetseges feltetelezes volt az elejetol kezdve.horizon számokat vártakDe egyebkent tipikusan az a game, amit a kritikusok jol lehuztak, a jatekosok nagyja viszont nagyon szeretett. Es mivel a Sonyt elobbi erdekelte, elvetettek a folytatas lehetoseget.Én márpedig úgy emlékszem hogy arra hivatkozva kaszálták el a folytatást, hogy az általuk elvárthoz képest, végül nem teljesült a kellő eladási szám.
Stez
Hozzáteszem szerintem bullshit, mert egy vadonatúj single IP esetében, exkluzív címként, szerintem abszolút korrekt, és vállalható számokat hozott Sonys berkeken belül is. Fura tényleg.
esanders10
Negritis, a vajda
De amugy a Ghost of Tsushima sem hozott brutalis szamokat anno, aztan megis kapott egy brutal draga folytatast. Csak hat azt imadtak a kritikusok is.
21 napja
horizon számokat vártakDe egyebkent tipikusan az a game, amit a kritikusok jol lehuztak, a jatekosok nagyja viszont nagyon szeretett. Es mivel a Sonyt elobbi erdekelte, elvetettek a folytatas lehetoseget.Én márpedig úgy emlékszem hogy arra hivatkozva kaszálták el a folytatást, hogy az általuk elvárthoz képest, végül nem teljesült a kellő eladási szám.
Stez
Hozzáteszem szerintem bullshit, mert egy vadonatúj single IP esetében, exkluzív címként, szerintem abszolút korrekt, és vállalható számokat hozott Sonys berkeken belül is. Fura tényleg.
esanders10
21 napja
Na akkor csak nem tettem olyan rossz lóra, köszi srácok az infokat.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!