PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 6 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 710 — Tyrone Creek
LEC 3 - LCS 0

A TL-nek holnap lesz lehetősége javítani, de most bold prediction: kiesnek.
Gyurma Pappa
És tényleg. Ezen igazán őszintén senki nem lepődhetne meg, bár a közvetítésben sosem fogják kimondani: szar az LCS. A TL-nek peche is volt ezzel a csoporttal, bár a Spylce csoportján kívül semelyik másikban sem mentek volna tovább szvsz. Doublelift mehet haza nyugodtan Rick & Morty premiert nézni (a döntő napján lesz, tweelet róla, hogy sajnos nem fogja látni, mert pont worlds döntőt játszik).

Kemény, hogy a 3 koreai csapat megnyerte a csoportját. A kínaiak játéka egyelőre takaréklángon megy szerintem, most az IG megmutatta, hogy mit is tudnak.

Nem lesz könnyű a negyeddöntőben egyik LEC csapatnak sem. BO5 nagyon más, mint egy BO1, az lehet a remény, hogy az európai csapatok jól adaptálódnak egy szérián belül. Na go LEC!
Gyurma Pappa
G2-DAW
SKT-SPY
IG-GRF
FNC-FPX

G2-SKT
IG-FNC

G2-FNC

EZ4LEC
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 175 — zászló zászló szív
LEC 3 - LCS 0

Gyurma Pappa
És tényleg. Ezen igazán őszintén senki nem lepődhetne meg, bár a közvetítésben sosem fogják kimondani: szar az LCS. A TL-nek peche is volt ezzel a csoporttal, bár a Spylce csoportján kívül semelyik másikban sem mentek volna tovább szvsz. Doublelift mehet haza nyugodtan Rick & Morty premiert nézni (a döntő napján lesz, tweelet róla, hogy sajnos nem fogja látni, mert pont worlds döntőt játszik).

Kemény, hogy a 3 koreai csapat megnyerte a csoportját. A kínaiak játéka egyelőre takaréklángon megy szerintem, most az IG megmutatta, hogy mit is tudnak.

Nem lesz könnyű a negyeddöntőben egyik LEC csapatnak sem. BO5 nagyon más, mint egy BO1, az lehet a remény, hogy az európai csapatok jól adaptálódnak egy szérián belül. Na go LEC!

több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Srácok, lesz idén is Lurdys mozis döntő nézés?

Mennék szívesen, Igorral tavaly végigtoltuk és szórakoztató volt 😀 Mehetnénk többen is majd.
shawnka
Igen, idén is lesz a Lurdyban és én nagyon adnám a közös meccsnézést.
Tito05
Honnan van az info? Nem tálalok róla semmit
shawnka
Minden évben a GamerEvents rendezi és már az ideire is csináltak külön facebook eseményt még szeptember közepén. Való igaz, h jelenleg azon kevés infó van fent (vagy inkább még semmi), de tavaly is csak a group stage után/negyeddöntők magasságában kezdték el ténylegesen promózni, továbbá jelenleg még az őszi Mondocon szervezésére fókuszálnak.
Meg van pár "belsős" ismerősöm és ők is megerősítették, h lesz, nem kell aggódni 😀

btw amire kíváncsi leszek, h mivel csak angol közvetítés lesz, hogy ez az érdeklődést mennyire befolyásolja majd negatívan... bár ha a Splyce döntőt játszik 😊

Szerkesztette: Tito05
több mint 6 éve

Mennék szívesen, Igorral tavaly végigtoltuk és szórakoztató volt 😀 Mehetnénk többen is majd.
shawnka
Tito05
Honnan van az info? Nem tálalok róla semmit
több mint 6 éve

shawnka
Tito05
Lehet én is

több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan

shawnka
több mint 6 éve
LEC 3 - LCS 0

több mint 6 éve
AZTAKURVAAAA

Hyli mekkora mvp volt az rng ellen
több mint 6 éve
A FNC rendesen oktatja az SKT-t. 😀

Nem csak oktatja...alázás lett a vége.
Greengo
Hagyták magukat, hogy az RNG kiessen a csoportból
shawnka
Ha úgy gondolják, hogy a FNC továbbjutása jobb. 😊

Amúgy azt vágtátok, hogy Huni játszott régebben az SKT-ben és a FNC-ben is?
Greengo
Hogyne. Az öreg klasszikus UOL - FNC döntő volt az első LOL meccs amit néztem

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 332 — Eagles fan

Greengo
shawnka
Ha úgy gondolják, hogy a FNC továbbjutása jobb. 😊

Amúgy azt vágtátok, hogy Huni játszott régebben az SKT-ben és a FNC-ben is?

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve

Greengo
több mint 6 éve

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Griffin kirakta az asztalra a kékerest, két olyan instant klasszikus verést adtak a G2-nak, hogy szerintem még mindig nem értik hogy mi történt. Igazából én is csak kapkodtam a fejem nézőként, pedig itt még fog of war sem volt 😀

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 089 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=xpFEA1yigIw

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
brutális h a plat games megint mit hozott össze az Astral Chain-nel
alig várom a Bayo 3-at (persze előtte ki kell tolni az 1-2t)

több mint 6 éve
Humanoid élete legjobb 3 meccsét játszotta. A FPX a második meccsen belecsalta a Syndra pickbe, illetve a flex pickkel kicsit kijátszotta a SPY draftját. Syndra Renekton ellen eléggé ki van szolgáltatva, mert nincs elég mobilitása. Meg is látszott, 0/3/0 a 12. percben nem a legjobb midlane stat...

Egyébként szépen tolták a SPY fiúk, Csacsi a GAM ellen mutatott játékával újra igazolta, hogy ő az egyik legjobb makró játékos, szerintem nagyon jó edző lesz belőle. Lehet, hogy mechanikailag nem olyan jó már, mint mondjuk Wunder, de a játék egészét úgy látja át, ahogy kevesen.

Humanoidnak van 5 jó meccse, majd 5 szar. Norskerennek van 2 jó meccse, majd 5 szar. Nagyon fiatalok mindketten, Humanoidnak a plafon nagyon magas, Norskerennél vannak kétségeim. Viszont a Splyce megmutatta, hogy a best-of-5-ban vigyázni kell velük, gyorsan tanulnak, jól adaptálódik a játékuk, és ha mechanikai outplayekkel nem verik szét őket, akkor sok gondot tudnak okozni. Ezért is fontos nekik a nagyon erős early game, mert a mid game harcokban kijönnek a mechanikai hiányosságok. És pl. Humanoid nem jó Syndra player, ezt remélem Duke is belátja 😊 2-ből 2 L az egyik legerősebb championnal, talán elég jelzés.
Gyurma Pappa
jaja, nagyon okosan játszottak és hátrányba se állt bennük vigyázban a szar.
örülök a Splycenak, legalább lesz egy csapat akiknek őszintén tudok majd szurkolni, amikor a FNC kiesik a csoportból 😕
több mint 6 éve
Humanoid élete legjobb 3 meccsét játszotta. A FPX a második meccsen belecsalta a Syndra pickbe, illetve a flex pickkel kicsit kijátszotta a SPY draftját. Syndra Renekton ellen eléggé ki van szolgáltatva, mert nincs elég mobilitása. Meg is látszott, 0/3/0 a 12. percben nem a legjobb midlane stat...

Egyébként szépen tolták a SPY fiúk, Csacsi a GAM ellen mutatott játékával újra igazolta, hogy ő az egyik legjobb makró játékos, szerintem nagyon jó edző lesz belőle. Lehet, hogy mechanikailag nem olyan jó már, mint mondjuk Wunder, de a játék egészét úgy látja át, ahogy kevesen.

Humanoidnak van 5 jó meccse, majd 5 szar. Norskerennek van 2 jó meccse, majd 5 szar. Nagyon fiatalok mindketten, Humanoidnak a plafon nagyon magas, Norskerennél vannak kétségeim. Viszont a Splyce megmutatta, hogy a best-of-5-ban vigyázni kell velük, gyorsan tanulnak, jól adaptálódik a játékuk, és ha mechanikai outplayekkel nem verik szét őket, akkor sok gondot tudnak okozni. Ezért is fontos nekik a nagyon erős early game, mert a mid game harcokban kijönnek a mechanikai hiányosságok. És pl. Humanoid nem jó Syndra player, ezt remélem Duke is belátja 😊 2-ből 2 L az egyik legerősebb championnal, talán elég jelzés.

több mint 6 éve
Nem hittem vna, hogy továbbjutnak Csacsiék. Nagy meglepetés volt tőlük a mai nap. 😊
Humanoid nekem nagyon felemás még mindig.Az utolsó meccsen pont a szarabb formáját hozta. Amúgy nagyon broken volt ez a felállás a FPX ellen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Hatalmas meccs volt, ez a cheese a lane cserével talán váratlan volt, de így is jól tartották a meccset. Bármikor aláírtam volna a második helyet az FPX mögött, bár egyébként nem ők lesznek a legfélelmetesebb csoport első.

Csacsicarry még mindig valós, remélem lesz még Renekton az ő kezében is

több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 217 — Jó ötletnek tűnt!
Mekkorát küzdenek Csacsiék, fantasztikus meccs 😊
shawnka
Az FPX elleni meccs gyönyörű volt, olyan szinten olvasták az ellent, hogy az elképesztő. Ja és CSACSICARRY 😀

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Mekkorát küzdenek Csacsiék, fantasztikus meccs 😊
több mint 6 éve
Brotesz Indianapolis Colts 153
a FNC trollkodik? mi a faszom ez a draft? nincs damage benne 😀
shawnka
Morgana legit dmg dealer... Bronze I-ben én is tolom... nincs értelmes ADC-m, na
Gyurma Pappa
Kérsz egy Nautilus adc-t hozzá? 😀 😀
Brotesz
csak ha dupla support itemmel játszunk
Gyurma Pappa
Az a meta nekem kimaradt az életemből szóval sok esélyünk nem lenne😀
több mint 6 éve
Az anime biztos szar lesz, de a kartyajatek erdekelhet engem is... remelem nem lesz nagyon pay-to-win (na persze..)
Igor
Kripp meg Toast tolja már twitchen
shawnka
 www.youtube.com/watch?v=1KMw6px2r1E

több mint 6 éve
Az anime biztos szar lesz, de a kartyajatek erdekelhet engem is... remelem nem lesz nagyon pay-to-win (na persze..)
Igor
Kripp meg Toast tolja már twitchen