PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Vagy most HA-n Bitfenix Shinobi Window 12,5k-ért. (nem használt)
Az olcsóbb Zalmanoknál szerintem minőségibb 😊
Bálesz
ha @kristóf17 nem veszed meg akkor én rányúlok 😀
Kenny
Most estem haza, máris nézem miket ajánlottatok és mondtatok, és levonom a konklúziót gyorsan 😀
szerk.: Lehetséges, hogy már elkelt? :/

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Bálesz
ha @kristóf17 nem veszed meg akkor én rányúlok 😀

több mint 8 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló

több mint 8 éve
Srácok, egy ilyen házzal bőven jól elleszek nem?

www.pcx.hu/aerocool-v3x-devil-red-szamitogep-haz-022531

illetve akkor a Ryzen (5) szériákhoz már nem kell külön processzor hűtő, a gyári kiváló, és elég? Csak mert akkor véglegesítve van a gép úgy néz ki. 😊
kristóf17
nekem volt ilyen és borzasztó a levegőzése.Óvatosan vele.
Kenny
Ejjj. Ez nem biztató. Valamit esetleg ajánlani tudsz így 10 rugó körül?
kristóf17
Kicsit rádobsz még,nem sokat akkor én közülük választanék.Szigorúan a csendesség és a légáramlás miatt.
 www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/zalman/z3-plus-p195887919/?gclid=EAIaIQobChMItrb1rqvP1wIVFuAbCh1buQ4PEAAYAiAAEgJmBPD_BwE
 www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/thermaltake/versa-h25-ca-1c2-00m1nn-00-p256418991/
 www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/zalman/z1-neo-p326676019/

több mint 8 éve
A normális porszűrést a V3X-nél el is felejtheted, mert egyáltalán nem láttam rajta olyat.
Érdemes megnézni a hardveraprót, én is ott vettem a Zalman Z9 Neomat 13k-ért 2 hetesen úgy, hogy volt benne egy 4k-s Alpenföhn venti grátiszban.
De általában vannak csomagolási sérült, de vadi új házak a bolti ár alatt jóval.
Én egy Deepcool Kendomen (első-alsó porszűrő, 5 venti) alá nem adnám minőségben, ha már új házat vennék. (de annyiért viszont lehet, hogy néznék HA-n valamit)

több mint 8 éve

illetve akkor a Ryzen (5) szériákhoz már nem kell külön processzor hűtő, a gyári kiváló, és elég? Csak mert akkor véglegesítve van a gép úgy néz ki. 😊
kristóf17
Kenny
kristóf17
Csodát attól az árkategóriától ne várj sajnos. Ott még bőven spórolnak a gyártók. 3 kilós, zörgő házak, rossz szellőzés, porszűrő semmi.
Itt a ph-s topic, az összefoglalóban van ajánló, ársávokra lebontva.
 prohardver.hu/tema/milyen_hazat_2/hsz_65201-65400.html#msg65367
Bálesz
Igen, itt olvasgattam először, aztán pcx-en mindenki elégedett volt ezzel a házzal, ezért kérdeztem itt nálatok. Nem is várnék csodát, csak egy átlagos porszűrést, normális ventit, halk működést. De akkor megpróbálok innen választani egyet 😊 Csak így Black friday előtt szívesen találnék leárazást valamelyikre.
több mint 8 éve

kristóf17
Kenny
kristóf17
Csodát attól az árkategóriától ne várj sajnos. Ott még bőven spórolnak a gyártók. 3 kilós, zörgő házak, rossz szellőzés, porszűrő semmi.
Itt a ph-s topic, az összefoglalóban van ajánló, ársávokra lebontva.
 prohardver.hu/tema/milyen_hazat_2/hsz_65201-65400.html#msg65367

több mint 8 éve

kristóf17
Kenny
több mint 8 éve

kristóf17

több mint 8 éve

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
 www.pcguru.hu/hirek/a-mikrotranzakcio-tovabbra-is-gigaszi-bevetelt-termel/43329
Negritis
hogyne termelne,ha nem lenne ilyen kb a cs már nem is létezne 😀

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
 www.pcguru.hu/hirek/a-mikrotranzakcio-tovabbra-is-gigaszi-bevetelt-termel/43329

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még mindig bannolva van az accuntom, ez már több mint nevetséges (másfél hete). Pedig már írtak, hogy hamarosan frissítenek.........hát majd jövőre ja
dande
Engedd el.
Sobri Jóska
Még mindig bannolva van az accuntom, ez már több mint nevetséges (másfél hete). Pedig már írtak, hogy hamarosan frissítenek.........hát majd jövőre ja
dande
Engedd el.
Sobri Jóska
Ja 3 év játékát kidobva, végül is kezdhetbém előről, ráaadásul teljesen tévesen kizárva.

De persze igazad van 😉
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
dande
Engedd el.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 8 éve
LOL-t senki sem játszik innen?
Greengo
Ha moba akkor vagy dota vagy hots.
Kenny
Szoktam néha, de az új szezon kicsinálta azt a pár karakterem hasznosságát és értékét, amit korrektül tudok használni, szóval remek 😀
több mint 8 éve
Greengo
Ha moba akkor vagy dota vagy hots.

több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
apropó mikor játszunk?😀
Kenny
részemről jövő héten jó csak 😕
JSanyo
akkor egyeztessük óráinkat lord zsomborral és mehet jövő héten.
Kenny
engem a squad annyira nem fog meg, úgyhogy sztem most még kihagyom

főleg hogy kint a NioH pc-re
Negritis
őrületes kanter partik mennek pedig 😀
Kenny
#családbarátstream

több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
apropó mikor játszunk?😀
Kenny
JSanyo
Kenny

Negritis
Kenny
elhiszem, öcsémmel néha szoktunk menni 2esben
de nekem a pubg úgy móka hogy retardált vagyok és összevissza megyek 😀 az meg csapatban nem jó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
apropó mikor játszunk?😀
Kenny
JSanyo
Kenny

Negritis

több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Összeállt a kép.
Tehát a fő probléma nem az, hogy fizetni kell, hanem az, hogy zsákbamacskáért....
Sobri Jóska
Tavaly ezen már borult a bili, voltak belőle perek, főleg amikor kiderült, hogy az egyik legnagyobb ilyen oldal konkrétan youtuberek keze alatt fut, akik ráadásul kamu videókkal promózták a saját site-jukat 😊 A skin lényegében e-currency, és ugyanúgy szökik, mint a rendes 😊

több mint 8 éve
Régen sokat pókereztem, kaszinókban is, és láttam elég szenvedélybeteget, rulett- és gépfüggőt, és elég sok jelét be tudom azonosítani valakin, aki benne van ebben a világban.
És pl. ez a kissrác sincs még 18, és már most függőnek tűnik, szóval ez a szegmens valóban ijesztő.

www.youtube.com/watch?v=DiVQtPFiHok

több mint 8 éve
Összeállt a kép.
Tehát a fő probléma nem az, hogy fizetni kell, hanem az, hogy zsákbamacskáért.
Ha egy lövöldözős játékban akarok egy nagyobbat sebző puskát, akkor zsákbamacskát tudok csak venni, a puskát direktbe nem, és a zsákban lehet egy erős páncél, egy messzebbre lövő puska vagy egy csomag gránát van, nem az a puska, amit akarok.
És csak nyitom a zsákokat, míg nem esik ami kell, miközben elment rá 50x5euró, ebből 49x5 feleslegesen.
Ez így valóban elég idegesítő.
Én az vagyok, aki simán kifizet pár eurót, hogy egy iPadre letöltött játékban ne legyen reklám, vagy egy gombfocijátékban a magyar válogatottal legyek és ne nyulakkal vagy csillagokkal, de az zavarna, ha az adott pénzért kapnék egy random országot, és lehet csak a századikra kapnám meg a magyart, mire lenne már Nigériám, Kínám meg Portugáliám.

A szerencsejáték kérdéskörhöz meg annyit, hogy minden fejlett országban van fejlett szerencsejáték-felügyelet, ha az effajta valóban annak tűnő metodikát kiszúrják, akkor gondolom eszerint is adóztatják, és teszik korhatárossá.
Miért nem minősítik szerencsejátéknak az olyan oldalt, ahol egy 13 éves kissrác (megnéztem pár ilyen videót) betesz egy 100 dolláros CSGO kést, 9 másik játékos mást, és egy tárcsa kisorsolja ki visz mindent? (És gondolom az összértékből levon magának 1-2% rake-t.)
Ez valóban aggályos, de nem a játékkészítők, kiadók, honlapüzemeltetők oldaláról hanem a felügyeletek részéről - szerintem.

több mint 8 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Nem túlzó példa. 😊
A Monopoly, mint társas az kb. olyan, mint egy Tetris, nyilván egyszerűsége miatt egyszer megveszed, aztán játszol vele ingyen.
De nem a Monopoly a 21.század társasjátékainak csúcsa azért.
Pl. a Last Night On Earth zombis társas, ami egy népszerű boardgame, az alapjáték olyan 15ezer körül van, és van hozzá rengeteg kiegészítő, pálya, küldetés, biszbasz, amire el lehet még vagy 50ezret költeni.
Ahogy lehet egy fabot, damil, horog, úszó kvartettel is horgászni, és lehet a végtelenségig cizellálni a felszerelést, pénzben határ a csillagos ég.

Az általad és Negritis által leírtakat (és a mikrotranzakciós hosszú index cikket) tulajdonképpen úgy foglalnám össze, ha jól értettem, hogy a számítógépes/tabletes/mobilos játékpiacra is betette szőrös mancsát a kapitalizmus mindenhol profitot maximalizálni igyekvő rút szörnye.
Ami globálisan minden bizonnyal sajnálatos, de nem úgy van, mint az élet számtalan területén, hogy akinek van rá pénze az többet kap, mint akinek nincs? Autóból, nőből, szórakozásból, élményből, mindenből?
És tulajdonképpen arról szól ez a paláver, hogy a gamerek, akiknek nagy része azért még nem rendelkezik önáló keresettel és alapvetően a 14-23 éves korosztályból kerül ki, idejekorán szembesül azzal, hogy a "világ geci", mindenért fizetni kell, és ha a morális meglátásokat félretesszük, akkor azzal is, hogy semmit sem adnak ingyen?
Jól látom? 😊
Sobri Jóska
Nem gondoltam, hogy társasba is már itt járunk, de akkor tévedtem. 😊

Az alsó rész pedig, igazából ja, jól látod, legalábbis a P2Wes fejlődés felháborodásra lehet ezt mondani. Lootboxnál már, ahogy Baggio is írta sántít a dolog, mert most ha azt átültetjük az általad írt dolgokra, akkor autót is miután vettél nem Te döntöd el mit fejlesztesz/javítasz rajta milyen felnit raksz rá stb. hanem random sorsolnak neked vmit és 10 ilyen random után kapsz 1 kupont amivel vehetsz 1 dolgot amit Te akarsz, vagy mondjuk mozinál is miután megvetted a jegyet, a büfénél már nem választhatsz mit kérsz, csak beadsz 2 ezer forintot és random adnak neked dolgokat, amit aztán lehet, hogy szeretsz, lehet, hogy nem, de ott van lent Negritis ruhás példája is. Valószínű lenne felháborodás ezeknél a dolgoknál is, ha így működne. 😀 Jelenleg annyi a különbség, hogy a játékokban a lootboxokat megveheted és kinyithatod virtuális pénzért is (BF2, SoW), vagy ha nem akkor meg csak skineket adnak(CSGO, OW), így szerintem tök rendben van a rendszer.

témához:  www.gamestar.hu/hir/fifa-18-mikrotranzakcio-ea-240183.html

Fifasok is rájöttek pár év után, hogy van a játékban lootbox. Felkészül Madden. 😀