NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 12 éve
20. században rengeteg lehet csak 1-2 példa: el lehet indítani az I. világháborút is ... utána a szovjetek: Trockij, Kirov, aztán jöhet a III. Birodalom, majd JFK szóval rengeteg táptalaj van...amúgy vmikor már el kellene kezdenem az AC-t, de most nincs rá időm sajna...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok, hogy 20. században hova mennek. III. Birodalom?jelenleg sajnos eléggé úgy néz ki.it's official... hát, egyelőre nem örülök ennek az iránynak.Karib-tenger kalózai? Amadeus91
shawnka
továbbra is úgy gondolom, hogy a forradalmi Párizsnál nincs jobb táptalaj egy AC játékhoz.shawnka
több mint 12 éve
jelenleg sajnos eléggé úgy néz ki.it's official... hát, egyelőre nem örülök ennek az iránynak.Karib-tenger kalózai? Amadeus91
shawnka
továbbra is úgy gondolom, hogy a forradalmi Párizsnál nincs jobb táptalaj egy AC játékhoz.
több mint 12 éve
it's official... hát, egyelőre nem örülök ennek az iránynak.Karib-tenger kalózai?
shawnka
több mint 12 éve
it's official... hát, egyelőre nem örülök ennek az iránynak.
több mint 12 éve
www.digitalreality.eu/latest-news/imperium-galactica-stargazer-launchedwww.youtube.com/watch?v=p8TH0nKHGqAMestermű ! Imperium Galactica mellett a másik nagy kedvencem volt gyerekkoromba. Ennek köszönhetem, hogy a fejlesztőkkel is jóba voltam. Nagyon sajnáltam, hogy tönkre mentek. 😕 Ráadásul a DR is eléggé más irányba ment el.
örökzöld magyar játék. Amadeus91
Azért a Black Hole most szép zászlóshajónk, és remélhetőleg a Heroes herce-hurca sem viselte meg őket.süti
stargazer.imperiumgalactica.com/
új IG? (remélem meg is valósul) imádtam a 2. részét, de a Haegemonia is bejött anno.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=p8TH0nKHGqAMestermű ! Imperium Galactica mellett a másik nagy kedvencem volt gyerekkoromba. Ennek köszönhetem, hogy a fejlesztőkkel is jóba voltam. Nagyon sajnáltam, hogy tönkre mentek. 😕 Ráadásul a DR is eléggé más irányba ment el.
örökzöld magyar játék. Amadeus91
Azért a Black Hole most szép zászlóshajónk, és remélhetőleg a Heroes herce-hurca sem viselte meg őket.
több mint 12 éve
Srácok!Tudtok Forma-1-es menedzser játékról? Ha igen, akkor privátban kérlek írjátok meg, hogy hol lehet elérni! Előre is köszönöm!
több mint 12 éve

Ez állítólag Haytham apja, a következő rész, a "Black flag" főhőse. Remélem ez csak Brotherhood szintű kiegészítés lesz, és nem a IV. epizód maga.
több mint 12 éve
Egész jó kritikákkal kezd a Tomb Raider. Ráadásul csak 8k, és ajándék 2 DLC és fémdoboz vagy póló is jár hozzá.Crysis 3 után remélem nem lesz újabb csalódás...
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 413
Lehet leírtam már..szóval előre is elnézést ha igen.ps2-vel sütöm ki néha az agyamat..főleg a pro evolution soccert és az ESPN NFL 2k5-ot "tolom"
Más játék nem nagyon köt le különböző okok miatt.
A lényeg ESPN NFL2K5 2004-es játék, de mind a mai napig üti nálam a madden-t ps2-re. Más konzolon is megjelent ez a játék és még sokan kitartanak emellett. (xbox, ps3). A 2k sports hozta létre ezt a játékot. A grafika ps2-ön is zseniális számomra. A hangulata egyszerűen magával ragadó.Szinte az akkori ESPN közvetítést néznéd.
Játsszahatóság is 100%. Szépen átlátható minden. (playek, rout-ok gombok kiosztása) Természetesen extrák it is vannak, mint pl. változtasd meg a múltat, tehát újrajátszhatsz legendás meccsek utolsó játékait. Új franchise építése, fantasy draft, csoportok átalakítása és ami nagyon durva "fless " . 1/1-ben is játszhatsz szóval a meccset a sisak rács mögül is élvezheted. Hangsúlyozom 2004-es. De persze aktuális roster itt is elérhető no meg persze klasszikus állományok is elérhetőek egy honlapról.( A sorsolás és az évszám is aktuális lehet)
Persze vab olyan része amit nem lehet ápdételni, de az egyáltalán nem zavar.
A játék hibásan jelent meg- néhol?- és le szokott fagyni..valakinél néha...
VAmúgy a madden-t még sega mega drive-on kezdtem pörgetni,de az EA picit kényelmesség vált..
több mint 12 éve
sleeping dogsban a buried alive-nél miért van az h sehogy se tudom befogni azt a köcsögöt, folyton kiírja h connection lost...mi a megoldás?

több mint 12 éve
több mint 12 éve
jutyúbsütiwatch dog nagyon kemény!!! mondjuk legalább 2 paksi erőmű kell majd hozzá... 😊
|
több mint 12 éve
Boxra van valamilyen fajta Skyrim Magyarosítás ? más: a Watch Dogs és a Grid 2 kikúrt jó
több mint 12 éve
és a DICE oldalán is visszaszámolnak már, éjfélkor jár majd le az is. BF4 bejelentés lesz tehát a Sony konferencián a PS4 bejelentés mellett 😀
egyébként a hírek szerint a PS4 netes felülete nem ingyenes lesz mint most a PS3 esetében, hanem az is fizetős lesz 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
mekkorát fogok röhögni, ha mégse ps4 lesz a nagy bejelentés... 😀
|
több mint 12 éve
PS4 May Come In November Priced At $429-$529ma minden kiderül 😀
And You’ll Be Able To Control It With Your PhoneJoeyPorter
viszont ez így nagyjából ennyi euro is lesz...és ha a második árhoz leszünk közelebb, akkor bizony 200k felett lesz a gép nálunk

JT Daniels fan
több mint 12 éve
PS4 May Come In November Priced At $429-$529And You’ll Be Able To Control It With Your Phone
több mint 12 éve
A Bungie felfedte új, készülő játékát:Mintha személyesen nekem készítenék. 😉
több mint 12 éve
uhh...nálam nagyon ott van a szeren...van már gameplay is (California és Chicago) 😮ha benne lesz Eleanor, akkor ez a játék nem lehet rossz.
Habi
a Driver: San Francisco csak azért van fent még mindig a gépemen, mert a Grounds for divorce-ra tudok örömautózni a városban ezzel a csodával 😀
több mint 12 éve
uhh...nálam nagyon ott van a szeren...van már gameplay is (California és Chicago) 😮

JT Daniels fan