Politika
69 feliratkozó
több mint 2 éve
Szted bárki is megkockáztatná a vegzálást meg rendőrségi eljárást és következményeket ezek miatt?Véletlenül meg egynémelyik pofán lesz verve akkor meg pislognak mint hal a szatyorbanAz emberek többségének, ugyanúgy ahogy neked vagy nekem, nincs véleménye rengeteg dologgal kapcsolatban, amivel nem foglalkozik mélyrehatóbban.Valamelyik kommentelő írta, hogy amíg Rogántól nem tudják meg a véleményüket, addig nincs véleményük. Elég pontos.Csíracsicskák ezek, kb mindegyik, van aki rutinosabb és egy fiatal kis nyálast rutinból még el tud intézni, de a legtöbb nemcsak gátlástalan, de Segghülye ostobaság azért. Aki értelmesebb fajta az általában gyorsan kap egy kolompot a nyakába, hogy a többi birka jó irányba menjen.Megafososok tényleg ilyen hülyék?Ennyire
ThundersNFL a Jobbágy
youtu.be/xOPmak4LX4w
gamerkr
ozibozi
Kampman
Persze, egyszerű kijelentéseket mindenki tud tenni dolgokról, de az sokszor nem releváns.
Ezeket az embereket szerintem nem érdekli a politika, csak megélheti szinten. Ez nekik csak egy lehetőség, hogy pénzt, hírnevet kapjanak, előrébb jussanak. Ha ráadásul valaki megcsinálja helyettük a nagy részét és nekik csak el kell mondani a szöveget, még jobb.
Nekik ez ugyanolyan munka, mint az enyém vagy a tiéd, ráadásul ők nem kötődnek hozzá érzelmileg vagy elhivatottsággal. Megteszik amit mondanak nekik és felmarkolják a pénzt.
Nekik ez színészet, eljátszanak valamit, aztán csókolom.
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Még a nyálat is sajnálnám leköpni őket.
több mint 2 éve
Véletlenül meg egynémelyik pofán lesz verve akkor meg pislognak mint hal a szatyorbanAz emberek többségének, ugyanúgy ahogy neked vagy nekem, nincs véleménye rengeteg dologgal kapcsolatban, amivel nem foglalkozik mélyrehatóbban.Valamelyik kommentelő írta, hogy amíg Rogántól nem tudják meg a véleményüket, addig nincs véleményük. Elég pontos.Csíracsicskák ezek, kb mindegyik, van aki rutinosabb és egy fiatal kis nyálast rutinból még el tud intézni, de a legtöbb nemcsak gátlástalan, de Segghülye ostobaság azért. Aki értelmesebb fajta az általában gyorsan kap egy kolompot a nyakába, hogy a többi birka jó irányba menjen.Megafososok tényleg ilyen hülyék?Ennyire
ThundersNFL a Jobbágy
youtu.be/xOPmak4LX4w
gamerkr
ozibozi
Kampman
Persze, egyszerű kijelentéseket mindenki tud tenni dolgokról, de az sokszor nem releváns.
Ezeket az embereket szerintem nem érdekli a politika, csak megélheti szinten. Ez nekik csak egy lehetőség, hogy pénzt, hírnevet kapjanak, előrébb jussanak. Ha ráadásul valaki megcsinálja helyettük a nagy részét és nekik csak el kell mondani a szöveget, még jobb.
Nekik ez ugyanolyan munka, mint az enyém vagy a tiéd, ráadásul ők nem kötődnek hozzá érzelmileg vagy elhivatottsággal. Megteszik amit mondanak nekik és felmarkolják a pénzt.
Lúdas Solymi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Az emberek többségének, ugyanúgy ahogy neked vagy nekem, nincs véleménye rengeteg dologgal kapcsolatban, amivel nem foglalkozik mélyrehatóbban.Valamelyik kommentelő írta, hogy amíg Rogántól nem tudják meg a véleményüket, addig nincs véleményük. Elég pontos.Csíracsicskák ezek, kb mindegyik, van aki rutinosabb és egy fiatal kis nyálast rutinból még el tud intézni, de a legtöbb nemcsak gátlástalan, de Segghülye ostobaság azért. Aki értelmesebb fajta az általában gyorsan kap egy kolompot a nyakába, hogy a többi birka jó irányba menjen.Megafososok tényleg ilyen hülyék?Ennyire
ThundersNFL a Jobbágy
youtu.be/xOPmak4LX4w
gamerkr
ozibozi
Kampman
több mint 2 éve
nepszava.hu/3196200_orban-kormany-ner-pszichologia-rudas-janos-elemzesérdemes nekifutni
több mint 2 éve
Valamelyik kommentelő írta, hogy amíg Rogántól nem tudják meg a véleményüket, addig nincs véleményük. Elég pontos.Csíracsicskák ezek, kb mindegyik, van aki rutinosabb és egy fiatal kis nyálast rutinból még el tud intézni, de a legtöbb nemcsak gátlástalan, de Segghülye ostobaság azért. Aki értelmesebb fajta az általában gyorsan kap egy kolompot a nyakába, hogy a többi birka jó irányba menjen.Megafososok tényleg ilyen hülyék?Ennyire
ThundersNFL a Jobbágy
youtu.be/xOPmak4LX4w
gamerkr
ozibozi
több mint 2 éve
Csíracsicskák ezek, kb mindegyik, van aki rutinosabb és egy fiatal kis nyálast rutinból még el tud intézni, de a legtöbb nemcsak gátlástalan, de Segghülye ostobaság azért. Aki értelmesebb fajta az általában gyorsan kap egy kolompot a nyakába, hogy a többi birka jó irányba menjen.Megafososok tényleg ilyen hülyék?Ennyire
ThundersNFL a Jobbágy
youtu.be/xOPmak4LX4w
gamerkr
több mint 2 éve
Megafososok tényleg ilyen hülyék?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
LényegébenFood inflation:Igazabol eddig volt minden irrealisan olcso.
Venezuela 🇻🇪 426%
Lebanon 🇱🇧 352%
Argentina 🇦🇷 115%
Zimbabwe 🇿🇼 102%
Iran 🇮🇷 71.5%
Turkey 🇹🇷 53.92%
Pakistan 🇵🇰 48%
Hungary 🇭🇺 39%
Nigeria 🇳🇬 24.6%
Ukraine 🇺🇦 22.2%
Poland 🇵🇱 20%
United Kingdom 🇬🇧 19.1%
Czechia 🇨🇿 17.3%
Sweden 🇸🇪 17%
Germany 🇩🇪 16.8%
Euro Area 🇪🇺 16.4%
Netherlands 🇳🇱 15.6%
France 🇫🇷 14.9%
South Africa 🇿🇦 14%
Spain 🇪🇸 12.9%
Italy 🇮🇹 12.1%
Mexico 🇲🇽 10.05%
Japan 🇯🇵 8.4%
Canada 🇨🇦 8.3%
Australia 🇦🇺 8%
United States 🇺🇸 7.7%
Singapore 🇸🇬 7.7%
Brazil 🇧🇷 5.88%
UAE 🇦🇪 5.78%
Switzerland 🇨🇭 5.4%
South Korea 🇰🇷 5%
Indonesia 🇮🇩 4.58%
India 🇮🇳 3.84%
Qatar 🇶🇦 1.71%
Hong Kong 🇭🇰 1.6%
Saudi Arabia 🇸🇦 1%
China 🇨🇳 0.4%
Russia 🇷🇺 -0.01%
Niger 🇳🇪 -0.1%
Liberia 🇱🇷 -2.47%
ozibozi
Vegre beertuk a nyugatot (arakban) !
Borbinho
több mint 2 éve
Food inflation:Igazabol eddig volt minden irrealisan olcso.
Venezuela 🇻🇪 426%
Lebanon 🇱🇧 352%
Argentina 🇦🇷 115%
Zimbabwe 🇿🇼 102%
Iran 🇮🇷 71.5%
Turkey 🇹🇷 53.92%
Pakistan 🇵🇰 48%
Hungary 🇭🇺 39%
Nigeria 🇳🇬 24.6%
Ukraine 🇺🇦 22.2%
Poland 🇵🇱 20%
United Kingdom 🇬🇧 19.1%
Czechia 🇨🇿 17.3%
Sweden 🇸🇪 17%
Germany 🇩🇪 16.8%
Euro Area 🇪🇺 16.4%
Netherlands 🇳🇱 15.6%
France 🇫🇷 14.9%
South Africa 🇿🇦 14%
Spain 🇪🇸 12.9%
Italy 🇮🇹 12.1%
Mexico 🇲🇽 10.05%
Japan 🇯🇵 8.4%
Canada 🇨🇦 8.3%
Australia 🇦🇺 8%
United States 🇺🇸 7.7%
Singapore 🇸🇬 7.7%
Brazil 🇧🇷 5.88%
UAE 🇦🇪 5.78%
Switzerland 🇨🇭 5.4%
South Korea 🇰🇷 5%
Indonesia 🇮🇩 4.58%
India 🇮🇳 3.84%
Qatar 🇶🇦 1.71%
Hong Kong 🇭🇰 1.6%
Saudi Arabia 🇸🇦 1%
China 🇨🇳 0.4%
Russia 🇷🇺 -0.01%
Niger 🇳🇪 -0.1%
Liberia 🇱🇷 -2.47%
ozibozi
Vegre beertuk a nyugatot (arakban) !
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Én is épp néztem h kilóg a sorból ebből a szempontból.Meglepően igényes választás egy amúgy igénytelen és szarul öltöző csávótól. (Végre nem egy datejust…)
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Dr. Kende Péter.tárgyaltam veleVégülis ügyvéd. 😛jaj szüzanyám.Nem Kósa András. Közben eszembe jutott: Kende Péter. Ő a negyedik.Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
Velem van a baj? Pedig azt tartom magamról, hogy toleráns típus vagyok. A sportkommentátorokon pl. szinte sosem szoktam kiakadni. 😊 Egyébként a politikai haknizókon sem, még a Nógrádi Gyuri bácsit is gond nélkül meghallgatom. Nevetek rajta, de nem idegesít fel. Puzsér se, pedig az ő stílusa is sokakat zavar. Ez a hármas viszont kiakaszt.
peterk2005 udvari bolond
Nem veled van baj, azon csodálkozom, hogy ennyire rövid a listád.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Ne keverjük a történésszel, aki rendes életművet rakott össze.
Egyébként egy időben doktor úr szemben lakott Solymáron Bayerral, biztosan voltak közös sütögetések.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)Hát nem tudom. Láttam már néhány irritáló alakot a magyar közéletben (mindkét oldalon), de úgy kifejezetten nem éreztem az ingert fizikai agresszióra egyikük ellen sem. Akik nagyon gázok, azokat próbálom elkerülni.
Velem van a baj?
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Food inflation:Venezuela 🇻🇪 426%
Lebanon 🇱🇧 352%
Argentina 🇦🇷 115%
Zimbabwe 🇿🇼 102%
Iran 🇮🇷 71.5%
Turkey 🇹🇷 53.92%
Pakistan 🇵🇰 48%
Hungary 🇭🇺 39%
Nigeria 🇳🇬 24.6%
Ukraine 🇺🇦 22.2%
Poland 🇵🇱 20%
United Kingdom 🇬🇧 19.1%
Czechia 🇨🇿 17.3%
Sweden 🇸🇪 17%
Germany 🇩🇪 16.8%
Euro Area 🇪🇺 16.4%
Netherlands 🇳🇱 15.6%
France 🇫🇷 14.9%
South Africa 🇿🇦 14%
Spain 🇪🇸 12.9%
Italy 🇮🇹 12.1%
Mexico 🇲🇽 10.05%
Japan 🇯🇵 8.4%
Canada 🇨🇦 8.3%
Australia 🇦🇺 8%
United States 🇺🇸 7.7%
Singapore 🇸🇬 7.7%
Brazil 🇧🇷 5.88%
UAE 🇦🇪 5.78%
Switzerland 🇨🇭 5.4%
South Korea 🇰🇷 5%
Indonesia 🇮🇩 4.58%
India 🇮🇳 3.84%
Qatar 🇶🇦 1.71%
Hong Kong 🇭🇰 1.6%
Saudi Arabia 🇸🇦 1%
China 🇨🇳 0.4%
Russia 🇷🇺 -0.01%
Niger 🇳🇪 -0.1%
Liberia 🇱🇷 -2.47%
több mint 2 éve
Teljes hülyeség ez, hogy állandóan mérik direkt a tábor reakcióját előre és amentén hoznának döntéseket. Pont ezért van felépítve csicskákkal a propaganda, hogy ne kövesd hanem diktáld a storyt.Nekem nem rémlik, hogy ilyet irt volna bárki, de lehet csak én siklottam el valami felett.
Ráadásul most már önjáró hülyék is vannak szép számmal, akik a napi penzumon túl csak feldobnak még pár csillagost a platóra.
FLZOLI
Annyit elárulok (surprise!!!), hogy közel sem csak a tábort mérik, sőt, az nem is annyira érdekes, mert kb. tudni lehet, mire mit fognak mondani. Sokkal érdekesebb a maradék 800 ezer - 1 millió fő, aki régebben stabil - inkább balra húzó bizonytalan volt, most pedig inkább a kormányhoz húzó, kvázi bizonytalan. Általában őket targetálják, az ő véleményük, befolyásoltságuk az érdekes. Ők ma is az a pár százezer mínusz, akit látni lehet a közvélemény-kutatásokban Fidesz-veszteségként.
Elvileg velük nyerhetne az ellenzék ugye választást, ha lenne ajánlat a részükre, csak az meg nincsen. Úgyhogy a ciklus vége felé, ha nagy dolgok nem történnek, ezek szépen visszamennek a kormánypárthoz. Vagy otthon maradnak, a Fidesznek mindegy.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Teljes hülyeség ez, hogy állandóan mérik direkt a tábor reakcióját előre és amentén hoznának döntéseket. Pont ezért van felépítve csicskákkal a propaganda, hogy ne kövesd hanem diktáld a storyt.Ráadásul most már önjáró hülyék is vannak szép számmal, akik a napi penzumon túl csak feldobnak még pár csillagost a platóra.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
tárgyaltam veleVégülis ügyvéd. 😛jaj szüzanyám.Nem Kósa András. Közben eszembe jutott: Kende Péter. Ő a negyedik.Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
Velem van a baj? Pedig azt tartom magamról, hogy toleráns típus vagyok. A sportkommentátorokon pl. szinte sosem szoktam kiakadni. 😊 Egyébként a politikai haknizókon sem, még a Nógrádi Gyuri bácsit is gond nélkül meghallgatom. Nevetek rajta, de nem idegesít fel. Puzsér se, pedig az ő stílusa is sokakat zavar. Ez a hármas viszont kiakaszt.
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Végülis ügyvéd. 😛jaj szüzanyám.Nem Kósa András. Közben eszembe jutott: Kende Péter. Ő a negyedik.Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
jaj szüzanyám.Nem Kósa András. Közben eszembe jutott: Kende Péter. Ő a negyedik.Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Nem Kósa András. Közben eszembe jutott: Kende Péter. Ő a negyedik.Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kósa András?bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
bazze Hont András is a rendszeren belül lett ellenzéki.Bayer és G. Fodor Gábor mellett Hont a harmadik ember a magyar politikai média-haknizók között, akiket egyszerűen nem tudok nézni / hallgatni. Ahányszor meglátom bármelyiket, elkezd viszketni a tenyerem, hogy jól orrbaverhessem, egyszerűen rühellem mindegyiket. (Volt még egy negyedik is - a neve nem jut most eszembe, aki az egyik Orbán könyvet írta -, de őt évek óta nem látom.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Pedig a Tüskés sündisznók a köröm alatt brigád jól hangzott volna.jó, hát valami nevet adni kellett neki. az, hogy "Viktor nedves álma" nem hangzik túl jól.telex.hu/belfold/2023/05/25/nezopont-intezet-elemzes-varga-judit-ep-valasztas-2024'szuverenista vetoszovetseg'. atyauristen.
Ja, emlékszem! Meloni is nagyban támogatja OV törekvéseit! Meg a lengyelek is!
Nagyon királyok a külpolitikai elemzéseik
Gyurma Pappa
csebi
muszáj a holdudvarnak elbábozni, hogy nem halott teljesen az Uniós tagságunk.
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)