Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
felmerul kerdeskent, ha Munkacs olyan rohadt nagy magyar varos akkor hogyan lehet az, hogy a helyi kepviselok megszavaztak?
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az egyik környező országban dolgozik barátom a nagykövetségen, ezt a részét rühellik a legjobban a melónak, amikor valami értelmetlen múltbeli faszkodás miatt mehetnek rapporta, mert idehaza valaki kitalálta, hogy nagy-magyarországgal pózolni az jó lesz.foleg mikor helyi szinten a romanokkal kifejezetten jo a kapcsolat, meghivjuk oket okt 23ra eljonnek, ok meghivnak minket a gyfehervari fogadasra, majd az utolso pillanatban kitalaljak, hogy nem lehet menni ES meg tilos errol oket tajekoztatni.
MC12
igy buktuk el tobben is a diplomacialig fontos kontaktokat pl ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Én nem mondom, hogy nem kínos, az. Tavaly is az volt, meg azelőtt is. Az egyik környező országban dolgozik barátom a nagykövetségen, ezt a részét rühellik a legjobban a melónak, amikor valami értelmetlen múltbeli faszkodás miatt mehetnek rapporta, mert idehaza valaki kitalálta, hogy nagy-magyarországgal pózolni az jó lesz. Ennek szerintem sincs benefitje, de kb. csebivel értek egyet, amíg ezen rugózik itthon a média addig sincs szó másról.Nem a revizioval erintett mostani allamalakulatokra gondoltam. Kinos az egesz nyugati szovetsegi rendszernel. A lentebb irtak miatt. Nem latom a benefitet, miert eri meg olyan idoben Nagy-Magyarorszag szimbolikaval megjelenni, amikor pont egy hasonlo teruletszerzo gondolkodasmod miatt militarizalodik fel europa.Hol káros? Kinél? A románok meg a szlovákok egyébként is rühellnek minket, ha van sál, ha nincs, majd jegyzékben tiltakoznak. A szerbek leszarják - ott most az a politikai érdek, hogy jóban vagyunk, a horvátok szintén jegyzékben tiltakoznak majd maximum. Idehaza vagy át se üti az ingerküszöböt vagy a HVG leírja, hogy "ejej nem tesz jót a szomszédságpolitikának az ilyenfajta gesztus". Ez megintcsak a "mindenkinek jó" kommunikációs topic. Idehaza lehet simogatni az erre érzékenyek lelkét, a társadalom többsége leszarja, a DK-s szekta kiakad, a környező országok meg tudják hergelni a saját szélsőségeseiket.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Semmi haszna, szoszerint nem lehet mellette ervet talalni.
undisputedly
raadasul inkabb errol beszeljen az ellenzek, mint a szoc tvrol, a pedagogusokrol meg az inflaciorol. nem tudom mikor tanuljak meg, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
csebi
undisputedly
Szerintem kicsit többet látsz ebbe, mint ami van. Minden évben van egy "OV nagy-magyarországot formázó festmény, fotó, póló, sál, szobor, pitypangrét mellett pózol - a környező országok kiakadnak" rítus.
PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.
MC12
undisputedly
több mint 3 éve
PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
felmerul kerdeskent, ha Munkacs olyan rohadt nagy magyar varos akkor hogyan lehet az, hogy a helyi kepviselok megszavaztak?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
tulajdonképpen náci vagy.Hol káros? Kinél? A románok meg a szlovákok egyébként is rühellnek minket, ha van sál, ha nincs, majd jegyzékben tiltakoznak. A szerbek leszarják - ott most az a politikai érdek, hogy jóban vagyunk, a horvátok szintén jegyzékben tiltakoznak majd maximum. Idehaza vagy át se üti az ingerküszöböt vagy a HVG leírja, hogy "ejej nem tesz jót a szomszédságpolitikának az ilyenfajta gesztus". Ez megintcsak a "mindenkinek jó" kommunikációs topic. Idehaza lehet simogatni az erre érzékenyek lelkét, a társadalom többsége leszarja, a DK-s szekta kiakad, a környező országok meg tudják hergelni a saját szélsőségeseiket.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
raadasul inkabb errol beszeljen az ellenzek, mint a szoc tvrol, a pedagogusokrol meg az inflaciorol. nem tudom mikor tanuljak meg, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
csebi
undisputedly
Szerintem kicsit többet látsz ebbe, mint ami van. Minden évben van egy "OV nagy-magyarországot formázó festmény, fotó, póló, sál, szobor, pitypangrét mellett pózol - a környező országok kiakadnak" rítus.
PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.
MC12
több mint 3 éve
Nem a revizioval erintett mostani allamalakulatokra gondoltam. Kinos az egesz nyugati szovetsegi rendszernel. A lentebb irtak miatt. Nem latom a benefitet, miert eri meg olyan idoben Nagy-Magyarorszag szimbolikaval megjelenni, amikor pont egy hasonlo teruletszerzo gondolkodasmod miatt militarizalodik fel europa.Hol káros? Kinél? A románok meg a szlovákok egyébként is rühellnek minket, ha van sál, ha nincs, majd jegyzékben tiltakoznak. A szerbek leszarják - ott most az a politikai érdek, hogy jóban vagyunk, a horvátok szintén jegyzékben tiltakoznak majd maximum. Idehaza vagy át se üti az ingerküszöböt vagy a HVG leírja, hogy "ejej nem tesz jót a szomszédságpolitikának az ilyenfajta gesztus". Ez megintcsak a "mindenkinek jó" kommunikációs topic. Idehaza lehet simogatni az erre érzékenyek lelkét, a társadalom többsége leszarja, a DK-s szekta kiakad, a környező országok meg tudják hergelni a saját szélsőségeseiket.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
csebi
undisputedly
MC12
több mint 3 éve
Így-így kommunikáció trükk is lehet, vigyázat, mert elfogy. Tömegpszichózis.....Lehet nem fogy eléggé.ezért nem értjük hogy mi a fasz van 😀Ja basszus tényleg.de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
de azt nem hogy ha emiatt elfogy a sajt akkor azt a 2 gurigás limit hogy oldja meg
kurvára érdekelne egy fogyasztási görbe
Negritis, a vajda
bobi0092
egyébként nincsenek mindig leárazva a termékek, ráadásul szerintem a SPAR nem is a legolcsóbb
slowmotion
Mivel a nagykertől már drágábban kapják mint maga a hatósági ár.
Így kijönnek nullába, nem bukóba.
Bazzani
Negritis, a vajda
Akkor nem tudom.
Bazzani
Negritis, a vajda
Az emberek bepánikolnak, hogy úristen nem lesz aztán viszik mint a cukrot (ha volna cukor).
Bazzani
Idősebb ismerősöm mesélte (valszeg legenda), hogy anno egy ember Moszkvában egy téren megszédült és nekitámaszkodott a falnak egy bolt bejárata mellett.. Egy-két perc múlva jobban lett, megfordult és látta, hogy két ember már beállt mögé, azt hitték sorban kell állni valamiért....😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hol káros? Kinél? A románok meg a szlovákok egyébként is rühellnek minket, ha van sál, ha nincs, majd jegyzékben tiltakoznak. A szerbek leszarják - ott most az a politikai érdek, hogy jóban vagyunk, a horvátok szintén jegyzékben tiltakoznak majd maximum. Idehaza vagy át se üti az ingerküszöböt vagy a HVG leírja, hogy "ejej nem tesz jót a szomszédságpolitikának az ilyenfajta gesztus". Ez megintcsak a "mindenkinek jó" kommunikációs topic. Idehaza lehet simogatni az erre érzékenyek lelkét, a társadalom többsége leszarja, a DK-s szekta kiakad, a környező országok meg tudják hergelni a saját szélsőségeseiket.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
csebi
undisputedly
Szerkesztette: MC12
több mint 3 éve
de ezaz h eljutottunk oda, hogy mar ugysincs lentebb ennel.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 3 éve
Szerintem nyakába raktak egy sálat a fotóhoz amit meg sem nézett.ha a főnök tudta volna nem vette volna fel a sálat.
Bazzani
😀
több mint 3 éve
Szerintem nyakába raktak egy sálat a fotóhoz amit meg sem nézett.ja hogy sál-sztori. óbazmeg 😀 én meg azt néztem, miről maradtam le, mi a tosz az a sal...
Bazzani
több mint 3 éve
Szerintem nyakába raktak egy sálat a fotóhoz amit meg sem nézett.
több mint 3 éve
Chicken game és azt hiszi ő fogja elrántani később a kormányt.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Erthetetlen miert probalja tovabb hergelni europat.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly
Orbán Viktornak mindig igaza LESZ. Ő sem az a 4D-s sakkjátékos, aminek sokan elképzelik, legalábbis nemzetközi szinten biztos. Kap az alkalmakon, gátlásai nincsenek, így úgy tűnik, mintha ehhez IS értene.
Gyurma Pappa
undisputedly
Szokásosan szar orbáni helyzetértékelés persze, de hátha az utolsó.
több mint 3 éve
piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/konnyen-kijatszhato-uj-kormanyrendelet-arsapkat-kapnak-a-kamatok-20-millio-forint-felett.html?utm_source=rss&utm_medium=referralEz nem igazság, ez katasztrófa.
Van igazság végre
Janek
több mint 3 éve
Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
csebi
több mint 3 éve
Pontosan. Mindennap meg kell nyerni, irányítani kell a kommunikációs versenyt, különben reakcióra kényszerülnek, ami hova vezetne.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
csebi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
több mint 3 éve
Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Erthetetlen miert probalja tovabb hergelni europat.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly
Orbán Viktornak mindig igaza LESZ. Ő sem az a 4D-s sakkjátékos, aminek sokan elképzelik, legalábbis nemzetközi szinten biztos. Kap az alkalmakon, gátlásai nincsenek, így úgy tűnik, mintha ehhez IS értene.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly

több mint 3 éve
Jaja, és a Ferenc József-földet és Tiencsint se felejtsük ki!lesz meg Brusszel MAgyarorszage.Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
lesz meg Brusszel MAgyarorszage.Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?
Szerkesztette: undisputedly