Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
az is eleg sokat elmond sztem a magyar ellenzekrol, hogy kb junius ota asszem az elso emailt kaptam a helyi ellenzeki ogy kepviselotol. ertitek az utobbi bo 3 honapban arra nem vettek a faradtsagot, hogy az email listara kikuldjenek egy rohadt emailt, es savazzak a kormanyt bmivel.(najo kozben megneztem, julius vegen jott egy email, hogy a zugloi idokozin kit tamogat)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
@MC12mostantol minden Momentumosnak felfuggesztik a mentelmi jogat?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Megnéztem Fletót a Partizánon. Többnyire jól szórakoztam a modoros és kedélyeskedő stíluson, ahogyan beszél, de néha megfagyott bennem a vér. Semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy a DK maga alá akarja gyűrni a teljes ellenzéket. Akinek tetszik, átállhat, akinek nem, annak jó napot. Karácsony helyében pedig nagyon nem lennék nyugodt.az osszes ellenzeki partnak most ez kellene, hogy legyen a celja. marmint maga ala gyurni a tobbit. tobbiek helyeben latsz ilyet? Gelencser Allamferfi Ferencben latod ezt?
nagylaza, főpohárnok
Karacsonyt meg nem kell felteni, vagy megoldja a szitut vagy megy a levesbe. politikus, oldja meg.
több mint 3 éve
Sztem ennel jobb nem tortenhetne.nagyon nagy hiba lenne az ellenzeki partoktol, ha a Ferit es igy a DKt is ugy skatulyaznak be, hogy alkoholista felhulye partja. azt nem lehet evitatni toluk, hogy vilagos agendaval rendelkeznek, es gyonyoruen epitkeztek 2018 ota. nagyon szepen emlekeztet a 2. vh utani szalamizasra csak lassabb tempoban, jogallamibb eszkozokkel.
A balfasz ellenzek nem dk resze meg evekig ott szteppelne hogy fogjunk ossze ferivel, ne fogjunk ossze, mi legyen.
Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.
Igy azok akik nem akarnak sem a tescos horthyra, sem pedig erre az alkoholista felhulyere szavazni, fognak tudni masra.
Most mar "csak" erre kell felhuzni egy ertelmes politikai programot.
gabokocka
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/09/27/35-szoros-ar-gaz-szentendre-mvm-kozbeszerzes-rezsi-aremelkedes/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sztem ennel jobb nem tortenhetne.Az a probléma, hogy ez nem biztos, hogy így lesz, mert ahhoz kellene egy kompetens ellenzék.
A balfasz ellenzek nem dk resze meg evekig ott szteppelne hogy fogjunk ossze ferivel, ne fogjunk ossze, mi legyen.
Igy azok akik nem akarnak sem a tescos horthyra, sem pedig erre az alkoholista felhulyere szavazni, fognak tudni masra.
gabokocka
Azt meg úgy nehéz összehozni, hogyha egyszerre két oldallal is szemben állsz.
több mint 3 éve
Ez egy súlyos ügy, mert ha itt is a szokásos vétóval zsarolós játékot játssza a kormány, akkor arra egyrészt Washingtonban is fel fognak figyelni, másrészt nagyon komoly beismerése annak, hogy a Kreml akaratát képviselik.Maximum, majd kapnak egy kis diplomáciai ejjnye-bejjnyét, tudja ezt jól a kormány is.
Zsellértelkes Vrij
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
www.facebook.com/TomposM/posts/pfbid09G8M7HfAauEqCmwtARUNKoqkw7ya8WY2Xf2BeA8etYaH1P2ZENWS4zbZXJRcsabhlSzerintem kint senkinél nincs kétség, hogy V. Iktor és Szíjártó ánusza kinek a kezét melegíti éppen
MÁR A FINN SAJTÓBAN IS TÉMA ORBÁN IDŐHÚZÁSA
Tegnap írtam róla, hogy valamiért július óta nem hajlandó napirendre venni a svéd és finn NATO-csatlakozás kihirdetését a magyar Parlament. Még az októberi napirendben sincs benne, egyszerűen nem hajlandóak hozzá dátumot rendelni.
Ez egy súlyos ügy, mert ha itt is a szokásos vétóval zsarolós játékot játssza a kormány, akkor arra egyrészt Washingtonban is fel fognak figyelni, másrészt nagyon komoly beismerése annak, hogy a Kreml akaratát képviselik.
A finn sajtóban is címlapos sztori lett a történet. Ezúton is köszönöm, hogy megkérdeztek! Sajnos a cikk paywall mögött van, ráadásul finnül (a fotó a Chromeba épített Google translate-tel lett lefordítva) de a lényeg, hogy itt egy komoly botrány van kibontakozóban, ahol megint mi, magyarok fogjuk meginni a levét az orbáni zsarolásnak.
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
MÁR A FINN SAJTÓBAN IS TÉMA ORBÁN IDŐHÚZÁSA
Tegnap írtam róla, hogy valamiért július óta nem hajlandó napirendre venni a svéd és finn NATO-csatlakozás kihirdetését a magyar Parlament. Még az októberi napirendben sincs benne, egyszerűen nem hajlandóak hozzá dátumot rendelni.
Ez egy súlyos ügy, mert ha itt is a szokásos vétóval zsarolós játékot játssza a kormány, akkor arra egyrészt Washingtonban is fel fognak figyelni, másrészt nagyon komoly beismerése annak, hogy a Kreml akaratát képviselik.
A finn sajtóban is címlapos sztori lett a történet. Ezúton is köszönöm, hogy megkérdeztek! Sajnos a cikk paywall mögött van, ráadásul finnül (a fotó a Chromeba épített Google translate-tel lett lefordítva) de a lényeg, hogy itt egy komoly botrány van kibontakozóban, ahol megint mi, magyarok fogjuk meginni a levét az orbáni zsarolásnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Sztem ennel jobb nem tortenhetne.A balfasz ellenzek nem dk resze meg evekig ott szteppelne hogy fogjunk ossze ferivel, ne fogjunk ossze, mi legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Semmi kétség ne legyen, Feri a Fidesz Tescos változatát építi, esze ágában sincs mást csinálni. Kérdés, hogy ezt a többi ellenzéki párt csendben nézi, vagy végre megküzdenek vele, és igen, leszámolnak.

több mint 3 éve
Megnéztem Fletót a Partizánon. Többnyire jól szórakoztam a modoros és kedélyeskedő stíluson, ahogyan beszél, de néha megfagyott bennem a vér. Semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy a DK maga alá akarja gyűrni a teljes ellenzéket. Akinek tetszik, átállhat, akinek nem, annak jó napot. Karácsony helyében pedig nagyon nem lennék nyugodt.
több mint 3 éve
Kovetkezo meg mar az lesz h cryptoban is lehet fizetni.egyébként haver most dolgozik cryptos projecten és azt várja hogy mi ennek hamar megfogunk felelni mert a semmire jó pont és a boomer törpe úgyis leszarja
Lúdas Solymi
www.coindesk.com/policy/2022/09/21/eu-finalizes-legal-text-for-landmark-crypto-regulations-under-mica/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kovetkezo meg mar az lesz h cryptoban is lehet fizetni.Háború van, be kell szolgáltatni a vasedényt, hogy tank legyen belőle@csebi-nek itthon most örülnének 😀Meetingen voltam Nürnbergben (btw a korábbi SS la szárnyában) így nem volt idom semmire kb. Ez mi a tokom???
Lehet szeretnék ha mindenki odaadná az EUR alapú PEMÁPját állambácsinak? 😀
Ez mekkora gáz már, amúgy mit várnak ettől, mekkora bevételt?
Vagy ez megint egy üzenet a multiknak?
Lúdas Solymi
csebi
Lecsó
Sot, a nemet marka is elfogadott valuta lesz…
Gondolom jofejek voltak, aztan atvaltottak Putyin rubeljet ajroba meg dollarba, aztan mivel meg mindig nincs vege a 3 napos kulonleges muveletnek, rajtuk ragadt a rubel es nem kell a kutyanak se.
Miert nem azt az irtozatos nagy aranytartalekunkat valtjak at ajroba amire annyira buszkek voltak?
Vagy be kellett olvasztani sajatlabnak meg Andikanak?
Vagy most derul ki h az is zarolva van, mert orosz account alatt tette betetbe Vityus.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Háború van, be kell szolgáltatni a vasedényt, hogy tank legyen belőle@csebi-nek itthon most örülnének 😀Meetingen voltam Nürnbergben (btw a korábbi SS la szárnyában) így nem volt idom semmire kb. Ez mi a tokom???
Lúdas Solymi
csebi
több mint 3 éve
Igen oda. Én forintban kapom vissza. Ha jól tudom. 2020 őszén vettük, meg lehet nezni az akkora átváltási árfolyamot meg a mostanit. Nyilván nem most vesszük ki de kétlem h lentebb megy addigra.@csebi-nek itthon most örülnének 😀Azzal hogy euró alapú állampapírt vettél (pemáp), már odaadtad.
Lúdas Solymi
Lecsó
több mint 3 éve
@csebi-nek itthon most örülnének 😀Meetingen voltam Nürnbergben (btw a korábbi SS la szárnyában) így nem volt idom semmire kb. Ez mi a tokom???
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Amúgy érdemes meghallgatni Jaksity 2008-as indexes beszélgetését. Akkor a letolt gatyával állunk a csalánosban azt jelentette hogy csak 1 évnyi (!!!) devizatartalékunk volt. Most van három havi
több mint 3 éve
Amennyi hiányzik. Ha kapsz egy számlát 1000 dollárról, de neked csak 950 van, akkor nem tudod kiegyenlíteni. Akkor összekaparsz mindent, hogy legyen még 50.Na jo, de mennyit?@csebi-nek itthon most örülnének 😀ahogy fórumkollega írta lentebb, devizát várnak tőle.
Lúdas Solymi
Amadeus
Ne mondd mar azt h a lakossagi devizatartalek akkora segitseget jelentene nekik.
Kulonben, tegyek be a kozosbe a sajatjukat.
Kosa Lalinak is van eleg meg Lolonek is
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Kard: 'Szlovakia a mai napon ratifikalta a finn es sved Nato csatlakozasi kerelmet. Ket orszag nem tette meg még ezt: Törökország es Magyarorszag. A torok parlamenti donteshozatal oktoberig szunetel. A Magyar legiero sved gripen harcirepulogepeket uzemeltet.' Iz der eni kvescsön?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Na jo, de mennyit?@csebi-nek itthon most örülnének 😀ahogy fórumkollega írta lentebb, devizát várnak tőle.
Lúdas Solymi
Amadeus
Ne mondd mar azt h a lakossagi devizatartalek akkora segitseget jelentene nekik.
Kulonben, tegyek be a kozosbe a sajatjukat.
Kosa Lalinak is van eleg meg Lolonek is
több mint 3 éve
@csebi-nek itthon most örülnének 😀Azzal hogy euró alapú állampapírt vettél (pemáp), már odaadtad.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220927_Megrangatta_a_forintot_a_jegybank_kamatdonteseegyem a szívetek, 20% elismert (!) inflációnál mit vártok a 13%-os alapkamattól?