Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 958 — The Mathematician
Holnap reggel jelentik be, hogy karigeri visszalép.
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
nagylaza
Ezzel biztossá is vált a jövő évi fideszes győzelem. Amúgy eszem megáll.
csebi
Ha KariGeri visszalép ? Vagy ha nem ? Vagy ha mégis?
Toca
Ezekben az esetekben.
Bármi történik bármikor az mindig Orbán malmára hajtja a vizet.
Sobri Jóska
ha tényleg sikeres az előválasztás és a felek meg tudnak egyezni sztem az kurvára nem jó a főniéknek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 716

Reggel még vitázni akart.

Doktor úr, mostanában olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
Amadeus
Pedig profi politikus, az elmúlt napokat végighazudozta, éjjel, reggel, este
Heisman
És ez miért is kizáró ok? Magyarország regnáló miniszterelnöke folyamatosan évtizedek óta hazudik és nem napok óta, DE ha számon kérik rajta , akkor kiröhögi a valóságot.
Olyan mint Rodolfo, akinek a kezét kellett nézni, ha csal. Ennek meg csak le kellene vágni amikor LOP.
Spongyát reá…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 776 — #NoStress
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
nagylaza
csebi
Toca
Ezekben az esetekben.
Bármi történik bármikor az mindig Orbán malmára hajtja a vizet.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 484 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
nagylaza
csebi
Toca
Talán.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
nagylaza
csebi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 505 — Lucas Scott
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
nagylaza

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 174 — beers & Packers
Amadeus
Vagy még ma este.
nagylaza
Mégis holnap.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"

Amadeus
Pedig profi politikus, az elmúlt napokat végighazudozta, éjjel, reggel, este

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
A jobbikosok roma szavazatokat vesznek az előválasztáson.
A cikkben van video is.

mandiner.hu/cikk/20211005_itt_a_bizonyitek_a_valasztasi_visszaelesre

Sobri Jóska
Jah...ez olyan életszerű...megállok beszélgetni a gádzsikkel, azt közben bekapcsolom a kamerás mobilt...hát persze...😀
Klaci79
Az durva valóságbuborék, amikor már azt se hiszed el amit a saját szemeddel látsz.
Csak arra kell vigyázni, hogy sose pukkanjon ki.
Sobri Jóska
Te megnézted a két videót? Te ezen két videó alapján bizonyíthatónak találod, hogy a Jobbikosok szavazatot vettek ?
Toca
Nem.
Egy vagy két videó semmit se bizonyít jogilag.
De a két videó alapján életszerűnek, valóságosnak tartom.
Sobri Jóska
Ugyanannyira valóságos minthogy kaptak 3 ezer forintot, hogy azt mondják erre kaptak 3000 Ft-t.
Odamennék 4000 Ft-tal valszeg bármikor leforgatom, ahogy azt mondják kaptak 3000 Ft-t, hogy mondják azt hogy 3000 Ft-ért szavaztak. 😊
Láttam ennél már durvábbat is azon a környéken.
Toca
Vagyis szerinted is életszerű, hogy 3 rugóért vehető egy szavazat.
Szerintem is.
Akkor már csak arról lehet vitázni, hogy a konkrét szereplők a videón hazudnak vagy sem. Én a "sem"re szavazok, te a "hazudnak"ra. Én egy Heil Hitlerező agyhalott hülyegyerekből kinézem, hogy előválasztásra szavazatot vesz, te nem. Oké. Ennyiben maradtunk.
Sobri Jóska
Igazából nálam dont care.
Ha mondanom kéne, hogy ki vett ott szavazatot azt mondanám mindenki aki úgy érezte szarul áll.
Az, hogy ez a video full megjatszott abban is közel biztos vagyok.
Ettől függetlenül a vásárolhatott, de ilyen ocska kaputelefonos felvétel full proli módon rángatva nálam csak a kamu flaget billenti be. Főleg, ha olyan emberre szállnak rá, akit már nem először vesznek elő.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 716
Érthető, hiszen ha nem lép vissza akkor is egy büdös köcsög, ha pedig visszalép, akkor meg főleg.
Akkor most mit csináljon?
Lopjon valamit el, hogy megfeleljen?
A sapka legyen rajta, vagy nem!

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Gyanus, hogy MZP feljött a második helyre, Karigeri nem akar leégni, ezért hősiesen visszalép.
Szokol
Szerintem az van mögötte, hogy megpróbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból, de mivel nem jött be, kénytelen ő lépni. Én örülök ennek a fordulatnak, szívesen szavazok MZP-re ig is, hogy első korben KG-re szavaztam.
Klaci79
Nem árt, ha valaki úgy próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból, hogy közben nem taknyol egy hatalmasat.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
(Jóska: második fordulóban MZP-re szavazok, mert az punk, átírnál kérlek)
Gyurma Pappa
Már nincs kint kékben, visszasüllyedt ezer hsz-el korábbra, én meg nem keresem, de megjegyzem, ha kérdi majd valaki. 😊
Sobri Jóska
Nem is figyeltem 😀 Kissé megvisel a sorozatos óvodai lepra elkapása miatt depriváltság

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 484 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyanus, hogy MZP feljött a második helyre, Karigeri nem akar leégni, ezért hősiesen visszalép.
Szokol
Mint a bátor, jó Sir Robin? Bátran elszaladt?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Gyurma Pappa
Már nincs kint kékben, visszasüllyedt ezer hsz-el korábbra, én meg nem keresem, de megjegyzem, ha kérdi majd valaki. 😊

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
Szokol
Szerintem az van mögötte, hogy megpróbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból, de mivel nem jött be, kénytelen ő lépni. Én örülök ennek a fordulatnak, szívesen szavazok MZP-re ig is, hogy első korben KG-re szavaztam.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
több mint 4 éve
Amadeus
Vagy még ma este.
több mint 4 éve
 hvg.hu/itthon/20211007_Karacsony_Gergely_a_esetleges_visszalepeserol_targyal_a_tamogato_partokkal

Na, még a végén...
Mikey
Délután óta én is ezt hallom, és ahogy telnek-múlnak az órák, úgy tűnik egyre biztosabbnak.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010

Amadeus
Addig megisszák az összes Unicumot?
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
 hvg.hu/itthon/20211007_Karacsony_Gergely_a_esetleges_visszalepeserol_targyal_a_tamogato_partokkal

Na, még a végén...
Mikey
Tényleg szétesett a karácsony-kampány.
MC12
Yepp. Okosban megoldotta az MSZP Agytröszt. 😀

Vicc az egész.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376

Na, még a végén...
Mikey
Tényleg szétesett a karácsony-kampány.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 929

Na, még a végén...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Itt hisztizel ismeretlen embereknek es mergelodsz a dugo miatt 🤣🤣🤣

A XX. keruletben lakom, a gyereket a XIX. kerületbe vittem bolcsodebe (nem raktam fel a buszra/villamosra, felszalltam vele es nagyon elvezte). Majd a III. keruletbe jartam tomegkozlekedessel.

A Covid miatt kesobb kerekparra valtottam. Egyik opcio sem lassabb az autos kozlekedesnel, ellenben sokkal olcsobb.

Egyszeruen az embereknek ki kene huzniuk a segguket a fejukbol es raebredni a dolgokra.

Peldaul a korutat miert az autosokra szabjak amikor sztem az ott kozlekedok 70-80%-a mas kozlekedesi modot hasznal?
Aki olyan hulye hogy arra megy kocsival megerdemli hogy ott alljon a dugoban amikor percenkent jar az alacsonypadlos combino villamos.
gabokocka
"percenként jár a (...) combino"

Te is régen jártál erre a körúton.
Amadeus
Szinte minden heten jarok arra, hungarian is jarok, a 4-6os es az 1es is legrosszabb esetben 2-3 percenkent jon.

Nyilvan ha vmi anomalia van akkor nem (fuj vizes homok), de kulonben teljesen vallalhato a tomegkozlekedes europai viszonylatban is.
gabokocka
Konkrétan a király - körút saroknál vagyok minden nap és komplett katasztrófa szerintem a közlekedés.
Amadeus
Nem értelek, tényleg. A 4-6-os miért lenne katasztrófa?
nagylaza
Sok ember egymás hegyén-hátán.
Pandémia idején én se forszíroznám.

Amúgy lehet sétálni, van taxi, van olyan, hogy blinkee.city, ami robogómegosztó, vannak autómegosztók (limo, sharenow), többfajta rollermegosztó, bringa is, vagyis a belvárosi részeken rengeteg nemautós, nemtömegközlekedős opció van. Hungárián kívül meg lehet haladni, autózni.
Amadeusnak, aki jómódú azért van választási lehetőség azon kívül is, hogy ráharákoljon, rányáladzon valami szerencsétlen a villamoson.
Sobri Jóska
Oké, úgy értelmeztem, az a gond, hogy nem jár elég sűrűn. Ha tehetem, én is gyalog járok, inkább 15-20 perc séta, mint felszállni valamire. Ha mégis felszállok (általában kisföldalattira), akkor: maszk...
több mint 4 éve
Itt hisztizel ismeretlen embereknek es mergelodsz a dugo miatt 🤣🤣🤣

A XX. keruletben lakom, a gyereket a XIX. kerületbe vittem bolcsodebe (nem raktam fel a buszra/villamosra, felszalltam vele es nagyon elvezte). Majd a III. keruletbe jartam tomegkozlekedessel.

A Covid miatt kesobb kerekparra valtottam. Egyik opcio sem lassabb az autos kozlekedesnel, ellenben sokkal olcsobb.

Egyszeruen az embereknek ki kene huzniuk a segguket a fejukbol es raebredni a dolgokra.

Peldaul a korutat miert az autosokra szabjak amikor sztem az ott kozlekedok 70-80%-a mas kozlekedesi modot hasznal?
Aki olyan hulye hogy arra megy kocsival megerdemli hogy ott alljon a dugoban amikor percenkent jar az alacsonypadlos combino villamos.
gabokocka
"percenként jár a (...) combino"

Te is régen jártál erre a körúton.
Amadeus
Szinte minden heten jarok arra, hungarian is jarok, a 4-6os es az 1es is legrosszabb esetben 2-3 percenkent jon.

Nyilvan ha vmi anomalia van akkor nem (fuj vizes homok), de kulonben teljesen vallalhato a tomegkozlekedes europai viszonylatban is.
gabokocka
Konkrétan a király - körút saroknál vagyok minden nap és komplett katasztrófa szerintem a közlekedés.
Amadeus
Nem értelek, tényleg. A 4-6-os miért lenne katasztrófa?
nagylaza
Sok ember egymás hegyén-hátán.
Pandémia idején én se forszíroznám.

Amúgy lehet sétálni, van taxi, van olyan, hogy blinkee.city, ami robogómegosztó, vannak autómegosztók (limo, sharenow), többfajta rollermegosztó, bringa is, vagyis a belvárosi részeken rengeteg nemautós, nemtömegközlekedős opció van. Hungárián kívül meg lehet haladni, autózni.
Amadeusnak, aki jómódú azért van választási lehetőség azon kívül is, hogy ráharákoljon, rányáladzon valami szerencsétlen a villamoson.