Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/04/08/keseru-kijozanodas-a-moratoriumos-ugyfelek-lezaro-levelet-kaptak-az-uj-hitelfelteteleikrolItt jön be megint Sobri I. tétele, miszerint az emberek 95%-a agyhalott. Pontosan lehetett tudni, hogy ez lesz a moratórium vége, akinek minimális esze volt, az nem is élt vele (kivéve mondjuk ha tényleg hosszabb időre elveszítette a munkáját és lenullázódott a bevétele).
Megint jön majd a közfelháborodás.
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/04/08/keseru-kijozanodas-a-moratoriumos-ugyfelek-lezaro-levelet-kaptak-az-uj-hitelfelteteleikroljó döntés volt fizetni
Megint jön majd a közfelháborodás.
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/04/08/keseru-kijozanodas-a-moratoriumos-ugyfelek-lezaro-levelet-kaptak-az-uj-hitelfelteteleikrolMegint jön majd a közfelháborodás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az írek sosem bírtak magukkal, lételemük a balhé.szarkasztikusan próbáltam mondani a mókát, de nehezen megy át ez ilyenkoregyébként jó móka lesz ez, az íreknél is erősödik a szétválás hangjaTragédia lesz, nem móka. Az unionisták pont ugyanannyira ha nem jobban erőszakosak, mint az IRA.
skócia is szakadna ugye
Negritis
Skócia más eset, mert ott nincsenek egymásnak feszülő félkatonai szervezetek...
Gyurma Pappa
igen az íreknél csúnya világ jön sajnos
a skótoknál remélhetőleg ilyen terror cselekmények nem lesznek, ott békésebb balhé várható
Negritis
A skótok le fogják szarni, amíg van whisky meg foci, és lehet szídni az angolokat 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
szarkasztikusan próbáltam mondani a mókát, de nehezen megy át ez ilyenkoregyébként jó móka lesz ez, az íreknél is erősödik a szétválás hangjaTragédia lesz, nem móka. Az unionisták pont ugyanannyira ha nem jobban erőszakosak, mint az IRA.
skócia is szakadna ugye
Negritis
Gyurma Pappa
igen az íreknél csúnya világ jön sajnos
a skótoknál remélhetőleg ilyen terror cselekmények nem lesznek, ott békésebb balhé várható
több mint 4 éve
egyébként jó móka lesz ez, az íreknél is erősödik a szétválás hangjaTragédia lesz, nem móka. Az unionisták pont ugyanannyira ha nem jobban erőszakosak, mint az IRA.
skócia is szakadna ugye
Negritis

több mint 4 éve
Amikor Orbán, Salvini és Morawiecki Budapesten egyesítették erőiket és bejelentették egy lehetséges új szövetség létrehozását, miért nem volt jelen senki a francia Nemzeti Gyűlés vagy az osztrák FPÖ részéről ezen a történelmi találkozón?Mifelénk ilyen a polgári és a konzervatív. Nekünk ez jutott:Neked válaszolok erre, mert te nem vagy elfogult a médiával kapcsolatban.
"Az osztrák külügyminisztérium szerint elfogadhatatlan, hogy a magyar köztévé azzal vádol egy osztrák újságírót, hogy kérdezett"
444.hu/2021/04/08/az-osztrak-kulugyminiszterium-szerint-elfogadhatatlan-hogy-a-magyar-kozteve-azzal-vadol-egy-osztrak-ujsagirot-hogy-kerdezett?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=az-osztrak-kulugyminiszterium-szerint-elfogadhatatlan-hogy-a-magyar-kozteve-azzal-vadol-egy-osztrak-ujsagirot-hogy-kerdezett
nagylaza
Tudod jól, hogy kérdezés és kérdezés között is mekkora különbség van.
Lehet úgy kérdezni, hogy a kérdésbe állítást fogalmazol meg.
Például óriási a különbség aközött, hogy:
"Önöknél hogyan élnek az emberek?"
vagy
"Önöknél miért élnek rosszul az emberek?".
vagy
"Hogy lehet, hogy Önöknél olyan jól élnek az emberek?"
Látszólag ugyanaz a kérdés, mégis, a két utóbbi szakmaiatlan, manipulatív, állítást megfogalmazó.
Nem tudom mi volt az osztrák csaj konkrét kérdése, de ha állító kérdés volt, akkor nyilván elutasítást fog kapni.
Azt nem tudom miért zavaró, hogy unfair módon kérdezett (ha egyáltalán), de biztos látod, hogy most, a pandémia alatt minden kommunikációs szart felvesz a Fidesz, ki tudja miből lesz arany, egy próbát most minden megér, csak ne a világjárványon legyen a fókusz.
Sobri Jóska
Mi a szövetség célja és ki fontolgatja a belépését?
Egy euroszkeptikus koalíció létrehozása nem új jelenség, és az 1980-as évekig megy vissza. Többször is elbukott már olyan témák körül kialakult nézetkülönbségeken, mint például Oroszország, Törökország, vagy az antiszemita támadások. Hogyan lehet elkerülni most a megosztottságot?
Ennél provokatívabb kérdéseket még nem láttam 😃
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/04/08/eszak-irorszag-brexit-gyujtogatas-balhe
Imádom az egész ír szigetet, nekem az egyik kedvenc helyem, ahol jártam. A Brexit szavazás kitalálása óta arról beszélek, hogy felfoghatatlan károkat fog ők okozni északon ez az egész. Nem értem, hogy ezt hogy nem látta be az a közel 40%nyi észak ír, aki a Brexit mellett szavazott...
Gyurma Pappa
szeretem a videóikat, és pont 2 napja hozták ki a témában
egyébként jó móka lesz ez, az íreknél is erősödik a szétválás hangja
skócia is szakadna ugye
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/04/08/eszak-irorszag-brexit-gyujtogatas-balheImádom az egész ír szigetet, nekem az egyik kedvenc helyem, ahol jártam. A Brexit szavazás kitalálása óta arról beszélek, hogy felfoghatatlan károkat fog ők okozni északon ez az egész. Nem értem, hogy ezt hogy nem látta be az a közel 40%nyi észak ír, aki a Brexit mellett szavazott...

több mint 4 éve
Bekavart a pandémia a kommunikációs stratégiába, nyilvánvaló.Tökmindegy, hogy mit és hogyan kérdezett. Ebből "köztévés" projektet fabrikálni? Szijjártóval megspékelve? Szánalom.Mifelénk ilyen a polgári és a konzervatív. Nekünk ez jutott:Neked válaszolok erre, mert te nem vagy elfogult a médiával kapcsolatban.
"Az osztrák külügyminisztérium szerint elfogadhatatlan, hogy a magyar köztévé azzal vádol egy osztrák újságírót, hogy kérdezett"
444.hu/2021/04/08/az-osztrak-kulugyminiszterium-szerint-elfogadhatatlan-hogy-a-magyar-kozteve-azzal-vadol-egy-osztrak-ujsagirot-hogy-kerdezett?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=az-osztrak-kulugyminiszterium-szerint-elfogadhatatlan-hogy-a-magyar-kozteve-azzal-vadol-egy-osztrak-ujsagirot-hogy-kerdezett
nagylaza
vagy
vagy
Látszólag ugyanaz a kérdés, mégis, a két utóbbi szakmaiatlan, manipulatív, állítást megfogalmazó.
Nem tudom mi volt az osztrák csaj konkrét kérdése, de ha állító kérdés volt, akkor nyilván elutasítást fog kapni.
Azt nem tudom miért zavaró, hogy unfair módon kérdezett (ha egyáltalán), de biztos látod, hogy most, a pandémia alatt minden kommunikációs szart felvesz a Fidesz, ki tudja miből lesz arany, egy próbát most minden megér, csak ne a világjárványon legyen a fókusz.
Sobri Jóska
nagylaza
Te nem csapnál le mindenre ha a Fidesz propagandában dolgoznál?
több mint 4 éve
Tökmindegy, hogy mit és hogyan kérdezett. Ebből "köztévés" projektet fabrikálni? Szijjártóval megspékelve? Szánalom.Mifelénk ilyen a polgári és a konzervatív. Nekünk ez jutott:Neked válaszolok erre, mert te nem vagy elfogult a médiával kapcsolatban.
nagylaza
vagy
vagy
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem ismerem, én általánosan írtam.Vigyázzál! Nem akárkiről beszélünk: egyetemi tanár, professzor, a Magyarságkutató Intézet tudományos tanácsadója. Korunk zsenije.Biztos vonzó cél lehet annak lenni olyan embernek, aki semmilyen.ennek a fazonnak se a polgárihoz, se a konzervatívhoz nincs köze. Ez vagy meghülyült, vagy mindig is hülye volt, csak nem vették észre.Persze, hogy nincs hozzá semmi köze, de ijesztően sok futóbolond mondja magát annak.
peterk2005
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
De lehet csak egy fidesznyik, aki jókor volt jó vadászaton, kurvázáson, meccsen.
Valahova a professzoroknak is kell menni kikapcsolódni.
Még mindig jobb, mintha a pandémia berobbantakor Ausztriába menne síelni. Ilyen is volt ott Szegeden, ha jól emlékszem.
Milyen egy elbaszott egyetem lehet, nem kéne a gecibe privatizálni az egészet valami alapítványnak odabaszni, nyűglődjön vele az?
több mint 4 éve
Mifelénk ilyen a polgári és a konzervatív. Nekünk ez jutott:Neked válaszolok erre, mert te nem vagy elfogult a médiával kapcsolatban.
nagylaza
vagy
vagy
több mint 4 éve
Vigyázzál! Nem akárkiről beszélünk: egyetemi tanár, professzor, a Magyarságkutató Intézet tudományos tanácsadója. Korunk zsenije.Biztos vonzó cél lehet annak lenni olyan embernek, aki semmilyen.ennek a fazonnak se a polgárihoz, se a konzervatívhoz nincs köze. Ez vagy meghülyült, vagy mindig is hülye volt, csak nem vették észre.Persze, hogy nincs hozzá semmi köze, de ijesztően sok futóbolond mondja magát annak.
peterk2005
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Biztos vonzó cél lehet annak lenni olyan embernek, aki semmilyen.ennek a fazonnak se a polgárihoz, se a konzervatívhoz nincs köze. Ez vagy meghülyült, vagy mindig is hülye volt, csak nem vették észre.Persze, hogy nincs hozzá semmi köze, de ijesztően sok futóbolond mondja magát annak.
peterk2005
nagylaza
több mint 4 éve
Mifelénk ilyen a polgári és a konzervatív. Nekünk ez jutott:"Az osztrák külügyminisztérium szerint elfogadhatatlan, hogy a magyar köztévé azzal vádol egy osztrák újságírót, hogy kérdezett"
több mint 4 éve
ennek a fazonnak se a polgárihoz, se a konzervatívhoz nincs köze. Ez vagy meghülyült, vagy mindig is hülye volt, csak nem vették észre.Persze, hogy nincs hozzá semmi köze, de ijesztően sok futóbolond mondja magát annak.
peterk2005
több mint 4 éve
Tedd idézőjelbe, mert ennek a fazonnak se a polgárihoz, se a konzervatívhoz nincs köze. Ez vagy meghülyült, vagy mindig is hülye volt, csak nem vették észre.A legcsodálatosabban maga a csávó fogalmazta meg ennek az egésznek az esszenciáját:Szabadidejében lehet bármekkora bunkó, legalábbis én nem állok az útjába 😊 Ha pedig "tudományos kutatásai során arra a meggyőződésre jutott, hogy "afrikai civilizáció nincs"", akkor az egyetem vezetőinek kell eldöntenie, hogy egyilyen értékes kutató fizetésére továbbra is van e pénzük.És azért lehet bántani, mert ? Ha egyszer ez a szakmai meggyőződése? Nincs joga baromarcú bunkógecinek lenni? Esetleg már "niggereznie" sem szabad?Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
szeged.hu/hirek/41496/rasszista-homofob-szexista-kijelentesei-miatt-panaszoltak-be-egy-szegedi-tortenesz-oktatot-a-hallgatoi
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
(Szomorúan teszem hozzá, hogy én ezen a Juhász Gyulán diplomáztam...)
nagylaza
ender1112
„nemzeti, polgári, konzervatív értékrendet valló oktatóként visszautasítom, hogy bármely hallgató megkérdőjelezze értékrendemet”
Lehet, hogy ez a bajom a nemzeti, polgári, konzervatív értékrenddel.
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
őt is vagy nem verték eleget a többiek gyerekkorában, vagy túl sokatA legcsodálatosabban maga a csávó fogalmazta meg ennek az egésznek az esszenciáját:Szabadidejében lehet bármekkora bunkó, legalábbis én nem állok az útjába 😊 Ha pedig "tudományos kutatásai során arra a meggyőződésre jutott, hogy "afrikai civilizáció nincs"", akkor az egyetem vezetőinek kell eldöntenie, hogy egyilyen értékes kutató fizetésére továbbra is van e pénzük.És azért lehet bántani, mert ? Ha egyszer ez a szakmai meggyőződése? Nincs joga baromarcú bunkógecinek lenni? Esetleg már "niggereznie" sem szabad?Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
szeged.hu/hirek/41496/rasszista-homofob-szexista-kijelentesei-miatt-panaszoltak-be-egy-szegedi-tortenesz-oktatot-a-hallgatoi
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
„nemzeti, polgári, konzervatív értékrendet valló oktatóként visszautasítom, hogy bármely hallgató megkérdőjelezze értékrendemet”
somoskovig
több mint 4 éve
A legcsodálatosabban maga a csávó fogalmazta meg ennek az egésznek az esszenciáját:Szabadidejében lehet bármekkora bunkó, legalábbis én nem állok az útjába 😊 Ha pedig "tudományos kutatásai során arra a meggyőződésre jutott, hogy "afrikai civilizáció nincs"", akkor az egyetem vezetőinek kell eldöntenie, hogy egyilyen értékes kutató fizetésére továbbra is van e pénzük.És azért lehet bántani, mert ? Ha egyszer ez a szakmai meggyőződése? Nincs joga baromarcú bunkógecinek lenni? Esetleg már "niggereznie" sem szabad?Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
több mint 4 éve
Szabadidejében lehet bármekkora bunkó, legalábbis én nem állok az útjába 😊 Ha pedig "tudományos kutatásai során arra a meggyőződésre jutott, hogy "afrikai civilizáció nincs"", akkor az egyetem vezetőinek kell eldöntenie, hogy egyilyen értékes kutató fizetésére továbbra is van e pénzük.És azért lehet bántani, mert ? Ha egyszer ez a szakmai meggyőződése? Nincs joga baromarcú bunkógecinek lenni? Esetleg már "niggereznie" sem szabad?Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
több mint 4 éve
És azért lehet bántani, mert tudományos kutatásai során arra a meggyőződésre jutott, hogy "afrikai civilizáció nincs"? Ha egyszer ez a szakmai meggyőződése? Nincs joga baromarcú bunkógecinek lenni? Esetleg már "niggereznie" sem szabad?Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Kötve hiszem, hogy egy egyetemi tanárnak az munkaköri kötelessége, hogy az USA alelnökéről véleményt formáljon, pláne trágár stílusban. De ha netán mégis így van, akkor persze ne bántsa senki ezt a dolgos jóembert 😉Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
nagylaza
több mint 4 éve
Jó, de egy ilyen remek tanárt büntethetnek azért, mert munkavégzés közben (munkaköréből adódóan) véleményt formál? Miért ne mondhatná a diákjainak, hogy az USA alelnöke egy "fekete ribanc"? Van ezzel valami baj?Munkavégzés közben munkavégzés van.Munkavégzés közben nincs szólásszabadság?Ha ezt a vadbarmot kirúgják, az a véleménynyilvánítási szabadság durva megsértése lesz? Csak úgy kérdem.Nem, mert munka közben mondta a marhaságait.
nagylaza
ender1112
nagylaza
ender1112
több mint 4 éve
Támogatom kormányunk elszánt küzdelmét a jogállamiság és a szólásszabadság védelmében:Németország 10 percre lekapcsolta az összeszerelő üzemeit, és
Németország budapesti nagykövetségének ügyvivőjét hivatalába kérette csütörtök reggel Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára - közölte a tárca az MTI-vel.
A megbeszélés témája Petry Zsolt "magyar állampolgár" németországi munkaadója általi elbocsátásának a napokban széles nyilvánosságot kapott esete volt - írták.
A közlemény szerint az államtitkár kifejezte a kormány megütközését afelett, hogy Németországban egzisztenciális retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt.
"Németországnak, ahogyan Magyarországnak, közvetlen történelmi tapasztalatai vannak a legteljesebb véleményterrorról, így a szólásszabadság alapjoga feletti őrködés közös erkölcsi kötelességünk. Bármely világnézeti alapon is történjék, a szabad véleménynyilvánítás korlátozása a magyarok számára elfogadhatatlan, mert egy olyan rendszert idéz, amely elleni küzdelmükben honfitársaink ezrei adták életüket" - olvasható a közleményben.
Hangsúlyozták, hogy Magyarország számára Németország kiemelt fontosságú partner marad, amellyel az "őszinteség szellemében vitatjuk meg közös jövőnk fontos kérdéseit".
nagylaza
Hirtelen 400 Ft fölé ugrott a Márka bocsánat az Euro