Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
hvg.hu/tudomany/20141108_l_simon_laszlo_nem_erti_az_internetetMár a héten kikacagtam rajta magam... 😊
Fényt! Fényt ennek a zseninek!cartman023
Ez a mai gyöngyszem:
Havasi szerint ráadásul "a miniszterelnök álláspontja általánosságban az, hogy ha valaki valamit akar, az jöjjön Budapestre tárgyalni". 😀😀😀
több mint 11 éve
Az Együtt-PM időközben külön Együtt és PM lett.Osztódnak ezek kérem szépen.
több mint 11 éve
ne csodálkozz, ha a jobbik utaztatja a szavazókat.Ózdon majdnem meglett a kétharmadeaglesmcnabbNyugi, addig lesznek megismételt választások, amíg ők nem nyernek.cartman023
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ózdon majdnem meglett a kétharmadeaglesmcnabbNyugi, addig lesznek megismételt választások, amíg ők nem nyernek.
több mint 11 éve
Ózdon majdnem meglett a kétharmad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
hvg.hu/tudomany/20141108_l_simon_laszlo_nem_erti_az_internetetFényt! Fényt ennek a zseninek!
több mint 11 éve
A nagy sikerre való tekintettel nálunk az önkormányzati választásokat megismétlik. A Hír tv stábja ott volt a bejáratnál. Wow! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
én sem értem. Kérdezz tőle okosat, akkor szublimál. Tapasztalat.persze, ilyen kimutatás eddig még senkinek nem jutott eszébe xDAzt írtam, hogy érdekes lenne egy ilyet látni, nem azt, hogy nem létezik. Nem tudom mire vélni így ezt a nagy vidulást...peach
tudatosvasarlo.hu/sites/tudatosvasarlo.hu/files/a_hipermarketek_hatasai.pdfbaggio
több mint 11 éve
persze, ilyen kimutatás eddig még senkinek nem jutott eszébe xDAzt írtam, hogy érdekes lenne egy ilyet látni, nem azt, hogy nem létezik. Nem tudom mire vélni így ezt a nagy vidulást...
tudatosvasarlo.hu/sites/tudatosvasarlo.hu/files/a_hipermarketek_hatasai.pdfbaggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem értelek titeket, Semjén és csapata szintet lépett a maslow piramison...😀 
Erről Hofi örökbecsű "lehet-e a kecskével" sztorija ugrik be:
"Kockaházát már felépítette, most már élni akar..."😥
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=05DLxWLjPj8Ádám rögtön az elején közli, hogy mi a megjelentek elvárása a polgival szemben.
több mint 11 éve
Lenke néninek és a hozzá hasonló kiskereskedelmi szegmensnek nem biztos, hogy aggódnia kell, mert rájuk pont nem vonatkozik a javaslat.James007Lenke néni egy kibasz nagy ábécében dolgozott, csak szólok
több mint 11 éve
a racionalitás és a megalkuvás közt van egy leheletnyi különbség.Ambivalens érzéseim vannak ezzel az egésszel szemben. Egyrészt a KDNP ötlete, hogy beleszól az életünkbe, dühítő. Más részről pont te voltál az Amadeus, aki pár hete bőszen fikáztad azokat az embereket, akik családjukat féltve, anyagi megfontolásból a jelenlegi kormány elleni tüntetésektől távol tartják magukat, mondván (próbállak idézni): "de hát a kölöknek enni kell"....Érdekes lenne látni erről egy kimutatást, hogy a szupermarketek térnyerésével hány kis kereskedés csődölt be konkrétan ez miatt, ez hány munkanélkülit generált, majd ezekután a multik hány munkahelyet teremtettek és ez a lépés ismét hány munkanélkülit fog a piacra küldeni... mindenesetre kötve hiszem, hogy azt a kb 20000 embert akinek emiatt megszűnik az állása lázár paciék mind feltudják venni vagy taki bácsiék újra kis boltok ezreit fogják megnyitni a telepen...peachmeg amúgy is, fogja a faszom 400ért megvenni a táblás milkát a tömb aljában lévő éjjel-nappaliban, ha a mocskosnyugatiliberáliszsidómultinál 260 csak. Sorry. Maximum nem vasárnap megyek a plázába, hanem szombat este 10-ig. CBA-ba akkor sem vagyok hajlandó bemenni. (amúgy is szar)
Magát az elvet nem értem, hogy mi a fasznak kéne már megint az államnak ennyire belerongyolnia a magánéletembe. Ott vásárolok ahol akarok és akkor, amikor akarok. Ha vasárnap a WestEndben, akkor vasárnap a WestEndben és nem Józsi néni kisboltjában. Mise meg van mindennap, nem ellenérv.Amadeus91
Mindezek után beírni, hogy a Milkát inkább a multinál veszed, mert 100 Ft-tal olcsóbb, minimum véleményes, illetve rámutat arra, hogy mennyire komplexen látod a világot........csi77
több mint 11 éve
Ha nem engeded be Tömjén Zsoltit az életedbe, akkor nem fogtok tönkre menni. Ennyi.annyi biztosan nincsen, viszont nem számítunk családi vállalkozásnak sem, mert tulajdonképpen cég vagyunk egy másik cégen belül, akik nagyobbak is, meg nem is családi vállalkozás.Nektek 400 négyzetméternél nagyobb üzletetek van?az ezzel a baj, hogy nem fognak járni a mi boltunkba sem. Nevezzetek önző gecinek, de csak arra tudok koncentrálni, hogy én tönkremegyek, mert a drága olvasóink szombaton nem fognak vásárolni (eleve gyengus a hétvégi forgalmunk)berger90a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.Bazzani
Vagy egy olyanban van a bolt?Bazzani
de ha ezt még meg is oldanánk, akkor sem az igazi. A Nyugati aluljárós elhelyezkedésünkből adódóan is óriási lesz a bevételkiesés, ugyanis a plázák közönsége adja a vasárnapi forgalmunk jelentős részét. Ha azt kinyírják (és ügye Tömjén Zsoltinak az bassza a szemét, hogy találna benne gerendát), akkor mindegy, hogy mekkora az alapterületünk, a tönkremenés garantált.berger90
több mint 11 éve
annyi biztosan nincsen, viszont nem számítunk családi vállalkozásnak sem, mert tulajdonképpen cég vagyunk egy másik cégen belül, akik nagyobbak is, meg nem is családi vállalkozás.Nektek 400 négyzetméternél nagyobb üzletetek van?az ezzel a baj, hogy nem fognak járni a mi boltunkba sem. Nevezzetek önző gecinek, de csak arra tudok koncentrálni, hogy én tönkremegyek, mert a drága olvasóink szombaton nem fognak vásárolni (eleve gyengus a hétvégi forgalmunk)berger90a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.Bazzani
Vagy egy olyanban van a bolt?Bazzani
de ha ezt még meg is oldanánk, akkor sem az igazi. A Nyugati aluljárós elhelyezkedésünkből adódóan is óriási lesz a bevételkiesés, ugyanis a plázák közönsége adja a vasárnapi forgalmunk jelentős részét. Ha azt kinyírják (és ügye Tömjén Zsoltinak az bassza a szemét, hogy találna benne gerendát), akkor mindegy, hogy mekkora az alapterületünk, a tönkremenés garantált.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nektek 400 négyzetméternél nagyobb üzletetek van?az ezzel a baj, hogy nem fognak járni a mi boltunkba sem. Nevezzetek önző gecinek, de csak arra tudok koncentrálni, hogy én tönkremegyek, mert a drága olvasóink szombaton nem fognak vásárolni (eleve gyengus a hétvégi forgalmunk)berger90a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.Bazzani
Vagy egy olyanban van a bolt?
több mint 11 éve
az ezzel a baj, hogy nem fognak járni a mi boltunkba sem. Nevezzetek önző gecinek, de csak arra tudok koncentrálni, hogy én tönkremegyek, mert a drága olvasóink szombaton nem fognak vásárolni (eleve gyengus a hétvégi forgalmunk)a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mivel különb egy Tesco pénztáros, mint pl. egy ápolónő?
több mint 11 éve
a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.
több mint 11 éve
Lényeg a lényeg Fásy Ádám mindenkiért kampányol, aki színpadra engedi őt és Zsülikét!Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!Itt meg egy elítélt bűnözőért kampányoltak...
Ózd választ holnap.laccoo74
Meg is nyerték 😊Lecsó
www.youtube.com/watch?v=5kvJojVdoJg
több mint 11 éve
Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!a célközönséget nézd, nekik pont jó
több mint 11 éve
Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!Itt meg egy elítélt bűnözőért kampányoltak...
Meg is nyerték 😊
több mint 11 éve
Lenke néninek és a hozzá hasonló kiskereskedelmi szegmensnek nem biztos, hogy aggódnia kell, mert rájuk pont nem vonatkozik a javaslat.Hála égnek,olyan helyzetben vagyok, hogy engem abszolút nem zavarna a vasárnapi zárva tartás, de egyébként a tervezetet egy oltári nagy nagy baromságnak tartom (ilyenkor mindig rá kell jöjjek, hogy liberális vagyok egy picit 😊 ) De ha Ferenc testvér tényleg népszavazást kezdeményez, akkor a kontraproduktív birkaszellem jegyében én leszek az első, aki ellene fog szavazni, feltéve, ha elmegyek egyáltalán...
több mint 11 éve
Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!Ózd választ holnap.