Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Nekem is az jutott eszembe.YT: Direkt36, Szabó Bence videó.Majka-féle Csurran-cseppen?
1 231 487 megtekintés 1 nappal ezelőtt
Nem tudom volt-e már ilyen valaha?
SBL
warr_b
Persze az egy más műfaj.
1 hónapja
YT: Direkt36, Szabó Bence videó.Ahogy emlékszem igen, Kb az MP partizán interjú számaival van on pace.
SBL
1 hónapja
YT: Direkt36, Szabó Bence videó.Majka-féle Csurran-cseppen?
SBL

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ehhez a Giró-Szász folyt.kövhöz még gyűjtöm az erőt, addig is megnéztem Bedő Dávid és Nagy Dávid vitáját. Azt hiszem, nem jártam jobban.Pedig pont utána mondja azokat a magabiztos meglátásait, amiről a threadindító szólt.Nem cáfolok semmit, csak mondtam Nagylaza szaktársnak hogy felesleges tovább néznie ha 50 perc után nem akarta továbbEzzel mit kivánsz cáfolni?Teljesen felesleges egy olyan faszi elmelkedésére időt pazarolni akinek az Áron testvére Min.Biztosként meg az Alapítványával a keresztény konzervatív hátországot építi szellemi műhelynek álcázva állami milliárdokból,A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
ő maga pedig a Tiborccal BDPSTa Dorotea Luxusberuházást intézi.
Szerinted mi a szaft mondana amikor csak állami megbízásokat teljesít a tanácsadó thinktank’ cége is mai napig, ráadásul a ‘semmi sem lesz elfelejtve minden fel lesz jegyezve’ Zorbán szöveget is ők találták ki Kötcsére neki.
Ugyan Mit mondhatna
ozibozi
Hogy okos, hogy racionális vagy hogy bennfentes?
Mert valójaban mindhármat csak alátámasztod.
Azt nem írtam, hogy erkölcsös, nyilván nem az, de te csak ezt a ki nem mondott állítást opponálod.
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=PUYQa7a9Pts
1 hónapja
Huh, Jóska, ezeket a soraidat most kívételesen nem értem!Megnéztem a tegnapi Szabó Bencés videót majd imént a Szavazat ára videót és eszembe jut, hogy valakiknek az egyik fő célja/ötlete, hogy legalizáljuk és nagymértékben termeszthessünk füvet és vicceskednek, mert poén.Szerintem ez már nem releváns téma. Egy egykor jobb sorsra érdemes garnitúra végvergődése. Nincs a közélet 100 legfontosabb története között, valahol Jakab Péter facebook bejegyzései és Kunhalmi piacos standolásainak a szintje ez.
Bocsánat, de a jó .... .nyátok, azt!
bogjosi
Őszentsége Sobri Jóska
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
YT: Direkt36, Szabó Bence videó.1 231 487 megtekintés 1 nappal ezelőtt
1 hónapja
Megnéztem a tegnapi Szabó Bencés videót majd imént a Szavazat ára videót és eszembe jut, hogy valakiknek az egyik fő célja/ötlete, hogy legalizáljuk és nagymértékben termeszthessünk füvet és vicceskednek, mert poén.Szerintem ez már nem releváns téma. Egy egykor jobb sorsra érdemes garnitúra végvergődése. Nincs a közélet 100 legfontosabb története között, valahol Jakab Péter facebook bejegyzései és Kunhalmi piacos standolásainak a szintje ez.
Bocsánat, de a jó .... .nyátok, azt!
bogjosi
1 hónapja
Megnéztem a tegnapi Szabó Bencés videót majd imént a Szavazat ára videót és eszembe jut, hogy valakiknek az egyik fő célja/ötlete, hogy legalizáljuk és nagymértékben termeszthessünk füvet és vicceskednek, mert poén.Bocsánat, de a jó .... .nyátok, azt!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Ma is voltam tiszás "kopogtatáson", nagyon nagy flow volt.... én nem tudom hogy most egy tökéletes helyen voltunk, ahol véletlenül szinte mindenki velünk van... vagy egy tendenciában vagyunk, amit billenésnek hívnak. mindenesetre valami 10 százalék volt aki elzárkózott, amúgy meg mindenki full pozitív
1 hónapja
Szegény Csézi Takács Péter karmai közé került: telex.hu/belfold/2026/03/26/csezi-erzsebet-tisza-surgos-mutet
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Pedig pont utána mondja azokat a magabiztos meglátásait, amiről a threadindító szólt.Nem cáfolok semmit, csak mondtam Nagylaza szaktársnak hogy felesleges tovább néznie ha 50 perc után nem akarta továbbEzzel mit kivánsz cáfolni?Teljesen felesleges egy olyan faszi elmelkedésére időt pazarolni akinek az Áron testvére Min.Biztosként meg az Alapítványával a keresztény konzervatív hátországot építi szellemi műhelynek álcázva állami milliárdokból,A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Szerinted mi a szaft mondana amikor csak állami megbízásokat teljesít a tanácsadó thinktank’ cége is mai napig, ráadásul a ‘semmi sem lesz elfelejtve minden fel lesz jegyezve’ Zorbán szöveget is ők találták ki Kötcsére neki.
Ugyan Mit mondhatna
ozibozi
Azt nem írtam, hogy erkölcsös, nyilván nem az, de te csak ezt a ki nem mondott állítást opponálod.
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
1 hónapja
Nem cáfolok semmit, csak mondtam Nagylaza szaktársnak hogy felesleges tovább néznie ha 50 perc után nem akarta tovább, mert nem mondhat mást, mint amit már ezerszer hallottEzzel mit kivánsz cáfolni?Teljesen felesleges egy olyan faszi elmelkedésére időt pazarolni akinek az Áron testvére Min.Biztosként meg az Alapítványával a keresztény konzervatív hátországot építi szellemi műhelynek álcázva állami milliárdokból,A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Ugyan Mit mondhatna
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Ezzel mit kivánsz cáfolni?Teljesen felesleges egy olyan faszi elmelkedésére időt pazarolni akinek az Áron testvére Min.Biztosként meg az Alapítványával a keresztény konzervatív hátországot építi szellemi műhelynek álcázva állami milliárdokból,A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Ugyan Mit mondhatna
ozibozi
1 hónapja
Akiket én ismerek, azok kb. 30-55 évesek.Hány 40 alatti , hány 50 alatti volt a mintában?Én akivel beszéltem rákérdeztem már korábban, és senki se mondott mást, mint amit itt is írtam már, hogy Orbán nem hülye, nem fog belemenni vesztes választásba. Vagy nem lesz vagy megoldja, hogy úgyis ő nyerjen.Oké, megtennéd hogy rákérdezel legközelebb ilyenkor hogy mi az oka a nyugodtságnak? ☺️Nem volt róla szó, de pár napja volt egy kétórás interjú Giró-Szásszal a Partizánon.akiket én ismerek minisztériumi dolgozók szintén azt mondják a fejesek a minisztériumban nem aggódnak a választás eredménye miatt.
Jó beszélgetés, de az benne az említésreméltóan érdekes, hogy -az egyébként okos, tájékozott, kulturált- csóka meg van győződve a Fidesz győzelméről, és sokat beszél arról, hogy mekkora koppanás lesz ellenzéki oldalon a túltolt reménykedésből.
Namost ő messze nem frontpolitikus (nem is politikus), vagyis neki nem kell a hurráoptimista baromságot mantráznia, valamint Marci az elején szépen bezökkentette abba, hogy azt mondja, amit gondol, de nála amúgy sem emlékszem másra régebbről se. És az se volt rá sosem jellemző, hogy ne a valóságot látná, hiszen meg van hozzá a lehetősége is, az esze is.
És ő biztos a Fidesz győzelemben.
Vajon miért?
Egyébként szórakoztató szócsata, érdemes meghallgatni.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
De ez miért releváns?
Nem az ő szavazatukról vagy preferenciájukról szól az állítás, hanem arról, hogy mit érzékelnek, tapasztalnak, hallanak, stb. Pl. aki egy államtitkár mellett dolgozik jogászként (32 éves), az annak az államtitkárnak a meglátását, attitűdjét, paráit tudja, aki egy miniszter kabinetjében (40 éves), az tőle hall dolgokat.
Hidd el, most mindenkit érdekel, hogy hogyan tovább, még azt is, aki kicsit se fideszes, de az egzisztenciája, karrierje azon múlik, hogy mi lesz a választasok után, mert ha jönne MP, akkor ő mindenhova vinné a saját embereket, akik szintén hoznák az övéiket, és azok inkább lesznek (korábbi) fideszesek, mint azok, akik jelenleg is a minisztériumokban dolgoznak évek óta, nem fidesz-szavazókként.
Szóval mindenki nyüzsög, informálódik, megbeszél, találgat, elhisz, kételkedik, tippel, stb.
Minél közelebb van valaki Orbánhoz, annál kevésbbé látja, hogy április 12-én este a Bálnában az lesz a mondás, hogy "vesztettünk, gratulálok Magyarország új miniszterelnökének". Valahogy nem illik a képbe.
Aztán lehet Puzsérnak lesz igaza, hogy Orbán csak egy blöffkirály, és az eddig pazarul működött, most meg majd elengedi, nem tol allint, és boldogan él amíg meg nem hal a piciny kis birtokán unokázva, olvasgatva.
Ami biztos: tiszta, demokratikus választásokon ez már most láthatóan egyértelmű Tisza söprés, mint 2010-ben, óriasi részvetel, sima kétharmad, egy rozoga, kontraszelektált, diszfunkcionális rendszer végnapjai.
De nem tiszta, nem demokratikus, nem választason meg simán lehet Belorusz 2.0 is.
1 hónapja
Teljesen felesleges egy olyan faszi elmelkedésére időt pazarolni akinek az Áron testvére Min.Biztosként meg az Alapítványával a keresztény konzervatív hátországot építi szellemi műhelynek álcázva állami milliárdokból,A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Ugyan Mit mondhatna
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Elszomorodtam nagyon.Nem volt róla szó, de pár napja volt egy kétórás interjú Giró-Szásszal a Partizánon.akiket én ismerek minisztériumi dolgozók szintén azt mondják a fejesek a minisztériumban nem aggódnak a választás eredménye miatt.
Jó beszélgetés, de az benne az említésreméltóan érdekes, hogy -az egyébként okos, tájékozott, kulturált- csóka meg van győződve a Fidesz győzelméről, és sokat beszél arról, hogy mekkora koppanás lesz ellenzéki oldalon a túltolt reménykedésből.
Namost ő messze nem frontpolitikus (nem is politikus), vagyis neki nem kell a hurráoptimista baromságot mantráznia, valamint Marci az elején szépen bezökkentette abba, hogy azt mondja, amit gondol, de nála amúgy sem emlékszem másra régebbről se. És az se volt rá sosem jellemző, hogy ne a valóságot látná, hiszen meg van hozzá a lehetősége is, az esze is.
Vajon miért?
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Tényleg most vagy soha.
1 hónapja
Jókor megyek Erdélybe húsvétkor, sajna 11-én jövünk vissza és pont lekéssük a Puzsér koncertet, de legalább hozunk majd 4 levélszavazatot amit így le tudunk adni Pesten, amit tuti nem tud elcsalni így az RMDSZ. Kis dolgok ezek, de nagyok nekünk. 😀szer.: elkezdtünk körbekérdezni, már hétnél vagyunk. Reméljük minél több összejön. Minden szavazat kiüt egy kretént.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Hány 40 alatti , hány 50 alatti volt a mintában?Én akivel beszéltem rákérdeztem már korábban, és senki se mondott mást, mint amit itt is írtam már, hogy Orbán nem hülye, nem fog belemenni vesztes választásba. Vagy nem lesz vagy megoldja, hogy úgyis ő nyerjen.Oké, megtennéd hogy rákérdezel legközelebb ilyenkor hogy mi az oka a nyugodtságnak? ☺️Nem volt róla szó, de pár napja volt egy kétórás interjú Giró-Szásszal a Partizánon.akiket én ismerek minisztériumi dolgozók szintén azt mondják a fejesek a minisztériumban nem aggódnak a választás eredménye miatt.
Vajon miért?
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Nézheted. 😊A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Giró-Szász többször is elmondja, hogy nem életútinterjúra jött, de vérprofi kommunikátor, így valaszol Marci indokolatlanul baszakodó kérdéseire, végülis azzal is megy az idő, megfogni úgyse tudja, intellektuálisan minimum egy szinten vannak, kommunikációban pláne, de ha ez tudatos puhítás akkor egy próbát végülis megért, ha nem is jött be, de semmibe se került.
Mivel Marci nem újságíró, nem riporter, így az ő interjúi nem a műfaj határai közt zajlanak, inkabb beszélget, és sokszor véleményez is a kérdéseivel, állításaival, ami egy újságírótól alapvetően gáz (vagy inkább értelmetlen, haszontalan lenne), de ez nála van amikor jól jön ki, van amikor nem, ez ezzel jár, nekem simán belefér, én a legtöbbször így is kedvelem az ő kontentjeit. (Amikor Gyurcsánnyal, Dobrevvel interjúzott azok nagyon szarok voltak, de azért a legtöbb hosszú beszélgetése kimondottan jó és informatív kontent.)
1 hónapja
Na egy példa, hogy is működhet a bizonytalan szavazó.Egy ismerősöm, aki nem híve egyik oldalnak, vállalkozó, kisvárosban él. Úgy érezte nem mennek jól a dolgok, de a Tiszát nem ismeri, nem bízik bennük, úgyhogy az egyszerű megoldásként a mihasznákban gondolkodott. Én csak annyit mondtam erre, ha változtatni akarsz akkor a Tisza. Nem győzködtem komolyabban, le is zártam a témát. Ma beszéltünk telefonon, többek között elmondta, hogy a Szabó Bence interjú verte ki nála a biztosítékot... megy az X a Tiszára.
Tematizálás kell ezerrel, nyomni, rázni a kiásott/kihullott csontvázakat...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Basszameg, akkor nézhetem meg a második felét is?🙂 De milyen interjú az, ahol kurva sokáig nem történik semmi? És ez most már nem kivételes a Partizánon. Konkrétan 20 percen keresztül a Mi Hazánk energiapolitikájáról trécselt Toroczkaival.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Káosz van a városban, a központban sehol se lehet parkolni, este jön a nemzetvezető.6 óra után voltam a rendezvénynél, most meg belenéztem a youtubon mi újság.
kittli
Néhány észrevétel.
Buszok jöttek, egyiket láttam is megállni, leszállni az embereket, félig sem volt.
A videó képek nagyon jók, nagy tömegnek tűnik, de ez egy elég kis terület a valóságban, a színpad is kifog belőle sokat. Vannak, de ez most inkább bizakodásra ad nekem okot, nem pedig félelemre.
Tudom aki akarja az tv-ben is nézheti a nemzetvezetőt, de a yt-bon 6 csatornán összesen 5-5,5 ezren.
Naszóval nem érzem azt a fenenagy érdeklődést a főni iránt.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Én úgy ismerem, hogy " Hát, ez kit szopott le!?"😆Ály öf dö táj görl - a titkárnőErre csak a jó öreg Hofi Gézát tudom idézni: "Na ezt ki bassza?!"
bogjosi
Sebii
| A Fideszt |
1 hónapja
A második felében van aktuális dolgokról szó, az elsőben csak "puhítja" Marci.Nem volt róla szó, de pár napja volt egy kétórás interjú Giró-Szásszal a Partizánon.Érdekes, hogy neked tetszett. Számomra semmitmondó, unalmas és éppen ezért idegesítő volt. Igaz, az említett okok miatt csak 50 percet láttam belőle. Az meg a másik, hogy nekem nincs túl jó véleményem Giró-Szászról. Az biztos, hogy Marci néhány labdát fent hagyott a levegőben.
Vajon miért?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Nekem jó véleményem van róla, intelligens, okos, racionális ember, bár régen nem igazán néztem politikai műsorokat, de vagy 20 éve amit Török Gáborral és Kócziánnal csináltak az szerintem jó volt, bár tény, hogy a Gyurcsány érában nem lehetett nehéz kritikusan megszakérteni a történéseket.