Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
aki tökös a Pari-Rubét az m4-en nézi 😊Királyi tevet estére tartogatom 😊
NB2
2 hónapja
Luxembourgban 30p sorban állás. 4 éve 5p alatt megvolt.Árad.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
2 hónapja
aki tökös a Pari-Rubét az m4-en nézi 😊
2 hónapja
TiszaburaHáromszor volt szavazás az elmúlt évben, megunták a tezstvírek 😊
Részvételi arány: 13,28%
Ez miez? 😊
Bruce
2 hónapja
A sok migráncs.ez se 2 perc leszmegint azok a rohadt brüsszeliták
x.com/csorike1520/status/2043262732208623688
NB2
atapapa
2 hónapja
Rácz András interjú a telexen nagyon erős volt
2 hónapja
ez se 2 perc leszmegint azok a rohadt brüsszeliták
x.com/csorike1520/status/2043262732208623688
NB2
2 hónapja
Az átjelentkezők meg a külföldi szavazóhelyeken álló sorok miatt sztem rohadt későn fognak jönni az eredmények.22:20-tól STOP THE COUNT
gabokocka
2 hónapja
Tiszabura11 előtt nem kelnek fel.
Ez miez? 😊
Bruce
built for this shit
2 hónapja
Az átjelentkezők meg a külföldi szavazóhelyeken álló sorok miatt sztem rohadt későn fognak jönni az eredmények.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Krumpli elfogyott, húszezres nem is vót!TiszaburaElfogyott a krumpli.
Ez miez? 😊
Bruce
Tactful Cactus
2 hónapja
én azért tartok egy kurva onside kicktől az utolsó negyedbenNyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
petey
somoskovig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Mi az asszonnyal bemelegítettünk a szavazásra - útban odafelé kidobtuk a szemetet.A házból volt egy csávó a szavazókörben, mondjuk szerintem pont mihazánkos 😮
2 hónapja
TiszaburaElfogyott a krumpli.
Ez miez? 😊
Bruce
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
TiszaburaRészvételi arány: 13,28%
Ez miez? 😊
2 hónapja
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1sjb1sv/zen%C3%A9s_szavaz%C3%B3sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s_hajd%C3%BAhadh%C3%A1zon_nem_tetszett/ez is be szép...
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Sosem voltam szavazni, nem erdekelt, most viszont kotelessegemnek ereztem. Nem szimpatikus Magyar Peter, de most inkabb neki legyen 2/3-a…Sokan vagyunk igy a bo tarsasagban/ csaladban.
Remelem er valamit, hogy elmentem/ elmentunk. Tobbet nem szeretnek.
2 hónapja
De remélhetőleg eredménye se sok, legalábbis választást eldöntő hatása.Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
Stez
A levélszavazatoknál borítékolható 250 000 csalás, itt Magyarországon is biztos megvesznek/megvettek ugyanennyit. Ami nagyon sok, de hátha nem lesz elég.
2 hónapja
Tegye fel a kezét, aki e két tény közül bármelyiken meglepődött!Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
Stez
2 hónapja
jó volt az LMP-s polód 😀Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.well back in 2018, még óbudán húztuk az ikszet, a sorbanállás miatt vittünk egy sámlit, természetesen odajöttek az M1-től 😀
nagylaza, főpohárnok
| A poló még meg van, nem is ebbe mentem ma |
gamerkr
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
2 hónapja
Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.
2 hónapja
Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.well back in 2018, még óbudán húztuk az ikszet, a sorbanállás miatt vittünk egy sámlit, természetesen odajöttek az M1-től 😀
nagylaza, főpohárnok
| A poló még meg van, nem is ebbe mentem ma |
2 hónapja
na akkor már tudni mire kellett az Ukrán pénz 😀 Ukrajna a Fideszt támogatja 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/1sj9cls/valasztasi_csalas_nemzetisegi_listaval/www.reddit.com/r/szeged/comments/1siktsq/p%C3%A9nzoszt%C3%A1s_a_szegedi_kdnpiroda_el%C5%91tt_nem_vagyunk/
Nomac
Negritis, a vajda