Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Szivárog a KM is most már? (Ld. Juszt László posztja)
1 hónapja
Nem jó, mert láncszavazás van nem? Vagy elég egy fénykép? Azt még az ai is megcsinálja neked.🤫Legalább a Tiszara? 😄Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
Go Vikings!
szaba
KB23
szaba
Ui.: azért utána verd meg.
1 hónapja
🤫Legalább a Tiszara? 😄Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
Go Vikings!
szaba
KB23
1 hónapja
Na tessék, jött a telefon a KDNP-től, Orosz erre meg kilépett a pártból 😃 zseni
1 hónapja
Legalább a Tiszara? 😄Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
Go Vikings!
szaba
1 hónapja
Egyre több az olyan pletyka, hogy nagyon komoly Tier1 NER beszállító cégek vezetői, tulajdonosai totál be van szarva, rúgják ki az embereiket, ürítik ki a vállalatokat. Illetve hallani olyanokat is, hogy hirtelen elkezdtek olyan országban (és nem, nem Oroszországról van szó 😊 ) ingatlanokat venni, ahonnan nem lesz olyan egyszerű visszahozni őket. Szerintem ezek sokkal többet elmondanak a helyzetről, mint egy random közvéleménykutatás.Van kérdés?Ez a legjobb hír napok óta. Nyilván szopjon lovat, hogy szétlopja az országot (ennél jóval nagyobb bűnei vannak ennek a rendszernek), de ez nekem azt jelzi, hogy lesz választás, nem terveznek semmi akciófilmbe illő baromságot, csak fosnak és menekülnek. Nem terveznek nagyobb utcai zavargásokat, pont leszarja ov az ország, a párt sorsát, menekíti a vagyont, most ez érdekli. Persze, ha mégis megnyeri
444.hu/2026/03/26/csaknem-kiuritettek-a-v-hid-vagyonkezelo-kft-szamlajat-az-osszeg-meszaros-lorinc-szamlajara-ment
KB23fiatal demokratáköreg kommunisták, annál jobb, de fel vannak készülve a vereségre (vágyálmom szerint a szétesésre is)
dancogo
1 hónapja
Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
Go Vikings!
1 hónapja
Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra valót... 😊Boven lesz meg itt “hataratlepes” a Fidesz reszerol. Sot, folyamatosan zajlik, csak (meg) nem tudunk rola.Hát, urak és hölgyek, tényleg lehet, hogy történelmi időket élünk. Utálom a nagy szavakat, de nagyon régen volt az, hogy naponta jön valami olyan, hogy "na ezt sose gondoltam volna". És ez nem átlagos időket jelez, egyet már átéltem, tudom. Remélem jó irányba fogunk innen elmozdulni, mert ha a rosszba sikerül, az történelmi időkben különösképp nem jó.en epp a masik oldalrol kozelitem meg ezt, es megmondom oszinten utobbi hetekben gondolkoztam ezen sokat.
peterk2005 udvari bolond
regen mondjuk fel evente volt az, hogy mondjuk itt a forumon vmivel kapcsolatban egyetertes volt, hogy ez hataratlepes, hat ilyen h nem tortenhet meg stb. Ez aztan lement mondjuk eloszor kethavira, havira majd hetire, most meg mar szinte nem telik el ugy majdnem egy nap sem, hogy ne irna vki hasonlot vmire.
lehet amugy, hogy ez igy van, es azt is megertem, hogy itt a finisben aztan tenyleg mindent felhangositanak a kampanyban, de kozben nem lehet az, hogy egyszeruen csak jelentektelenne tesszuk egy kifejezesnek a hasznalatat?
csebi
Egyebkent ebben valtozott a media es a kommunikacio is. Nem bennfenteskent kezelnek emberek informaciokat, hanem mar a feltetelezest is megosztjak, igy csokken a panikhangulat, zavarodottsag es kvazi debunkoljak a tervezett tevekenyseget.
Nagyban ezt ahhoz tudnam hasonlitani mint amikor Biden bemondta h a ruszkik haborura keszulnek ez es ez alapjan.
Itthoni politikaban meg amikor MP dobalja be a feltelezett lejarataokampanyokat, amikbol aztan nem valosul meg semmi vagy nem ugy.
Ki tudja h azert-e, mert nem is volt vagy h azert, mert igy nem lesz meg a varhato hatas.
Es akkor emelle bejon pl. Panyi cikkei, az EBESZ-es putyinmegbizott, OV onmerenylete, stb.
Ebben (is) amugy jo MP es csapata h erre raereztek, rajottek h ez kell ahhoz h a szavazoikat megerositsek.
Persze OV-ek is fenyegetnek, de naluk ez a hazaarulozas, ukranozas kontraproduktiv es naluk is csak a sajat szavazotabor elkotelezodeset erositi, ha egyaltalan.
Van meg 17 nap, kozte a husvet.
Most vagy husvet elottre tervez vmit a Fidesz h a nagy osszegyuleseknek legyen temaja vagy utana erosit ra mindennel amivel tud.
Komoly penzszorast varok meg, vasarolni kell minden formaban nekik a szavazatokat.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: Go Vikings!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztas?fbclid=IwVERDUAQzZYNmZGlkFlA7dDKhKdn4xOG5rfV-MT0pknKrmEBleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR7-9SOmRYAF3oU8Rfw6RVnMOQZXsnEGYNHqkeYgbpfO53Dl-5ps5nSAsYfreA_aem_tzwsMdtEf1DcCn-pjJc7kgOrosz Istvánnál az volt a bug, hogy pár hónapja belépett a KDNPbe
Poloska vagyok.
1 hónapja
Pécsen most volt a sportállamtitkár Úr.Erre szoktam mindig mondani:Kedves Fradi-család!Én az ilyeneknek semmi állami támogatást nem adnék, ha nyerne az ellenzék. Mert ez gusztustalan hazugság amit tolnak, kizárólag önös érdekből.
Az elmúlt másfél évtizedben az FTC-MVM Sportközpont teljesen megújult. A korábban elhanyagolt, rossz állapotú létesítmények helyett ma modern pályák, felújított csarnokok, biztonságos környezet és magas szintű szakmai háttér várja a sportolókat. Ez a fejlődés döntően a jelenlegi állami sportfinanszírozási rendszernek köszönhető.
A közelgő választások kapcsán fontos látni, hogy az ellenzéki program szerint megszűnne a TAO-támogatási rendszer és az EKHO kedvezményes adózás is.
A TAO eltörlése azt jelentené, hogy megszűnik a sport egyik legfontosabb finanszírozási forrása. Kevesebb pénz jutna utánpótlásra, eszközökre, versenyeztetésre és a mindennapi működésre, miközben a fejlesztések is leállhatnak. Ez könnyen visszavezethetne a 2010 előtti állapotokhoz.
Az EKHO megszüntetése közvetlenül érintené az edzőket és sportszakembereket. Bérek csökkennének, a klubok terhei nőnének, és kevesebb szakember maradna a rendszerben, ami a szakmai munka színvonalának romlásához vezethet.
Mindez a gyakorlatban kevesebb edzőt, romló körülményeket és jelentősen emelkedő tagdíjakat jelentene. A sport sok család számára megfizethetetlenné válhatna, ami hosszú távon az eredményesség visszaeséséhez is vezetne.
A változások hatása hatalmas: 20 szakosztályt, közel 4000 sportolót, több mint 250 edzőt és mintegy 8000 családot érintene közvetlenül.
A jelenlegi rendszer stabil és kiszámítható működést biztosít. A változtatások viszont komoly bizonytalanságot hoznának a magyar sport világába.
A kérdés egyszerű: biztos működés vagy bizonytalan jövő.
Április 12-én erről is döntünk.
Budapest-Ferencváros 2026. március 27.
Nyíri Zoltán
Az FTC ügyvezető alelnöke
JC6 (Mr. Miele)
topin
Ellopok tőled 10 millió forintot, de mivel én is emberből vagyok 3 milliót odaadok a beteg gyerekeknek.
Amikor jössz hozzám, hogy kéred vissza a pénzt, meg azért ez mégsincs így rendben pedig rágyújtok a:
- Te aljas rohadék, a beteg gyerekek elől vennéd el? Van neked valami a lelked helyén? Tűnj a pokolba ... stb.
Szóval igen, ilyenkor valahogy mindig előkerülnek az oh jajj mennyi mindenre (sportkomplexum, infrastruktúra, zöldgyep anyámp*csája) költöttünk, hány gyereket buszoztattunk sporteseményekre, akadémiát üzemeltetünk és mi vagyunk a tömegsport megmentői stb... Csak valahogy mindig lemarad róla az, hogy mindezt meg lehetett volna csinálni anélkül is, hogy "elszivárog" a pénz egy jelentős része .
bobi0092
Előadta, hogy az előző 16 évben 84 mrd-ot kapott a megye. Na most ebből Pécsen nem épült sem normál méretű stadion, sem új, normál méretű sportcsarnok, a régit is a város újította fel valamennyire, még a kb. negyven éves jégpályát sem sikerult befedni. Szóval a számok meg a szöveg sok mindent elbír a valóság meg valami teljesen más.
1 hónapja
amugy most nagyon erosen kell gondolkoznom, de tenyleg nem voltunk meg egy szobaban Ferivel. Klaraval mar repultem egy gepen, OV-val voltam egy szobaban, de vhogy mki Ferije kimaradt. de a biztonsag kedveert ot is meg kellene kerdezni, lehet o emlekszik, hogy megis voltunk.én torgyánnal ettem képviselőfánkot mikor kübeken volt jópofizni molnár robival
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
nem-nem. JC haverja az JC.Szóval te vagy JC haverja, aki mindenkit ismer!en arra nem a DK-s valaszt adtam.Esélyes 😀Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Szinte tökéletes DK-szavazó vagyok 😊
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
mondjuk a fontossági súlyozást nem toltam
Negritis, a vajda
Én is beálltam a sorba, bár ezen most már nem annyira csodálkozom mint, néhány éve amikor kb. ugyanez jött ki.
kijo
Dzsokijuing
Csebi egyébként szerintem a Gyurcsány. Legalábbis én még sosem láttam őket egy időben egy szobában!
warr_b
sztem helyes dolog ezt biztositani nemzetepito-egyesito cellal. nem azzal a cellal, amire ezt hasznaljak eppen.
amugy most nagyon erosen kell gondolkoznom, de tenyleg nem voltunk meg egy szobaban Ferivel. Klaraval mar repultem egy gepen, OV-val voltam egy szobaban, de vhogy mki Ferije kimaradt. de a biztonsag kedveert ot is meg kellene kerdezni, lehet o emlekszik, hogy megis voltunk.
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Én anno a kettős állampolgárság mellett voksoltam, de szavazati jog nélkül. Mostmár persze szerzett jogot nem veszünk vissza, ettől még ebben a DK-nak igaza van.en arra nem a DK-s valaszt adtam.Esélyes 😀Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
Negritis, a vajda
Én is beálltam a sorba, bár ezen most már nem annyira csodálkozom mint, néhány éve amikor kb. ugyanez jött ki.
kijo
Dzsokijuing
Csebi egyébként szerintem a Gyurcsány. Legalábbis én még sosem láttam őket egy időben egy szobában!
warr_b
sztem helyes dolog ezt biztositani nemzetepito-egyesito cellal. nem azzal a cellal, amire ezt hasznaljak eppen.
amugy most nagyon erosen kell gondolkoznom, de tenyleg nem voltunk meg egy szobaban Ferivel. Klaraval mar repultem egy gepen, OV-val voltam egy szobaban, de vhogy mki Ferije kimaradt. de a biztonsag kedveert ot is meg kellene kerdezni, lehet o emlekszik, hogy megis voltunk.
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Szóval te vagy JC haverja, aki mindenkit ismer!en arra nem a DK-s valaszt adtam.Esélyes 😀Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
Negritis, a vajda
kijo
Dzsokijuing
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
en arra nem a DK-s valaszt adtam.Esélyes 😀Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
Negritis, a vajda
kijo
Dzsokijuing
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Erre szoktam mindig mondani:Kedves Fradi-család!Én az ilyeneknek semmi állami támogatást nem adnék, ha nyerne az ellenzék. Mert ez gusztustalan hazugság amit tolnak, kizárólag önös érdekből.
Az elmúlt másfél évtizedben az FTC-MVM Sportközpont teljesen megújult. A korábban elhanyagolt, rossz állapotú létesítmények helyett ma modern pályák, felújított csarnokok, biztonságos környezet és magas szintű szakmai háttér várja a sportolókat. Ez a fejlődés döntően a jelenlegi állami sportfinanszírozási rendszernek köszönhető.
A közelgő választások kapcsán fontos látni, hogy az ellenzéki program szerint megszűnne a TAO-támogatási rendszer és az EKHO kedvezményes adózás is.
A TAO eltörlése azt jelentené, hogy megszűnik a sport egyik legfontosabb finanszírozási forrása. Kevesebb pénz jutna utánpótlásra, eszközökre, versenyeztetésre és a mindennapi működésre, miközben a fejlesztések is leállhatnak. Ez könnyen visszavezethetne a 2010 előtti állapotokhoz.
Az EKHO megszüntetése közvetlenül érintené az edzőket és sportszakembereket. Bérek csökkennének, a klubok terhei nőnének, és kevesebb szakember maradna a rendszerben, ami a szakmai munka színvonalának romlásához vezethet.
Mindez a gyakorlatban kevesebb edzőt, romló körülményeket és jelentősen emelkedő tagdíjakat jelentene. A sport sok család számára megfizethetetlenné válhatna, ami hosszú távon az eredményesség visszaeséséhez is vezetne.
A változások hatása hatalmas: 20 szakosztályt, közel 4000 sportolót, több mint 250 edzőt és mintegy 8000 családot érintene közvetlenül.
A jelenlegi rendszer stabil és kiszámítható működést biztosít. A változtatások viszont komoly bizonytalanságot hoznának a magyar sport világába.
Nyíri Zoltán
JC6 (Mr. Miele)
topin
Ellopok tőled 10 millió forintot, de mivel én is emberből vagyok 3 milliót odaadok a beteg gyerekeknek.
Amikor jössz hozzám, hogy kéred vissza a pénzt, meg azért ez mégsincs így rendben pedig rágyújtok a:
- Te aljas rohadék, a beteg gyerekek elől vennéd el? Van neked valami a lelked helyén? Tűnj a pokolba ... stb.
Szóval igen, ilyenkor valahogy mindig előkerülnek az oh jajj mennyi mindenre (sportkomplexum, infrastruktúra, zöldgyep anyámp*csája) költöttünk, hány gyereket buszoztattunk sporteseményekre, akadémiát üzemeltetünk és mi vagyunk a tömegsport megmentői stb... Csak valahogy mindig lemarad róla az, hogy mindezt meg lehetett volna csinálni anélkül is, hogy "elszivárog" a pénz egy jelentős része .
1 hónapja
Van egy szülői csoportunk, eléggé kiakadtak olyanok is, akikről azt hittem elvakult narancsosokKedves Fradi-család!Én az ilyeneknek semmi állami támogatást nem adnék, ha nyerne az ellenzék. Mert ez gusztustalan hazugság amit tolnak, kizárólag önös érdekből.
Nyíri Zoltán
JC6 (Mr. Miele)
topin
1 hónapja
De, ez volt az, meg itt valami független, vagy párbeszédes emberke is visszalépettSztem nem, viszont a kutyás jelöltet Czvanczignak hívják, esélyes az All-Name csapatba kerülésre.telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasItt lépett/léptették vissza a DK-s csaj is, nem?
Ez se rossz jel..
topin
warr_b
Dzsokijuing
444.hu/2026/03/25/a-dk-visszaleptette-ket-budapesti-es-egy-nogradi-jeloltjet

1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasDrága Pesu! Innen is ölellek! Az egyik legfaszább csávó vagy, akit ismerek! Csak a NOSE.
Ez se rossz jel..
topin
1 hónapja
Nevéből kiindulva, minimum TOP20! 😀 (németesek előnyben)Sztem nem, viszont a kutyás jelöltet Czvanczignak hívják, esélyes az All-Name csapatba kerülésre.telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasItt lépett/léptették vissza a DK-s csaj is, nem?
Ez se rossz jel..
topin
warr_b
Dzsokijuing
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Sztem nem, viszont a kutyás jelöltet Czvanczignak hívják, esélyes az All-Name csapatba kerülésre.telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasItt lépett/léptették vissza a DK-s csaj is, nem?
Ez se rossz jel..
topin
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasItt lépett/léptették vissza a DK-s csaj is, nem?
Ez se rossz jel..
topin

1 hónapja
Esélyes 😀Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
Negritis, a vajda
kijo
Dzsokijuing

1 hónapja
én azt pont kihagytam 😊Gondolom egyetlen kérdés, a hatumák szavazati joga lök mindenkit Klára karjaiba.Ez egy DK-s titkos fórum. 😀mkkp 85telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben😀
Dzsokijuing
Nekem:
DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18
Negritis, a vajda
kijo
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztasEz se rossz jel..