Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Szimpatikus a csaj. Amúgy én is úgy gondolom hogy Hadhazy tüntetése kontraproduktív.nepszava.hu/3276506_magyar-peter-politika-erkolcsi-alap-ellenzek-schultz-nora-nepszava-est
8 hónapja
Nagyjából erről???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
És valószínűleg szépen kifejtett és alaposan megérvelt lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
NB2
m.hvg.hu/itthon/20250312_alaptorveny-modositas-veszelyhelyzet-rendeleti-kormanyzas-konnyites-kisebbsegi-fidesz-kormany-ebx
8 hónapja
Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Pedig lassan már csak ők maradnak
zacknorb
8 hónapja
Nem.???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
NB2
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
8 hónapja
???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
8 hónapja
Világos. Közben annyit megtudtam róla - bőven eleget megmagyaráz - hogy előbb Tóth Csaba, majd Gyurcsány Ferenc volt a felettese/mentora.Eddig is bolond volt, de elvileg a válás tett be neki nagyonLol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba
kapitnono
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?De ebben mi az újdonság? Évek óta mondja ezt a cuccot …
Gyurma kedvéért link is van 😀
Azért önérzeteskedni, meg büszkélkedni azzal - hogy csicska vagy, hát, ez még Petitől is új szint.
De látom is magam előtt, hogy a francia vagy a spanyol külügyminiszter tördeli a kezét, zavartan néznek egymásra: most te kéred meg vagy én, hogy vétózzon?
Áhhh legutóbb én kértem, én nem merem, beszélj vele te!
Ahh, engem nem szeret mióta mondtam neki, hogy annyira szeretek futni mint Orbán az EÜ ügyészséget, pedig eskü vicceltem.
Jó akkor kérjük meg a szlovák kollégát, ő focizott a megye 2ben.
Király!!
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Eddig is bolond volt, de elvileg a válás tett be neki nagyonLol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba

8 hónapja
mindig?Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba
8 hónapja
Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?Nekem ez az ember a legalsó polc még a politikusok között is, van a haszontalan idióta kategória, de bőven sikerült ennek is alámenni, elképesztően kártékony figura.
Azért önérzeteskedni, meg büszkélkedni azzal - hogy csicska vagy, hát, ez még Petitől is új szint.
De látom is magam előtt, hogy a francia vagy a spanyol külügyminiszter tördeli a kezét, zavartan néznek egymásra: most te kéred meg vagy én, hogy vétózzon?
Ahh, engem nem szeret mióta mondtam neki, hogy annyira szeretek futni mint Orbán az EÜ ügyészséget, pedig eskü vicceltem.
Király!!
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?Te mond, a te hangod mélyebb 😄
Király!!
MC12
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?Gyurma kedvéért link is van 😀
Király!!
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
8 hónapja
Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska

8 hónapja
Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
8 hónapja
Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Kimondottan logikus és tanulságos beszélgetés lett Ruff Bálint és Török Gábor először együtt.youtu.be/UB8U6FHKxUE?si=N5bHh5Y32xM32Qjb
8 hónapja
Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
8 hónapja
Nem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
Szerkesztette: KB23
8 hónapja
most akkor lesittelik Matolcsiékat vagy nem?Megy a szinhaz h marpedig itt komoly munka es szamonkeres folyik.
teljesen meg vagyok zavarodva a kormányzati narrativán...
Az ÁSZ csak keménykedik aztán semmit nem csinál, vagy mindent megfeszitve próbál valamit csinálni, de csak egy szatyor fingra telt?
sapka
Nem lehet am csakugy ellopni az