Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Na nekem is megvolt.Nem kellett várni, de utánam is jövögettek.
A városban is szokatlanul nagy a pezsgés pedig ebédidő van.
2 hónapja
Csak kívül hordja az alsóját, néha a töke kiszorul, eckü ez az utolsó....Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.nem minden hős visel köpenyt 😉
Janek
Josszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.mire végeztem a sor nagyobb lett mint mikor odaáértem
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
te vagy az, Magyar Péter?csak bevagyok szarva, de majd elmúlik 😀Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Nincs kedvem szomorkodni.
Bazzani
Josszi
2 hónapja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.nem minden hős visel köpenyt 😉
Janek
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Zuglóra kíváncsi leszek.Remélem Hadházy koppani fog szép nagyot és elmehet oknyomozóriporternek végre!
Radics Gigi kurva nagy bukta
Hadházy?
Velkey szerintem behúzza
petey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
csak bevagyok szarva, de majd elmúlik 😀Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Nincs kedvem szomorkodni.
Bazzani
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.
2 hónapja
Nah, akkor már nem titok: telex.hu/belfold/2026/04/12/este-felkerul-az-hbo-maxra-a-magyar-peter-film

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Nem szeretem a kacsát 😁A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
warr_b
Hanni

2 hónapja
Több lesz, mint a legelborultabb Texans Wildcard PO meccsen - mindezt csöcsök és Alekosz nélkül! 😀Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
petey
somoskovig
2 hónapja
Zuglóra kíváncsi leszek. Radics Gigi kurva nagy bukta
Hadházy?
Velkey szerintem behúzza
2 hónapja
A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Hanni
warr_b
2 hónapja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.
Hanni
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.Nini, 2 azonos kerületben szavazó!
Imitheking
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Hanni
petey
2 hónapja
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.
2 hónapja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Hanni
2 hónapja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Hanni

2 hónapja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Reggel elfelejtettem, de jó hogy mondod. Remélem nem érjük meg azt a szégyent, hogy egy amerikai foci fórumon több post születik a választások miatt, mint a superbowl napján. Oké, nemzeti sors meg minden, de baszki. Azért tudjuk már a fontossági sorrendeket. 😊
Hanni

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
2 hónapja
A mögöttem lévő család Munchenből jött szavazni a… testvérem és családja a francia német határ közelében élnek és hazajöttek kocsival szavazni.
2 hónapja
Csak kerdes az MP akirol mindig beszeltek a Munkas Part-ot jelenti ugye? Mert en arra szavaztam🤔