Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?Ingyen sör, örök élet!
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion
És legyen minden jobb!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
AZ EMBER AZ EMBER!!!!
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?a filmek nagy részét is be kell tiltani, a magyarországon forgatott Brutalistát is! sőt, akkor most már nem is forgathatnak itthon ilyen filmet a külföldiek!!
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
8 hónapja
azért ez is mókás telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltseg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ez az a fanta élmény amiről Puzsér beszélt nem rég a Momentum kapcsán, és amit Gulyás Marci is megemlített. Igazából sok minden nem történt nézve a Partizánt, így mindenkinek van fotója hogy elviszik a rendőrök, stb. De ez ennyi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Gulyás Marci jól mondja: "Van egy blokád, ami a jó ég tudja mit blokkol" 😀vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂
Kenny
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂
Kenny

8 hónapja
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/14/az-uj-megafon-tisza-ellenes-peticiojat-barmilyen-kamu-adatokkal-ala-lehet-irniÚgy remélem, hogy összejön legalább 20 millió aláírás. 😀
8 hónapja
Ezek a labdák nem lettek korábban leütve szerintemm.hvg.hu/itthon/20250414_kover-laszlo-eu-forrasok-kollar-kinga-ep-magyar-peter-tisza-fidesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
444.hu/2025/04/14/ugy-tunik-hogy-a-fidesz-egy-kiralycsellel-maris-megkerulte-a-momentum-parlamenti-blokadjatA momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀a momentumnak bármikor mi a terve?
Tarsi
Negritis, a vajda
milyen jol is sikerult.
sztem be kellene nezni az elo kozvetitesbe, ennyi iphonet nyomkodo kepviselot biztosan nem lattunk meg a 368 fos parlamentben sem 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Menczer logikai úton levezette,Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.www.youtube.com/watch?v=wdhhzLJz9gc
Klaci79
átlag Fidesz szavazó
NB2
hogy aki elárulja a feleségét az simán elárulja a hazáját is.
Erről a "van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy" vicc jutott eszembe. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
és akkor nem is beszéltünk Anthony Rossano félékrőlA könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
A könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
8 hónapja
Tekintettel arra, hogy MP minden valoszinuseg szerint egy hasonlo jobbkonzi autoriter faszkalap, mint OV, ebben semmi meglepo nincs szerintem. 😀Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
8 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Én is arra szavaztam. Ha megfelel majd minden kritériumnak akkor miért ne?
szaba
A kérdés nem tartalmazta hogy anélkül kellene támogatni a felvételüket, hogy a kritériumoknak nem felelnének meg, így azt feltételeztem. Az összes olyan ország felvételét támogatnám, amelyik megfelel a kritériumoknak és Európában van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Mindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12

8 hónapja
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀a momentumnak bármikor mi a terve?
Tarsi
8 hónapja
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀
8 hónapja
én nem foglalkoztam ezzel a kitöltősdivel, majd megyek szavazni, idejében.én igenre kattintottam és közben hozzágondoltam hogy ha a feltételeket teljesíti.Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
ahogy eddig az összes belépőnek kellett.
atapapa
viszont abban egyet értünk, hogy a követelmény az mindenkire egyforma kell legyen.
8 hónapja
a Péter szekértábora még annyira sem homogén, mint a Fideszé volt csúcsidőszakbanAkkor ez kb meg is magyarázza, hogy miért ez az eredmény jött ki, nem?Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
slowmotion
szerintem tisztában van vele, ahogy nézem elég profin kezeli azt, hogy ki nyilatkozhat és mit (bár itt becsúszott ugye a múlt heti hiba - de ez is érzékelteti, hogy mennyire kis hibára is ugrik a médiagépezet, mert nincs más, amin csámcsoghatnának)
szóval ennek az inhomogenitásnak lesz még böjtje
ha valahol van rés a pajzson, akkor azt a Fidesz agytrösztjei megtalálják
8 hónapja
én igenre kattintottam és közben hozzágondoltam hogy ha a feltételeket teljesíti.Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
ahogy eddig az összes belépőnek kellett.
8 hónapja
Kb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”