Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
 telex.hu/after/2026/03/26/kovacs-akos-azahriah-betonhofi

Ákos a független...
gyurczi
Én azért megkérdeznem ezt a kossuth díjas, nemzet zenészét, milyen érzés egy lapon lenni Curtissel, Tóth Gabival és Nagy Feróval.
KB23

sokan nem értékelik Gabi művészetét, te lypsy

Szerkesztette: petey

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Panyi legújabb posztja elég kemény. Eméssze szépen mindenki.
resistance is futile
Mondjuk azért gyáva egy kormány a magyar. Ruszkiknál Panyi már rég kiesett volna egy ablakon...
Go Vikings!
nálunk a group chatben mennek a tippek, hogy mikor sétál bele egy villamosba...
Gyurma Pappa
Szabi, ugorj má le a boltba.
De a tizedikről.

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 778 — Saturday Night Lights
Gulyás a Kormányinfón: Ukrajna kémeket épített be a Tiszába, miközben segített is nekik, és Panyi is egy ukrán kém

Hogy mi van? Valaki magyarázza már el mi akart ezzel mondani a költő?
KB23
Az egyetlen lehetséges narratíva a részükről.
Panyi és a két tiszás informatikus az ukránoknak kémkednek, ezért kellett a nemzetbiztonsági fellépés a részükről. A Tisza Ukrajnát segíti, ezért nemzetáruló, tehát egy ponton betiltható.
Dzsokijuing
Ha ez a narratíva, és ezt komolyan gondolják tolni, akkor miért nincs még senki letartóztatásban? Félnek a lehetséges felhördüléstől?
warr_b
Pont ez a lényeg.
Tolják az ukrán kémnarratívát és próbálják elodázni a bizonyítást a választásokig.
Persze benne van, hogy hamis bizonyítékokat kreálnak, miszerint Panyit, Buddhát és Gundalfot beszervezte az ukrán titkosszolgálat, csak erre már lehet, hogy sem idő, sem ember nincs.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829

Ákos a független...
gyurczi
Én azért megkérdeznem ezt a kossuth díjas, nemzet zenészét, milyen érzés egy lapon lenni Curtissel, Tóth Gabival és Nagy Feróval.
1 hónapja
jr79 New England Patriots 140
Gulyás a Kormányinfón: Ukrajna kémeket épített be a Tiszába, miközben segített is nekik, és Panyi is egy ukrán kém

KB23
Panyi és a két tiszás informatikus az ukránoknak kémkednek, ezért kellett a nemzetbiztonsági fellépés a részükről. A Tisza Ukrajnát segíti, ezért nemzetáruló, tehát egy ponton betiltható.
Dzsokijuing
Ha ez a narratíva, és ezt komolyan gondolják tolni, akkor miért nincs még senki letartóztatásban? Félnek a lehetséges felhördüléstől?
warr_b
Ez csak a végső megoldás lenne: valószínűleg emiatt még a birka(türelmű) magyarok is az utcára mennének és a fejükre borítanák a házat. Lehet, hogy országosan ez kérdéses, de Budapesten és a környéken azért más a helyzet - a Pride ebből a szempontból komoly jelzés.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 377 — Whoops, looks like something went wrong.
Hoppá, telexet kilőtték?

Semmilyen eszközön nem jön be, Error 503 Backend fetch failed
warr_b
Megy az.
Stez
nekem most sem a cikk, sem a főoldal nem tölt be, mindegyiken jött az 503, meg a Cloudflare-es gateway timeout
slowmotion
Nalam bejott, de szerintem tudjuk jol mindannyian, hogy mely nemzetiseg hackerei tamadjak ezt is. Majd a hackerugyi operativ torzs kivizsgalja.

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
Hoppá, telexet kilőtték?

warr_b
Megy az.
Stez
nekem most sem a cikk, sem a főoldal nem tölt be, mindegyiken jött az 503, meg a Cloudflare-es gateway timeout

Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 377 — Whoops, looks like something went wrong.
Hoppá, telexet kilőtték?

warr_b
Megy az.

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
nekem azt a link megy
de a főoldal nem

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan

Ákos a független...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hopp a telex masnál is off? Vagy csak engem tisztelnek meg ezzel mostanában oldalak? (a múltkor a X szórakozott)

Akkor tènyleg off 😏

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hoppá, telexet kilőtték?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

KB23
Dzsokijuing

1 hónapja

KB23

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

KB23
aki nem rájuk szavaz, az ukrán kém!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
resistance is futile
Mondjuk azért gyáva egy kormány a magyar. Ruszkiknál Panyi már rég kiesett volna egy ablakon...
Go Vikings!
Gyurma Pappa
Szerencsére nem tűnik ostoba embernek, így feltételezem erre az eshetőségre is felkészült, és valahol letétbe helyezte az eddigi nyomozati anyagait, információit és bizonyítékait.

1 hónapja

Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
resistance is futile
Go Vikings!

1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 918 — Steelers fan
Káosz van a városban, a központban sehol se lehet parkolni, este jön a nemzetvezető.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner
resistance is futile

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
1 hónapja
amúgy aki helyesen megtippeli (legközelebb lesz hozzá), hogy április 12 este az utolsó 5 filmen hány néző lesz (20:00-21:15), azt meghívom egy ingyenjegyre az általa választott filmre (+1-et is hozhat) 😀 majd csinálok neki excelt
Löfli
Épp írni akartam, hogy én csakazértis beülök majd egyre, de 03:30-ra megyek dolgozni 13-án 😕
r.baggio
Lehet tudni melyik lesz az az 5 film?
KeyG
30-án kiderül elvileg, majd beírom a táblázatba
Löfli
1848. március 15-én a Bánk bán volt, valami hasonlót várok.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
resistance is futile
ugye futnak online sentiment elemzéseim social posztokon meg a rájuk adott reakciókon (kutatói Meta fiók, párhuzamosan fut egy csomó fiók, különböző csoportokba beléptetve stb., nyilván posztolni nem posztolnak). a sentiment -1..1 közötti skála, és nem csak azt nézem, hogy mennyi pozitív vagy negatív emoji érkezett, hanem ugye ML algoritmus elemzi a szövegeket, és azok alapján mondja meg, hogy milyen sentimentet lát (Fideszes és nem fideszes profilokat is használok)

hetekig stabilan 0.1-0.2 között mozgott, ami annyit jelent, hogy a magyar politikával foglalkozó posztok hangvétele, az azokra érkező posztok nyelvezete a semlegesnél némileg pozitívabb volt. na, tegnap elindult lefelé, most -0.3-on áll, és a trend nem nagyon állt meg... annyi, hogy ezt lehessen viszonyítani, a modell a legdurvább MAGA posztokon sem megy -0.4 közelébe, ezzel a tempóval meg lehet...

szóval röviden: tudományosan igazolható módon is kibaszták a srácok a biztosítékot az interneten

1 hónapja
Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.
KB23
És mire utal, ha vaskos a paksaméta? Jön a tavasz és többen utaznak az emberek?
peterk2005 udvari bolond
Pont ezért írtam, hogy nem tudom mennyire releváns a dolog, mert nem tudom mennyi az átlag. Én csak az írtam le amit láttam illetve érzékeltem.
1 hónapja
Porsan Las Vegas Raiders 258
Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.
KB23
És ebből hány lehet a Neres vagy Ner közeli?
Porsan
Ner kozelinek ha van esze akkor Nagy Imre teren kesziti az utlevelet.
csebi
Az igazi kérdés nem az hogy hol hanem hogy hány?😊
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
resistance is futile
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/656648485_10164120456798498_8078062893425857226_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx960x640&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=6Dt5X_-QA6UQ7kNvwFwaCPS&_nc_oc=Adrp8qMjqrhzpQt8L0H74zNh_XCr5rseaYrwVvW_hmi0YqpODvkumXifUNCmWir7qY8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=f2ypPu-3FUYaxriYysO1fQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6GJrvDphO2QBi1M_iWlHQM96H3OMtc3f4QXr6L5LS_YA&oe=6A04C2DB
Szabolcs Panyi
💥KÖZLEMÉNY ÉS SEGÍTSÉGKÉRÉS LEHETSÉGES FORRÁSOKHOZ A magyar kormány kémkedés miatt tett feljelentést ellenem, legalábbis erről beszélt ma Gulyás Gergely a kormányinfón. Oknyomozó újságírók...

"A magyar kormány kémkedés miatt tett feljelentést ellenem, legalábbis erről beszélt ma Gulyás Gergely a kormányinfón. Oknyomozó újságírók megvádolása kémkedéssel egészen példa nélküli a 21. században egy európai uniós tagállamtól. Ez tényleg a putyini Oroszország, Belarusz és a hasonló rezsimek sajátja.

Mivel már több mint egy évtizede dokumentálom, hogyan hálózzák be orosz kémek és érdekek a magyar politikát, valószínűleg én vagyok most a legkevésbé meglepődve ezen a fejleményen
."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil