Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
Ez gyerekek, más országban több százezres tüntetés az utcán… itt meg…
Egyszerűen nincsenek szavak.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
1 hónapja
Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.azt mondod, hogy hataratlepes?
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Ez gyerekek, más országban több százezres tüntetés az utcán… itt meg…
1 hónapja
Hozzám konkrétan egyik székesfehérvári alpolgi kopogott be (ő a terület önkormányzati képviselője is).Máshova is bekopogtattak Fideszesek h az adott vk jelöltjét fogjuk-e támogatni választáson aláírással? Ilyet 4 éve nem csináltak...tiszások csöngettek pár napja elég hosszan ezügyben
Beki
Negritis, a vajda
1 hónapja
Máshova is bekopogtattak Fideszesek h az adott vk jelöltjét fogjuk-e támogatni választáson aláírással? Ilyet 4 éve nem csináltak...tiszások csöngettek pár napja elég hosszan ezügyben
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Máshova is bekopogtattak Fideszesek h az adott vk jelöltjét fogjuk-e támogatni választáson aláírással? Ilyet 4 éve nem csináltak...
1 hónapja
És már meg is döntötték a Medián számait. 😀de az igazság odaát van..... Hé Scully hozz egy sört 😊
24.hu/belfold/2026/03/26/nezopont-intezet-median-tisza-fidesz/
KB23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
És már meg is döntötték a Medián számait. 😀24.hu/belfold/2026/03/26/nezopont-intezet-median-tisza-fidesz/
1 hónapja
nekem az a furcsa, hogy mindegyik egyszerre tiltott le. meg akartam nézni ov-t aztán szijjast de egyiket se tudom elérni, de lázás is dobott 😕Basszus 3 év után eljutottam odáig, hogy OV és az összes fidesses politikus letiltott. 🤣Nálam Szíjjas még tartja magát, pedig eléggé kommentelem 😀
KB23
eaglesmcnabb
1 hónapja
Újabb fontos visszalépőtelex.hu/belfold/2026/03/26/nem-indul-a-valasztason-szabo-sandor-szegedi-ellenzeki-kepviselo
Közben meg a Facebook folyamatosan dobálja fel nekem random mkkp-s politikusok önigazoló posztjait, melyekben kb. 10:1 arányban foglalkoznak a Tiszával és a fidesszel, rettentő szomorú az egész.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
sajnos egyébként ez nem nagyon igaz, legalábbis azt tudom, hogy a kis matolcsy tele van léghűtéses porschékkal. ahhoz meg azért már kell abból amit te mondasz, hogy valaki rászabaduljon a '70-es '80-as évek targatetős meg egyéb ilyen-olyan műszaki és esztétikai csodáira a legújabb taycan vagy tesla plaid helyett.Mea culpa akkor! (ennyire mélyen nem vagyok bent a témában, csak a témával kapcsolatban általánosságban próbáltam írni a véleményem, abból merítve, ami az elmúlt években szembejött a neten)
és tényleg utálom ezt mondani, de még fckn stvnt is egy 488 spiderrel fotózták le. bár lehet elfogult vagyok, nekem a 488 nagyon tetszik és nem tartom kifejezetten újgazdag rongyrázós (értsd: kurvadrága, de legalább eszement ocsmány) verdának. nem egy pista xd ugyan, de annak hétköznapi használatra végképp semmi értelme. balásyt is csomószor veteránautókkal kapták le. tehát a másod-, harmadvonal meg a többi szimpla gyalogra már simán igaz lehet a sztereotípia amit mondasz, de ott mondjuk már nincs is feltétlenül annyira elengedve a brigád, hogy határtalan anyagi lehetőségeik lennének az autóbuzériájukat kiélni a suttyóságuk kétségtelen megléte mellett
fake.id
Mindenesetre akkor meg még nagyobb vétek, hogy ennek ellenére nincs Miurája! 😀
Nahde, ez már itt full off topic lett, bocsánat érte 😊
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
pont ezért játszanak ezzel a zsaruk, hogy behívják tanúként és ha olyan repül ki a jobbágy száján, akkor lesz csak belőle gyanúsított. legalábbis én régebbről ezt hallottam, de majd mozart vagy más büntetős kijavít, ha hülyeséget beszélek....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬Nekem volt nyomozó haverom mondta (nem tudom mennyire valid, mert nem néztem utána), hogy gyanúsított onnantól van, hogy valakit kihallgattak gyanúsítotti minőségben. Viszont itt a bökkenő, hogy ezzel jár egy csomó jog onnantól neki. pl. az ugy összes anyagába betekinthet, láthatja az összes összegyűjtött bizonyítékot, a nyomozás irányát stb. Szóval onnantól nagyobb eséllyel tudná befolyásolni a nyomozást, a szakértőket, tanúkat. Emiatt ha tényleg akarnak valamit akkor nem biztos, hogy baj, hogyha nem kapkodnak a gyanúsítás közlésével.
telex.hu/belfold/2026/03/26/444-matolcsyek-dubaiba-menekitik-a-vagyontargyaikat
bogjosi
Ebben a konkrét ügyben tuti több tízezer oldalnyi matekos anyagot kell csak a könyvszakértőknek átnyalni
eaglesmcnabb
1 hónapja
sajnos egyébként ez nem nagyon igaz, legalábbis azt tudom, hogy a kis matolcsy tele van léghűtéses porschékkal. ahhoz meg azért már kell abból amit te mondasz, hogy valaki rászabaduljon a '70-es '80-as évek targatetős meg egyéb ilyen-olyan műszaki és esztétikai csodáira a legújabb taycan vagy tesla plaid helyett.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
Ezeket úgy bírom, biztos fog válaszolni 😀
Amúgy rohadjon meg az össze ilyen kis pondró. Inkább őt magát lőhetnék ki, a szép régi autókért kár lenne.
warr_b
bogjosi
és tényleg utálom ezt mondani, de még fckn stvnt is egy 488 spiderrel fotózták le. bár lehet elfogult vagyok, nekem a 488 nagyon tetszik és nem tartom kifejezetten újgazdag rongyrázós (értsd: kurvadrága, de legalább eszement ocsmány) verdának. nem egy pista xd ugyan, de annak hétköznapi használatra végképp semmi értelme. balásyt is csomószor veteránautókkal kapták le. tehát a másod-, harmadvonal meg a többi szimpla gyalogra már simán igaz lehet a sztereotípia amit mondasz, de ott mondjuk már nincs is feltétlenül annyira elengedve a brigád, hogy határtalan anyagi lehetőségeik lennének az autóbuzériájukat kiélni a suttyóságuk kétségtelen megléte mellett
1 hónapja
matolcsyádám, te vagy az? 😀 (bocsi, nem hagyhattam ki )En meg azt birom, hogy a legtobb ilyen luxus sportkocsinak annyira alacsonyan van a padlolemeze meg alapbol az alja, hogy Magyarorszagon kb. a varoson kivul meg csak hasznalni sem lehet, sot, egyes keruletekben meg azon belul sem, mert az elso katyunal kb. esik ki a kerek, szoval koltunk otven-szazmillio pluszokat arra, hogy az autot meg ha akarnank, se tudjuk rendesen kihasznalni. Ha meg megkatyuzzuk a sportkocsit, akkor mehetunk vele a szervizbe milliokert, plusz meg varhatunk is, amig megerkezik hozza az alkatresz, mert csomo ilyen autohoz egyedi alkatreszeket gyartanak, szoval kicsit sem biztos, hogy az ugy van, hogy megrendeled es ket heten belul megerkezik. Ugyhogy ez hatarozottan egy megeros buli.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
Amúgy rohadjon meg az össze ilyen kis pondró. Inkább őt magát lőhetnék ki, a szép régi autókért kár lenne.
warr_b
bogjosi
Stez
Van egy ültetett (papírozva van, forgalmiban, még mielőtt..) MX5-m (low budget high life 😀), szóval az utakat nem kell bemutatni.
Szerkesztette: bogjosi
1 hónapja
Félreértettél, nem azt szerettem volna írni, hogy vérciki az új, hanem hogy semmi stílusérzéket nem mutat, hogy bemennek a szalonba és bemondják, hogy "mi a legdrágább? azt kérem!" 😊Értem mire gondolsz, de ez egy rossz példa. Pont a Ferrari vagy a Porsche nem lesz vérciki attól, mert kurva drága és a legújabb. 😊 A NER-es újgazdag pöcsöket meg nem a legújabb Porsche teszi újgazdag pöcsökké. Akkor is azok lennének, ha Miurát vennének.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
warr_b
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
Én ennyi pénzből máshogy alakítanám ki az autóparkom, dehát, ízlések és óriási pofonok, tudom 😊
1 hónapja
"This is good news for me, de..." azt hiszem így szólt 😀Istenem, de szarul néz ki a főnök. This is good news for me! Vagy hogy mondta a doájem.telex.hu/g7/vallalat/2026/03/26/ukrajna-gaz-orban-szallitas-leallitas-modszerek
telex.hu/gazdasag/2026/03/26/gazszallitas-ukrajna-leallitas-rendelet-magyar-kozlony
Jó eséllyel megint csak szájkarate, keménykedés, kampányfogás
warr_b
Holodának általában lehet hinni, ez alapján szerintem az ukránok pont le fogják szarni az egészet...
StormST
dugo93
1 hónapja
En meg azt birom, hogy a legtobb ilyen luxus sportkocsinak annyira alacsonyan van a padlolemeze meg alapbol az alja, hogy Magyarorszagon kb. a varoson kivul meg csak hasznalni sem lehet, sot, egyes keruletekben meg azon belul sem, mert az elso katyunal kb. esik ki a kerek, szoval koltunk otven-szazmillio pluszokat arra, hogy az autot meg ha akarnank, se tudjuk rendesen kihasznalni. Ha meg megkatyuzzuk a sportkocsit, akkor mehetunk vele a szervizbe milliokert, plusz meg varhatunk is, amig megerkezik hozza az alkatresz, mert csomo ilyen autohoz egyedi alkatreszeket gyartanak, szoval kicsit sem biztos, hogy az ugy van, hogy megrendeled es ket heten belul megerkezik. Ugyhogy ez hatarozottan egy megeros buli.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
warr_b
bogjosi
1 hónapja
Istenem, de szarul néz ki a főnök. This is good news for me! Vagy hogy mondta a doájem.telex.hu/g7/vallalat/2026/03/26/ukrajna-gaz-orban-szallitas-leallitas-modszerek
telex.hu/gazdasag/2026/03/26/gazszallitas-ukrajna-leallitas-rendelet-magyar-kozlony
warr_b
Holodának általában lehet hinni, ez alapján szerintem az ukránok pont le fogják szarni az egészet...
StormST
1 hónapja
telex.hu/g7/vallalat/2026/03/26/ukrajna-gaz-orban-szallitas-leallitas-modszerek
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬Nekem volt nyomozó haverom mondta (nem tudom mennyire valid, mert nem néztem utána), hogy gyanúsított onnantól van, hogy valakit kihallgattak gyanúsítotti minőségben. Viszont itt a bökkenő, hogy ezzel jár egy csomó jog onnantól neki. pl. az ugy összes anyagába betekinthet, láthatja az összes összegyűjtött bizonyítékot, a nyomozás irányát stb. Szóval onnantól nagyobb eséllyel tudná befolyásolni a nyomozást, a szakértőket, tanúkat. Emiatt ha tényleg akarnak valamit akkor nem biztos, hogy baj, hogyha nem kapkodnak a gyanúsítás közlésével.
bogjosi
Ebben a konkrét ügyben tuti több tízezer oldalnyi matekos anyagot kell csak a könyvszakértőknek átnyalni
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Basszus 3 év után eljutottam odáig, hogy OV és az összes fidesses politikus letiltott. 🤣Nálam Szíjjas még tartja magát, pedig eléggé kommentelem 😀
KB23
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Értem mire gondolsz, de ez egy rossz példa. Pont a Ferrari vagy a Porsche nem lesz vérciki attól, mert kurva drága és a legújabb. 😊 A NER-es újgazdag pöcsöket meg nem a legújabb Porsche teszi újgazdag pöcsökké. Akkor is azok lennének, ha Miurát vennének.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
warr_b
bogjosi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
telex.hu/g7/vallalat/2026/03/26/ukrajna-gaz-orban-szallitas-leallitas-modszerektelex.hu/gazdasag/2026/03/26/gazszallitas-ukrajna-leallitas-rendelet-magyar-kozlony

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Volt egy ismerosom aki Hamar Gabornak soforkodott. O egy kevesbe ismert NER arc, Gecsek Tiborral kozosen lopkodnak. Na neki sikerult venni valami cabrio Ferrarit de tul hangos volt ugyhogy visszament es vett egy masikat halkabb rendszerrel. Szoval most ketto van.Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."
bogjosi
warr_b
bogjosi