Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
rengetegen jönnek szavazni, sok a fiatal is, pedig ez nagyon erős fideszes bázis..már hol?
Pep71
írjatok már VK-t pls 😊
2 hónapja
Borsod, Szabolcs és Pest 2-4 eléggé lusta elmenni szavazniBorsod, Szabolcs maradjon is lusta.
petey
built for this shit
2 hónapja
rengetegen jönnek szavazni, sok a fiatal is, pedig ez nagyon erős fideszes bázis..
2 hónapja
Nálunk 3 Rost Andi 3 Tisza listaMegcselekedtük amit megkövetelt a HAZA!
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ledobtuk azixet, falun sorállás - beszarszegybül százados lettem aukránseregbe

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Na letudtuk mi is, ment az iksz a fideszre, ne vigyél má' el Ukrajnába a fiaimat, meg hát rezsicsöki meg 17. havi nyögdíjj!még a hajad is menne a Tiszába, megértem.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
ebből még nem lehet kiindulni, majd az 1 órási adatokból inkább, de vélhetően a Tiszának jobb eddig, mert a 20k+ városokban talán mindenhol népszerűbbek, mint a fidesz.Ja, de a fővárosban +6,35% 20k +os városokban 6,77%, míg az 500 alatti falvakban +5,38%, ez kinek jó?2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
vpi
Pesszimista vagyok én is, de próbálok valamibe kapaszkodni
eaglesmcnabb
built for this shit
2 hónapja
Végre itthon a 4 órás muszakbol. Nem volt semmi, hála az égnek, de az a rengeteg ember hajnaltól és nagyon sokan mosolyogva jöttek ki, valaki azt mondta átadjon, valaki tiszas merchben jelent meg, de volt a másik oldalon is sok. Úgy mondanám hogy 2/3 tiszas 1/3 más párt. De ez Buda 11. Ker. Na most 2 óra alvás aztán megyek bevásárolni estére a "likőrt" 😁
2 hónapja
Igen, a kontextus fontos, mert nem mindegy honnan mennek el szavazni4 éve napközben már látszott, hogy a Fideszes körzetekben volt erős a részvétel, most pont az ellenkezője látszik2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
vpi
focilap
plusz most van +6.5 százaléknyi szavazó időarányosan, ami azt jelzi új szavazók is vannak
ha azt vesszük hogy a fidesz tábor fix, akkor ott ilyen extra tartalék nem nagyon van
2 hónapja
Ja, de a fővárosban +6,35% 20k +os városokban 6,77%, míg az 500 alatti falvakban +5,38%, ez kinek jó?2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
vpi
Pesszimista vagyok én is, de próbálok valamibe kapaszkodni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Na letudtuk mi is, ment az iksz a fideszre, ne vigyél má' el Ukrajnába a fiaimat, meg hát rezsicsöki meg 17. havi nyögdíjj!Mink csak úgy írhattuk alá a jelenléti ívet, hogy rögtön időpontot adtak Kijevben a kisunokámnak nemváltó műtétre, ha a Tiszát választjuk.
warr_b
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Minimálisan talán mégis2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
vpi
www.facebook.com/share/p/1CErC8poM6/
2 hónapja
Törölt felhasználó
4 éve napközben már látszott, hogy a Fideszes körzetekben volt erős a részvétel, most pont az ellenkezője látszik2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
vpi
2 hónapja
2022-ben meg MZP-nek volt jó… igazából fogalmunk sincsEddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
topin
2 hónapja
Na letudtuk mi is, ment az iksz a fideszre, ne vigyél má' el Ukrajnába a fiaimat, meg hát rezsicsöki meg 17. havi nyögdíjj!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Eddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.Az inkább a Tiszának jó pedig.
vpi
2 hónapja
A 11 órás részvétel 33-34%-on lenne, akkor 77 fölé mehet a vége..
2 hónapja
Eddig bizakodó voltam, de a nagyon magas részvétel kicsit visszafog.
2 hónapja
jaja, nekem mondták is h nagyon gondosan zárjam le.Ha atjelentkeztel akkor viszont igen kötelezőNekünk azt mondták, hogy a boríték nem kötelező. Ez igaz?igaz
Dzsokijuing
atapapa
csebi
2 hónapja
Nekünk azt mondták, hogy a boríték nem kötelező. Ez igaz?sőt, gyorsabban megy este a számlálás ha nem kell a borítékból 800 lapot kiszedni hanem rögtön lehet csoportosítani szavazatokat
Dzsokijuing
2 hónapja
Ha atjelentkeztel akkor viszont igen kötelezőNekünk azt mondták, hogy a boríték nem kötelező. Ez igaz?igaz
Dzsokijuing
atapapa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.