Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
A szovjetek kivalasztották magukhoz.rákosit választáson zavarták el?Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀Rákosi mennyire volt rossz?
Jughead
peterk2005 udvari bolond
fake.id
1 hónapja
Ilyenkor amúgy tikkel Tóni szeme? A házi ellenzékük tesz alájuk.Szabó Tímea out: www.reddit.com/r/hungary/comments/1s3mfey/visszal%C3%A9pett_szab%C3%B3_t%C3%ADmea_boda_nikoletta_tisza/Nem gondoltam volna hogy meglépi..
Felkészül Hadházy Ákos...
munoz
Nomac
1 hónapja
Nem, de az ország akkor a kétpólusú világrend vörös oldalán a vasfüggöny mögött volt, most meg EU és nato tagállam.rákosit választásokon zavarták el?Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀Rákosi mennyire volt rossz?
Jughead
peterk2005 udvari bolond
fake.id
(Csak annyit akartam reagálni, hogy a "nem is olyan rossz, mint gondoltuk" erősen annak a függvénye, hogy ki mit gondol. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"Ejha. Hann ezzel komoly kockázatot vállal. Kb.rámehet a négy évtized alatt felépített reputációja.
Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
bobi0092
Remélem nála nem öregkkori csakazértis nyakasságról van szó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀Rákosi mennyire volt rossz?
Jughead

1 hónapja
Az nekem is megütötte a szemem. 😀Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).Ha Szijártóházán is lesz 2 szavazóbiztos, akkor tuti a tiszás kétharmad. 😊
Csörötnek, Darnó, Duka, Felsőmarác, Gáborjánháza, Gagyapáti, Gagyvendégi, Garbolc, Gosztola, Gyöngyfa, Gyöngyösmellék, Gyűrűs, Halastó, Halogy, Hegyháthodász, Hegyhátsál, Hegyhátszentjakab, Hegyhátszentmárton, Hencse, Heresznye, Hermánszeg, Hernádszurdok, Hetefejércse, Hetyefő, Hirics, Homokkomárom, Horváthertelend, Hosszúvíz, Hosztót, Iborfia, Ivánc, Kálócfa, Kány, Kásád, Katádfa, Katafa, Kékesd, Keléd, Keménfa, Kemestaródfa, Kemse, Keresztéte, Kerkabarabás, Kerkafalva, Kerkakutas, Kerkáskápolna, Kétvölgy, Kisbudmér, Kisdér, Kishódos, Kisjakabfalva, Kislippó, Kisnamény, Kisnyárád, Kispirit, Kisrákos, Kisrozvágy, Kissomlyó, Kisszekeres, Kisszentmárton, Kissziget, Kisszőlős, Kistamási, Kisvásárhely, Kőkút, Komjáti, Kömlő, Komlódtótfalu, Komoró, Korlát, Kórós, Kovácsvágás, Kozmadombja, Krasznokvajda, Külsősárd, Kupa, Lácacséke, Ládbesenyő, Lapáncsa, Lasztonya, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lippó, Liptód, Litka, Lónya, Lúzsok, Magyarföld, Magyarlukafa, Magyarszecsőd, Mánd, Maráza, Markóc, Maróc, Marócsa, Márokföld, Márokpapi, Mátészalka, Mátyus, Megyehíd, Méhtelek, Meszes, Mikekarácsonyfa, Milejszeg, Milota, Molnaszecsőd, Molvány, Monaj, Muraszemenye, Nagybudmér, Nagyecsed, Nagyhódos, Nagymizdó, Nagypirit, Nagyszakácsi, Nagytótfalu, Nemesborzova, Nemeskeresztúr, Nemeskisfalud, Nemesmedves, Nemesnép, Nemesrempehollós, Németfalu, Nyésta, Okorág, Olaszfa, Old, Öreglak, Orfalu, Őrimagyarósd, Ormándlak, Ortaháza, Oszkó, Ozmánbük, Pácsony, Pálmajor, Pamlény, Pankasz, Pányok, Páprád, Patapoklosi, Patca, Patosfa, Penyige, Perecse, Petrikeresztúr, Pinkamindszent, Piskó, Pördefölde, Pórszombat, Potony, Pusztaapáti, Pusztaederics, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rábagyarmat, Rádfalva, Rakaca, Rakacaszend, Ramocsa, Rápolt, Rásonysápberencs, Rátót, Resznek, Rinyabesenyő, Rózsafa, Rozsály, Sámod, Sárfimizdó, Sárok, Selyeb, Semjén, Sima, Somogybükkösd, Somogysimonyi, Somogyviszló, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sósvertike, Szajk, Szakácsi, Szaknyér, Szakonyfalu, Szalaszend, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamossályi, Szamosszeg, Szamostatárfalva, Szamosújlak, Szárász, Szarvaskend, Szászfa, Szatmárceke, Szatta, Szava, Szécsisziget, Székelyszabar, Szellő, Szentborbás, Szentgyörgyvölgy, Szentimrefalva, Szentliszló, Szentmargitfalva, Szentpéterfölde, Szenyér, Szijártóháza, Szilvágy, Szin, Szőce, Szögliget, Szőlősardó, Szörény, Tákos, Teklafalu, Tengeri, Teresztenye, Tésenfa, Tiszaadony, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tivadar, Tomor, Tornabarakony, Tornakápolna, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornyiszentmiklós, Tótszentgyörgy, Tótújfalu, Túrricse, Tyukod, Vágáshuta, Valkonya, Vámosoroszi, Várad, Varászló, Varbóc, Vásárosbéc, Vaskeresztes, Vasszentmihály, Vasvár, Vejti, Viszák, Viszló, Zádor, Zajta, Zalagyömörő, Zalaigrice, Zalalövő, Zalameggyes, Zalamerenye, Zalaszegvár, Zalaszombatfa, Zaláta, Zebecke, Zsarolyán, Zsennye, Zsujta
dugo93
Amúgy nem tragikus a lista. Ránézésre nemigen van 500 főnél népesebb település, a nagy részük annál is jóval kisebb. Ez úgyis 70%+-ban fideszes terep, itt számít a legkevesebbet, ha erre is rámaxolnak esetleg.
Azért sok sikert, hátha itt is meglesz a kettő.
peterk2005 udvari bolond
Amúgy a Tiszás csoportban pörög rendesen a dolog. Szerintem nagyrésze be fog telni.
1 hónapja
Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).Apai ágon innen származva ez most jobban szíven ütött, mint amikor még az ezredforduló környékén valami vicces kedvű kölök a "t" betűt lepingálta a településjelző táblákon és évekig Szamárcseke néven ment a falu a szatmári közbeszédben.
Csörötnek, Darnó, Duka, Felsőmarác, Gáborjánháza, Gagyapáti, Gagyvendégi, Garbolc, Gosztola, Gyöngyfa, Gyöngyösmellék, Gyűrűs, Halastó, Halogy, Hegyháthodász, Hegyhátsál, Hegyhátszentjakab, Hegyhátszentmárton, Hencse, Heresznye, Hermánszeg, Hernádszurdok, Hetefejércse, Hetyefő, Hirics, Homokkomárom, Horváthertelend, Hosszúvíz, Hosztót, Iborfia, Ivánc, Kálócfa, Kány, Kásád, Katádfa, Katafa, Kékesd, Keléd, Keménfa, Kemestaródfa, Kemse, Keresztéte, Kerkabarabás, Kerkafalva, Kerkakutas, Kerkáskápolna, Kétvölgy, Kisbudmér, Kisdér, Kishódos, Kisjakabfalva, Kislippó, Kisnamény, Kisnyárád, Kispirit, Kisrákos, Kisrozvágy, Kissomlyó, Kisszekeres, Kisszentmárton, Kissziget, Kisszőlős, Kistamási, Kisvásárhely, Kőkút, Komjáti, Kömlő, Komlódtótfalu, Komoró, Korlát, Kórós, Kovácsvágás, Kozmadombja, Krasznokvajda, Külsősárd, Kupa, Lácacséke, Ládbesenyő, Lapáncsa, Lasztonya, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lippó, Liptód, Litka, Lónya, Lúzsok, Magyarföld, Magyarlukafa, Magyarszecsőd, Mánd, Maráza, Markóc, Maróc, Marócsa, Márokföld, Márokpapi, Mátészalka, Mátyus, Megyehíd, Méhtelek, Meszes, Mikekarácsonyfa, Milejszeg, Milota, Molnaszecsőd, Molvány, Monaj, Muraszemenye, Nagybudmér, Nagyecsed, Nagyhódos, Nagymizdó, Nagypirit, Nagyszakácsi, Nagytótfalu, Nemesborzova, Nemeskeresztúr, Nemeskisfalud, Nemesmedves, Nemesnép, Nemesrempehollós, Németfalu, Nyésta, Okorág, Olaszfa, Old, Öreglak, Orfalu, Őrimagyarósd, Ormándlak, Ortaháza, Oszkó, Ozmánbük, Pácsony, Pálmajor, Pamlény, Pankasz, Pányok, Páprád, Patapoklosi, Patca, Patosfa, Penyige, Perecse, Petrikeresztúr, Pinkamindszent, Piskó, Pördefölde, Pórszombat, Potony, Pusztaapáti, Pusztaederics, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rábagyarmat, Rádfalva, Rakaca, Rakacaszend, Ramocsa, Rápolt, Rásonysápberencs, Rátót, Resznek, Rinyabesenyő, Rózsafa, Rozsály, Sámod, Sárfimizdó, Sárok, Selyeb, Semjén, Sima, Somogybükkösd, Somogysimonyi, Somogyviszló, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sósvertike, Szajk, Szakácsi, Szaknyér, Szakonyfalu, Szalaszend, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamossályi, Szamosszeg, Szamostatárfalva, Szamosújlak, Szárász, Szarvaskend, Szászfa, Szatmárceke, Szatta, Szava, Szécsisziget, Székelyszabar, Szellő, Szentborbás, Szentgyörgyvölgy, Szentimrefalva, Szentliszló, Szentmargitfalva, Szentpéterfölde, Szenyér, Szijártóháza, Szilvágy, Szin, Szőce, Szögliget, Szőlősardó, Szörény, Tákos, Teklafalu, Tengeri, Teresztenye, Tésenfa, Tiszaadony, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tivadar, Tomor, Tornabarakony, Tornakápolna, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornyiszentmiklós, Tótszentgyörgy, Tótújfalu, Túrricse, Tyukod, Vágáshuta, Valkonya, Vámosoroszi, Várad, Varászló, Varbóc, Vásárosbéc, Vaskeresztes, Vasszentmihály, Vasvár, Vejti, Viszák, Viszló, Zádor, Zajta, Zalagyömörő, Zalaigrice, Zalalövő, Zalameggyes, Zalamerenye, Zalaszegvár, Zalaszombatfa, Zaláta, Zebecke, Zsarolyán, Zsennye, Zsujta
dugo93
1 hónapja
Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).Ha Szijártóházán is lesz 2 szavazóbiztos, akkor tuti a tiszás kétharmad. 😊
dugo93
Amúgy nem tragikus a lista. Ránézésre nemigen van 500 főnél népesebb település, a nagy részük annál is jóval kisebb. Ez úgyis 70%+-ban fideszes terep, itt számít a legkevesebbet, ha erre is rámaxolnak esetleg.
Azért sok sikert, hátha itt is meglesz a kettő.

1 hónapja
Az igazi törvénytisztelő polgár így várja a hatóságot:A települések listáját bemásoltam egy Tiszás csoportba is, mert ott is volt ebből káosz. Most pedig megyek és felveszek valami csinos ruhát, hogy az eseményhez megfelelően legyek felöltözve a házkutatásnál!TEK-es videókból az látszik, hogy ilyen alkalomra a megfelelő öltözet a pörköltszaftos atlétatrikó és a vonalkódos boxeralsó.
dugo93
SBL
1 hónapja
A választás gyakorlatilag freeroll neki. Még akár nyerhet is, mindegy mit mutatnak a mérések, gondolhatja úgy, hogy a mozgósítás aznap működni fog, vagy nem akarja belátni hogy ne rá szavaznának, vagy tényleg 80% felett mennének el.Akkor végeredményben ugyanazt gondoljuk, plusz/minusz egy hónappal.
Egy szoros vereséget simán ki tud mozogni legitim eszközökkel, aztán pont úgy alakul a végeredmény, hogy nekik jó legyen.
Szóval én azt gondolom választás lesz. Hogy utána mi lesz, az is biztosnak tűnik, csak ott tippelni se merek, hogyan oldják meg, ha 2/3 közeli vereség lenne a vége. De hogy megpróbálják az szinte biztosnak tűnik.
topin
Kb. minden pillanata baszott jó, összességében pedig fenomenális.Ja.
nagylaza, főpohárnok
Nézz rá Pajor Tamás Kezitcsókolomjára, ha még nem láttad. Ott is AI NER-celeb dömping, plusz zseni szöveg.
1 hónapja
A települések listáját bemásoltam egy Tiszás csoportba is, mert ott is volt ebből káosz. Most pedig megyek és felveszek valami csinos ruhát, hogy az eseményhez megfelelően legyek felöltözve a házkutatásnál!TEK-es videókból az látszik, hogy ilyen alkalomra a megfelelő öltözet a pörköltszaftos atlétatrikó és a vonalkódos boxeralsó.
dugo93
1 hónapja
Szabó Tímea out: www.reddit.com/r/hungary/comments/1s3mfey/visszal%C3%A9pett_szab%C3%B3_t%C3%ADmea_boda_nikoletta_tisza/Nem gondoltam volna hogy meglépi..
Felkészül Hadházy Ákos...
munoz
1 hónapja
A települések listáját bemásoltam egy Tiszás csoportba is, mert ott is volt ebből káosz. Most pedig megyek és felveszek valami csinos ruhát, hogy az eseményhez megfelelően legyek felöltözve a házkutatásnál!háttérzenének mindenképp ezt ajánlom
dugo93
youtu.be/0K90Q47Jdo8?feature=shared
1 hónapja
Ne felejtsem majd el visszaváltani az eurót forintra 😀Majd 12-én mikor egy nap alatt javul az árfolyam 20 Ft-ot egy Euron, akkor majd nálad lesz az erkölcsi fölény."Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
bobi0092
"Na, most nem panaszkodnak a mindenszaristák, hogy így erősödik a forint?"
Bár értenék, hogy miért. 😀
dugo93
| de jó lenne |
eaglesmcnabb
1 hónapja
Magyarlukafa…nem semmi telepulesnevek vannak.voltunk ott osztálykiránduláson 😊
Imitheking
1 hónapja
A települések listáját bemásoltam egy Tiszás csoportba is, mert ott is volt ebből káosz. Most pedig megyek és felveszek valami csinos ruhát, hogy az eseményhez megfelelően legyek felöltözve a házkutatásnál!
1 hónapja
Szabó Tímea out: www.reddit.com/r/hungary/comments/1s3mfey/visszal%C3%A9pett_szab%C3%B3_t%C3%ADmea_boda_nikoletta_tisza/Felkészül Hadházy Ákos...
1 hónapja
Kb. minden pillanata baszott jó, összességében pedig fenomenális.www.youtube.com/watch?v=zalliFdLVoUA klip számomra legkedvencebb vizuálja. Menő nagyon.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Szerintem náluk ez megfelelne az első lépésnek ami pusztuláshoz vezet, amit a Tisza hoz el. Tudnillik, direkt tartjuk ilyen magasan az euró értékét, mert több az exportunk, mint az importunk! 😀Majd 12-én mikor egy nap alatt javul az árfolyam 20 Ft-ot egy Euron, akkor majd nálad lesz az erkölcsi fölény."Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
bobi0092
dugo93
| de jó lenne |
eaglesmcnabb
És még szokták kérdezni, hogy miért járok csak ritkán a vasárnapi ebédre. 😀
1 hónapja
Magyarlukafa…nem semmi telepulesnevek vannak.
1 hónapja
A választás gyakorlatilag freeroll neki. Még akár nyerhet is, mindegy mit mutatnak a mérések, gondolhatja úgy, hogy a mozgósítás aznap működni fog, vagy nem akarja belátni hogy ne rá szavaznának, vagy tényleg 80% felett mennének el.Persze, ez mind elképzelhető, csak a legegyszerűbb elhalasztani a választást, ezért tippelem ezt.Jó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
De bármilyen egyéb opció szóba jöhet, aminek a végén Orbán nem adja át a hatalmat. Ebben vagyok biztos, a "hogyan" tekintetében csak tippelni tudok valószínűségek alapján.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy szoros vereséget simán ki tud mozogni legitim eszközökkel, aztán pont úgy alakul a végeredmény, hogy nekik jó legyen.
Szóval én azt gondolom választás lesz. Hogy utána mi lesz, az is biztosnak tűnik, csak ott tippelni se merek, hogyan oldják meg, ha 2/3 közeli vereség lenne a vége. De hogy megpróbálják az szinte biztosnak tűnik.
1 hónapja
Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).Csörötnek, Darnó, Duka, Felsőmarác, Gáborjánháza, Gagyapáti, Gagyvendégi, Garbolc, Gosztola, Gyöngyfa, Gyöngyösmellék, Gyűrűs, Halastó, Halogy, Hegyháthodász, Hegyhátsál, Hegyhátszentjakab, Hegyhátszentmárton, Hencse, Heresznye, Hermánszeg, Hernádszurdok, Hetefejércse, Hetyefő, Hirics, Homokkomárom, Horváthertelend, Hosszúvíz, Hosztót, Iborfia, Ivánc, Kálócfa, Kány, Kásád, Katádfa, Katafa, Kékesd, Keléd, Keménfa, Kemestaródfa, Kemse, Keresztéte, Kerkabarabás, Kerkafalva, Kerkakutas, Kerkáskápolna, Kétvölgy, Kisbudmér, Kisdér, Kishódos, Kisjakabfalva, Kislippó, Kisnamény, Kisnyárád, Kispirit, Kisrákos, Kisrozvágy, Kissomlyó, Kisszekeres, Kisszentmárton, Kissziget, Kisszőlős, Kistamási, Kisvásárhely, Kőkút, Komjáti, Kömlő, Komlódtótfalu, Komoró, Korlát, Kórós, Kovácsvágás, Kozmadombja, Krasznokvajda, Külsősárd, Kupa, Lácacséke, Ládbesenyő, Lapáncsa, Lasztonya, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lippó, Liptód, Litka, Lónya, Lúzsok, Magyarföld, Magyarlukafa, Magyarszecsőd, Mánd, Maráza, Markóc, Maróc, Marócsa, Márokföld, Márokpapi, Mátészalka, Mátyus, Megyehíd, Méhtelek, Meszes, Mikekarácsonyfa, Milejszeg, Milota, Molnaszecsőd, Molvány, Monaj, Muraszemenye, Nagybudmér, Nagyecsed, Nagyhódos, Nagymizdó, Nagypirit, Nagyszakácsi, Nagytótfalu, Nemesborzova, Nemeskeresztúr, Nemeskisfalud, Nemesmedves, Nemesnép, Nemesrempehollós, Németfalu, Nyésta, Okorág, Olaszfa, Old, Öreglak, Orfalu, Őrimagyarósd, Ormándlak, Ortaháza, Oszkó, Ozmánbük, Pácsony, Pálmajor, Pamlény, Pankasz, Pányok, Páprád, Patapoklosi, Patca, Patosfa, Penyige, Perecse, Petrikeresztúr, Pinkamindszent, Piskó, Pördefölde, Pórszombat, Potony, Pusztaapáti, Pusztaederics, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rábagyarmat, Rádfalva, Rakaca, Rakacaszend, Ramocsa, Rápolt, Rásonysápberencs, Rátót, Resznek, Rinyabesenyő, Rózsafa, Rozsály, Sámod, Sárfimizdó, Sárok, Selyeb, Semjén, Sima, Somogybükkösd, Somogysimonyi, Somogyviszló, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sósvertike, Szajk, Szakácsi, Szaknyér, Szakonyfalu, Szalaszend, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamossályi, Szamosszeg, Szamostatárfalva, Szamosújlak, Szárász, Szarvaskend, Szászfa, Szatmárceke, Szatta, Szava, Szécsisziget, Székelyszabar, Szellő, Szentborbás, Szentgyörgyvölgy, Szentimrefalva, Szentliszló, Szentmargitfalva, Szentpéterfölde, Szenyér, Szijártóháza, Szilvágy, Szin, Szőce, Szögliget, Szőlősardó, Szörény, Tákos, Teklafalu, Tengeri, Teresztenye, Tésenfa, Tiszaadony, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tivadar, Tomor, Tornabarakony, Tornakápolna, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornyiszentmiklós, Tótszentgyörgy, Tótújfalu, Túrricse, Tyukod, Vágáshuta, Valkonya, Vámosoroszi, Várad, Varászló, Varbóc, Vásárosbéc, Vaskeresztes, Vasszentmihály, Vasvár, Vejti, Viszák, Viszló, Zádor, Zajta, Zalagyömörő, Zalaigrice, Zalalövő, Zalameggyes, Zalamerenye, Zalaszegvár, Zalaszombatfa, Zaláta, Zebecke, Zsarolyán, Zsennye, Zsujta
1 hónapja
Hallgatom, de nekem Ujj Péter érvei nem ülnek. Pedig én is szinte keresem, hogy miért bukhat meg a NER buktatási kísérlet, szóval van bennem bőven kétely. De ettől még Ujj érvei szinte mind hajánál fogva előrángatottak. Mint egy végletekig csalódott ember, aki annyi csalódáson van már túl, hogy nem hisz már semmiben.az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.Mi ez az Ujj Péter nyilatkozat?Itt jósol fölényes fidesz győzelmet, szerinte a 20 egyéni a reális a Tiszának
csi77
www.facebook.com/share/v/1Ap9TqJ98Z/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.
Gyurma Pappa
(A nemzetközi környezettel kapcsolatban van igaza, ami akár fontos is lehet, de azért önmagában ez nem elég indok a pesszimizmusra, ha a többi nem ül. Hiszen van azért példa arra, hogy populista rendszerek buktak, buknak - brazília pl. - ilyen környezetben is, ahogy volt példa ellenkező széljárásban ellenkező fordulatra is.)

1 hónapja
Majd 12-én mikor egy nap alatt javul az árfolyam 20 Ft-ot egy Euron, akkor majd nálad lesz az erkölcsi fölény."Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
bobi0092
dugo93
| de jó lenne |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!