Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Marky-Zay felesege ra szavaz?Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
bobi0092
"Na, most nem panaszkodnak a mindenszaristák, hogy így erősödik a forint?"
Bár értenék, hogy miért. 😀
1 hónapja
Nem tunik tul termeszetesnek az arca. De ez csak tipp, nem vagyok dr. Christian Troy.Huhh gecc, ilyen kiálló, széles arccsontot már rég láttam 😳Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
warr_b
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=zalliFdLVoUA klip számomra legkedvencebb vizuálja. Menő nagyon.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Huhh gecc, ilyen kiálló, széles arccsontot már rég láttam 😳Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ez aztán a dirty talk 😀Egy szavazata már van a hölgynek.Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
SBL
1 hónapja
Persze, ez mind elképzelhető, csak a legegyszerűbb elhalasztani a választást, ezért tippelem ezt.Jó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
De bármilyen egyéb opció szóba jöhet, aminek a végén Orbán nem adja át a hatalmat. Ebben vagyok biztos, a "hogyan" tekintetében csak tippelni tudok valószínűségek alapján.
1 hónapja
Nekem sokkal többet mutat. Kb sose hallottam róla település nevek de azért sok.Ott én 12 települést látok. Senkit nem megbántva, de a nevek alapján kb. 1000-1500 választásra jogosult polgárról beszélünk, ha mindenki elmegy.A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
Nemes samu09
Ha tényleg csak ennyi akkor nincs nagy baj.
SBL
1 hónapja
Ide is, gyalázat 😡miert huzott szoknyat csak gyerekvaltozatban.
telex.hu/belfold/2026/03/25/ricsi-tasz-kuria-bantalmazas-gyermekvedelem-belugyminiszterium
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ide is, gyalázat 😡 telex.hu/belfold/2026/03/25/ricsi-tasz-kuria-bantalmazas-gyermekvedelem-belugyminiszterium
1 hónapja
sziasztok,Köszi a munkádat!!!
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
1 hónapja
lávJó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
Egy szavazata már van a hölgynek.Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
Ott én 12 települést látok. Senkit nem megbántva, de a nevek alapján kb. 1000-1500 választásra jogosult polgárról beszélünk, ha mindenki elmegy.A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
Nemes samu09
Ha tényleg csak ennyi akkor nincs nagy baj.
1 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
1 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
1 hónapja
A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
fake.id
SBL
1 hónapja
Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
fake.id
1 hónapja
sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
1 hónapja
Lattman Tamás: Nem tudom, mennyi idő után végre le lett tiltva a szabad kommentelés az Alapjogokért Központ oldalán, szóval nem tudom leírni, hogy miért is csúsztatnak már megint, hogy finom legyek. 🤣 Mindazonáltal Hack Péter téved, a NER bohócbíróságain semmilyen ügyvéd nem jelent semmit, szóval teljesen mindegy. És nem, egy közszereplő telefonszámának átadása nem kémkedés, nem hírszerzés, kivéve persze, ha megy a telefon. Akkor simán az lesz. 🤣🤣🤣”Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,Ennyire nem vagyok képben az üggyel, pontosan min csúszhat el a Panyi?
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
akdestroyer
1 hónapja
sziasztok,eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
Köszönöm,
sziasztok
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Itt érzem magam otthon
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
youtu.be/Gh3PWgpyie4?is=k7Vsq5YcQ4xrQf3Na legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódásMire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddigJó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
Löfli
nagylaza, főpohárnok
Löfli
1 hónapja
Prémium magyar minőség 😀Fú nagyon.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.
Bazzani