Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Alapvetően volt benne ráció, lehetett volna belőle jó politikus a családi háttere ellenére, csak lehet megkattant ő is vagy nem tudta elviselni, hogy jön egy MP és az elviszi az egészet.Vigyázzál, 2022-ben a választás után itt még 2 hétig ment a "Klárával nyertünk volna" polémia.Őszentsége Sobri JóskaKi a tokom szavaz dk-ra es azon belül dobrev klarara? Megyek az utcan, es a különféle feluleteken meglátom, olyan gonosz auraja es megjelenése van, hogy kiváltja belőlem az ingert, hogy szajon vagnam. 💥🥊
Ventura
Úúú, mennyit kaptam, amikor akkor leírtam hogy a Fidesz bármilyen mértékű bukásának 0. feltétele az Apró-klán eltakarítása.
Kampman
Esetleg nem kellett volna az Összefogás során meg utána elkezdeni kinyírni a többi baloldali pártot meg ugyanúgy kavarni mint korábban.
2 hónapja
15 percre ellépek, erre 28 hozzászólás 😊
2 hónapja
tudom, de nincs az az isten hogy ezt a liveot visszatekerjemnah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕Ugye tudod hogy Youtubeon visszatekerhető az adás? 😊
Negritis, a vajda
bobi0092
háttérzajnak megy a közvetítés a tv-n
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Egyenletes növekedés. Amúgy 2022-ben havas reggel volt, aztán napközben jobb lett az idő. Most meg szép tavaszias reggellel indultunk. Ez is számíthat.
i.ibb.co/B29rdq0T/lllll.jpg
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Kivéve ha egy olyan stratégia van mögötte, hogy amit látunk az nem “új” szavazat, hanem egy “előrehozott” szavazat. Lehet a Tisza mozgósítási stratégiája az, hogy délelőtt a lehető legnagyobb tömeget elvinni, akit elérnek, és megteremteni azt a hangulatot, hogy óriási részvétel mellett rendszerváltàs van ezzel hatva a választási napi bizonytalanokra és plusz mozgósítást remélve.Igen, én is kb. oda tippelem a mostani adatok alapján.Most lett realitás a 75% környéke.Ebből 80% feletti részvétel leszHa netán tényleg az lesz, két órás meme videót lehet majd csinálni abból, ahogy a szakértők Hahn Endrét hülyézük. 😊
gabokocka
(Szerintem amúgy nem lesz. Le fog ez csengeni. Rekord lesz, de bőven 80 alatt.)
peterk2005 udvari bolond
MC12
peterk2005 udvari bolond
Ezért még nem is a 11es adat lesz a kulcs hanem a 13as. Persze ennek csak az ellenpróbája lesz igazolható 😊 tehát ha 75+ lesz, akkor vagy ez történt és sikeres stratégia volt, vagy eleve ilyen volt a közhangulat. Ha 75 alatt marad, akkor meg tudni fogjuk, hogy ez volt a stratégia de nem vagy nem annyira jött be, mint remélték.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
2 hónapja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.Legközelebb kell nekik sablont készíteni 😀
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
Tiszára akart szavazni mindenki.
Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.
Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.
A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.
Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.
És hány ilyen ostoba gyökér lehet még, akinek semennyi agya nincs..
topin
Jézusom paszmeg, micsoda logikák.
Épp most olvasom Eco-tól a Foucault-ingát, abban van egy ilyen rész, ahol hasonló módon logikázó embertípust ír le.
Vannak a világon gyengeelméjűek, hülyék, buták és bolondok.
Normális embernek az számít, akinél ésszerű arányban keverednek ezek a komponensek, de időnként mindegyikünk lehet egyik-egyik.
2 hónapja
Árufeltöltő mindkettő.Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.ez komoly?? és hogyan, miből tundak megélni, mit tudnak dolgozni??
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.
Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.
A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.
Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.
topin
Pep71
2 hónapja
Az ostobák pártja.4 év alatt milyen félelmeidet váltottak konkrétan ők valóra?Félni?be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
de ez már 1.2M ember. kemény bazdmeg.
petey
gabokocka
Klárikáékra is ráfér a pofon.
Bazzani
Kenny
Én attol félek ha bemennek.
Bazzani
Kampman
Rasszista, laposföldhívő, ostoba, agresszív brigád.
Semmi keresnivalójuk nincs egy normális ország parlamentjében.
2 hónapja
Vigyázzál, 2022-ben a választás után itt még 2 hétig ment a "Klárával nyertünk volna" polémia.Ki a tokom szavaz dk-ra es azon belül dobrev klarara? Megyek az utcan, es a különféle feluleteken meglátom, olyan gonosz auraja es megjelenése van, hogy kiváltja belőlem az ingert, hogy szajon vagnam. 💥🥊
Őszentsége Sobri Jóska
Ventura
Úúú, mennyit kaptam, amikor akkor leírtam hogy a Fidesz bármilyen mértékű bukásának 0. feltétele az Apró-klán eltakarítása.
2 hónapja
4 év alatt milyen félelmeidet váltottak konkrétan ők valóra?Félni?be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
Kenny
Bazzani
2 hónapja
Ki a tokom szavaz dk-ra es azon belül dobrev klarara? Megyek az utcan, es a különféle feluleteken meglátom, olyan gonosz auraja es megjelenése van, hogy kiváltja belőlem az ingert, hogy szajon vagnam. 💥🥊
Őszentsége Sobri Jóska
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Én stílusosan a névre gravírozott kolis ballagási tollal választottam rendszert. Lista DK egyéni Munkáspárt, ahogy kell 🤣
Szavazási tracklistem: music.youtube.com/watch?v=ZtK35cI88hc&si=xcb1apzJgq0ddZel
2 hónapja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.ez komoly?? és hogyan, miből tundak megélni, mit tudnak dolgozni??
topin
2 hónapja
Ezek jelek..Bócsa fideszes polgármestere a Tiszára szavazott
A Bács-Kiskun vármegyében lévő Bócsa polgármestere, Szőke-Tóth Mihály a Facebookra posztolta ki, hogy ő is elment szavazni. „Az orosz befolyás ellen, az európai értékek mellett teszem le a voksomat. A gyenge kormányzati teljesítmény és az azt elfedni próbáló háborús félelemkeltés helyett egy építkezni akaró, jövőképet adó, a nemzet számára a reményt jelentő közösséget támogatom. Kezdjünk Tiszta lappal!”
Szőke-Tóth Mihály 2024-ben 71,15 százalékkal (587 szavazat) nyerte meg a polgármester-választást. Akkor a kormánypártok támogatását élvezte. Bócsa a Kiskunfélegyházai választókörzethez tartozik. A választói kedve szinte megegyezik az országos átlaggal.
2 hónapja
Az egy random még lehet azLesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.
topin
deyell
2 hónapja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.Ja de félküllősből odaát is vannak bőven.
topin
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.
topin
built for this shit
2 hónapja
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕Ugye tudod hogy Youtubeon visszatekerhető az adás? 😊
Negritis, a vajda
2 hónapja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
2 hónapja
Nem ismerős. Ki ez?mtva volt vezére.
www.facebook.com/share/v/1Hak9L2yam/
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Félni?be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
Kenny
2 hónapja
Nem ismerős. Ki ez?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Schiffer abban borult meg, hogy nem ő lett a megváltó. Már pedig ha ő, a nagyonokos jogtudós nem lett az, akkor ne is legyen senki más sem.Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...Hruscsov is volt hős a nyugaton, önmagában ez semmit nem jelent. Ugyanakkor mégis, de - ahogy Kampman is írta - nem magyar probléma, hanem azt jelzi, hogy másutt is vannak gondok, és könnyebb eladni a populista konteókat.
Nomac
Engem jobban ledöbbent, hogy egy Schiffer András képes eljutni oda, hogy őszintén, komolyan Pfizer Der Leyenezik, mélyállamozik és közben sajnálja, hogy az "igazi baloldal" - a Munkáspárt - nem tudott elindulni. Vagyis értelmes emberek is el tudnak jutni ide úgy, hogy egyébként nincsenek megélhetési, egészségügyi, stb. gondjaik. Csak "úgy simán" meborulnak.
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Nem félünk, remélünk 😊be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
Kenny