Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Így van, hatalmas hülyeség ep-képviselőként ilyet mondani, de pozitívum, hogy nem a kampányfinisben tette, ráadásul rögtön be is voltak készítve orbán 2006-os mondatai.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Majd tanul belőle.De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
ezen a mondaton rugóznak annyira.
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális
...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
Szóval, csak a szoki propi..
bogjosi
Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
MC12
8 hónapja
De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális
...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
bogjosi
Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak -- ezáltal aki ellenzéki, az persze, hogy örül, hisz nő a győzelmi esélye....triviális (az hogy örül a győzelmi esély növekedésének, az nem jelenti rögtön azt, hogy örül a nép "sanyargatásának"...nah, ov szerint pedig DE...)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
buhloone mindstate
8 hónapja
A duplagondol újabb szép megnyilvánulásatelex.hu/kulfold/2025/04/11/szerbia-vucic-orban-tamogatas-demonstracio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani.KARD-ról idézem, de szerintem jól összefoglalja:
Hanni
Kollár Kinga ismertté válása egy európai parlamenti bizottsági hozzászólással indult, amelyben értékeli a hazánknak járó uniós pénzek felfüggesztésének hatását, és ami miatt ez egyáltalán a fidesz látókörébe került, hogy a végén úgy összegez, hogy ő személy szerint emiatt pozitívan látja a 26-os választások kimenetelét. Csütörtök reggeltől ezt a műsort játssza a teljes narancsmédia, estére már a miniszterelnök is beleállt: a Tisza „összejátszik” a „brüsszeliekkel”, hogy megbuktassák a magyar kormányt. A dolog – hogy a hazai ellenzék így álljon ehhez – nem példa nélküli. „Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt” – írta 2006-ban a 24, és aki nem emlékezne, akkor épp ellenzékben volt.
8 hónapja
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani.
8 hónapja
"ha valakinek van hat Ferrarija, az nem baj, az a baj, ha lopott pénzből szerezte"
Negritis, a vajda
hát bazmeg te világ idiótája, szerinted milyen pénzből szerezték?
az meg a plusz, amikor a Neumann Alapítványról kérdezi a csaj, ez a papagáj meg ismételgeti, hogy az EKB nem engedte a jegybanki alapítványok vizsgálatát. aztán így persze hamar kifut a kérdésekből a csajszi. hatodik kérdésnek azt kellett voln feltenni, hogy "egyébként érti, amit kérdezek?"
8 hónapja
Őszintén, hamarabbra vártam, hogy valaki kitalálja, de ez is megérkezett 😛Ifj. Schirilla György lesz a tiszteletbeli elnök, párttagsági követelményként meg a Duna átúszását adták meg.
index.hu/belfold/2025/04/11/szabo-balint-duna-part-megalakul/
A következő lehet a Zagyva, vagy a Rába vagy a Gangesz 😀
dande2
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Őszintén, hamarabbra vártam, hogy valaki kitalálja, de ez is megérkezett 😛Ezzel mondjuk MP-nek tesz egy szívességet, mert így tud mutotgatni visszafelé, hogy na látjátok én megmondtam 😀 😀 Amúgy a Szabó Bálint a világ ostobája, de erre a célra tökéletesen megfelel
index.hu/belfold/2025/04/11/szabo-balint-duna-part-megalakul/
dande2
8 hónapja
A kérdés majd a vasárnappal kapcsolatban, hogy Kinga ott lesz-e vagy sem az eredményvárón. Ha ott lesz, akkor milyen üzenetet fog hordozni MP részéről. Kiáll mellette, így viszont ismét egy támadási felületet ad, vagy inkább most, ahogy a fidess is sokszor teszi kicsit eltűntetik a nyilvánosság elől. Mert, amit a nő most csinál a Facebook oldalán, nem biztos, hogy jó stratégia. Válaszol a kis trolloknak és nem mindig nyugodt hangnemben.Elég rosszul mutathatnak a belső mérések is, ha egy ilyen ügy miatt Orbán lépett elő. Ha a fidesz magabiztos lenne a belső mérései miatt akkor ezt az ügyet nyomja a megafon meg pár második sorban lévő politikus, de nem Orbán. A legdurvább hogy annyira elkeseredettek hogy ezt öszödi beszédnek akarja beállítani. Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni. Nagy lehet a baj szerintük is.Én a két hetet is túlzónak tartom, azt mondtam ha vasárnap MP megint meg tud mozgatni elég embert erre a Nemzet Hangja eredményváróra, már 2 nap után visszaveheti az irányítást a kezébe.
focilap
zacknorb
8 hónapja
Őszintén, hamarabbra vártam, hogy valaki kitalálja, de ez is megérkezett 😛 index.hu/belfold/2025/04/11/szabo-balint-duna-part-megalakul/
8 hónapja
Elég rosszul mutathatnak a belső mérések is, ha egy ilyen ügy miatt Orbán lépett elő. Ha a fidesz magabiztos lenne a belső mérései miatt akkor ezt az ügyet nyomja a megafon meg pár második sorban lévő politikus, de nem Orbán. A legdurvább hogy annyira elkeseredettek hogy ezt öszödi beszédnek akarja beállítani. Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni. Nagy lehet a baj szerintük is.Én a két hetet is túlzónak tartom, azt mondtam ha vasárnap MP megint meg tud mozgatni elég embert erre a Nemzet Hangja eredményváróra, már 2 nap után visszaveheti az irányítást a kezébe.
focilap
Poloska vagyok.
8 hónapja
focilap
56
Elég rosszul mutathatnak a belső mérések is, ha egy ilyen ügy miatt Orbán lépett elő. Ha a fidesz magabiztos lenne a belső mérései miatt akkor ezt az ügyet nyomja a megafon meg pár második sorban lévő politikus, de nem Orbán. A legdurvább hogy annyira elkeseredettek hogy ezt öszödi beszédnek akarja beállítani. Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni. Nagy lehet a baj szerintük is.
8 hónapja
www.economx.hu/magyar-gazdasag/visszaeses-ksh-adatok-magyar-ipari-termeles-export-gyartas.807539.htmlRepülőrajt gecc
8 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Hat meghallgatva ezt, ráadásul éppen Brüsszelben tartozkodva, nincs az az Isten hogy ezután a Tiszára vagy Magyar Péterre szavaznék.| irony on mielőtt nekem esne a fórum jó része … |
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Geci, hogy nem omlik rá az egész tv székház épülete erre a féregre. Basszus így meghajlitani a valóságot meg Úri Geller se tudná. Hihetetlen. És van olyan ember aki megeszi hogy 15 év kormány után egy alig 1 éves párt a hibás mindenért ezalatt az idő alatt. Tényleg pusztulnia kell az emberiségnek.Nem kell, a pszichopaták, nárcisztikusok, az önreflexióra képtelen személyek köztünk élnek és sajnos úgy alakult a világ, hogy sok skilljük pont megfelelő a komoly karrierre. Nekem rendesen ptsd-m van ettől a taktikától, mikor egy az egyben azzal vádolod a másikat, amit te magad csinálsz (a fidesznek évek óta mondjuk nincs is más stratégiája, a közhelyes, viszont mindig működő "legjobb védekezés a támadás"), de hidd el, ezek tényleg nem is látják a fától az erdőt.
KB23

---
8 hónapja
De ott ő írja magának a kérdéseket, arra mit kell felékszíteni?Péntek reggeli "rádióinterjúk"Amúgy nem tudom h a dagadékot bárki sajtós felkészíti-e ezekre az interjúkra, de ha nem világos h elhiszik h mindent jól csinálnak, 2026ig így tovább fiúk és remélem jön a pofára esés.Milyen interjúra?
Beki
gabokocka
zacknorb
Azt hittem valahol tényleg interjút ad.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Jó, hát üti a Fidesz, amit talált, de ez nagyon kevés, hogy 2026-ig napi renden tartsák. Addig sem arról beszélnek, hogy az Audi leállította a termelése jelentős részét.Ironikus módon pont Rétvári Bence találta fején a szöget, mikor azt mondta, hogy a régi karaktergyilkolós módszerrel nem lehet megverni a Tiszát 26'-ban.
Gyurma Pappa
Üthetik nyugodtan ezt a nőt plakátokon, youtubeon, meg ahol akarják, majd maximum a szavazók "meghosszabbítják Bicskéig" jövőre.
8 hónapja
Jó, hát üti a Fidesz, amit talált, de ez nagyon kevés, hogy 2026-ig napi renden tartsák. Addig sem arról beszélnek, hogy az Audi leállította a termelése jelentős részét.

8 hónapja
főni, most akkor hogy is van ez? 🙄MP is olvassa a fórumot, már ki is tette ezt Facebookra.
telex.hu/belfold/2025/04/11/orban-viktor-kossuth-radio-interju-11
24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/
24.hu/belfold/2006/10/27/orban_strasbourgi_beszede_szo_szerint/
bogjosi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Péntek reggeli "rádióinterjúk"Amúgy nem tudom h a dagadékot bárki sajtós felkészíti-e ezekre az interjúkra, de ha nem világos h elhiszik h mindent jól csinálnak, 2026ig így tovább fiúk és remélem jön a pofára esés.Milyen interjúra?
Beki
gabokocka
Poloska vagyok.