Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
Ő nagyon prémium amúgy.
LanceVance
Fú nagyon.
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.

1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Jó kérdés.
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..

Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddig
Löfli
Mire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.
nagylaza, főpohárnok
a legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.

15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
esanders10
ezt a fidesz nem fogja hagyni, valami álmerénylet vagy hamis zászlós művelet tuti lesz.

built for this shit

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
Azt tudja valaki, mi az a fontos bejelentés, amit a Távozó kirakott a FB-ra, hogy mindjárt?
Dzsokijuing
OV-ra gondoltál?
délelőtt írtam, hogy lekapcsolják a gázt ami az ukránoknak megy
ha másra gondoltál akkor sorry 😊
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.

15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.
Elférnek.
Bazzani
Ő nagyon prémium amúgy.

1 hónapja
Porsan Las Vegas Raiders 258
Medián után frissült ez is.  valasztas.partizan.hu/
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"

Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...
gabokocka
Bárki elzavarható.
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.
Bazzani
Utóbbitól én nem félek, hanem szinte biztos vagyok benne hogy nem fog megtörténni. Sajnos. Max alsóbb szinteken, de komoly "katonával" nem.
1 hónapja
gabokocka
Bárki elzavarható.
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.

1 hónapja
Elférnek.

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 359 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Nekem van egy nagyon laikus véleményem.
Minden pártnak vannak belső mérései amiről mi keveset tudunk.
Szerintem Tiszáéknak nagyon jó adatai lehetnek ezekből (értsd nagy előnyt mérnek), különben Magyar Péter fix nem így beszélne ahogy például tegnap Vásárhelyen.
Árad belőle a magabiztosság, többször leköszönőnek nevezte O. Viktor Mihályt.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen lendülete lenne ha rosszak lennének a számok.

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 778 — Saturday Night Lights
Azt tudja valaki, mi az a fontos bejelentés, amit a Távozó kirakott a FB-ra, hogy mindjárt?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Én nem értem ezt a topikot tényleg... Kihoz egy olyan előnyt az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cég, amilyet még ember nem látott és mindenki arról beszél, hogy marad a fidesz. 😀

Nekem tök jó kedvem lett amikor megláttam a számokat.
dugo93
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/628392793_1391285593015943_7671146935329523489_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=7BQonkfLqRUQ7kNvwH-afj_&_nc_oc=Ado1jZZyhUWd1eDZd4xcFXy6z6t2gjMhwmFNUBkggVx5c0bcLnW94axI7I9nrR36pjA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=ic_MGNWl-82wNjWaWbJB9w&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4d-QfS8AzSBuRaNmCM4SV2MUBLxchul-5GAA-jEntvhA&oe=6A0125D2
517.946 Aufrufe · 25.370 Reaktionen | A BÁTORSÁG ÓRÁJA A győri közgyűlés nem oszlatta fel magát. Név szerinti szavazáson a Fidesz és álfüggetlen, álcivil segédeik megakadályozták, hogy visszaadjuk a döntés jogát a győrieknek. Leszavazták, mert félnek a választóktól, félnek, hogy megmérik a városromboló politikájukat, és soha többé nem kerülnek zsíros állások közelébe. Ők mindannyian megélhetési politikusok. A lakáskasszával kapcsolatos közgyűlési vitára besétált az érintett elnök-vezérigazgató egy nokiás dobozzal a győri közgyűlésre. Tényleg ezt csinálta, igen. Behozott egy nokiás dobozt, és abból kivett egy banki igazolást, ami szerint több mint 2 milliárd forint volt 2026. február 3-án a Győr-Szol bankszámláján. Megkérdeztük, hogyan áll a Győr-Szol Zrt. hitelkerete, mennyit használtak fel a 2,5 milliárdos keretösszegből. Konkrétan megkérdeztük azt is, hogy a bankszámla összegét ugye nem hitelből pótolták-e ki. A vezérigazgató kérdéseinkre nem volt hajlandó egyenes választ adni, azonban utalt arra, hogy szerinte rendben van, ha hitelből pótolják ki. Szünetet rendeltem el, de a vezérigazgató 15 perc múlva sem mondta meg a hitelkeret állását. Eltűnt 1,7 milliárd forint, és a Fidesz nem tudja megmondani, hová lett a pénz. | Pintér Bence
A BÁTORSÁG ÓRÁJA A győri közgyűlés nem oszlatta fel magát. Név szerinti szavazáson a Fidesz és álfüggetlen, álcivil segédeik megakadályozták, hogy visszaadjuk a döntés jogát a győrieknek....

"Egyértelmű nem". Nem marad a fidesz kormányon.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
Jó kérdés.
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..

Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddig
Löfli
Mire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.
1 hónapja
topin New England Patriots 2 353
Én nem értem ezt a topikot tényleg... Kihoz egy olyan előnyt az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cég, amilyet még ember nem látott és mindenki arról beszél, hogy marad a fidesz. 😀

dugo93
Ennek mindenki örül, csak ott van a serpenyőnek az a mérlege, ami a számoktól független és a hatalmon maradás súlya nyomja.. Nem lehet ignorálni ezt a szándékot.
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 504 — Ajmo Vatreni
Jó kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

topin
Löfli
ha minden szavazókörben lesz Tiszás, akkor hogyan tudják? nem tudom elképzelni, hogy ne küldenék el a szavazóköri jegyzőkönyvet a végleges, mindenki általá aláírt eredménnyel, vagy - ha a fideszes tag ügyeskedni próbál - az esetleges csalás teljes leírását.
slowmotion
Nem igazán értem ,hogy ezt a részt miért ignorálják itt sokan. Ezt a részét a választásnak nem lehet elcsalni, legalábbis úgy, hogy az ne legyen ordítóan feltűnő.
A választási csalás nem az, nem csak az, hogy konkrétan a választáson csalunk, hanem amit az előző hetekben, hónapokban, években láttunk.
1 hónapja
Jó kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

topin
Löfli
Igen, ez is játszik, és el lesz adva micsoda mozgósítás volt.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
Jó kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

topin
Löfli
ha minden szavazókörben lesz Tiszás, akkor hogyan tudják? nem tudom elképzelni, hogy ne küldenék el a szavazóköri jegyzőkönyvet a végleges, mindenki általá aláírt eredménnyel, vagy - ha a fideszes tag ügyeskedni próbál - az esetleges csalás teljes leírását.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
Sztem sokan vannak így ezzel, mert amit a Feri leművelt, az vállalhatatlan volt.
Akkor sokan azt gondolták, hogy kapja meg a Fidesz, aztán ha jobbá teszik az országot, az jó, ha meg nem akkor ők is repülnek.
Nos, sokan tévedtek, mert nem vették észre, hogy OV ha egyszer megszerzi a hatalmat, többet el nem engedi.
Lúdas Solymi
szörprájz, madafakaz!

bár egy kis kognitív disszonancia volt bennem a 2010-es választások után, mondván, a kétharmaddal az elvi lehetőség megvan arra, hogy rendbe tegyék az egészségügyet, meg az oktatást, remélem meglépik... hát tényleg rendbe tették. csak nem úgy.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Jó kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

topin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Jó kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

Felkapott fórum témák