Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Rétvári Bence kampány finish nagy erőkkel:
www.threads.com/@photozsolt/post/DWYMPigihn-?xmt=AQF0CJ7a2MXkQDrF-xOced_yHBKflBeEQt-FogTwoTajIZHGJWCwDIjK86j9AWmntXw9Sli9&slof=1
ozibozi
ez se kutya 😀
tegnap itt volt aszódon direkt egy órával hamarabb hazajöttem hogy megnézzem, de aztán láttam hogy bent lesz a múzeumban, mondom oda be nem teszem a lábam, a végén még elkapok valami agybajt.
rengetegen voltak pedig, szinte az egész nkormányzat és a családjtagjaik, lehettek vagy harmincan 😀
Hatvan és térsége DPK csoportba is sikerült beférkőznöm, ott az admin még rám is írt, hogy megyek-e szavazni és miért vagyok ott. Mondom megyek hát, és informálódás céljából jöttem.
Visszaírt hogy köszönöm szépen, hajrá fidesz.
Válaszoltam, hogy "szoros lesz 😕" hátha elkotyog valamit, de arra már sajna nem válaszolt.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Aha. A privát oldalam pl már mindenhonnan tiltva van, előbb a megafososok kezdték, utána a politikusok. Nekem a kamu DPK oldalamat behívta Szíjjas az eredeti DPK csoportba, és kb 10/9 posztot nem látok, mert azoknál mind tiltva vagyok. Valamiért Szíjjas még tartja magát, de fogynak az emberek. És az a vicc, hogy ennek ellenére van minden posztjuk kb kiröhögve, hogy több tízezer embert már tiltottak. 😀Ne add fel, sikerülni fog 😀Az új tervem, hogy az "Az igazság ára" videót belinkelgetem a fideszes posztokhoz. A minap csalódottan konstatáltam, hogy szijjas még nem tiltott le, így ő volt az első prédám. Egyből jött is tőle az üzi. Az érdekelne, hogy ezen a forródróton érem el lavrovot is?nekem a Radics Béci írt vissza tegnap egy hasonló szöveget a kommentem után azonnal, pedig csak kommenteltem, hogy az is tiltson. 😀
dugo93
eaglesmcnabb
Btw, ha tilt valaki, akkor azt nem látod, "csak érzed", ugye? 😀
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Rétvári Bence kampány finish nagy erőkkel:www.threads.com/@photozsolt/post/DWYMPigihn-?xmt=AQF0CJ7a2MXkQDrF-xOced_yHBKflBeEQt-FogTwoTajIZHGJWCwDIjK86j9AWmntXw9Sli9&slof=1
1 hónapja
A választásokkal kapcsolatban egy biztos dolog van csak, mégpedig hogy április 13 nemzeti másnapossági nap lesz. Bármi is legyen az eredmény.Hát, urak és hölgyek, tényleg lehet, hogy történelmi időket élünk. Utálom a nagy szavakat, de nagyon régen volt az, hogy naponta jön valami olyan, hogy "na ezt sose gondoltam volna". És ez nem átlagos időket jelez, egyet már átéltem, tudom. Remélem jó irányba fogunk innen elmozdulni, mert ha a rosszba sikerül, az történelmi időkben különösképp nem jó.Pont arról beszélgettem ma egy jóbarátommal, hogy ilyen szinten párhuzamos valóságérzékelést én még sosem éreztem. Tudom, hogy két világ létezik itthon, de annyira kettévált már a két tábor, hogy egy hasonlattal élve: "...mintha a moziban nem ugyanazt a filmet néztük volna meg."
peterk2005 udvari bolond
Rengeteg helyről lehet hallani amúgy, hogy április 13-ra szabadságot vettek ki az emberek, akkora stressz fog itt "kiszabadulni", fel vannak tekerve a potmérek rendesen.
Szerintem Budapesten ilyen 2016-os EB hangulat lesz az utcákon.
bobi0092
1 hónapja
Ne add fel, sikerülni fog 😀Az új tervem, hogy az "Az igazság ára" videót belinkelgetem a fideszes posztokhoz. A minap csalódottan konstatáltam, hogy szijjas még nem tiltott le, így ő volt az első prédám. Egyből jött is tőle az üzi. Az érdekelne, hogy ezen a forródróton érem el lavrovot is?nekem a Radics Béci írt vissza tegnap egy hasonló szöveget a kommentem után azonnal, pedig csak kommenteltem, hogy az is tiltson. 😀
dugo93
eaglesmcnabb
Btw, ha tilt valaki, akkor azt nem látod, "csak érzed", ugye? 😀
Nekem eddig csak dr miniszterelnök srác tűnt fel.
1 hónapja
valaki be tudná tenni a teljes cikket?www.reddit.com/r/hungary/comments/1s4vzaw/%C3%B6sszeraktad_ezt_az_eg%C3%A9sz_tisz%C3%A1s_k%C3%A9msztorit/
444.hu/2026/03/27/osszeraktad-ezt-az-egesz-tiszas-kemsztorit-henryvel-meg-gundalffal-hat-a-filmekben-nincs-ilyen-mi-meg-ebben-elunk
deyell
itt az egyik hozzászólásban bemásolják
1 hónapja
valaki be tudná tenni a teljes cikket?444.hu/2026/03/27/osszeraktad-ezt-az-egesz-tiszas-kemsztorit-henryvel-meg-gundalffal-hat-a-filmekben-nincs-ilyen-mi-meg-ebben-elunk
built for this shit
1 hónapja
Az új tervem, hogy az "Az igazság ára" videót belinkelgetem a fideszes posztokhoz. A minap csalódottan konstatáltam, hogy szijjas még nem tiltott le, így ő volt az első prédám. Egyből jött is tőle az üzi. Az érdekelne, hogy ezen a forródróton érem el lavrovot is?nekem a Radics Béci írt vissza tegnap egy hasonló szöveget a kommentem után azonnal, pedig csak kommenteltem, hogy az is tiltson. 😀
dugo93
1 hónapja
Hát, urak és hölgyek, tényleg lehet, hogy történelmi időket élünk. Utálom a nagy szavakat, de nagyon régen volt az, hogy naponta jön valami olyan, hogy "na ezt sose gondoltam volna". És ez nem átlagos időket jelez, egyet már átéltem, tudom. Remélem jó irányba fogunk innen elmozdulni, mert ha a rosszba sikerül, az történelmi időkben különösképp nem jó.Pont arról beszélgettem ma egy jóbarátommal, hogy ilyen szinten párhuzamos valóságérzékelést én még sosem éreztem. Tudom, hogy két világ létezik itthon, de annyira kettévált már a két tábor, hogy egy hasonlattal élve: "...mintha a moziban nem ugyanazt a filmet néztük volna meg."
peterk2005 udvari bolond
Rengeteg helyről lehet hallani amúgy, hogy április 13-ra szabadságot vettek ki az emberek, akkora stressz fog itt "kiszabadulni", fel vannak tekerve a potmérek rendesen.
Szerintem Budapesten ilyen 2016-os EB hangulat lesz az utcákon.
1 hónapja
Hát, urak és hölgyek, tényleg lehet, hogy történelmi időket élünk. Utálom a nagy szavakat, de nagyon régen volt az, hogy naponta jön valami olyan, hogy "na ezt sose gondoltam volna". És ez nem átlagos időket jelez, egyet már átéltem, tudom. Remélem jó irányba fogunk innen elmozdulni, mert ha a rosszba sikerül, az történelmi időkben különösképp nem jó.Biztos hogy az en kornyezetem illetve a kozossegi media sem reprezentativ de elkepeszto hangulat van most. A vilag legnagyobb pofara esese kovetkezik vagy uj Marcius 15.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Szerintem már az oroszok is tudják 😀Az új tervem, hogy az "Az igazság ára" videót belinkelgetem a fideszes posztokhoz. A minap csalódottan konstatáltam, hogy szijjas még nem tiltott le, így ő volt az első prédám. Egyből jött is tőle az üzi. Az érdekelne, hogy ezen a forródróton érem el lavrovot is?Nah, most doxoltad saját magad, már tudjuk a nevedet! 😀
dugo93
Én tegnap kaptam tőle ilyet, mikor kapott tőlem egy bohóc emojit a kirohanós hisztizős posztja alá....majd jelentettem ezt az üzit, hogy 'zaklatás' 😀
bogjosi
1 hónapja
24.hu/kulfold/2026/03/27/amerikai-szenatorok-szankcio-ukrajna-magyar-kepviselok/amikor onnan nyal vissza a fagyi ahonnan nem várod?
Két amerikai szenátor olyan jogszabálytervezet benyújtására készül, amely szankciókat vezetne be azokra a magas rangú magyar képviselőkre, akik részt vesznek az Ukrajnának nyújtott támogatás akadályozásában – írja a Financial Times.
A „Block Putyin” névre keresztelt törvény elfogadása arra kötelező Donald Trump amerikai elnököt, hogy pénzügyi szankciókat és vízumtilalmat vezessen be azokkal a magyar kormányzati tisztviselőkkel szemben, akik részt vesznek az ország orosz olaj- és gázbeszerzéseiben, illetve akik megpróbálták megakadályozni Ukrajna támogatását.
Hihi
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Az új tervem, hogy az "Az igazság ára" videót belinkelgetem a fideszes posztokhoz. A minap csalódottan konstatáltam, hogy szijjas még nem tiltott le, így ő volt az első prédám. Egyből jött is tőle az üzi. Az érdekelne, hogy ezen a forródróton érem el lavrovot is?Nah, most doxoltad saját magad, már tudjuk a nevedet! 😀
dugo93
Én tegnap kaptam tőle ilyet, mikor kapott tőlem egy bohóc emojit a kirohanós hisztizős posztja alá....majd jelentettem ezt az üzit, hogy 'zaklatás' 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Hát, urak és hölgyek, tényleg lehet, hogy történelmi időket élünk. Utálom a nagy szavakat, de nagyon régen volt az, hogy naponta jön valami olyan, hogy "na ezt sose gondoltam volna". És ez nem átlagos időket jelez, egyet már átéltem, tudom. Remélem jó irányba fogunk innen elmozdulni, mert ha a rosszba sikerül, az történelmi időkben különösképp nem jó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
24.hu/kulfold/2026/03/27/amerikai-szenatorok-szankcio-ukrajna-magyar-kepviselok/Két amerikai szenátor olyan jogszabálytervezet benyújtására készül, amely szankciókat vezetne be azokra a magas rangú magyar képviselőkre, akik részt vesznek az Ukrajnának nyújtott támogatás akadályozásában – írja a Financial Times.
A „Block Putyin” névre keresztelt törvény elfogadása arra kötelező Donald Trump amerikai elnököt, hogy pénzügyi szankciókat és vízumtilalmat vezessen be azokkal a magyar kormányzati tisztviselőkkel szemben, akik részt vesznek az ország orosz olaj- és gázbeszerzéseiben, illetve akik megpróbálták megakadályozni Ukrajna támogatását.
Hihi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nem bírtam aludni, így ideültem dolgozni már fél 5kor. Közben ment a háttérben A szavazat ára.Ma 18:00, Partizán, Szabó Bencével
Húúú baszki, nagyon erős. A Szabó Bencés interjú is az, de nekem ez sokkal nagyobbat ütött. Azt gondolom, hogy a bizoyntalanoknál is ez jóval hatékonyabb lehet.
EL KELL TAKARÍTANI EZEKET A MOCSKOKAT!
dugo93
1 hónapja
Azèrt az EUban ülőknek is a....amugy btw a Fideszes kepviselok megszavaztak a Bizottsag javaslatat, de ugy latom, hogy oket leszamitva semelyik masik magyar EP kepviselo nem szavazott ...
index.hu/kulfold/2026/03/26/europai-unio-europai-parlament-gyermekvedelem-gyermekbantalmazas-uzenet-szkenneles-adatvedelem-ep-szavazas/
Ezen nem is èrtem mit kell rágódni, itt nincs magánszfèra kèrdèse, arról nem is beszélve, ha nem teszek semmi olyat, felőlem azt szkennelnek amit akarnak....
Remèlem nem marad így
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nem bírtam aludni, így ideültem dolgozni már fél 5kor. Közben ment a háttérben A szavazat ára.Engem is nagyon mélyen érintett ez a videó. De ebből sajnos én nem látom a kiutat, hogy ezt hogy lehet megakadályozni. Pl. elmegyek egy ilyen szavazókörbe szavazatszámlálónak vagy bármilyen segítőnek, hát agyonvernek ha meg merek szólalni. Az meg hogy jelentek valakinek az semmit nem ér szerintem.
Húúú baszki, nagyon erős. A Szabó Bencés interjú is az, de nekem ez sokkal nagyobbat ütött. Azt gondolom, hogy a bizoyntalanoknál is ez jóval hatékonyabb lehet.
dugo93
1 hónapja
Van olyan hogy a listás szavazáson ki hanyadik helyen van sorolva?Talán ez is árulkodó lehet a fidesznél ez milyen mintát mutat…
Azaz megy a helyezkedés ki legyen az aki szinte biztos kap mentelmi jogot.
1 hónapja
Az elszámoltatás szokásos körei: a legfontosabb 30-40 fideszes politikus a mentelmi jog védelme alatt lesz és OV is szerényen él on paper.Lölő írt alá mindent és belőle ki is nézem, hogy itthon marad, nem beszél angolul és lehet, hogy egy háttéralkuban is reménykedik.
A londoni és dubai kontingens fog szépen hízni.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nem bírtam aludni, így ideültem dolgozni már fél 5kor. Közben ment a háttérben A szavazat ára.Húúú baszki, nagyon erős. A Szabó Bencés interjú is az, de nekem ez sokkal nagyobbat ütött. Azt gondolom, hogy a bizoyntalanoknál is ez jóval hatékonyabb lehet.
1 hónapja
Szerintem sem. Aktív is nagyon. Próbálkozik egy csomó dologgal. Nyerni is, az ellenfelet kicsinálni propagandával, titkosszolgálati módszerekkel, stb.Ezt mondom én is. De a háború nem április 13-án kezdődik, hanem már zajlik.Szerintem alapvetően más most a helyzet. mint korábban. 2002 sima kormányváltás volt, elitcserére még csak részlegesen sem volt esély, kilátás. Csak némi pozíció csere, bőven lehetett 70-30-azni. A rendszerváltás idején pedig a régi elit gyakorlatilag deklaráltan feladta a politikai hatalmát, cserébe annyit "kérve", hogy a gazdasági átmenetben a nyertes oldalon maradhasson. Ezt a felülről szerveződő rendszerváltó új elit elfogadta. Nem volt akta nyitogatás, lett privatizáció, deal, deal.Igen, mert a politika alapvetően, normális működése setén csak üzlet.Akkor nem volt mitől félniük. Annyit bukhattak, hogy a patkó egyik oldaláról átültek a másikba. Most sokaknak bőven lehet félnivalójuk. Legfelül is.Nincs mitől félniük, ők sem számoltattak el senkit, őket se fogják.
peterk2005 udvari bolond
A 70-30 és a holló hollónak nem vájja ki a szemét elvet sosem fogja felülírni a csak a tömegeknek eladott bosszúvágy.
Kampman
De most sok személyes bosszúvágy kulminálódott MP-nél, másrészt a félelem nem racionális érzelem, hogy csak jó okkal manifesztálódik.
Illetve az addikció, a hatalomfüggőség "gyakorlásánál" nem is a félelem a fő mozgatórugó, hanem a "szer" elvételének, megvonásának a kínkeserves volta.
Szóval a 24 évvel ezelőtt történtek semmi fogódzótt nem adnak a pár hónap múlva történtekhez. Vagy így lesz, vagy úgy, esetleg amúgy, de nem a 2002-es történések miatt, okán, következtében.
Őszentsége Sobri Jóska
A NER más logikával épült ki és működik. Ez egy maffia állam. A maffia nem tud kiegyezni, a maffia vagy győz, vagy veszít, nincs harmadik opció. Látjuk, hogy ott is, ahol helyben vesztettek - pl. Győr - eszükben nincs kiegyezni,. Minél inkább sarokban vannak, annál keményebben küzdenek. Úgyhogy sajnos én nem látom az esélyét semmilyen elit-kiegyezésnek. "Háború" lesz, aztán meglátjuk, hogy ki jön ki belőle győztesen.
peterk2005 udvari bolond
Ezért nem gondolom, hogy Orbán csak fogja magát, és végignézi, ahogy demokratikus módon kiszavazzák a hatalomból.
Őszentsége Sobri Jóska
A kérdés, hogy meddig megy el. Ez nem csak az ő döntése azért.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Ezt mondom én is. De a háború nem április 13-án kezdődik, hanem már zajlik.Szerintem alapvetően más most a helyzet. mint korábban. 2002 sima kormányváltás volt, elitcserére még csak részlegesen sem volt esély, kilátás. Csak némi pozíció csere, bőven lehetett 70-30-azni. A rendszerváltás idején pedig a régi elit gyakorlatilag deklaráltan feladta a politikai hatalmát, cserébe annyit "kérve", hogy a gazdasági átmenetben a nyertes oldalon maradhasson. Ezt a felülről szerveződő rendszerváltó új elit elfogadta. Nem volt akta nyitogatás, lett privatizáció, deal, deal.Igen, mert a politika alapvetően, normális működése setén csak üzlet.Akkor nem volt mitől félniük. Annyit bukhattak, hogy a patkó egyik oldaláról átültek a másikba. Most sokaknak bőven lehet félnivalójuk. Legfelül is.Nincs mitől félniük, ők sem számoltattak el senkit, őket se fogják.
peterk2005 udvari bolond
A 70-30 és a holló hollónak nem vájja ki a szemét elvet sosem fogja felülírni a csak a tömegeknek eladott bosszúvágy.
Kampman
De most sok személyes bosszúvágy kulminálódott MP-nél, másrészt a félelem nem racionális érzelem, hogy csak jó okkal manifesztálódik.
Illetve az addikció, a hatalomfüggőség "gyakorlásánál" nem is a félelem a fő mozgatórugó, hanem a "szer" elvételének, megvonásának a kínkeserves volta.
Szóval a 24 évvel ezelőtt történtek semmi fogódzótt nem adnak a pár hónap múlva történtekhez. Vagy így lesz, vagy úgy, esetleg amúgy, de nem a 2002-es történések miatt, okán, következtében.
Őszentsége Sobri Jóska
A NER más logikával épült ki és működik. Ez egy maffia állam. A maffia nem tud kiegyezni, a maffia vagy győz, vagy veszít, nincs harmadik opció. Látjuk, hogy ott is, ahol helyben vesztettek - pl. Győr - eszükben nincs kiegyezni,. Minél inkább sarokban vannak, annál keményebben küzdenek. Úgyhogy sajnos én nem látom az esélyét semmilyen elit-kiegyezésnek. "Háború" lesz, aztán meglátjuk, hogy ki jön ki belőle győztesen.
peterk2005 udvari bolond
Ezért nem gondolom, hogy Orbán csak fogja magát, és végignézi, ahogy demokratikus módon kiszavazzák a hatalomból.