Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 710 — Csodabogár
Matyinál ez a "nehéz sorsú emberek" a 8. kerülethez meg Borsodhoz zseniális cigányozás 😀

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 010 — SB 50 Champion @ Grund
Lázár: Magyar Péter polgárháborút akar kirobbantani Magyarországon ma este vagy holnap
Lázár János családjával együtt ment el szavazni, az építési és közlekedési miniszter erről egy videót tett közzé a Facebook-oldalán. A fideszes politikus többek közt arról beszélt, hogy óriási a tét, majd egyenesen azt állította:

"A tiszások és Magyar Péter háborúba menne Európa mellett Oroszországgal szemben. Ráadásul, egymással szembe állítanak bennünket, polgárháborút akarnak kirobbantani ma este vagy holnap Magyarországon."
A fülkeforradalmárnál kikandikál a Kalasnyikov tusa...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 906
Bódi Matyi most Telex élőn
petey
Majd idézzetek már légyszi.
Bazzani
Idézlek:
“Campbell, Holmes, lefőtt a kávé!”
2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 097
petey
Bazzani
80% részvételnél jó eséllyel kiesik a MHM.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
"Rácz András nem zárja ki, hogy a Fidesz nem fogadja el a választás eredményét

Nem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
bogjosi
Nem hinném h volna értelme még mélyebbre ásniuk a sírjukat közvéleményben, ha olyan eredmény születne. Orbán legokosabban teszi, ha elfogadja és inkább kövi 4 évre fókuszál.
Beki
Nincs olyan, hogy kovetkezo 4 ev. Ha kiesnek a csontvazak, ha valaki mas oda kerul, akkor vege, tobbe nem lesznek megvalaszthatoak azokkal az infokkal.

Durvak ezek a reszveteli adatok.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 527
a Mi hazánk mely országrészeken erős amúgy?
atapapa
Ha ez számít, a 2024-es EP választásokon a három legjobb eredményünk Nógrád, Békés és Bács-Kiskun volt, mindhárom megyében 8 és 9 százalék között

Sokkal kiegyenlítettebben lefedik az országot mint az old school Jobbik, ami Kelet-Magyarországon nagyon erős volt, a Dunántúlon már jóval gyengébb, Pesten meg majdnem láthatatlan.
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 877 — Sworn to the Dark
atapapa
Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun főleg, továbbá Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén. kisvárosokban, községekben leginkább.

built for this shit

2 hónapja
na Fejér 04.
igen, Ercsi és Iváncsa a kardinális pont, de Ervinnek el kell hozni

2 hónapja
Beki New York Jets 2 894

Nem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
bogjosi
Nem hinném h volna értelme még mélyebbre ásniuk a sírjukat közvéleményben, ha olyan eredmény születne. Orbán legokosabban teszi, ha elfogadja és inkább kövi 4 évre fókuszál.
2 hónapja
topin New England Patriots 2 391
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?
Janek
inkább tűnik annak, hogy ezekre fogva nem fogadják el az eredményt majd
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 165 — Cowboys fan
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?
Janek
gondolom ha minden rendben és demokratikusan megy, nekik az a reciprok csalás
petey
"Az a gyanús, ami nem gyanús!"
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 296

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Janek
gondolom ha minden rendben és demokratikusan megy, nekik az a reciprok csalás

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 653
Szabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradva
Toto21
Majd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
atapapa
egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végén
Toto21
Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.
deyell
én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...
shagi0206
A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.
Kampman
ejj ezek a csornaiak, már majdnem győriek. Győr pedig, mint tudjuk nem is létezik 😛 😀

Sopron is elég Fideszes volt, de nagyon sokan kinn voltak ennek ellenére MP fellépésén a héten. Mind OV, mind MP 2-szer voltak itt egy hónapon belül. Lehet mi döntünk majd mindenről 😀
2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt

2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 084
Toto21
atapapa
egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végén
Toto21
Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.
deyell
shagi0206
ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.
deyell
persze nagyon adnám, ha igazad lenne 😊
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 527
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.
2 hónapja
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.
deyell
a miénkben (4-es kerület) ezt nem tudom elképzelni. Itt mindig nem kicsit nyert ez a fehér hajú k*cs*g ételhordó (minden rendezvényen megjelenik, és hordja zsákszámra a kaját haza). Debrecen talán az akksi gyár miatt lehet kicsit meginog, de talán tényleg csak ott tudom elképzelni, hogy pofára esik a narancs.
2 hónapja
petey
Továbbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
Beki
jönnek be a városok, de a vidéki kisebb települések nem jönnek

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 877 — Sworn to the Dark
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206

built for this shit

2 hónapja
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
2 hónapja
topin New England Patriots 2 391
15 óránál 65% körülinél még meleg lehet a 80%. Az utolsó két választáson 17%-ot tudott az utolsó 4 óra. Ha most erősebb az eleje, mert nagy hévvel korábban mentek el az emberek, akkor beeshet 15% alá a vége.

ha 67-68 körül lenne a 15 órás adat, akkor kizárt hogy ne legyen 80% felett a vége.
2 hónapja
Beki New York Jets 2 894
petey
Továbbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 251 — Axel Foley
petey