Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
120ezer euro-nál tart 😀 ha ezt látják a rendőrök, akkor holnapra mki felmond 😀Tán gyűjtést indítottak neki?
Pep71
1 hónapja
Őszintén érdekel.mert kiesik a fradi 😀azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Te nem igazán örülnél ha MP leváltaná Orbánt ha jól látom.
Kenny
Miért?
Őszentsége Sobri Jóska
petey
1 hónapja
“Én már mindent hozzatettem, most maguk jönnek.”Motiválni is lehet így …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Az megvan amúgy, hogy a mindig centrista Schiffer szerint az EU gerjeszti a Szíjjártó féle orosz befolyást, mert erre tekintettel akarják negligálni a Fidesz esetleges győzelmét orosz befolyás miatt román mintára?Schiffer már nem tud anélkül megszólalni, hogy ne Pfizer Von Der Leyenezzen egyet. És ez nála nem is Hont féle ironikus "kicsifiú nemzetmentő"-zés, hanem komoly. Pár napja azon sajnálkozott, hogy a Munkáspárt - mint igazi baloldali párt - nem tudott elég aláírást gyűjteni az induláshoz.
Jughead
Agyára ment a politizálás / szakértői haknizás. Jelenleg nincs értelme vele foglalkozni, ebben az állapotában ahol most van, csak sajnálni lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
mert kiesik a fradi 😀azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Te nem igazán örülnél ha MP leváltaná Orbánt ha jól látom.
Kenny
Miért?
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Te nem igazán örülnél ha MP leváltaná Orbánt ha jól látom.
Kenny
Miért?
1 hónapja
azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Én is
Kenny
14, kesztyű, hosszú mez.
Poloska vagyok.
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/03/27/nemzetisegi-nevjegyzez-visszaeles-nemzeti-valasztasi-iroda/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mármint MPtől vagy Kubatovtól?óriási vállalás ez megint tőle.azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
Bazzani
Kenny
1 hónapja
óriási vállalás ez megint tőle.azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
Bazzani
1 hónapja
azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
1 hónapja
Ukranok63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
eaglesmcnabb
1 hónapja
Önmerénylettel közben mizu?Érdeklődés hiányában elmaradt.
zacknorb
1 hónapja
Önmerénylettel közben mizu?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Már 78000. Egy kicsit megint visszajött a hitem.63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
Vityát is többen nézték volna, csak hát párezer katasztrófa-turistát letiltott.
eaglesmcnabb
1 hónapja
63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
Vityát is többen nézték volna, csak hát párezer katasztrófa-turistát letiltott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
A szavazat ára.Pont most nézzük…olyan mintha nem is Magyarországon lenne…elképesztő, hogy mik vannak. Sok munka lesz itt, ha összejön a változás, de 2-3 extra börtönt meg lehetne nyugodtan tölteni.
Azt
A
Kutya.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/tisza-part-elleni-muvelet-informatikusok-buddha-beazonositas-szemelyisegi-jogok-taszSzánalom

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Elérte a 90K-t2,1 - 81 éppen 😀Orbán országjárás 4-5k néző youtubeon, Szabó Bence partizánon 23k és még el se kezdődött72k jelenleg!
Sebii
bogjosi
StormST