Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Matyinál ez a "nehéz sorsú emberek" a 8. kerülethez meg Borsodhoz zseniális cigányozás 😀
2 hónapja
Lázár: Magyar Péter polgárháborút akar kirobbantani Magyarországon ma este vagy holnapA fülkeforradalmárnál kikandikál a Kalasnyikov tusa...
Lázár János családjával együtt ment el szavazni, az építési és közlekedési miniszter erről egy videót tett közzé a Facebook-oldalán. A fideszes politikus többek közt arról beszélt, hogy óriási a tét, majd egyenesen azt állította:
"A tiszások és Magyar Péter háborúba menne Európa mellett Oroszországgal szemben. Ráadásul, egymással szembe állítanak bennünket, polgárháborút akarnak kirobbantani ma este vagy holnap Magyarországon."
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Idézlek:Bódi Matyi most Telex élőnMajd idézzetek már légyszi.
petey
Bazzani
“Campbell, Holmes, lefőtt a kávé!”
2 hónapja
80% részvételnél jó eséllyel kiesik a MHM.Bódi Matyi most Telex élőnMajd idézzetek már légyszi.
petey
Bazzani
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Nincs olyan, hogy kovetkezo 4 ev. Ha kiesnek a csontvazak, ha valaki mas oda kerul, akkor vege, tobbe nem lesznek megvalaszthatoak azokkal az infokkal."Rácz András nem zárja ki, hogy a Fidesz nem fogadja el a választás eredményétNem hinném h volna értelme még mélyebbre ásniuk a sírjukat közvéleményben, ha olyan eredmény születne. Orbán legokosabban teszi, ha elfogadja és inkább kövi 4 évre fókuszál.
Nem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
bogjosi
Beki
Durvak ezek a reszveteli adatok.
2 hónapja
a Mi hazánk mely országrészeken erős amúgy?Ha ez számít, a 2024-es EP választásokon a három legjobb eredményünk Nógrád, Békés és Bács-Kiskun volt, mindhárom megyében 8 és 9 százalék között
atapapa
Sokkal kiegyenlítettebben lefedik az országot mint az old school Jobbik, ami Kelet-Magyarországon nagyon erős volt, a Dunántúlon már jóval gyengébb, Pesten meg majdnem láthatatlan.
2 hónapja
a Mi hazánk mely országrészeken erős amúgy?Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun főleg, továbbá Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén. kisvárosokban, községekben leginkább.
atapapa
built for this shit
2 hónapja
na Fejér 04. igen, Ercsi és Iváncsa a kardinális pont, de Ervinnek el kell hozni
2 hónapja
"Rácz András nem zárja ki, hogy a Fidesz nem fogadja el a választás eredményétNem hinném h volna értelme még mélyebbre ásniuk a sírjukat közvéleményben, ha olyan eredmény születne. Orbán legokosabban teszi, ha elfogadja és inkább kövi 4 évre fókuszál.
Nem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
bogjosi
2 hónapja
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?inkább tűnik annak, hogy ezekre fogva nem fogadják el az eredményt majd
Janek
2 hónapja
"Az a gyanús, ami nem gyanús!"A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?gondolom ha minden rendben és demokratikusan megy, nekik az a reciprok csalás
Janek
petey
2 hónapja
"Rácz András nem zárja ki, hogy a Fidesz nem fogadja el a választás eredményétNem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?gondolom ha minden rendben és demokratikusan megy, nekik az a reciprok csalás
Janek
2 hónapja
ejj ezek a csornaiak, már majdnem győriek. Győr pedig, mint tudjuk nem is létezik 😛 😀A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
Kampman
Sopron is elég Fideszes volt, de nagyon sokan kinn voltak ennek ellenére MP fellépésén a héten. Mind OV, mind MP 2-szer voltak itt egy hónapon belül. Lehet mi döntünk majd mindenről 😀
2 hónapja
persze nagyon adnám, ha igazad lenne 😊ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
deyell
2 hónapja
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?
2 hónapja
A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
2 hónapja
a miénkben (4-es kerület) ezt nem tudom elképzelni. Itt mindig nem kicsit nyert ez a fehér hajú k*cs*g ételhordó (minden rendezvényen megjelenik, és hordja zsákszámra a kaját haza). Debrecen talán az akksi gyár miatt lehet kicsit meginog, de talán tényleg csak ott tudom elképzelni, hogy pofára esik a narancs.ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
deyell
2 hónapja
jönnek be a városok, de a vidéki kisebb települések nem jönnekBódi Matyi most Telex élőnTovábbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
petey
Beki
2 hónapja
ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
built for this shit
2 hónapja
én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
2 hónapja
15 óránál 65% körülinél még meleg lehet a 80%. Az utolsó két választáson 17%-ot tudott az utolsó 4 óra. Ha most erősebb az eleje, mert nagy hévvel korábban mentek el az emberek, akkor beeshet 15% alá a vége.ha 67-68 körül lenne a 15 órás adat, akkor kizárt hogy ne legyen 80% felett a vége.
2 hónapja
Bódi Matyi most Telex élőnTovábbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
petey