Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Mi munkahelyi haveri borozás közben kerültünk el minden fajta politika említést.Nem éri meg fejest ugrani a pöcegödörbe.
Matthew99
1 hónapja
Na kinek fog hiányozni?egy ideje ezzel haknizik
nepszava.hu/3316990_navracsics-tibor-valasztas-2026-fidesz
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mi munkahelyi haveri borozás közben kerültünk el minden fajta politika említést.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
A JC6 eseményekre hozok egy ellenpéldát. Tegnap - végre 3 hónap után sikerült - vendégük láttuk családunk egy jó barátját, három tagú család, középkorúak egy tizenéves gyermekkel. Sikerült együtt eltölteni 3+ órát úgy, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és szóba sem került a politika.
Szerkesztette: szaba
1 hónapja
Amúgy ez a baj az ilyen függőséget okozó dolgokkal (vallás, dohányzás, drogok, túlzott hatalom), jobb el sem kezdeni, mert utána nagyon nehéz szabadulni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
a tegnapi győri buliról bővebben.... hihetetlen hova süllyed a fidesz
1 hónapja
Csak le kell lassítani kicsit a felgyorsult világot és eléd tárul a valóság. 😀 😀De ez tényleg így hiteles és ennyire komolyanvehető 😂😂😂😂😂😂
www.facebook.com/reel/926018580144987
peterk2005 udvari bolond
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
JC6, kitartás! Olvasni sem volt könnyű, hát még végig menni rajta.
És többek között pont emiatt utálom azt az elképesztő megosztást, amit ezzel az országgal műveltek.

1 hónapja
Csak le kell lassítani kicsit a felgyorsult világot és eléd tárul a valóság. 😀 😀
www.facebook.com/reel/926018580144987
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Provokáció?Hátha valamelyik ellentüntetőnél elszakad a cérna és lehet mutogatni a maradék 2 hétben hogy ezek a Tiszások milyen agresszívek stb stb.Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Bazzani
Jughead
1 hónapja
Mivel a Duce nincs hozzászokva, hogy megzavarják, fütyülik stb... és egyre nehezebben viseli... a kakadujával együtt...Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Bazzani
Jughead
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
Jughead
Bazzani
1 hónapja
JC6!Átérzem valamennyire amit megosztottál velünk.
Én 4 éve váltam el egy hosszú kapcsolatot zártunk le. Fájt és megszenvedtem de végül mindketten jobb emberek lettünk és jó viszonyunk van.
Azóta volt egy párom aki 19 évesen szakadt ki a gyülekezetből.
Számomra elképesztő dolgokat mesélt ,mennyire meg van fosztva az ember ott sok sok alapvető érzéstől.
Mikor kiállították a gyülekezet elé hogy hibázott ,mikor szemére hánytak dolgokat . Kiugrása után is vegzálták,exe és családja kitagadta az egyház miatt…
1 hónapja
Ha buksisimit várják ugyan miért húzza le a kapucnit az álláig, hogy ne lehessen felismerni?Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
Jughead
Titokban átúszni az óceánt és várni az elismerést?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
JC6!Csak szegény megboldogult apám egyik tanácsát idézném.
Jobb a borzalmas vég mint a vég nélküli borzalom.
Egyszer élünk, azt nem szabad mérgező környezetben végigszenvedni...
Ha lépni kell bármilyen fájdalmas, akár másoknak is, akkor lépni kell...
És ha elérkezel a döntéshez, ne halogasd... így-úgy de bele kell lépni a "jéghideg vízbe"...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
Jughead
1 hónapja
Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Nos, ez hosszú lesz.Pontosan ezert ruhellem a politikat. Es mindent, ami azzal kapcsolatos. Mert 37 vagyok, de igazabol az eletem majdnem feleben ugy nottem fel, hogy azt nezem, ahogy teljesen tudatosan hergelnek, hergelik az embereket. Hol itthoniak elken, hol kulfoldiek ellen, hol mindketto ellen, de hergelik. Hergelik a sportban (ha epp lehet birozni, vagy masert mutogatni masokra), es en ennel nem gyulolok sok dolgot jobban. Es ennek igenis celja, illetve kialakult ebbol az, hogy ugy kell(ene) gondolkodni, hogy aki mas velemenyen van, azt igenis gyulolni kell. Ez a szarhazi politika szetszakit csaladokat, kozossegeket, eleteket, szerelmet, mindent. Egy toxikus fos az egesz, mindenhol, de itt meg foleg. Undorodom tole, es a te peldad csak meginkabb erositi.
JC6 (Mr. Miele)
Neked mindenesetre kitartast, maradj eros, jora fognak fordulni a dolgok. Ha nem adott szemellyel, majd massal. Es ne is hagyd, hogy az idegeidbe vagy az egeszsegedbe keruljon a kurva politika.
1 hónapja
Ha igazak a számok, rohadtul nem venném fel ezt a kesztyűt amit odadob a Fidesz.Melyik szamok?
NB2
1 hónapja
Leplezetlenül:telex.hu/belfold/2026/03/28/lazar-janos-jovo-nemzedek-foldje-alapitvany-allami-tulajdon-ingatlanok
JC6 respect, ha gondolod keress meg 🙏🙂
1 hónapja
Ha igazak a számok, rohadtul nem venném fel ezt a kesztyűt amit odadob a Fidesz.
1 hónapja
www.facebook.com/100064918500934/posts/pfbid02w4j1MUsBNZhqwTMXNdnxMAiM11HBd2KApAdbzA6mfNk9fML8ngd9ZWecRWx6ezzKl/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Ez a patkány söpredék banda.Szíp, nagyra nőttek 😮A beállt derekú az akit tudom ki.A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Bazzani
www.reddit.com/r/hungary/comments/1s5hbce/boxolók_és_mmaharcosok_állták_el_a_tüntetők_útját/
bogjosi