Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
mindkettő annyi volt kb 😊Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Eddigi tapasztalatok szerint egyébként utána 1-2 órával se nagyon.
Kb. 9-kor benyomják a 30-35%-os feldolgozás eredményeit.
Kampman
Azt valaki tudja hogy 18-ban és 22-ben hány % részvétel volt 17:00-kor?
ervinator
Szesze
ervinator
2 hónapja
Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Akkor mindenkepp verj meg pár nőt útközben. De szigorúan testre.
Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
steelwolf
2 hónapja
Ebéd utáni kajakóma van, szerintem 65% fölé nem megyünk 15:00-ig.
2 hónapja
na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.A vege 140 szazalek lesz.
72%
petey
2 hónapja
Na akkor mi is 13:00 - 15:00 közötti sávban leszünk benne, mivel most voltunk szavazni. A szavazó helyiség előtt szép narancssárgával volt felírva a Pócs X felirat. Aztán sétáltunk egy kicsit és amire visszamentünk a kocsihoz akkorra már szürke akrilfestékkel le voltak fújva 😀
2 hónapja
most már nekem isnálam működik rendbennálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr
Beki
Sebii
2 hónapja
Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
2 hónapja
Itt vannak korábbi adatok:Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
Szesze
ervinator
i.redd.it/rsdvt4kfwqug1.png
2 hónapja
nálam lehalt a valasztas.hu oldalaVálasztás.hunál írja ki a valasztas.hu működik
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr

Just Win Baby!
2 hónapja
nálam működik rendbennálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
gamerkr
Beki
2 hónapja
én látok valami sorszerűt abban hogy a a kormány(légzsák) cserére, ápr.13. 9:45 re kaptam időpontot a Wallistól 😀 , remélem bejönSziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
klaca71
Toto21
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
nálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
gamerkr
2 hónapja
nálam lehalt a valasztas.hu oldala403
Hozzáférés megtagadva
2 hónapja
Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
Szesze
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:mivel kb mindenhonnan ilyen hírek jönnek, így biztos hogy jelent..
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.
(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
2 hónapja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:En 16 ev utan voltam ma ujra. Tenyleg sokan vannak ugy, hogy most vagy soha szerintem
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.
(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
2 hónapja
63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
2 hónapja
hát.. mélytoroknál gyakori a bekönnyezésBelenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...az EP választáson azt hittem Mráz elsírja magát élőben. komolyan.
Nomac
petey
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Úgy alakult, hogy előbb áradt nálunk is. Ennyi aláírást én még nem láttam itt nálunk. Kis település vagyunk soha nem találkoztam 2 embernél többel szavazáskor, most mögöttem legalább 10-en álltak és nagy része fiatal. Nagyon remélem ez elég lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
elektronikus szavazás mikortól lesz?A digitalizáció nagy híve vagyok, de itt talán pont megtartanám a papírt.
Löfli
Könnyebben visszakereshető, újraszámolható, már persze ha esetleg történik valami digitális összeomlás.
2 hónapja
Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
2 hónapja
elektronikus szavazás mikortól lesz?Majd amikor az aktuális főni nem egy köteg húszezressel mászkál a digitalizáció jegyében. 😊
Löfli
2 hónapja
elektronikus szavazás mikortól lesz?Amíg ebből a görény bandából bárkinek köze van a politikához, remélem addig nem.
Löfli
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
(JNK Szolnok 4es vk)