Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Összefutottam az imént egy volt kollégámmal a bótban. Elmesélte, hogy egyik ismerőse egy minisztériumi háttérintézményben dolgozik, kb. egy hónapja csupán egyetlen feladata van: az iratmegsemmisítés.Párhuzamos valóságok.
Ennyit arról, hogy nem félnek a vereségtől.
nagylaza, főpohárnok
Szerintem sorba vannak rendezve az állami intézmények mindegyik kap számot 1től felfelé. A páratlanokban úgy viselkedik mindenki mintha a TISZA nyerne, idegesek az osztályvezetők darálják az iratokat mindenki készül a kormányváltásra.
A páros számúakban mindenki tök nyugodt, simán marad a Fidesz nem is készülnek semmi különösre.
A történetet mindenki csak hallja egy ismerősétől, rokonának ismerősétől.
| Ezt be tudom annak mint amikor a sztori úgy kezdődik, hogy egy ismerősöm járt a bőr és nemi beteg gondozóban ahol... |
Más magyarázatot most épp nem látok a jelenségre 😀 😀
1 hónapja
Igen nekik. Nem azt mondom hogy akkor ez az egesz semmis csak azt hogy a lehetosegekhez merten ez most le lett vedve, erre boven feltudjak huzni azt amit akarnak es erre tegnap egy forintot nem raktam volna.Mármint kinek 1:1? A saját híveiknek max., mert ez a narratív a már rég elment a habokba, azután hogy Szabó Bence kitalált. Itt ismét csak Tiszanak adtak muníciót. De ügyvéd, se bizonyíték amivel alá tudnak támasztani az állítást.Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
444.hu/2026/03/28/a-kormany-videoreszleteket-rakott-ki-arrol-hogyan-hallgattak-meg-a-volt-tiszas-informatikust-az-alkotmanyvedelmi-hivatalban
KB23
JéBé
KB23
1 hónapja
Mármint kinek 1:1? A saját híveiknek max., mert ez a narratív a már rég elment a habokba, azután hogy Szabó Bence kitalált. Itt ismét csak Tiszanak adtak muníciót. De ügyvéd, se bizonyíték amivel alá tudnak támasztani az állítást.Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
444.hu/2026/03/28/a-kormany-videoreszleteket-rakott-ki-arrol-hogyan-hallgattak-meg-a-volt-tiszas-informatikust-az-alkotmanyvedelmi-hivatalban
KB23
JéBé
1 hónapja
Annyira jó látni hogy a Fidesz szépen felfalja a szatelit pártját. Szépen kibújik a sok nagy hazafiból ki is pénzeli őket.Budaházy Edda posztja megvan?de ez most kinek szól? mihasznáknak?
Bocsi ha már valaki linkelte
www.facebook.com/share/p/14Z39aBrqpL/
gamerkr
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.Úgy látom egyre több embernek lett elege abból, hogy a Fidesz a titkosszolgálatokat és a rendőrséget nem az ország és az emberek, hanem saját hatalmának védelmére használja. Remélem fogunk még több ilyen kiállást látni az elkövetkező napokban!
Itt a következő.
24.hu/belfold/2026/03/28/aman-andras-ferencvaros-rendorkapitany-indoklas/
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."
És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.
SBL
444.hu/2026/03/28/nevvel-arccal-kiallt-egy-volt-alkotmanyvedelmis-szazados-hogy-elmondja-sok-kormanyvaltast-akaro-ember-dolgozik-a-rendorsegnel-es-a-titkosszolgalatoknal
Szerkesztette: SBL
1 hónapja
Akinek nincs ideje/kedve végignézni, annak megtette Dévényi:Azt mondja Orbán, hogy elismerte, az ukránok beszervezték...de közben semmi ilyesmi nincs a felvételen. Mindössze egy hosszú beszélgetés, vagyis kettő is...ügyvéd nélkül, ahol próbálják a magyar szolgálatokról a külföldiekre terelni. Mivel nem tudták maguk földeríteni, hogy mi lehetett, akár lehetne ennek is lehetősége, de így Szabó Bence ügye után azért nem egészen tűnik ez 1-1-nek, inkább olyan 4-0-nak.Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
KB23
JéBé
Klaci79
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Azt mondja Orbán, hogy elismerte, az ukránok beszervezték...de közben semmi ilyesmi nincs a felvételen. Mindössze egy hosszú beszélgetés, vagyis kettő is...ügyvéd nélkül, ahol próbálják a magyar szolgálatokról a külföldiekre terelni. Mivel nem tudták maguk földeríteni, hogy mi lehetett, akár lehetne ennek is lehetősége, de így Szabó Bence ügye után azért nem egészen tűnik ez 1-1-nek, inkább olyan 4-0-nak.Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
KB23
JéBé
1 hónapja
Összefutottam az imént egy volt kollégámmal a bótban. Elmesélte, hogy egyik ismerőse egy minisztériumi háttérintézményben dolgozik, kb. egy hónapja csupán egyetlen feladata van: az iratmegsemmisítés.
Ennyit arról, hogy nem félnek a vereségtől.
nagylaza, főpohárnok

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
KB23
Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
Budaházy Edda posztja megvan?de ez most kinek szól? mihasznáknak?
Bocsi ha már valaki linkelte
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Budaházy Edda posztja megvan?Bocsi ha már valaki linkelte
1 hónapja
Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.444.hu/2026/03/28/a-kormany-videoreszleteket-rakott-ki-arrol-hogyan-hallgattak-meg-a-volt-tiszas-informatikust-az-alkotmanyvedelmi-hivatalban
1 hónapja
Meg szerintem ez nem csak neki szól, hanem az összes rendvédelmisnek és mindenkinek, hogy van és lesz pénz a védelmetekre, hogyha előálltok.Abból kiindulva, hogy kb szégyellte magát a tegnapi interjún, mikor Marci megemlítette a tesója által indított kezdeményezést, kinézem, hogy elteszi, ami fedezi a költségeit, a maradékot pedig szétosztja / jó célre ajánlja fel...Durva:Ondi, nézd! Apró...
Őszentsége Sobri Jóska
Reméljük nem kell mindent felhasználnia, de ha igen, akkor jól használja majd fel.
Lúdas Solymi
Aztán kitudja, lehet épül belőle egy 200 misis vityilló 😀 😀 (just kiddin')
bogjosi
1 hónapja
Összefutottam az imént egy volt kollégámmal a bótban. Elmesélte, hogy egyik ismerőse egy minisztériumi háttérintézményben dolgozik, kb. egy hónapja csupán egyetlen feladata van: az iratmegsemmisítés.Ennyit arról, hogy nem félnek a vereségtől.
1 hónapja
Abból kiindulva, hogy kb szégyellte magát a tegnapi interjún, mikor Marci megemlítette a tesója által indított kezdeményezést, kinézem, hogy elteszi, ami fedezi a költségeit, a maradékot pedig szétosztja / jó célre ajánlja fel...Durva:Ondi, nézd! Apró...
Őszentsége Sobri Jóska
Reméljük nem kell mindent felhasználnia, de ha igen, akkor jól használja majd fel.
Lúdas Solymi
Aztán kitudja, lehet épül belőle egy 200 misis vityilló 😀 😀 (just kiddin')
Szerkesztette: bogjosi
1 hónapja
Durva:Ondi, nézd! Apró...
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Vajon mennyire lesznek bátorak vagy másokat beárulók, mikor majd beidézik őket ilyen-olyan kibukó ügyek miatt?Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Bazzani
Jughead
Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
slowmotion
Illetve most már az egész ország megismeri a kollaboránsok nevét, arcát:
telex.hu/belfold/2026/03/28/orban-viktor-orszagjarasanak-hangulatfelelosei
1 hónapja
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.Én azt szeretném látni, amikor Pintér "Szőke" Sándort végre bedobják a busz alá.
Itt a következő.
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."
És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.
SBL
Remélem a vagyonokat is elveszik tőlük. A családtól is, nehogy örököljék már.
1 hónapja
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is. Itt a következő.
Szerkesztette: SBL
1 hónapja
Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Bazzani
Jughead
Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
1 hónapja
Amikor még Unibetnek hívták őket, közvetlenül a választás előtti napokban voltak további kínálataik is, meg lehetett tippelni, hogy lesz-e kétharmad, Fidesz-mandátumok over 132.5 vagy under 132.5 meg hasonlók 😀Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.nah és mennyi a spread? 😀
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
bogjosi
2018-ból és 2022-ből 1.10-es meg 1.20-as Orbán oddsokra emlékszek így sok év távlatából.
1 hónapja
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.nah és mennyi a spread? 😀
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
1 hónapja
Szerintem is èrdemes megnèzni a "másik" oldalt is, illetve az zindex mèg van amiben fogyasztható, az origo-t valóban már kb 20 ève nem nyitottam meg direkt 😏Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
🤷
dande2
KB23
Amúgy megnyílik, de minek...
warr_b