Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Összefutottam az imént egy volt kollégámmal a bótban. Elmesélte, hogy egyik ismerőse egy minisztériumi háttérintézményben dolgozik, kb. egy hónapja csupán egyetlen feladata van: az iratmegsemmisítés.
Ennyit arról, hogy nem félnek a vereségtől.
nagylaza, főpohárnok
Párhuzamos valóságok.
Szerintem sorba vannak rendezve az állami intézmények mindegyik kap számot 1től felfelé. A páratlanokban úgy viselkedik mindenki mintha a TISZA nyerne, idegesek az osztályvezetők darálják az iratokat mindenki készül a kormányváltásra.

A páros számúakban mindenki tök nyugodt, simán marad a Fidesz nem is készülnek semmi különösre.

A történetet mindenki csak hallja egy ismerősétől, rokonának ismerősétől.
| Ezt be tudom annak mint amikor a sztori úgy kezdődik, hogy egy ismerősöm járt a bőr és nemi beteg gondozóban ahol... |

Más magyarázatot most épp nem látok a jelenségre 😀 😀
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 050
Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.

444.hu/2026/03/28/a-kormany-videoreszleteket-rakott-ki-arrol-hogyan-hallgattak-meg-a-volt-tiszas-informatikust-az-alkotmanyvedelmi-hivatalban
KB23
Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
JéBé
Mármint kinek 1:1? A saját híveiknek max., mert ez a narratív a már rég elment a habokba, azután hogy Szabó Bence kitalált. Itt ismét csak Tiszanak adtak muníciót. De ügyvéd, se bizonyíték amivel alá tudnak támasztani az állítást.
KB23
Igen nekik. Nem azt mondom hogy akkor ez az egesz semmis csak azt hogy a lehetosegekhez merten ez most le lett vedve, erre boven feltudjak huzni azt amit akarnak es erre tegnap egy forintot nem raktam volna.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
Hú de vergődik a hatalom, csak a főcím legyen meg, ha már a tartalom nem támasztja alá azt.

444.hu/2026/03/28/a-kormany-videoreszleteket-rakott-ki-arrol-hogyan-hallgattak-meg-a-volt-tiszas-informatikust-az-alkotmanyvedelmi-hivatalban
KB23
Sajnos ez amugy nem nez ki jol akarmi is igaz vagy nem igaz. Ez egy 1:1 nalam narrativa szempontbol.
JéBé
Mármint kinek 1:1? A saját híveiknek max., mert ez a narratív a már rég elment a habokba, azután hogy Szabó Bence kitalált. Itt ismét csak Tiszanak adtak muníciót. De ügyvéd, se bizonyíték amivel alá tudnak támasztani az állítást.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Budaházy Edda posztja megvan?
Bocsi ha már valaki linkelte

www.facebook.com/share/p/14Z39aBrqpL/
gamerkr
de ez most kinek szól? mihasznáknak?
Negritis, a vajda
Annyira jó látni hogy a Fidesz szépen felfalja a szatelit pártját. Szépen kibújik a sok nagy hazafiból ki is pénzeli őket.
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.
Itt a következő.
 24.hu/belfold/2026/03/28/aman-andras-ferencvaros-rendorkapitany-indoklas/
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."

És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.
SBL
Úgy látom egyre több embernek lett elege abból, hogy a Fidesz a titkosszolgálatokat és a rendőrséget nem az ország és az emberek, hanem saját hatalmának védelmére használja. Remélem fogunk még több ilyen kiállást látni az elkövetkező napokban!

444.hu/2026/03/28/nevvel-arccal-kiallt-egy-volt-alkotmanyvedelmis-szazados-hogy-elmondja-sok-kormanyvaltast-akaro-ember-dolgozik-a-rendorsegnel-es-a-titkosszolgalatoknal

Szerkesztette: SBL
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262

KB23
JéBé
Azt mondja Orbán, hogy elismerte, az ukránok beszervezték...de közben semmi ilyesmi nincs a felvételen. Mindössze egy hosszú beszélgetés, vagyis kettő is...ügyvéd nélkül, ahol próbálják a magyar szolgálatokról a külföldiekre terelni. Mivel nem tudták maguk földeríteni, hogy mi lehetett, akár lehetne ennek is lehetősége, de így Szabó Bence ügye után azért nem egészen tűnik ez 1-1-nek, inkább olyan 4-0-nak.
Klaci79
Akinek nincs ideje/kedve végignézni, annak megtette Dévényi:

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 074

KB23
JéBé
Azt mondja Orbán, hogy elismerte, az ukránok beszervezték...de közben semmi ilyesmi nincs a felvételen. Mindössze egy hosszú beszélgetés, vagyis kettő is...ügyvéd nélkül, ahol próbálják a magyar szolgálatokról a külföldiekre terelni. Mivel nem tudták maguk földeríteni, hogy mi lehetett, akár lehetne ennek is lehetősége, de így Szabó Bence ügye után azért nem egészen tűnik ez 1-1-nek, inkább olyan 4-0-nak.
1 hónapja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Összefutottam az imént egy volt kollégámmal a bótban. Elmesélte, hogy egyik ismerőse egy minisztériumi háttérintézményben dolgozik, kb. egy hónapja csupán egyetlen feladata van: az iratmegsemmisítés.
nagylaza, főpohárnok

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 050

KB23

Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician

gamerkr
de ez most kinek szól? mihasznáknak?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 279
Durva:

Őszentsége Sobri Jóska
Ondi, nézd! Apró...

Reméljük nem kell mindent felhasználnia, de ha igen, akkor jól használja majd fel.
Lúdas Solymi
Abból kiindulva, hogy kb szégyellte magát a tegnapi interjún, mikor Marci megemlítette a tesója által indított kezdeményezést, kinézem, hogy elteszi, ami fedezi a költségeit, a maradékot pedig szétosztja / jó célre ajánlja fel...
Aztán kitudja, lehet épül belőle egy 200 misis vityilló 😀 😀 (just kiddin')
bogjosi
Meg szerintem ez nem csak neki szól, hanem az összes rendvédelmisnek és mindenkinek, hogy van és lesz pénz a védelmetekre, hogyha előálltok.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
1 hónapja
Durva:

Őszentsége Sobri Jóska
Ondi, nézd! Apró...

Reméljük nem kell mindent felhasználnia, de ha igen, akkor jól használja majd fel.
Lúdas Solymi
Abból kiindulva, hogy kb szégyellte magát a tegnapi interjún, mikor Marci megemlítette a tesója által indított kezdeményezést, kinézem, hogy elteszi, ami fedezi a költségeit, a maradékot pedig szétosztja / jó célre ajánlja fel...
Aztán kitudja, lehet épül belőle egy 200 misis vityilló 😀 😀 (just kiddin')

Szerkesztette: bogjosi

1 hónapja
Durva:

Őszentsége Sobri Jóska
Ondi, nézd! Apró...

1 hónapja
A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.
Vásárhelyi.
Bazzani
Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
bogjosi
Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?

Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.

Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.
Bazzani
Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?
Jughead
Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.

Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
slowmotion
Vajon mennyire lesznek bátorak vagy másokat beárulók, mikor majd beidézik őket ilyen-olyan kibukó ügyek miatt?
Illetve most már az egész ország megismeri a kollaboránsok nevét, arcát:
 telex.hu/belfold/2026/03/28/orban-viktor-orszagjarasanak-hangulatfelelosei
1 hónapja
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.
Itt a következő.
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."

És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.
SBL
Én azt szeretném látni, amikor Pintér "Szőke" Sándort végre bedobják a busz alá.
Remélem a vagyonokat is elveszik tőlük. A családtól is, nehogy örököljék már.
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Itt a következő.

Szerkesztette: SBL
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Durva:

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.
Vásárhelyi.
Bazzani
Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
bogjosi
Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?

Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.

Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.
Bazzani
Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?
Jughead
Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.

Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 162
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.

Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
nah és mennyi a spread? 😀
bogjosi
Amikor még Unibetnek hívták őket, közvetlenül a választás előtti napokban voltak további kínálataik is, meg lehetett tippelni, hogy lesz-e kétharmad, Fidesz-mandátumok over 132.5 vagy under 132.5 meg hasonlók 😀

2018-ból és 2022-ből 1.10-es meg 1.20-as Orbán oddsokra emlékszek így sok év távlatából.

1 hónapja
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.

Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
nah és mennyi a spread? 😀

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/

🤷
dande2
Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
KB23
Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?

Amúgy megnyílik, de minek...
warr_b
Szerintem is èrdemes megnèzni a "másik" oldalt is, illetve az zindex mèg van amiben fogyasztható, az origo-t valóban már kb 20 ève nem nyitottam meg direkt 😏