Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
absz benne van, ami nagyon durva lenne és kb elképzelhetetlen, h a fidesz tudott hatalmas mértékben szavazatot növelni a korábbiakhoz képestFaszsagot irtam. 17% volt az utolso 4 ora.Meg lehet a végén a 80Lassulunk.
nagir
Az elmult 2 szavazason 12% korul tudott az utolso 4 ora.
Ha most ebbolna halmazbol tobben elobb mentek es nem maradt fizikailag ennyi szavazni szandekozo, akkor 75-76 korul van a vege.
Ha nagyjabol ugyanannyi maradt akkor 77-78.
Es mozgositas kellene a 80 fole.
A mihazank orulhet ennek a reszeredmenynek igazabol hogy ez itt most nem ment 68 fole.
topin
Szoval benne van a 80 ebben..
topin
annyira meggyőző érveim vannak, h iszom is egy újabb jégert 😊
2 hónapja
Lehet, hogy rosszul emlékszek, de a MIÉP nem lépett vissza, azt a kisgazdák játszották meg 98-banmert saját magát szabotálta a MIÉP azzal, hogy visszaléptek a Fidesz javára. enélkül még akár 10% is összejöhetett volna nekik.Más nagyságrendű pártok voltak, de örök ellenpélda, hogy a 2002-es MIÉP milyen nagygyűléseket tartott az utcai szinten törpepártnak tűnő SZDSZ-hez képest. Aztán az egyik lefejelte a küszöböt, a másik átugrotta.Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessbenÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Viszont ez igaz fordítva is, hogy most látják az emberek az esélyt a valós változásra és MP nekik egy megfelelő alternatíva, nem egy libsi választás.
Lúdas Solymi
KB23
Kampman
deyell
2 hónapja
Faszsagot irtam. 17% volt az utolso 4 ora.Meg lehet a végén a 80Lassulunk.
nagir
Az elmult 2 szavazason 12% korul tudott az utolso 4 ora.
Ha most ebbolna halmazbol tobben elobb mentek es nem maradt fizikailag ennyi szavazni szandekozo, akkor 75-76 korul van a vege.
Ha nagyjabol ugyanannyi maradt akkor 77-78.
Es mozgositas kellene a 80 fole.
A mihazank orulhet ennek a reszeredmenynek igazabol hogy ez itt most nem ment 68 fole.
topin
Szoval benne van a 80 ebben..
2 hónapja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
nem ezt tapasztaltam 😊, legyen ígymert a falvakba is begyűrűzhetett a rendszerváltó hangulat, még ha nem is annyira?egyetértek, kisvárosokban vannak Tisza szigetek de falvakban nem jellemző...Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
azt nem értem, hogy akkor miért van +10-12%-ban... és a Telexes elemző elmondta mennyire jó a 14% a megyei jogú városokban, de ez az információ, hogy mégis mitől növekszik a falvakban a részvétel... arról nem volt szó
pl. észak-kelet magyarország viszonylagos érdektelenségét megértem... és ezt várnám el a többi kis-telepúléstől is; van egy mag, de nincs más akit lehet mozgósítani
sapka
deyell
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
2 hónapja
Euró és Dollár is alakul közben, jó irányba.fene bele, héten nem volt időm és nem néztem rá, így meglepett, hogy megint 375...buktam vagy 300k-t 😀
esanders10
2 hónapja
mert a falvakba is begyűrűzhetett a rendszerváltó hangulat, még ha nem is annyira?egyetértek, kisvárosokban vannak Tisza szigetek de falvakban nem jellemző...Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
azt nem értem, hogy akkor miért van +10-12%-ban... és a Telexes elemző elmondta mennyire jó a 14% a megyei jogú városokban, de ez az információ, hogy mégis mitől növekszik a falvakban a részvétel... arról nem volt szó
pl. észak-kelet magyarország viszonylagos érdektelenségét megértem... és ezt várnám el a többi kis-telepúléstől is; van egy mag, de nincs más akit lehet mozgósítani
sapka
built for this shit
2 hónapja
mármint hh mitől növekszik? azért mert a fidesz is mozgosított.. ez nem volt kérdés eddig se. De a jelek szerint a tiszának ez sokkal jobban ment. És ha az a verzió jön be, h a kistelepülések is a tisza miatt növekednek inkább akkor sima 2/3 lesz. Olyan opció reálian nézve nincs, h a fidesz mozgosított jól a nagyvárosokban. Nem olyan bonyolult ez.egyetértek, kisvárosokban vannak Tisza szigetek de falvakban nem jellemző...Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
sapka
2 hónapja
ezt még tegnap éjszaka felpattintottuk a Dózsára 😀akkor ti dobtátok fel ezt is a margit hídra tegnap? ; - )
Josszi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Az rendben is van, csak ugye itt az első komment az instagramjára hivatkozott 😊Soha nem reddit és itteni fórum alapján írok, mégcsak nem is a személyes buborékom alapján.Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
Kampman
esanders10
2 hónapja
Euró és Dollár is alakul közben, jó irányba.
2 hónapja
Soha nem reddit és itteni fórum alapján írok, mégcsak nem is a személyes buborékom alapján.Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
Kampman
2 hónapja
mert saját magát szabotálta a MIÉP azzal, hogy visszaléptek a Fidesz javára. enélkül még akár 10% is összejöhetett volna nekik.Más nagyságrendű pártok voltak, de örök ellenpélda, hogy a 2002-es MIÉP milyen nagygyűléseket tartott az utcai szinten törpepártnak tűnő SZDSZ-hez képest. Aztán az egyik lefejelte a küszöböt, a másik átugrotta.Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessbenÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Viszont ez igaz fordítva is, hogy most látják az emberek az esélyt a valós változásra és MP nekik egy megfelelő alternatíva, nem egy libsi választás.
Lúdas Solymi
KB23
Kampman
built for this shit
2 hónapja
egyetértek, kisvárosokban vannak Tisza szigetek de falvakban nem jellemző...Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
2 hónapja
Fönn van még a pótméter?Gyühet a bizonytalanok száma
Pojzon/remedi
youtu.be/_mej5wS7viw?is=hA9WrJL626uKqlss
És most szépen lassan szívjuk be a levegőtt a gyomorgörcsünkön és az ökölbeszorult talpunkon keresztül és fussunk növekvő tempóval a fal felé, csak az nem jut át, aki nem hisz
A VÁLTOZÁS ELTÁVOZIK ATTÓL AKI ÚGY TUDJA. A VÁLTOZÁS NEM AZONOS VELE
youtu.be/SBjQ9tuuTJQ?is=YL2zuta30WkIJdO9
pittyenderrrrr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Más nagyságrendű pártok voltak, de örök ellenpélda, hogy a 2002-es MIÉP milyen nagygyűléseket tartott az utcai szinten törpepártnak tűnő SZDSZ-hez képest. Aztán az egyik lefejelte a küszöböt, a másik átugrotta.Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessbenÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Lúdas Solymi
KB23
2 hónapja
Szerintem is all int mentek akkor. Én nem látok erre rá még egy szint lepest tőlük..És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.2/3-ra hajtottak és csak szűken lett meg.
csebi
Nem hiszem, hogy ennyire kicentizték volna. Vittek mindenkit, aki lehetett, ahogy most is.
SBL

Just Win Baby!
2 hónapja
Hát nem tudom, az én saját környezetemben is jóval több a tiszas.. pedig elég sok emberrel dolgozok együtt, megvan az a 10es mag kb akik csőfideszesek, tolják a propit, háború soros, Brüsszel,migránsok stb... De ennek sztem a 3-4x-ese aki röhög rajtuk nálunk, és a tiszara húzza.
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
2 hónapja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.2/3-ra hajtottak és csak szűken lett meg.
csebi
Nem hiszem, hogy ennyire kicentizték volna. Vittek mindenkit, aki lehetett, ahogy most is.
2 hónapja
éppen hogy nem aggasztó, hanem biztató. A nagyobb településeken jobb a mozgosítás, ez egyértelműen a tiszának kedvez. Minden fasza ezek alapján.Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
2 hónapja
Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessbenÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Lúdas Solymi
2 hónapja
Mondhat akármit, 2022-höz képest:Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
Lúdas Solymi
- lehozták a legszarabb 4 évüket, rekord inflációval, nulla növekedéssel, és a közszolgáltatások rapid sebességgel való fejreállásával.
- a 2022-est telitelálathoz képest most lehozták a történetük talán legszarabb kampányát. Amibe belefogtak, szinte minden fordítva sült el
- kinézel az utcára, és komoly nagyvárosokban is buszoztatni kell az embereket, miközben MP-re a világ végén is nagy tömegek mennek ki, rászervezés nélkül is. Pedig két éve mást se csinál, mint országot jár, rég dögunalmassá is válhatott volna.
- ömlik mindenhonnan azoknak a volt fidesz szavazóknak a tömege, akik saját bevallásuk szerint fidesz szavazók voltak, most meg tisza. Mutass egyet amelyik fordított irányba mozgott.
- minden felmérés szerint (ebben még a saját káder kutatóik is egyetértenek) mozgósítási gondjaik vannak, a választóik kevésbé lelkesek most, mint korábban.
És erre durván rekord részvételi adatoknál járunk délután 3-kor.
Csak ismételni tudom magam, mint a papagály: itt minden tisza győzelemre utal. Nem is kicsire. Ha mégis a Fidesz jön ki nyertesen, akkor nagyjából a mátrixban élünk és durván nem a valóságot látjuk. És nem kevesen, hanem kb. a világ nagy része is, mert érezhetően a nemzetközi várakozás is Tisza győzelem, nem beszélve a polymarketről, stb. szintén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Amúgy ma szulinapi ovis buli. Osztrák anyuka így fogad: nagy nap ez ma Magyarországnak (ruhelli Orbant).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
hát hogy megfelelő alternatíva lesz-e, ott még vetődnek fel kérdések. De mivel esélye még nem volt, így legalább annyira megérdemli ő is, mint ezek a 16 évet.És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Lúdas Solymi
2 hónapja
Kiakasztotok rendesen. Reggel 3 oldal hátrányból indítottam a visszolvasást, sikeresen.Halálos iramban 😆 énis leugrottam sörért és 75 új hsz
Leszavaztunk, altattam a kislányt, kiesett 2 óra, visszajövök, 348 új üzenet.
Na megyek a 4.oldalra, letoltam megint.
Most elugrottam ebédért tényleg csak 20 perc volt, 96 új üzenet.
Keményebb a tempó mint az MP kampány volt az utolsó héten.
akdestroyer

Just Win Baby!