Politika

64 feliratkozó

6 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 503
Legyen béke, szabadság és egyetértés!"

Megint 200 az ember vérnyomása, hogy ezt le merte írni ez a fasz és a sok hülye meg még helyesel is hozzá!
NB2
kár hogy a hülyék szavazataival nyerik a választásokat 19xx óta

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
6 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
"Halászléből nem lesz hal"

Édes Istenem...
6 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
"Amerikában lelőttek egy 31 éves fiatalembert. Charlie Kirk konzervatív, családos ember volt, aki nem félt hangot adni a véleményének. A globalista baloldal gyűlölte érte.
Tavaly Szlovákiában a szabad ég alatt öt golyót eresztettek az ország miniszterelnökébe. Robert Fico sosem fél elmondani, ha nem ért egyet a globalista elittel. Gyűlölik érte.
Nemrég Csehországban mankóval támadtak rá a választások legesélyesebb jelöltjére. Andrej Babisnak mindig Csehország az első. A politikai ellenfelei gyűlölik érte.
Magyarország egyelőre a béke szigete. De nagyon óvatosnak kell lennünk. Akik ma újságírókat lökdösnek, vagy az akasztásukról fantáziálnak, akik merényletet imitálnak a színpadon, azok ugyanannak a gyűlöletpolitikának az írmagjait vetik el, amely más országokban tragédiákhoz vezetett.
Választást nyerni azért érdemes, hogy jobb, szebb, erősebb országot építsünk. Bosszúból, gyűlölködve és fenyegetve nem lehet.

Megint 200 az ember vérnyomása, hogy ezt le merte írni ez a fasz és a sok hülye meg még helyesel is hozzá!
NB2

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
"Amerikában lelőttek egy 31 éves fiatalembert. Charlie Kirk konzervatív, családos ember volt, aki nem félt hangot adni a véleményének. A globalista baloldal gyűlölte érte.
Tavaly Szlovákiában a szabad ég alatt öt golyót eresztettek az ország miniszterelnökébe. Robert Fico sosem fél elmondani, ha nem ért egyet a globalista elittel. Gyűlölik érte.
Nemrég Csehországban mankóval támadtak rá a választások legesélyesebb jelöltjére. Andrej Babisnak mindig Csehország az első. A politikai ellenfelei gyűlölik érte.
Magyarország egyelőre a béke szigete. De nagyon óvatosnak kell lennünk. Akik ma újságírókat lökdösnek, vagy az akasztásukról fantáziálnak, akik merényletet imitálnak a színpadon, azok ugyanannak a gyűlöletpolitikának az írmagjait vetik el, amely más országokban tragédiákhoz vezetett.
Választást nyerni azért érdemes, hogy jobb, szebb, erősebb országot építsünk. Bosszúból, gyűlölködve és fenyegetve nem lehet.

6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
Balszélső honnan ismerős?

Vmi színész talán
Negritis, a vajda
Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
NB2
akivel szemben évek óta az a “vád”, hogy Rogánék embere az mszp-ben.
6 hónapja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
2 chartot ajánlanék mindenki figyelmébe- szerintem igen-igen fontos.
 finance.yahoo.com/quote/TKA.DE/
 finance.yahoo.com/quote/RHM.DE/
Akár az 1 évet akár a YTD-t ajánlom sokkoló
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com

Vmi színész talán
Negritis, a vajda
Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician

Vmi színész talán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 991
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/546103833_1823630295219544_7976727768678680267_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=5vvboyK3DwwQ7kNvwEXp4f-&_nc_oc=AdnOukBHJo1MvTj7BhS-lY0vTSdZ0S56HxcI9nlPRuMCOoRvK87Y64eUeYdZ6UxHkGM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=g9vavqsFh_uqjEB-sJzUQg&_nc_ss=8&oh=00_AfxniKOY1sDD8WoSuHjIFUeSEmegJdYPOIaukjhiyG6xjQ&oe=69B92F06
185.993 Aufrufe · 1.596 Reaktionen | Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat az M1 Jó Világ című műsora, a TV2 Hírigazgatóságának műsorai, a Hír TV és a BORS szerkesztősége kapta. | Valótlanul - nincs jól ez így
Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat az M1 Jó Világ című műsora, a TV2 Hírigazgatóságának műsorai, a Hír TV és a BORS szerkesztősége kapta.
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 991
Jeszi a Gulyás Marci farokveréséről’ egy műsorban

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
Helmut Zimmer
Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊

6 hónapja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Shultz Nóra a jóvanezígyben
 www.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
Negritis, a vajda
Hát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.
Dzsokijuing
Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊
Helmut Zimmer
Elkezdtem nézni, de ehhez már túl boomer vagyok 😊
Talán, ha nekem is nagylányom lenne 😊
Dzsokijuing
Ne add fel jó lesz! Amúgy így 52 évesen a lányaim mellett ezek a fiatalok tartanak életben. Gondolj bele, hogy évek óta általában tudósokkal dolgozom, illetve tartom őket az átlag emberek számára nehezen érthető problémáikkal a sárga köves úton, hogy mérhetetlenül túlfizetett, és rendkívül alulművelt managerek megkapják a csekkjeiket, meg a nyomorúságos kézszorításaikat, valamilyen magasabb rendű Guru-tól, aki kb ugyanolyan gyökér, mint ők maguk, és valszeg teljesen amorális.
Ez kibaszott idegörlő. És tényleg pl. Steffit nagy barátomat, nagybefektető főfaszkalapot is csak 2 szer küldtem el a picsába, és nem rúgtak ki.

Én olyan szeretettel hallgatom a fiatalokat, akikből árad az élet. A magyar influenszerek szleng szótára pár hónapos késésben van, szóval ritkán nem értem, hogy mit mondanak.
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.
Helmut Zimmer
Elkezdtem nézni, de ehhez már túl boomer vagyok 😊
Talán, ha nekem is nagylányom lenne 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
 444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztere

Barátságtalan lépés
Amadeus az áttelelt poloska
én azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
oh wait...
slowmotion
Az Ipolyon átugranak, aztán hívhatjuk be a baráti ukránokat vagy oroszokat.
Dzsokijuing
Na de nekünk már Leopardjaink vannak ám!
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztere

Barátságtalan lépés
én azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
oh wait...
slowmotion
Az Ipolyon átugranak, aztán hívhatjuk be a baráti ukránokat vagy oroszokat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
1. Fognak e olyan NK kiírni amiből szarul tudnak kijönni?
2. Vagy ez egy előre kész eredmény ?

Amit látok hogy borzasztóan megtolták a social mediat a tisza adóemeléssel …
Szeptemberben még lehet ugye
Janek
1. Nem
2. Igen

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Beki New York Jets 2 410
 www.facebook.com/share/v/16zBrKi6XT/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Tipikusan szép kitérő válasz, érdemi reflektálás nélkül. Írnám h jó h ezeket a média elé engedik, de a Fideszes agyhalottakon ez úgysem segít.
6 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze
Fognak e olyan NK kiírni amiből szarul tudnak kijönni?
Vagy ez egy előre kész eredmény ?

Amit látok hogy borzasztóan megtolták a social mediat a tisza adóemeléssel …
Szeptemberben még lehet ugye

6 hónapja
Beki New York Jets 2 410
 444.hu/2025/09/11/mit-miert-tesz-a-kormany-miert-maganrepulozik-orban
nincs itt semmi látnivaló, köszönjük h ránk szavaztak
6 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
Helmut Zimmer
Helm, nem biztos, hogy ez neked örvendetes információ, de szeretném mindenképp a tudomásodra hozni, hogy hiszem azt, hogy egy alternatív univerzumban, te az apósom vagy 😀
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan

Barátságtalan lépés
oh wait...
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542

Barátságtalan lépés
6 hónapja
Beki New York Jets 2 410
 telex.hu/gazdasag/2025/09/11/eu-europai-unio-birosaga-paks-ii-ausztria-per
6 hónapja
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Partizánba szokott csinálni cuccokat, valéamint Gyurma hozta sűrűn
pl a Szikra miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!