Politika
64 feliratkozó
6 hónapja
Legyen béke, szabadság és egyetértés!"kár hogy a hülyék szavazataival nyerik a választásokat 19xx óta
Megint 200 az ember vérnyomása, hogy ezt le merte írni ez a fasz és a sok hülye meg még helyesel is hozzá!
NB2
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
6 hónapja
"Amerikában lelőttek egy 31 éves fiatalembert. Charlie Kirk konzervatív, családos ember volt, aki nem félt hangot adni a véleményének. A globalista baloldal gyűlölte érte.
Tavaly Szlovákiában a szabad ég alatt öt golyót eresztettek az ország miniszterelnökébe. Robert Fico sosem fél elmondani, ha nem ért egyet a globalista elittel. Gyűlölik érte.
Nemrég Csehországban mankóval támadtak rá a választások legesélyesebb jelöltjére. Andrej Babisnak mindig Csehország az első. A politikai ellenfelei gyűlölik érte.
Magyarország egyelőre a béke szigete. De nagyon óvatosnak kell lennünk. Akik ma újságírókat lökdösnek, vagy az akasztásukról fantáziálnak, akik merényletet imitálnak a színpadon, azok ugyanannak a gyűlöletpolitikának az írmagjait vetik el, amely más országokban tragédiákhoz vezetett.
Választást nyerni azért érdemes, hogy jobb, szebb, erősebb országot építsünk. Bosszúból, gyűlölködve és fenyegetve nem lehet.
Legyen béke, szabadság és egyetértés!"
Megint 200 az ember vérnyomása, hogy ezt le merte írni ez a fasz és a sok hülye meg még helyesel is hozzá!
NB2

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
6 hónapja
"Amerikában lelőttek egy 31 éves fiatalembert. Charlie Kirk konzervatív, családos ember volt, aki nem félt hangot adni a véleményének. A globalista baloldal gyűlölte érte.Tavaly Szlovákiában a szabad ég alatt öt golyót eresztettek az ország miniszterelnökébe. Robert Fico sosem fél elmondani, ha nem ért egyet a globalista elittel. Gyűlölik érte.
Nemrég Csehországban mankóval támadtak rá a választások legesélyesebb jelöltjére. Andrej Babisnak mindig Csehország az első. A politikai ellenfelei gyűlölik érte.
Magyarország egyelőre a béke szigete. De nagyon óvatosnak kell lennünk. Akik ma újságírókat lökdösnek, vagy az akasztásukról fantáziálnak, akik merényletet imitálnak a színpadon, azok ugyanannak a gyűlöletpolitikának az írmagjait vetik el, amely más országokban tragédiákhoz vezetett.
Választást nyerni azért érdemes, hogy jobb, szebb, erősebb országot építsünk. Bosszúból, gyűlölködve és fenyegetve nem lehet.
Legyen béke, szabadság és egyetértés!"
6 hónapja
akivel szemben évek óta az a “vád”, hogy Rogánék embere az mszp-ben.Balszélső honnan ismerős?Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
Vmi színész talán
Negritis, a vajda
NB2
6 hónapja
2 chartot ajánlanék mindenki figyelmébe- szerintem igen-igen fontos.finance.yahoo.com/quote/TKA.DE/
finance.yahoo.com/quote/RHM.DE/
Akár az 1 évet akár a YTD-t ajánlom sokkoló
6 hónapja
Balszélső honnan ismerős?Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
Vmi színész talán
Negritis, a vajda
6 hónapja
Balszélső honnan ismerős?Vmi színész talán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
6 hónapja
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊
Helmut Zimmer
6 hónapja
Ne add fel jó lesz! Amúgy így 52 évesen a lányaim mellett ezek a fiatalok tartanak életben. Gondolj bele, hogy évek óta általában tudósokkal dolgozom, illetve tartom őket az átlag emberek számára nehezen érthető problémáikkal a sárga köves úton, hogy mérhetetlenül túlfizetett, és rendkívül alulművelt managerek megkapják a csekkjeiket, meg a nyomorúságos kézszorításaikat, valamilyen magasabb rendű Guru-tól, aki kb ugyanolyan gyökér, mint ők maguk, és valszeg teljesen amorális.Elkezdtem nézni, de ehhez már túl boomer vagyok 😊Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
www.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊
Helmut Zimmer
Talán, ha nekem is nagylányom lenne 😊
Dzsokijuing
Ez kibaszott idegörlő. És tényleg pl. Steffit nagy barátomat, nagybefektető főfaszkalapot is csak 2 szer küldtem el a picsába, és nem rúgtak ki.
Én olyan szeretettel hallgatom a fiatalokat, akikből árad az élet. A magyar influenszerek szleng szótára pár hónapos késésben van, szóval ritkán nem értem, hogy mit mondanak.
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
6 hónapja
Elkezdtem nézni, de ehhez már túl boomer vagyok 😊Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Helmut Zimmer
Talán, ha nekem is nagylányom lenne 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Na de nekünk már Leopardjaink vannak ám!Az Ipolyon átugranak, aztán hívhatjuk be a baráti ukránokat vagy oroszokat.444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereén azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
Barátságtalan lépés
Amadeus az áttelelt poloska
oh wait...
slowmotion
Dzsokijuing
6 hónapja
Az Ipolyon átugranak, aztán hívhatjuk be a baráti ukránokat vagy oroszokat.444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereén azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
Barátságtalan lépés
oh wait...
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
1. Fognak e olyan NK kiírni amiből szarul tudnak kijönni?1. Nem
2. Vagy ez egy előre kész eredmény ?
Amit látok hogy borzasztóan megtolták a social mediat a tisza adóemeléssel …
Szeptemberben még lehet ugye
Janek
2. Igen
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
www.facebook.com/share/v/16zBrKi6XT/?mibextid=wwXIfrTipikusan szép kitérő válasz, érdemi reflektálás nélkül. Írnám h jó h ezeket a média elé engedik, de a Fideszes agyhalottakon ez úgysem segít.
ozibozi
6 hónapja
Fognak e olyan NK kiírni amiből szarul tudnak kijönni?Vagy ez egy előre kész eredmény ?
Amit látok hogy borzasztóan megtolták a social mediat a tisza adóemeléssel …
Szeptemberben még lehet ugye
6 hónapja
444.hu/2025/09/11/mit-miert-tesz-a-kormany-miert-maganrepulozik-orbannincs itt semmi látnivaló, köszönjük h ránk szavaztak
6 hónapja
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊Helm, nem biztos, hogy ez neked örvendetes információ, de szeretném mindenképp a tudomásodra hozni, hogy hiszem azt, hogy egy alternatív univerzumban, te az apósom vagy 😀
Helmut Zimmer
6 hónapja
444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereén azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
Barátságtalan lépés
oh wait...
6 hónapja
444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereBarátságtalan lépés
6 hónapja
Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
6 hónapja
Partizánba szokott csinálni cuccokat, valéamint Gyurma hozta sűrűnNéha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
pl a Szikra miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!