Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
2 hónapja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
patrióta megy www.youtube.com/watch?v=tbunEKraLDsVan valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Bese atya ajánlásával.banán kell ráMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
legjobb héjastól és övig felnyomni
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
2 hónapja
jó az, a szarást megfogja simánCsak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
2 hónapja
nem vagyok optimista típus, absz realista vagyok. Ez itt söprés lesz 😊Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
banán kell ráMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
legjobb héjastól és övig felnyomni
2 hónapja
4 éve nem iszom 😕Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
Beki

Don't blink!
2 hónapja
Akkor meg epp a bemelegites elejen jarsz.én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
2 hónapja
mostanában amúgy is böjtölök, de lassan megeszem a székelykáposztátMicsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!
2 hónapja
Lényeg h Szesze így bármilyen eredmény mentén tud inni 😀Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
hajrá! szólj, ha kibontottad aztán iszunk egyet😊Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Raider89
2 hónapja
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
2 hónapja
Mik a megérzések?DK Mi hazánk koalíció, Klára lesz a góré
steelwolf

Just Win Baby!
2 hónapja
Mik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Azt hittem Buday Zoli van a partizánban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

Just Win Baby!
2 hónapja
Mik a megérzések?
2 hónapja
Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
2 hónapja
nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206

Don't blink!