Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.látom csak az okot kerested 😀
Raider89
2 hónapja
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
2 hónapja
Igaza van, polgárháború, csak a szavazófülkékben. Ott meg csúnyán brére lesznek húzva ezt ők is tudják, azért nyomják ezt a bullshitet és fingreszelést.Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio

Just Win Baby!
2 hónapja
Mindig azzal vádolják a másikat, amit épp ők csinálnak/terveznekMilyen szempontból?Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
2 hónapja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.

Just Win Baby!
2 hónapja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
2 hónapja
Milyen szempontból?Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
2 hónapja
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Azokat tudom ez nem kérdés.amennyit tolták a pofánkba, már álmodból felkeltve is tudnod kellene az összes fideszes indulót az egész országban.Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Janek
shagi0206
Na most mi lesz?
2 hónapja
"Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakNa felkeltek a ruszkik, azt hittem már nem is jönnek
topin

Just Win Baby!
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
2 hónapja
Ugy hallottam, minden szavazat ervenytelen es csak 4 ev mulva tudjak megismetelni. Addig marad minden a regiben.5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
csebi
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotak
2 hónapja
Ejnye, ilyet nem mondunk. Esetleg úgy, hogy ő már biztos több herét látott, mint Eckü... 😀Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Most repült el felettünk két katonai helikopter BP írányába.Lölőt menekítik
Máris kezdik az evakuálást?
SBL

Just Win Baby!
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
úgy hallottam úrna is van a csomagban, előregondolva...én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli
Raider89
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Most repült el felettünk két katonai helikopter BP írányába. Máris kezdik az evakuálást?
2 hónapja
Hát szerintem nem veti meg a faszt... 😆Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Just Win Baby!
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
2 hónapja
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli

Just Win Baby!