Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 694 — Cowboys fan
Téma volt a pest megye 9 azt hiszem Ráckeve(10 évig éltem ott) mint fontos körzet Lézer most van lent mindjárt kapom az élményeket…
Janek
Vajon a gerincútra rákérdeznek?
1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 059 — Apu ökölbeszorított keze
Téma volt a pest megye 9 azt hiszem Ráckeve(10 évig éltem ott) mint fontos körzet Lézer most van lent mindjárt kapom az élményeket…

1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 420 — Invisible man
Dagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))
NB2
"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
gömbcigónak nem tudom mit kívánjak már őszintén... nem lenne az a büntetés, ami elég lenne már neki...
Beki
Összes vagyon elkobozása után wc pucolás az Intercity-n?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
dawyd728 4 215
Egy libernyák mételyben a váci piaristáknál érettségizett. 😀
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
NB2
"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
gömbcigónak nem tudom mit kívánjak már őszintén... nem lenne az a büntetés, ami elég lenne már neki...
Beki
Naggyon durván csak a magra lőnek már..
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
Gundalf with the daaggerrr
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
NB2
1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 868 — SB 50 Champion @ Grund
BTW, az iszonyat cringe Hajdú Péter videó volt már?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 868 — SB 50 Champion @ Grund
Ő az a 19 éves, akit már 3 éve is megfigyeltek, amikor még a Tisza se létezett, ő meg még ki se nőtt a rövidnadrágból? ((Rejtő))

Az 1000 Ft-os benzinárral meg baromság, amit a fidesz csinál, mert a magyart nem rettenti el a magas üzemanyagár a tankolástól, sose tette, de pont rávilágítanak, nem is tehetnek mást a magyarok, mert a távolsági tömegközlekedést annyira romra rakták, hogy városon kívül az autón kívül minden más használhatatlan, főleg ha időre menne az ember és az 1000 Ft-ot is kénytelenek az emberek kifizetni. Azt meg persze nem lehet mondani, hogy a gond inkább azzal van, hogy minden drágább lesz tőle, mert hát az inflációt már 8vállra fektették és halott...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Hoppá

bogjosi
Na a nyominger narancsosok naptarja ujabb csucsponttal bovul ugy erzem.
Nyilvan szerencsetlen sracra meg ma vagy hajnalban tuti megint raszallnak a yardok.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Hoppá

bogjosi
Ez mi nincs meg a story
?
Dagobert bácsi
ő az a 19 éves, korábban a Tiszának dolgozó informatikus, akit Rogánék titkosszolgálata 100+ millió forinttal és 4 kurvával próbált beszervezni, hogy hozzáférést adjon nekik a Tisza IT rendszeréhez.

built for this shit

1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 420 — Invisible man
Hoppá

bogjosi
Mi lesz itt még ebben a két hétben???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262
Hoppá
bogjosi
Ez mi nincs meg a story
?
Dagobert bácsi
Szabó Bencés ügyben ő az egyik IT-s srác, akinek hétvégén nyilvánosságra hozták a kihallgatását...

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Dagobert bácsi 320
Hoppá

bogjosi
Ez mi nincs meg a story
?
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262
Hoppá

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 777 — Saturday Night Lights
 444.hu/2026/03/30/mi-nem-fideszes-veroemberek-vagyunk-a-gyori-blokadban-reszt-vevo-biztonsagi-ceg-szerint-megvezettek-oket

awwwwww
petey
Azért ez a látványos menekülés is sokatmondó.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
 444.hu/2026/03/30/mi-nem-fideszes-veroemberek-vagyunk-a-gyori-blokadban-reszt-vevo-biztonsagi-ceg-szerint-megvezettek-oket

awwwwww

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 277
Új nap, újra csak ugyanaz. Találtuk egy újabb általuk hamisított dokumentumot, igaz ez nem több száz oldalas. Még szerencse, hogy mondjuk a Fidesz nem hallott a diverzifikációról, ők csak az orosz olajat ismerik. De ha az 1000 Ft-os benzin meg a rezsicsökkentés eltörlése vár rám, hát én megadom magam és fizetek mint a katonatiszt csak a Döbrögi meg a slepp kezdje el visszalapátolni a lóvét a börtönből.
Matthew99
Gondolom nem csak nekem gyanús, hogy az ezerforintos benzin ár újra felbukkan, azok után, hogy minden fideszes fasz lépten-nyomon ezzel riogat? Igazán lehetett volna annyi eszük, hogy 900 vagy 1100 forintos benzint tesznek be a kamu tervezetbe, hogy kevésbé lógjon ki a lóláb.
SBL
Hat, ugye az 1000 ft-os benzinar lesz a realitas, ezt mar tobb gazdasagi elemzo is elmondta.

De ezzel amugy a Tisza is tisztaban van es hat nem veletlenul riogatnak ezek a senkihaziak a rezsicsoki eltorlesevel, hiaba mondta MP is, hogy megtartjak.

De ugy azt nem lehet fenntartani ha ures az allamkassza, mert ezek a rohadekok kilapatolnak minden penzt belole.
Aztan utana majd ellenzekbol kajabalnak es blokkolnak mindent.

En amugy egy szoros Tisza gyozelem eseten is megkeresnem a modjat h mikent lehetne az egesz bagazst kibaszarintani a Parlamentbol.

Azt se erdekelne ha jogilag nem teljesen lenne szabalyos, par evet majd elszuttyog rajta az eu-s birosag is, addig meg el lehet lenni.
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
sejtem mi alapján egyébként. Fejér 2-höz tartozik Székesfehérvár egy része, 3 kisváros (Mór, Polgárdi, Bodajk) és 25 község. gondolom abból indultak ki, hogy elsősorban Székesfehérváron és kisebb részt a kisvárosokban népszerűbb a Tisza, faluból meg nincs olyan sok ebben az oevk-ban, hogy ne lehessen itt nyerni. csak összehasonlításképpen, Vas 3-ban 120+ falu van, na az mission impossible. de Zala 3 is kemény lesz a 80 faluval, és ott nyerni kell.
deyell
Csak az elmúlt héten bő 1000-1000km-t vezettem országon belül keletre és nyugatra egyaránt, de pont erről a régióról volt az a benyomásom, hogy ez kb a patyomkin választókerület, ha mindegyik így nézne ki akkor még meg is tudnám valahogy emészteni a 16 évnyi nert.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

Új nap, újra csak ugyanaz. Találtuk egy újabb általuk hamisított dokumentumot, igaz ez nem több száz oldalas. Még szerencse, hogy mondjuk a Fidesz nem hallott a diverzifikációról, ők csak az orosz olajat ismerik. De ha az 1000 Ft-os benzin meg a rezsicsökkentés eltörlése vár rám, hát én megadom magam és fizetek mint a katonatiszt csak a Döbrögi meg a slepp kezdje el visszalapátolni a lóvét a börtönből.
Matthew99
Papíron mi lehet! Lorem ipsum, vagy legalább a paprikás krumpli receptje rákerült?

Amúgy valami szóljon a főnöknek, hogy már megtértem! Vegye le a tiltást, mert így nem tudom belájkolni a posztjait

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician

Matthew99
1. Fu Vitya nagyon le van lakva, ennyire stresszes neki a kampány? El ne vigye a szíve.
2. Megbukott dokumetum után még mindig van egy újabb?
3. Ugyanezt mondtam apósnak, hogy én fozetek 1000 ft-ot a bwnzinért csak takarodjanak el!
Toca
Ha szerintük ez eltantorit akkor rossz hírem van

www.theguardian.com/environment/2026/mar/11/reaching-net-zero-by-2050-cheaper-for-uk-than-one-fossil-fuel-crisis

Nem hiszem hogy nálunk más lenne a leányzó fekvése

Amúgy mennyire olcsó az az olcsó? Mer csak mondják de nem látja senki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 570 — Vikings fan

Matthew99
1. Fu Vitya nagyon le van lakva, ennyire stresszes neki a kampány? El ne vigye a szíve.
2. Megbukott dokumetum után még mindig van egy újabb?
3. Ugyanezt mondtam apósnak, hogy én fozetek 1000 ft-ot a bwnzinért csak takarodjanak el!
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Ha ezek után az aszódi választókörökben újra a fideszre voksolnak többségben, akkor én letagadom, azt a 3,5 évet, amit ott éltem.
eaglesmcnabbnek kitartást ezekhez!
dawyd728
Köszi szépen, együttérzek, sajnos sokmindenkit kicsináltak! Szerintem Aszódon söpörni fog a Tisza, annyira tele a tökük az embereknek ezekkel, nem hiába nem lehet sehova se kommentelni, pedig még a helyi fb csoportokat is leuralták 1 kivételével. Ha az előző polgi nem lett volna annyira balfasz, és nem indul a nyakukra a 3. jelölt aki elvitt több mint 20%-ot akkor már akkor sem nyertek volna, azóta meg sok jót nem hallani felőlük. Persze megy a marketing, de a kutya nem kiváncsi rájuk. Múlt héten a Rétváris fradis eseményen jó ha voltak negyvenen. Szerencsére veletek ellentétben, nincs nagy ráhatással az életemre, meg hát amúgy Kartalon se lenne sokkal jobb, mert az meg kb 20 éve fix narancsvidék, csak annyi hogy ott az álfüggetlen polgi nem ennyire pofátlan, ezekhez képest egy ministráns. Viccen kívül a nyírbogáti polgármesterrel vetekszik ez a kis seggdugó, még a Fidesz országos képviselői listájára is benyalta magát.
Ráadásul azért nem olyan kicsi ez a szavazókerület hogy Rétvári kb 3 hónapja heti kétszer minimum itt bassza a rezet mint bármilyen esemény "fővédnöke", Vác sincs olyan közel, szóval én nem tudom, hogy máshol mennyit tartózkodhat, ha mindig itt van. Mondjuk még annyi esélye sincs mint Katus Norbinak a szomszéd körzetben, szóval baszhatja. Ha bukni fog minimum akkora elégtételt fogok érezni mint Gyurma Hoppállal kapcsolatban, még akkor is ha listáról bejut.

Kb 100. méterre lakunk a hivataltól, majdnem a múzeummal szemben, a főutat leszámítva messze itt van a legnagyobb átmenő forgalom, úgyhogy biztos ami biztos kibasztam mindhárom erkélyemre egy tiszás plakátot, nézegessék csak. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Fidesz-kampány 2026:

Gyurma Pappa
ez az eddigi legszarabb kampányuk. ennél még a rosszabbul élünk, mint négy éve is jobb volt.

built for this shit