Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
Tegnapi ruff - nagy adi jovanezigyyoutu.be/eyLykBEb84w?si=QWoVaFKNiuRc8os_
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.azért az necces, hogy ez az infó csak úgy eljutott a politikai térbe.
1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
2. Ha tényleg valamilyen szituáció miatt golyót kapott, akkor a több napi kussolás/terelés után, ahelyett, hogy kitüntetnék és nemzeti hőst csinálnának belőle, bekummantják, hogy a balfasz meglőtte magát, azaz szándékosan csinálnak hülyét belőle ország világ előtt.
Nem lennék bobrkurwa testőre.
Hanni
5 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.Még a végén kiderül, hogy Boborján lőtte meg, mert kicsit játszani akart a fegyverrel 😮
1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
2. Ha tényleg valamilyen szituáció miatt golyót kapott, akkor a több napi kussolás/terelés után, ahelyett, hogy kitüntetnék és nemzeti hőst csinálnának belőle, bekummantják, hogy a balfasz meglőtte magát, azaz szándékosan csinálnak hülyét belőle ország világ előtt.
Hanni
5 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
5 hónapja
Ide már egymás után kétszer, beindult az öreg.Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊Nem ez a kérdés, hanem, hogy hol és hányszor.
somoskovig
gabokocka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlsubstack.com/home/post/p-173172753
hvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx
És persze, hogy ilyen erőlködés a vége, mikor lassan semmi mozgásterük nem marad
r.baggio
Ajánlom Papszi új hírlevelét, szerintem érdekes felvetések vannak benne. Nem mindennel értek egyet, amit ír, de elgondolkodni reggel óta többször elgondolkodtam rajta.

5 hónapja
Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊Nem ez a kérdés, hanem, hogy hol és hányszor.
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Kásler Miklós még a síron túlról is posztol a DPK-ba. MC csináljatok már valamit.
5 hónapja
Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊
5 hónapja
De nem Dobrev miatt hír ez, hanem Feri miatt. Klára önmagában nem releváns szereplő a közéletben. Senkinek se érdeke őt támadni, a cikk nem is róla szól, hiába próbálja magára terelni a figyelmet.Arra gondoltam, hogy a DK mélyrepüléséhez semmi köze Gyurcsány viszonyához,Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
Nem értem, az eső is nedves, az ég is kék? Mi jön még???
Amadeus az áttelelt poloska
Ha engem kérdezel, nem csak lehet, kell is. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a politkus félrelép, kokózik vagy a bdsm a hobbija. Ugyanis ezek egyrészről a magánélete részei, másrészről úgyis hazudik róla, mindegyik, kivétel nélkül.ennel sokkal foldhoz ragadtabbnak ismertelek meg. egy politikusnak nincs maganelete. kvazi teljesen lemond rola mikor politikusnak all. ugye ezt beszeltuk a KariGeris kiszivargott barati beszelgetes kozben keszitett hangfelvetelrol. o akkor is politikus mikor baratokkal sorozik meg Feri is politikus marad mikor az asszisztenst varrja le partkozpontban.
MC12
csebi
Dzsokijuing
Jughead
Azt nem mondanám, hogy a kutyát sem érdekli, ezt emeli ki minden cikk és ezen csámcsog mindenki.
Dzsokijuing
5 hónapja
Arra gondoltam, hogy a DK mélyrepüléséhez semmi köze Gyurcsány viszonyához,Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
Ha engem kérdezel, nem csak lehet, kell is. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a politkus félrelép, kokózik vagy a bdsm a hobbija. Ugyanis ezek egyrészről a magánélete részei, másrészről úgyis hazudik róla, mindegyik, kivétel nélkül.ennel sokkal foldhoz ragadtabbnak ismertelek meg. egy politikusnak nincs maganelete. kvazi teljesen lemond rola mikor politikusnak all. ugye ezt beszeltuk a KariGeris kiszivargott barati beszelgetes kozben keszitett hangfelvetelrol. o akkor is politikus mikor baratokkal sorozik meg Feri is politikus marad mikor az asszisztenst varrja le partkozpontban.
MC12
csebi
Dzsokijuing
Jughead
Azt nem mondanám, hogy a kutyát sem érdekli, ezt emeli ki minden cikk és ezen csámcsog mindenki.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
Dzsokijuing
5 hónapja
Ez a személyes véleményem (ahogy azt írtam is), nem az, amit hatékonynak, követendőnek vagy sikeres módszernek tartok egyébként a politikai játszótéren. Egyszerűbben szólva, egy sör mellett így gondolom, de eszembe nem jutna ilyet tanácsolni munkában bármelyik politikusnak 😊a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Pedig ennél jobban, hogy lehet középen állni?Ijjen ez a diplomácija!Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
hvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx
És persze, hogy ilyen erőlködés a vége, mikor lassan semmi mozgásterük nem marad
r.baggio
Sjoelleer van de Vrij
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
Ijjen ez a diplomácija!Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
r.baggio
Sjoelleer van de Vrij

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlhvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
Szerkesztette: resistance is futile
5 hónapja
Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.
5 hónapja
holnap reggel ez jó lesz indítani a napotwww.facebook.com/photo?fbid=122155010726767971&set=a.122110434326767971
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Tök mindegy.Hogy más az amit mi - Tókával együtt - tudunk, és más az ami meg nem szivárog ki. Miért kéne elhinni, hogy ami nyilvánosságra “kerül” , az igaz? Vagy mi van, ha igaz? Honnan tudjuk? És szintén nem egy kompromat része. Ezért akármi is jött ki - nem hiszek neki mert tudok róla 😊Mert amíg arról beszélünk hogy kúrt félre Feri, ami tényleg minden szempontból irreleváns és lényegtelen, az ország első 1900 problémàjàban nincs benne, nos addig se beszélünk másról - és ezt a napot mindkét nagy párt beírhatja döntetlenre. Kis pihenés nekik is kell.Jut eszembe: erről mit gondolsz?
MC12
Ettől vált Orbán Viktor nagyon magabiztossá: 53 ezer embert kérdezett meg a Fidesz
www.szabadeuropa.hu/a/ettol-valt-orban-viktor-nagyon-magabiztossa-53-ezer-embert-kerdezett-meg-a-fidesz/33530795.html
| Tóka Gábor a Klubrádióban ízekre szedte. |
nagylaza, főpohárnok
Annyit tudunk, hogy 50ezres kutatás tényleg van, ezt itt is írtam többször, a szádvég gördülő kutatásban csinálja, tehát nem egyszeri, és valójában egy ekkora méretű országban ekkora minta ad reprezentatív eredményt (mondhatnám úgy is, itt a legkisebb a hibahatár range-e, ennél hiába kérdezel meg több embert, nem kapsz nagyságrendekkel jobb eredményt de nagyságrendekkel többe kerül), csak bődületes, iszonyatos költsége van.
Van 20 ezres, meg 2-3 ezres és kisebb, fókuszcsoportos is, témától függően.
MC12
2-3 éve ezt az országot senki nem kormányozza. Ki gondolta volna a mentelmi ügy előtt, hogy egyáltalán lesz valaha miről beszélni a NER távozásával kapcsolatban azon kívül, hogy Viktort elviszi koleszterin.
Teljesen mindegy mit mérnek, lehet hogy holnap vagy holnapután történik valami, amitől minden narratíva összeomlik. Kb. semmi ráhatásuk nincs a dologra. Nem akarom, de ha lesz egy újvidékihez hasonló tömegkatasztrófa vagy egy vörös iszap. Nincs erejük a kommunikáción kívül semmire. Nagy Mártonokkal áll fel ez a kormány. Már csak Orbán Viktor maradt, de kormányozni már neki sincs ideje.
Persze, igaz ez visszafelé is, a Tisza is üvegpadlón ugrál, de a véletlenek őket kisebb eséllyel bántják.
Mérhet bárki, bármit. 2026. áprilisban, ha továbbra is többen lesznek azok, aki szerint rosszabbul megy, akkor el lesznek hajtva (persze tisztességes választások esetén, mert ha nem az lesz, akkor mindegy is).
Ezt az egy mutatót kell figyelni a kutatóknál: mekkora arányban vannak az elégedetlenek. Ha ez 60+, akkor lehetséges a Fidesz szopó. Ha 50-50, akkor biztos a újabb 4 év velük. Vékony jég, mondtam...

5 hónapja
Aham. De ugyanő biztatta Hadházy-t, hogy lépjen vissza, hiszen a Tisza - 21 bocsánat - kikutatta ugyanilyen felmérésen, hogy az ismeretlen tiszas jelölt nagyon megveri Zuglóban. (Ami valószínű, de ehhez nem kell kutatás) Hagyjuk Tókát, egy ideje már ő is csak sötétben tapogatózik, ködöt szurkál stb. De ez nem az ő hibája, a magyar kutatási piac ilyen.Tóka állítása alapvetően az volt, hogy az egyéni körzetekben még pár nappal a választás előtt se nagyon lehet megbízható mérést csinálni. Ami pártlistán 1000 fős országos mintán működik, egyéniben körzetenként 500-on (összesen 50 ezer pluszon) sem. 15:20-tól:Hogy más az amit mi - Tókával együtt - tudunk, és más az ami meg nem szivárog ki. Miért kéne elhinni, hogy ami nyilvánosságra “kerül” , az igaz? Vagy mi van, ha igaz? Honnan tudjuk? És szintén nem egy kompromat része. Ezért akármi is jött ki - nem hiszek neki mert tudok róla 😊Mert amíg arról beszélünk hogy kúrt félre Feri, ami tényleg minden szempontból irreleváns és lényegtelen, az ország első 1900 problémàjàban nincs benne, nos addig se beszélünk másról - és ezt a napot mindkét nagy párt beírhatja döntetlenre. Kis pihenés nekik is kell.Jut eszembe: erről mit gondolsz?
MC12
Ettől vált Orbán Viktor nagyon magabiztossá: 53 ezer embert kérdezett meg a Fidesz
www.szabadeuropa.hu/a/ettol-valt-orban-viktor-nagyon-magabiztossa-53-ezer-embert-kerdezett-meg-a-fidesz/33530795.html
nagylaza, főpohárnok
Annyit tudunk, hogy 50ezres kutatás tényleg van, ezt itt is írtam többször, a szádvég gördülő kutatásban csinálja, tehát nem egyszeri, és valójában egy ekkora méretű országban ekkora minta ad reprezentatív eredményt (mondhatnám úgy is, itt a legkisebb a hibahatár range-e, ennél hiába kérdezel meg több embert, nem kapsz nagyságrendekkel jobb eredményt de nagyságrendekkel többe kerül), csak bődületes, iszonyatos költsége van.
MC12
www.klubradio.hu/archivum/megbeszeljuk-2025-szeptember-16-kedd-1605-52147
nagylaza, főpohárnok
(Az általam - vagy 15 éve - ismert, hallott 50 ezres gördülő az nem egyéni jelöltekre kérdez, hanem pártra. Többen között ezért kételkedem ebben az új kutatásban, hogy egyáltalán megtörtént-e nem sima propaganda)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Tóka állítása alapvetően az volt, hogy az egyéni körzetekben még pár nappal a választás előtt se nagyon lehet megbízható mérést csinálni. Ami pártlistán 1000 fős országos mintán működik, egyéniben körzetenként 500-on (összesen 50 ezer pluszon) sem. 15:20-tól:Hogy más az amit mi - Tókával együtt - tudunk, és más az ami meg nem szivárog ki. Miért kéne elhinni, hogy ami nyilvánosságra “kerül” , az igaz? Vagy mi van, ha igaz? Honnan tudjuk? És szintén nem egy kompromat része. Ezért akármi is jött ki - nem hiszek neki mert tudok róla 😊Mert amíg arról beszélünk hogy kúrt félre Feri, ami tényleg minden szempontból irreleváns és lényegtelen, az ország első 1900 problémàjàban nincs benne, nos addig se beszélünk másról - és ezt a napot mindkét nagy párt beírhatja döntetlenre. Kis pihenés nekik is kell.Jut eszembe: erről mit gondolsz?
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
www.klubradio.hu/archivum/megbeszeljuk-2025-szeptember-16-kedd-1605-52147