Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
azt gondoltam 90 utánira gondoltál....A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
Azt is veri ? Most látom azt szinte lehetetlen 90 fölötti
Dagobert bácsi
2 hónapja
Debrecenben bent voltunk tegnap mp-n barátokkal. De én igazából azért mentem, hogy együnk egy jót utána 😀Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt isLassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
shagi0206
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten
zacknorb
2 hónapja
Ő inkább szerintem.Tehát ez alapján mellébeszész, nem ?A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman
csi77
2 hónapja
Az 92% volt, nem lesz meg.A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
Dagobert bácsi
2 hónapja
Tehát ez alapján mellébeszész, nem ?A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
2 hónapja
Most izlelgessuk a medián előrejelzését, hogy rekord részvétel... Az úgy néz ki pipa... Lehet mégsem volt faszsag amit Endre bá bedobott? Nemsoká kiderül...

Just Win Baby!
2 hónapja
volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.valaki belefutott már?
2 hónapja
És volt olyan körzet, mint a miénk, ahol nem volt második kör...Mennyi az eddigi rekord részvétel ?Eddig 73,51% volt 2002-ben a második körben.
Dagobert bácsi
somoskovig
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
talán még nem is volt ma a Forrest Gump memeDélután öt óráig többen szavaztak, mint a rendszerváltás óta valahaLehet, azok is toltak egy voksot, akik mar nem elnek, biztos ami biztos, you know. 😊
Bruce
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?70,53 volt eddig, 2002-ből
Dagobert bácsi

2 hónapja
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?Eddig 73,51% volt 2002-ben a második körben.
Dagobert bácsi
2 hónapja
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?2002 második kör
Dagobert bácsi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
2 hónapja
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?Az idei, 74,23% ami tuti nőni fog
Dagobert bácsi
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?
2 hónapja
az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
én már az általam tippelt 77%-nak is örültem volna, a 80%+ már óriási öröm lenne számomra.Ezek egyéni példák, nem statisztikai sokaságok.plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végéreCsak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
slowmotion
eaglesmcnabb
A tömeges minták szerint:
2022: 7,3% az utolsó 2 óra
2018: 7% az utolsó 2 óra
2014: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
2010: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
Vagyis nagyjából 6-7%-ot lehet várni az utolsó 2 órában minimum (ha pedig a folyamatosan magasabb 2 órás aktivitásokat nézzük, akkor ennél többet igen, kevesebbet semmiképpen). 74,23% plusz 6,77% a 81, nekem ez az over/under.
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Délután öt óráig többen szavaztak, mint a rendszerváltás óta valahaLehet, azok is toltak egy voksot, akik mar nem elnek, biztos ami biztos, you know. 😊
Bruce
2 hónapja
Ezek egyéni példák, nem statisztikai sokaságok.plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végéreCsak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
slowmotion
eaglesmcnabb
A tömeges minták szerint:
2022: 7,3% az utolsó 2 óra
2018: 7% az utolsó 2 óra
2014: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
2010: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
Vagyis nagyjából 6-7%-ot lehet várni az utolsó 2 órában minimum (ha pedig a folyamatosan magasabb 2 órás aktivitásokat nézzük, akkor ennél többet igen, kevesebbet semmiképpen). 74,23% plusz 6,77% a 81, nekem ez az over/under.