Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mennyi az eddigi rekord részvétel ?
Dagobert bácsi
már!!! túl vagyunk rajta
dande2
A 45 ? Kisgazdapártos ?
Azt is veri ? Most látom azt szinte lehetetlen 90 fölötti
Dagobert bácsi
azt gondoltam 90 utánira gondoltál....
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 084
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
zacknorb
sajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
shagi0206
Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt is
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten
zacknorb
Debrecenben bent voltunk tegnap mp-n barátokkal. De én igazából azért mentem, hogy együnk egy jót utána 😀
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 501
Noha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választáson
Hahn Endre
zacknorb
A 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Kampman
az amúgy hol érhető el? mert nem találom
Negritis, a vajda
A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”

hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863

értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman
Tehát ez alapján mellébeszész, nem ?
csi77
Ő inkább szerintem.
2 hónapja
Dagobert bácsi
már!!! túl vagyunk rajta
dande2
A 45 ? Kisgazdapártos ?
Dagobert bácsi
Az 92% volt, nem lesz meg.
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 091 — Apu ökölbeszorított keze
Kari Geri jön a telexnél
Janek
Neeeeeee!!!
SBL
De.

2 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 394 — Bears & Illinois fan
Hahn Endre
zacknorb
A 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Kampman
Negritis, a vajda
A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”

hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863

Kampman
Tehát ez alapján mellébeszész, nem ?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 296
volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.
valaki belefutott már?
gamerkr
80%-nál 301.110 kell

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Dagobert bácsi 333
Dagobert bácsi
már!!! túl vagyunk rajta
dande2
A 45 ? Kisgazdapártos ?
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Most izlelgessuk a medián előrejelzését, hogy rekord részvétel... Az úgy néz ki pipa... Lehet mégsem volt faszsag amit Endre bá bedobott? Nemsoká kiderül...

Just Win Baby!
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 946 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.
valaki belefutott már?

2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 694 — Giants fan
Dagobert bácsi
Eddig 73,51% volt 2002-ben a második körben.
somoskovig
És volt olyan körzet, mint a miénk, ahol nem volt második kör...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 629
Délután öt óráig többen szavaztak, mint a rendszerváltás óta valaha
Bruce
Lehet, azok is toltak egy voksot, akik mar nem elnek, biztos ami biztos, you know. 😊
Stez
talán még nem is volt ma a Forrest Gump meme

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda

2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Kari Geri jön a telexnél
Janek
Neeeeeee!!!
2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Dagobert bácsi
70,53 volt eddig, 2002-ből

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 569 — Chiefs GM
Dagobert bácsi
Eddig 73,51% volt 2002-ben a második körben.

2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 263 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Dagobert bácsi
2002 második kör

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dagobert bácsi
már!!! túl vagyunk rajta
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 946 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Dagobert bácsi
Az idei, 74,23% ami tuti nőni fog

2 hónapja
Beki New York Jets 2 893
Dagobert bácsi
jelenlegi 74.23%
2 hónapja
Dagobert bácsi 333
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 001 — The Mathematician
Hahn Endre
zacknorb
Kampman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 452 — je suis poloska
hát így 77-78% lehet a plafon
gamerkr
4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
deyell
Csak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábban
slowmotion
plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végére
eaglesmcnabb
Ezek egyéni példák, nem statisztikai sokaságok.

A tömeges minták szerint:
2022: 7,3% az utolsó 2 óra
2018: 7% az utolsó 2 óra
2014: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
2010: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)

Vagyis nagyjából 6-7%-ot lehet várni az utolsó 2 órában minimum (ha pedig a folyamatosan magasabb 2 órás aktivitásokat nézzük, akkor ennél többet igen, kevesebbet semmiképpen). 74,23% plusz 6,77% a 81, nekem ez az over/under.
somoskovig
én már az általam tippelt 77%-nak is örültem volna, a 80%+ már óriási öröm lenne számomra.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 092 — Whoops, looks like something went wrong.
Délután öt óráig többen szavaztak, mint a rendszerváltás óta valaha
Bruce
Lehet, azok is toltak egy voksot, akik mar nem elnek, biztos ami biztos, you know. 😊

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 569 — Chiefs GM
hát így 77-78% lehet a plafon
gamerkr
4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
deyell
Csak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábban
slowmotion
plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végére
eaglesmcnabb
Ezek egyéni példák, nem statisztikai sokaságok.

A tömeges minták szerint:
2022: 7,3% az utolsó 2 óra
2018: 7% az utolsó 2 óra
2014: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)
2010: 5% az utolsó 1,5 óra (felszorozva 6,67%)

Vagyis nagyjából 6-7%-ot lehet várni az utolsó 2 órában minimum (ha pedig a folyamatosan magasabb 2 órás aktivitásokat nézzük, akkor ennél többet igen, kevesebbet semmiképpen). 74,23% plusz 6,77% a 81, nekem ez az over/under.