Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Én is rá gondoltam először, de aztán elvetettem. Hogy pont Deutsch Tomi kritizáljon bárkit is a kinézete miatt?! Az azért nagyon durva lenne!Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
r.baggio
Aztán tovább gondolva, ha már rendszeresen azzal vádolják az ellenfeleiket, amiket ők tesznek, akkor onnan már csak egy lépés, hogy a Quasimodo mondja el mindenkinek, hogy milyen szarul néz ki.
1 hónapja
Kaptam ma egy fura szoftvert, van hozza egy telepito varazslo leiras. Szerintem elirtak user/pass parost.Admin: Gundalf
Jelszo: Henry
Szerintetek telepitsem?
1 hónapja
Egyébként most hogy Orbán Balázs amerikai vonalas kampánya hátrébb került ki vezeti (vagy próbálkozik vezetni) a Fidesznél a kampányt? Vagy ez az orosz-vonal + Rogán, Kaminsky Fanni videós vonal, OB vonal mind Orbán Viktor kezében fut össze?
1 hónapja
uramisten.
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Na bazdmeg a KokainszipusTompika ,miért nem ezt írjátokTyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
r.baggio
Köszi különben 😊
Szerkesztette: Dagobert bácsi
1 hónapja
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
24.hu/kulfold/2026/03/30/politico-orban-gyozelem-eu-veszforgatokonyvvek/Reméljük nem lesz rájuk szükség.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
de ő djtjr-ként hivatkozik magáraDonald Trump, ki más?Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Asszem lemondom a picsába az összes streaminget, ami itt mostanában történik, az messze veri az összes sorozatot.Szabó Bence, Gundalf, A(v)H, hát komolyan beszarás, ilyen forgatókönyvet Sheridan is nehezen rakna össze.
1 hónapja
dajcs i guessTyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
1 hónapja
Donald Trump, ki más?Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
1 hónapja
Kiváncsi leszek, ezután hányan kerülnek sürgősen lapátra za AH-nál 😊És hogy azok közül ki lesz az, aki megmondja, hogy ja, végig Rogán basztatott minket és így nem lehet dolgozni.
warr_b
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kiváncsi leszek, ezután hányan kerülnek sürgősen lapátra za AH-nál 😊Miért pont nem az AH rohadna ebben az országban?
warr_b
Egyénként sosem volt a magyar titkosszolgálat egy nagy siker történet (1920 óta sikertelen banda), az hogy ebben is bénáztak nem nagy meglepetés.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Kiváncsi leszek, ezután hányan kerülnek sürgősen lapátra za AH-nál 😊

1 hónapja
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.neki is indítottak gyűjtést?
KB23
1 hónapja
Szerintem a végén volt a kulcs, hogy a srácnak az jött le, hogy a szakik is érzik a kamuszagot, de a politikai kényszer miatt lett így kitéve az egész.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Na, már megint a jogászkodás...Ha OV nevére íratja az országot, akkor jogszerűen azt csinál vele amit akar, nem?
telex.hu/belfold/2026/03/30/szavazatszamlalo-bizottsag-valasztas-aszod-baja
1 hónapja
A Fussatok bolondok mèm egészen jól illik a helyzethez
1 hónapja
A YT a megtekintéseket viszonylag nagy csúszással tudja kezelni, ellenben a lájkokat szinte azonnal.1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.24.800 megnézés, 22ezer like 😮
KB23
warr_b
1 hónapja
És vajon az OV interjú mennyi (dis)likeot kapott?1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.24.800 megnézés, 22ezer like 😮
KB23
warr_b
1 hónapja
1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.24.800 megnézés, 22ezer like 😮
KB23

1 hónapja
Pont ezt akartam én is írni, hogy most végre tud wellnesselni, nem őt követik az újságírók 😀Hova tűnt Nagy Marci? Kajak hiányzik!Most, hogy a 444 a Gundalf sztorival van elfoglalva, végre bepótolják a szétvert bulit.
(nem 😀)
JC6 (Mr. Miele)
Bocsánat! A megbeszélést.
SBL
1 hónapja
Hova tűnt Nagy Marci? Kajak hiányzik!Most, hogy a 444 a Gundalf sztorival van elfoglalva, végre bepótolják a szétvert bulit.
(nem 😀)
JC6 (Mr. Miele)
Bocsánat! A megbeszélést.