Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.
Stez
Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Dagobert bácsi

r.baggio
Én is rá gondoltam először, de aztán elvetettem. Hogy pont Deutsch Tomi kritizáljon bárkit is a kinézete miatt?! Az azért nagyon durva lenne!
Aztán tovább gondolva, ha már rendszeresen azzal vádolják az ellenfeleiket, amiket ők tesznek, akkor onnan már csak egy lépés, hogy a Quasimodo mondja el mindenkinek, hogy milyen szarul néz ki.
1 hónapja
topin New England Patriots 2 353
Kaptam ma egy fura szoftvert, van hozza egy telepito varazslo leiras. Szerintem elirtak user/pass parost.

Admin: Gundalf
Jelszo: Henry

Szerintetek telepitsem?
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Egyébként most hogy Orbán Balázs amerikai vonalas kampánya hátrébb került ki vezeti (vagy próbálkozik vezetni) a Fidesznél a kampányt?
Vagy ez az orosz-vonal + Rogán, Kaminsky Fanni videós vonal, OB vonal mind Orbán Viktor kezében fut össze?
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 742
uramisten.
1 hónapja
Dagobert bácsi 320
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.
Stez
Dagobert bácsi

r.baggio
Na bazdmeg a KokainszipusTompika ,miért nem ezt írjátok
Köszi különben 😊

Szerkesztette: Dagobert bácsi
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Stez
Dagobert bácsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 24.hu/kulfold/2026/03/30/politico-orban-gyozelem-eu-veszforgatokonyvvek/

Reméljük nem lesz rájuk szükség.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
fake.id 1 862 — sixseveeeeeen
Stez
Dagobert bácsi
Donald Trump, ki más?
Őszentsége Sobri Jóska
de ő djtjr-ként hivatkozik magára
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 755
Asszem lemondom a picsába az összes streaminget, ami itt mostanában történik, az messze veri az összes sorozatot.
Szabó Bence, Gundalf, A(v)H, hát komolyan beszarás, ilyen forgatókönyvet Sheridan is nehezen rakna össze.
1 hónapja
fake.id 1 862 — sixseveeeeeen
Stez
Dagobert bácsi
dajcs i guess
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Stez
Dagobert bácsi
Donald Trump, ki más?

1 hónapja
Dagobert bácsi 320
Stez
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya
Kiváncsi leszek, ezután hányan kerülnek sürgősen lapátra za AH-nál 😊
warr_b
És hogy azok közül ki lesz az, aki megmondja, hogy ja, végig Rogán basztatott minket és így nem lehet dolgozni.

Poloska vagyok.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 655 — Patriot
warr_b
Miért pont nem az AH rohadna ebben az országban?
Egyénként sosem volt a magyar titkosszolgálat egy nagy siker történet (1920 óta sikertelen banda), az hogy ebben is bénáztak nem nagy meglepetés.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 375 — Whoops, looks like something went wrong.

Szerkesztette: Stez

1 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 654
1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.
KB23
neki is indítottak gyűjtést?
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya
Szerintem a végén volt a kulcs, hogy a srácnak az jött le, hogy a szakik is érzik a kamuszagot, de a politikai kényszer miatt lett így kitéve az egész.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 275
Na, már megint a jogászkodás...
Ha OV nevére íratja az országot, akkor jogszerűen azt csinál vele amit akar, nem?

telex.hu/belfold/2026/03/30/szavazatszamlalo-bizottsag-valasztas-aszod-baja
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
A Fussatok bolondok mèm egészen jól illik a helyzethez
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 699
1 óra alatt annyian nézték meg a Gundalf videót mint Hont-OV interjút 4 óra alatt. Megnézném a like dislike arányt.
KB23
24.800 megnézés, 22ezer like 😮
warr_b
A YT a megtekintéseket viszonylag nagy csúszással tudja kezelni, ellenben a lájkokat szinte azonnal.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
KB23
warr_b
És vajon az OV interjú mennyi (dis)likeot kapott?
1 hónapja
KB23

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 275
Hova tűnt Nagy Marci? Kajak hiányzik!
(nem 😀)
JC6 (Mr. Miele)
Most, hogy a 444 a Gundalf sztorival van elfoglalva, végre bepótolják a szétvert bulit.
Bocsánat! A megbeszélést.
SBL
Pont ezt akartam én is írni, hogy most végre tud wellnesselni, nem őt követik az újságírók 😀
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Hova tűnt Nagy Marci? Kajak hiányzik!
(nem 😀)
JC6 (Mr. Miele)
Most, hogy a 444 a Gundalf sztorival van elfoglalva, végre bepótolják a szétvert bulit.
Bocsánat! A megbeszélést.