Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nem finomítja, tényleg sosem állította.A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Húsvét utánra előre hoztákNem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszIden hamarabb jon a christmas?
Christmas Geri is megmondta
remontada
Stez
2 hónapja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszImádtam, amikor 2018-ban kora délután megüzente Ádernek, hogy a legtöbb szavazatot szerzőt bízza meg kormányalakítással.
remontada
Hogy miért gondolta, hogy ez ő lesz, a kőkemény MSZP meg a focicsapatnyi Párbeszéd által megtámogatva, azt máig nem értem.
2 hónapja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszIden hamarabb jon a christmas?
remontada
2 hónapja
Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
2 hónapja
Sztem így is be fognak jutni, ami azért komoly eredmény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszChristmas Geri is megmondta
2 hónapja
Mi Hazánk kimaradást akárhogy számolok, nem látom sajnos magam előtt, de szívesen meglepődök.Nagyon remélem, hogy a tetves nácik kiesnek
esanders10
2 hónapja
Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 roma
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.
2 hónapja
Nagyjából 7.527.000 szavazópolgár van, 81% részvétel mellett 6.100.000 szavazat lesz kb., plusz ugye gondolom ide jönnek a külhoniak, levélszavazatok, ilyesmik, amit ebben a 6.100.000-ban nincsenek benne. Összesen 6,3-6,4 millió szavazat lesz, ennek kell az 5%-a, 315-320.000 szavazat.Jelenleg 5.587.935 ember jelent meg.volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.Hát gondolom 7.000.000 szavazatnál 350.000 a határ.
valaki belefutott már?
gamerkr
Kampman
Nyilvánvalóan lesznek érvénytelen szavazatok meg ilyesmi, de eddig a számításaim szerint 280.000 szavazat kell minimum.
De ez csak több lesz.
Kampman
Mondjuk ha pont a levélszavazatok miatt nem lesz meg a küszöb, akkor Toro koalícióra lép Klárikámmal a témában. 😀
2 hónapja
én is annyira tippelek mostHahn amúgy mekkora részvételt mondott? 86% rémlik de sehol sem találom.asszem 82-t
eaglesmcnabb
Szesze
built for this shit
2 hónapja
Mi Hazánk kimaradást akárhogy számolok, nem látom sajnos magam előtt, de szívesen meglepődök.
2 hónapja
Hahn amúgy mekkora részvételt mondott? 86% rémlik de sehol sem találom.Az utolsó becslésében, ahol a Tiszának bemondta a 140+ mandátumot, már én se láttam részvételt.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Hahn amúgy mekkora részvételt mondott? 86% rémlik de sehol sem találom.asszem 82-t
eaglesmcnabb
2 hónapja
Az 1945-ös az ilyen so-so volt.Az összesre ami szabad választás voltazt gondoltam 90 utánira gondoltál....A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
Azt is veri ? Most látom azt szinte lehetetlen 90 fölötti
Dagobert bácsi
dande2
Dagobert bácsi
2 hónapja
Jelenleg 5.587.935 ember jelent meg.volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.Hát gondolom 7.000.000 szavazatnál 350.000 a határ.
valaki belefutott már?
gamerkr
Kampman
Nyilvánvalóan lesznek érvénytelen szavazatok meg ilyesmi, de eddig a számításaim szerint 280.000 szavazat kell minimum.
De ez csak több lesz.
2 hónapja
Hahn amúgy mekkora részvételt mondott? 86% rémlik de sehol sem találom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Az összesre ami szabad választás voltazt gondoltam 90 utánira gondoltál....A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
Dagobert bácsi
dande2
2 hónapja
volt egy portál ahol szépen kiírták hogy mekkora részvételnél hány ezer szavazat kell az 5%-hoz.Hát gondolom 7.000.000 szavazatnál 350.000 a határ.
valaki belefutott már?
gamerkr
2 hónapja
azt gondoltam 90 utánira gondoltál....A 45 ? Kisgazdapártos ?Mennyi az eddigi rekord részvétel ?már!!! túl vagyunk rajta
Dagobert bácsi
dande2
Dagobert bácsi
2 hónapja
Debrecenben bent voltunk tegnap mp-n barátokkal. De én igazából azért mentem, hogy együnk egy jót utána 😀Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt isLassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
shagi0206
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten
zacknorb
2 hónapja
Ő inkább szerintem.Tehát ez alapján mellébeszész, nem ?A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman
csi77