Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Tiszaburán ki ne tálald, hogy nem Tiszások voltak.Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmegA béke emberei..
Bruce
Raider89
2 hónapja
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
KB23
Szesze
2 hónapja
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmegA béke emberei..
Bruce

Just Win Baby!
2 hónapja
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet.figyi én nekem az is elég lenne ha gyalog kéne kivonulniuk és dobálhatnánk őket rohadt naranccsal 😊
EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
Nomac
2 hónapja
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmeg
2 hónapja
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet. EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
2 hónapja
www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfrEz nagyon 2002-es poén.
ozibozi
Mondjuk hetihetes is lesz mindjárt
2 hónapja
persze, ez is egy marha nagy öngól valahol, de igazából már nincs jelentőségeDe nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
Nomac
somoskovig
2 hónapja
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
KB23
2 hónapja
Ja aztán 5 perce az megy hogy a Tisza az Ukranokhoz hasonló rendbontásokat akar, meg valami kamu ukrán politológust bevagtak stb..😆Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba

Just Win Baby!
2 hónapja
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?Lesz
ervinator
2 hónapja
2 hónapja
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
2 hónapja
De nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
Nomac
2 hónapja
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Sopron vidéken a legerősebb 80% felett vagyunk! Büszke vagyok magunkra 😊
2 hónapja
Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
2 hónapja
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?
2 hónapja
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
2 hónapja
Köszi mindenkinek.Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
2 hónapja
Köszi mindenkinek. Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
2 hónapja
sztem sima tisza győzelem lesz ottLehet kicsit elvagyok tévedve!?De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?A Hadházy az 1 roma?
steelwolf
szaba
Nem úgy van h egyéniben bent lehet a 106-ban?
steelwolf
2 hónapja
Ha megnyeri a körzetét.Lehet kicsit elvagyok tévedve!?De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?A Hadházy az 1 roma?
steelwolf
szaba
steelwolf
2 hónapja
igen, de sztem mindenkit meglepne ha nyerneLehet kicsit elvagyok tévedve!?De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?A Hadházy az 1 roma?
steelwolf
szaba
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!