Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Ez két helyen fog hatalmasat ütni.vsquare.org/kremlin-hotline-hungary-colluded-with-russia-to-delist-sanctioned-oligarchs-companies-and-banks/?fbclid=IwZnRzaAQ4SbNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeoWIGYhJv8WQ8xPcD70QZwq9qVpA6a1XNkXthLUTazuAdgaTmUSb4FbGVtfU_aem_C6XaHc-UO06P1qlPWUm-zwAzért eznagyon erős cikk.
Panyit elítélik és kivégzik április 12 előtt
csebi
Csak a hazai szavazásra kis ráhatása lesz. Aki rájuk szavaz azt nem fogja eltántorítani.
Bazzani
Szlovákiában, ahol - már megint - inog Fico széke, illetve a nyugati közvéleményben, ahol már most is arról beszélnek, hogy ki kell minket rekeszteni az EU-ból.
Nem Orbánt ütik, hanem a mögötte lévő valamilyen orosz műveletet. Ez utóbbit kb. fel kell majd építeni a nulláról.
Szerkesztette: resistance is futile
1 hónapja
vsquare.org/kremlin-hotline-hungary-colluded-with-russia-to-delist-sanctioned-oligarchs-companies-and-banks/?fbclid=IwZnRzaAQ4SbNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeoWIGYhJv8WQ8xPcD70QZwq9qVpA6a1XNkXthLUTazuAdgaTmUSb4FbGVtfU_aem_C6XaHc-UO06P1qlPWUm-zwAzért eznagyon erős cikk.
Panyit elítélik és kivégzik április 12 előtt
csebi
Csak a hazai szavazásra kis ráhatása lesz. Aki rájuk szavaz azt nem fogja eltántorítani.
1 hónapja
Illetve aki csak "ideiglenesen" van külföldön dolgozni, azok közül rengetegen hazajönnek és mivel ők 2 helyre szavazhatnak, összességében simán el tudom képzelni, hogy többet érnek, mint az erdélyi fidesz szavazók, akik csak a listára ikszelhetnek.fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.tényleg akkora wunderwaffe ez a szavazat ára tömeg? %-ban ez mit mutathat?
deyell
a levélszavazatról volt egy jó elemzés telexen, ott azt mondták, hogy most kb 0-1 mandátum lehet az, ellentétben az eddigiekkel.
az utóbbival tökre egyetértek, a bizonytalan szavazó látja ezeket a feszüléseket, és az nem egy stabil fideszről árulkodik. plusz ha meghallgatja Szabó Bencét, Laponyit, meg a NAV-os csávót plusz a Gundalf sztori, akkor ez egy kártyavár erejű erőd. és mellé MP tömegeket mozgat meg mindenhol.
petey
1 hónapja
Valahogy igy nez ki, amikor elkezd torleszteni mindenki, akinek valaha beleszartak a muzlijebe ezek az arcoskodo bohocok. Did i say something wrong, te nagyon szuveren majom😀
Pulvis et umbra sumus.
1 hónapja
fidesz hivek reakciói a kopogtatások alatt: Ukrajna és háború, de hát verte a feleségét, nincs is programja!aggresszívek a hívei. de hát láttam a tv-ben, ezektől gyorsan el is köszönök mert időpocsékolás
Intelligensebbek reakciói: kikutattam a neten (és felmondja az index által megszellőztetett original tisza programot, vagy ami becsipődöttt 50+ nőknél, de hát eltörli a 40+ ?
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Azon gondolkozom, ki az, akit ez bír rá a szavazásra/szavazatváltásra. Ötleteim vannak:tényleg akkora wunderwaffe ez a szavazat ára tömeg? %-ban ez mit mutathat?fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.Igen.Tartod?Mi lesz szoros?A választás.
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Nagy a tűzijáték, kérdés, hogy az aprófalvak, a hatumák és a mihasznák ebből mit és hogyan vesznek fel.
A Fidesznek ott a szemünk előtt a tartaléka, a Tiszánál pedig csak abban bízhatunk, hogy neres szennyvízcső eltörésével olyanok is elmennek választani, akik korábban szrtak az egészre.
Dzsokijuing
deyell
a levélszavazatról volt egy jó elemzés telexen, ott azt mondták, hogy most kb 0-1 mandátum lehet az, ellentétben az eddigiekkel.
az utóbbival tökre egyetértek, a bizonytalan szavazó látja ezeket a feszüléseket, és az nem egy stabil fideszről árulkodik. plusz ha meghallgatja Szabó Bencét, Laponyit, meg a NAV-os csávót plusz a Gundalf sztori, akkor ez egy kártyavár erejű erőd. és mellé MP tömegeket mozgat meg mindenhol.
petey
1, aki most bújt ki a kő alól, ahol eddig élt;
2, a logikus mihaszna-szavazó (van ilyen?), akinek a Lázár-Toroczkai összemelegedés után leesett, hogy a Toroczkai-szavazat is a fideszre megy, "de ezek még fizetnek is a cigóknak azért, amit én elvből és ingyen; megcsinálok??!?!!?!?"
3, akinek nincs tévéje, nem olvas újságot, és a zinternetet is most kötötték csak be neki;
4, nincs több ötletem
1 hónapja
vsquare.org/kremlin-hotline-hungary-colluded-with-russia-to-delist-sanctioned-oligarchs-companies-and-banks/?fbclid=IwZnRzaAQ4SbNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeoWIGYhJv8WQ8xPcD70QZwq9qVpA6a1XNkXthLUTazuAdgaTmUSb4FbGVtfU_aem_C6XaHc-UO06P1qlPWUm-zwPanyit elítélik és kivégzik április 12 előtt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
szerintem billegőkből azért csak max a magasabb értelmi+érzelmi iq-val rendelkezőket fogja megérínteni,tényleg akkora wunderwaffe ez a szavazat ára tömeg? %-ban ez mit mutathat?fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.Igen.Tartod?Mi lesz szoros?A választás.
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Nagy a tűzijáték, kérdés, hogy az aprófalvak, a hatumák és a mihasznák ebből mit és hogyan vesznek fel.
A Fidesznek ott a szemünk előtt a tartaléka, a Tiszánál pedig csak abban bízhatunk, hogy neres szennyvízcső eltörésével olyanok is elmennek választani, akik korábban szrtak az egészre.
Dzsokijuing
deyell
petey
és ők valószinüleg már látták a szabóbencés laponyis ügyeket, én inkább a MP filmről gondolom azt hogy elcipelt nagyszülőket vagy szülóket megérinthet.
1 hónapja
6-7%-ot mondtak a filmben asszemtényleg akkora wunderwaffe ez a szavazat ára tömeg? %-ban ez mit mutathat?fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.Igen.Tartod?Mi lesz szoros?A választás.
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Dzsokijuing
deyell
petey
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/03/31/telkes-andras-allambiztonsag-tisza/Tűpontos verzió.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Viszont ezeknek a középiskolásoknak még pont nincs szavazati joguk, az meg elég longshot, hogy egy tizenéves vegye rá a szülőt, hogy nézzék meg moziban az erősen áthallásos filmet.telex.hu/after/2026/03/30/itt-erzem-magam-otthon-betiltjak-a-filmet-valasztasok-elott-egy-budapesti-mediaszakos-gimnaziumbanIsmerve a saját középiskolás gondolkodásom, ha
Nagyon sok gyógyító munka kell a fejekben, amíg itt működő demokrácia lesz.
Dzsokijuing
el akarták volna érni nálam, hogy elolvassak / megnézzek egy bármilyen alkotást akkor biztos hogy a tiltás lett volna a legjobb motiváció.
bobi0092
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/03/31/telkes-andras-allambiztonsag-tisza/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
tényleg akkora wunderwaffe ez a szavazat ára tömeg? %-ban ez mit mutathat?fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.Igen.Tartod?Mi lesz szoros?A választás.
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Dzsokijuing
deyell
1 hónapja
Tegnapi infó még:Felénk (Nógrád 1) a romák tömegesen mentek leiratkozni a romalistáról
Poloska vagyok.
1 hónapja
Csúcson hagyta abbaFeri azért a végén zseni ütemérzékkel dobbantottAmugy a Toni merre van h nincs semmifele lejaratokampany osszerakva?Többször dühöngtem, hogy ki vagyok égve, nem bírom már a sok politikát, erre baszki ez lassan minden idők nakampánya.Korábban attól tartottunk, hogy a Fidesz majd akkor kezdi el támadni a Tisza jelöltjeit, amikor már nem lehet őket lecserélni, így a kampányfinis másból sem fog állni, hogy a Tisza magyarázkodik.
Nem tudom megjósolni, hogy májusban ki fog kormányt alakítani. Senki nem tudja ezt most megjósolni ez biztos. Annyira masszív kontroll vesztést, amit a Fidesz bemutat, ráadásul előnyből, amit utoljára a Falcons mutatott be. Csak ők két negyed alatt, a Fidesz meg gyakorlatilag Fosványos óta. Minél jobban erőltetik, annál több szar ömlik a nyakukba.
Én ugyan nem követtem, de hozzáértő és általam megbecsült szakértő szerint OV személyes kampánya jó volt a Békemenetig. Azóta én is követem, és most épp szar. A központi kampány már nagyon régen nem működik, valahol a C listás celebek meg az erőltetett podcasteknél tört el, de nyilván Lázár cigányozása vagy Szijjártó erőltetése sem sokat segít.
A Tisza kampánya pedig teljesen átment biztonsági kampányba. Nem volt eddig sem különösebben érdekes kampány, de utoljára az elmaradni látszó szexvideó körül kellett védekezni, meg március 15. után volt egy-két napnyi zavar, de gyorsan helyre álltak. Igazából annyi a dolguk, hogy ne hibázzanak, és ezt egészen jól megoldják. (Persze, a munka nagy részét talpon végzik az önkéntesek, de most főleg a nyilvánosság tematizálásáról akarok értekezni.)
Akik viszont eszméletlen hatékony munkát végeznek, azok az újságírók. Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire hatékony és agresszív sajtómunkát, és így persze lényegesen könnyebb a kihívó helyzete is. Persze, ahogy már többször leírtam, ha a Fidesz kormányzott volna 4 évig, akkor nem nagyon lenne miről beszélgetni, de ezt az apróságot elmulasztották.
És hát persze, hogy pontosan emlékszem, hol láttam ilyet. 2021-ben, amikor Borisov kiesett a hatalomból Bulgáriában, a sajtó elképesztően sok kétes és problémás ügyet tárt fel, mint később kiderült, hathatós nyugati hírszerzői segítséggel. Semmit nem akarok sugallni, csak ez ugrott be.
Gyurma Pappa
Namost ebből semmit nem látunk az erőtlen náci karlendítésen kívül (amit, ha jól tudom pont a DK indított el khmm khmm). Ezzel szemben a Fidesz folyamatosan újabb és újabb ügy miatt magyarázkodik, míg MP vígan mesélheti tovább a történetét.
Lassan tényleg el kell hinnünk, hogy az a Fidesz, amit eddig ismertünk, az megszűnt, ez már nem az a profi szervezet, ami ellen nincs esély. Valójában csak kellett egy méltó ellenfél, aki képes hibára kéztetni az addigra már bőven elkényelmesedett és magas lovon ülő gépezetet.
És ahogy egyre jobban elhiszi a társadalom, hogy van élet a Fidesz után, úgy jönnek elő sorra azok az emberek, akiknek az erkölcse még nem süllyedt a béka segge alá és akik elég bátrak hozzá, hogy kockáztassanak.
A történelem tényleg a szemünk előtt íródik.
ervinator
Vagy keresik a teglat aki szivarogtat MP-nek h eppen mit terveznek?
DK-nal meg Klarika kapar, nehogymar visszamenjen a balettba ugralni.
Hat mi az h o, aki felfuttatta a ferit, onerobol semmit se tud elerni…
Es meg igy is a Feri jart jol h idoben kilepett/kileptettek.
Pedig most kellene elokapnia az OV-nak, bar lehet azt az utolso napra hagyja, h az ukranok visszahozzak a Ferit.
Lúdas Solymi
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
telex.hu/after/2026/03/30/itt-erzem-magam-otthon-betiltjak-a-filmet-valasztasok-elott-egy-budapesti-mediaszakos-gimnaziumbanIsmerve a saját középiskolás gondolkodásom, ha
Nagyon sok gyógyító munka kell a fejekben, amíg itt működő demokrácia lesz.
Dzsokijuing
el akarták volna érni nálam, hogy elolvassak / megnézzek egy bármilyen alkotást akkor biztos hogy a tiltás lett volna a legjobb motiváció.
1 hónapja
csak egy gyors info, ha valaki akar kirakni most vagy soha táblát ablakba erkélyre stb.., vagy netán molinót, dobjon egy üzenetet, tegnapi plakátozás után maradt még nálam pár darab, aki szeretne müködü magyarország tollal bosszantani havert ismerőst netán kulcstartót az is szóljon 😀
1 hónapja
fidesznek van 300-400 ezer lefizetett/megzsarolt szavazója a szegregátumokból, plusz 250-300 ezer levélszavazata határon túlról, plusz a nemzetiségi képviselői mandátum. innen indulunk. kurvára lejt a pálya. viszont az utóbbi 1-2 hónap fideszre igencsak kedvezőtlen történései alapján alapos okkal lehet feltételezni, hogy a bizonytalan szavazók nagy részét a Tisza húzza be. és ha ez megvalósul, nyernek.Igen.Tartod?Mi lesz szoros?A választás.
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Dzsokijuing
built for this shit
1 hónapja
telex.hu/after/2026/03/30/itt-erzem-magam-otthon-betiltjak-a-filmet-valasztasok-elott-egy-budapesti-mediaszakos-gimnaziumbanNagyon sok gyógyító munka kell a fejekben, amíg itt működő demokrácia lesz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Akik viszont eszméletlen hatékony munkát végeznek, azok az újságírók. Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire hatékony és agresszív sajtómunkát, és így persze lényegesen könnyebb a kihívó helyzete is. Persze, ahogy már többször leírtam, ha a Fidesz kormányzott volna 4 évig, akkor nem nagyon lenne miről beszélgetni, de ezt az apróságot elmulasztották.
Már sokkal régebb óta elmulasztották. Szerintem ennek a kudarcnak kb 10 éve kezdek megágyazni
És hát persze, hogy pontosan emlékszem, hol láttam ilyet. 2021-ben, amikor Borisov kiesett a hatalomból Bulgáriában, a sajtó elképesztően sok kétes és problémás ügyet tárt fel, mint később kiderült, hathatós nyugati hírszerzői segítséggel. Semmit nem akarok sugallni, csak ez ugrott be.
Nekem is ez állt össze a fejemben, persze lehet tévedek, de szerintem is kapott a kormánytól mentes mainstream média szinte minden szereplője egy-egy elképesztően értékes anyagot, amivel tudtak dolgozni az elmúlt 1-2 hónapban. Nem tűnik véletlennek.
Gyurma Pappa
1 hónapja
Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.„Nincs is ugye annál megalapozottabb érvelés, mint amikor az ilyen meg olyan gazembereket a külsejük, a jóllakott napközis ábrázatuk, az esetlen, a szánalmat keltő, a bárgyú kinézetük okán mentegetnek."
Stez
Mondja ezt DajcsTamás ☝️
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Igen.Tartod?A választás.Mi lesz szoros?A töröknél dettó.nem feltétlenül, tévedtek például most a szlovéniai választás során, nem az nyert, aki a fogadóirodák szerint a legesélyesebb volt.Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.Szerinted a fpgadó irodák odds-ai komolyabban vehetők, mint a közvélemény kutatások?
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
peterk2005 udvari bolond
deyell
Nagyon szoros lesz.
Dzsokijuing
esanders10
Dzsokijuing
esanders10
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
DTF Hungary.Tyih, azert DT posztja, amiben vegig szemelyeskedik es a gyereket a kinezete okan oltja szarra, az megint egy ujfajta melyseg. Tenyleg egy ilyen, orszag „elen” levo csavo fogja, es belekot valakinek a kinezetebe es erre buszke is.Ez a kurva sok rövidítés sírba visz 😡ki az a DT ?
Stez
Dagobert bácsi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Tartod?A választás.Mi lesz szoros?A töröknél dettó.nem feltétlenül, tévedtek például most a szlovéniai választás során, nem az nyert, aki a fogadóirodák szerint a legesélyesebb volt.Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.Szerinted a fpgadó irodák odds-ai komolyabban vehetők, mint a közvélemény kutatások?
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
peterk2005 udvari bolond
deyell
Nagyon szoros lesz.
Dzsokijuing
esanders10
Dzsokijuing