Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Én arra vagyok kiváncsi h OV ezt hogyan meséli el.| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
Tudhatnád hol kell keresni az ilyen szutykokat 😀
warr_b
Ma ugye a kezében fogta az energia programot (továbbra sem tudom h alá írtak-e vagy nem 😕 ), lehet holnap a dugó szobában veszik fel a videót
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
Tudhatnád hol kell keresni az ilyen szutykokat 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Telexes Klára interjú zseni, roppant jól szórakozok rajta és ahogy látom a kérdező is élvezi, hogy Klárát kínozza.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀
1 hónapja
telex.hu/karakter/konyvespolc/2026/03/31/m2-petofi-tv-jozsef-attila-petofi-sandor-kolteszet-napja-facebookÉs itt csatolunk vissza Navra rinyájához az értelmiség elvesztéséről és Gulyás magasröptéjéhez az intellektuális Fideszről.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1s8jweh/2_doboz_cigi_%C3%A1r%C3%A1%C3%A9rt_vette_meg_a_mez%C5%91gazdas%C3%A1gi_%C3%A9s/Pont most akartam küldeni, de a sok meló miatt ezek szerint elkéstem már vele.
első komment:
"Nem fér bele a mai botránynaptárba, holnapi napot tudjuk neki lefoglalni, megfelel? "
Bazmeg, nagyon el kellett rejtsem a nevetésem a melóhelyen 😊
NB2
Poloska vagyok.
1 hónapja
Bocs az offért, de ez a győztes Rákosrendező-projekt terv nekem nagyon tetszik.
1 hónapja
Óriási track. Rendszeresen idézünk belőle. 😀Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozikAki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.
Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
deyell
1 hónapja
Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozikAki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.
Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
built for this shit
1 hónapja
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....Az 1/1 az ugyanaz lenne, mint anno a 3/3? (...vagy csak matematikailag egyezik? 😀)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
“My man.”Én 39 vagyok és még soha nem szavaztamÉn pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.Ne sértődj meg, de ezt most durva volt olvasni 😕
bcsarli, Udvari Főkóstoló
NB2
Dagobert bácsi
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1s8jweh/2_doboz_cigi_%C3%A1r%C3%A1%C3%A9rt_vette_meg_a_mez%C5%91gazdas%C3%A1gi_%C3%A9s/első komment:
"Nem fér bele a mai botránynaptárba, holnapi napot tudjuk neki lefoglalni, megfelel? "
Bazmeg, nagyon el kellett rejtsem a nevetésem a melóhelyen 😊
1 hónapja
YoungZeeZee
9 641
meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozikAki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Ők a nyavalygók, ezzel le is mennek Jakab Péter szintjére.Hát ha azt várja hogy a Tisza visszalép, akkor nagyon el van tévedve.Tordai visszaléphvg.hu/itthon/20260331_visszalep-tordai-bence-koncz-aronettne. Hadházy várat magára?
KB23
azért még nem
Negritis, a vajda
KB23
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Coming outolnak a politika topik apolitikusai 😊Én 39 vagyok és még soha nem szavaztamÉn pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.Ne sértődj meg, de ezt most durva volt olvasni 😕
NB2
Dagobert bácsi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Tudni tudtak róla, csak most ha nyíltan kiállnak mellettük meg idejön Venszinke, az nem veszi ki jól magát otthon.Lassan megebred Tramp meg Venszike, aztan elso hirek egyike amit kapnak h jobaratjuk, Viktornak kulugyminisztere, Pjotr az oroszoknak jelent.Ha ezzel a Lavrov-Szijjártó kapcsolattal nincsenek tisztában az USAban, akkor az MKKP-Mi hazánk koalíció valós eséllyel indulhat a kétharmados többségért...
Azert ez lehet aggalyos nekik.
Bar, ha OV tudna rola, biztos nem engedne.
Lúdas Solymi
bobi0092
Bár, lehet nem érdekli ez őket.
1 hónapja
Aki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Sokan mosolyognak 😂
1 hónapja
Nem volt kire. Most van!Én vissza kérdeznék szerinted nem durva, hogy 36 évben kivontad magad az összes szavazásból?Miért?Én pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.Ne sértődj meg, de ezt most durva volt olvasni 😕
NB2
90-ben éreztem a változás lehetőségét, most is érzem, és akarom.
Közben se országgyűlésire, se önkormányzatira, sem Europa Parlamentire nem mentem el.
Toca
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Lassan megebred Tramp meg Venszike, aztan elso hirek egyike amit kapnak h jobaratjuk, Viktornak kulugyminisztere, Pjotr az oroszoknak jelent.Ha ezzel a Lavrov-Szijjártó kapcsolattal nincsenek tisztában az USAban, akkor az MKKP-Mi hazánk koalíció valós eséllyel indulhat a kétharmados többségért...
Azert ez lehet aggalyos nekik.
Bar, ha OV tudna rola, biztos nem engedne.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
És most fogsz?Én 39 vagyok és még soha nem szavaztamÉn pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.Ne sértődj meg, de ezt most durva volt olvasni 😕
NB2
Dagobert bácsi