Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Dagobert bácsi 320
kész vége, ennyi
Gyurma Pappa
?
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
kész vége, ennyi

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀
petey
linket meg a szomszéd hoz?
Negritis, a vajda
|  mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |

Tudhatnád hol kell keresni az ilyen szutykokat 😀
warr_b
Én arra vagyok kiváncsi h OV ezt hogyan meséli el.
Ma ugye a kezében fogta az energia programot (továbbra sem tudom h alá írtak-e vagy nem 😕 ), lehet holnap a dugó szobában veszik fel a videót

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀
petey
Negritis, a vajda
|  mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |

Tudhatnád hol kell keresni az ilyen szutykokat 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
petey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Telexes Klára interjú zseni, roppant jól szórakozok rajta és ahogy látom a kérdező is élvezi, hogy Klárát kínozza.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 776 — Saturday Night Lights
 telex.hu/karakter/konyvespolc/2026/03/31/m2-petofi-tv-jozsef-attila-petofi-sandor-kolteszet-napja-facebook
NB2
És itt csatolunk vissza Navra rinyájához az értelmiség elvesztéséről és Gulyás magasröptéjéhez az intellektuális Fideszről.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/karakter/konyvespolc/2026/03/31/m2-petofi-tv-jozsef-attila-petofi-sandor-kolteszet-napja-facebook
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1s8jweh/2_doboz_cigi_%C3%A1r%C3%A1%C3%A9rt_vette_meg_a_mez%C5%91gazdas%C3%A1gi_%C3%A9s/

első komment:
"Nem fér bele a mai botránynaptárba, holnapi napot tudjuk neki lefoglalni, megfelel? "
Bazmeg, nagyon el kellett rejtsem a nevetésem a melóhelyen 😊
NB2
Pont most akartam küldeni, de a sok meló miatt ezek szerint elkéstem már vele.

Poloska vagyok.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 699
Bocs az offért, de ez a győztes Rákosrendező-projekt terv nekem nagyon tetszik.
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Aki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYa
Raider89
 youtu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI

Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.

Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozik
YoungZeeZee
Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.
deyell
Óriási track. Rendszeresen idézünk belőle. 😀

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Aki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYa
Raider89

Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.

Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.

built for this shit

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Az 1/1 az ugyanaz lenne, mint anno a 3/3? (...vagy csak matematikailag egyezik? 😀)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 699
Én pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ne sértődj meg, de ezt most durva volt olvasni 😕
NB2
Én 39 vagyok és még soha nem szavaztam
Dagobert bácsi
“My man.”
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1s8jweh/2_doboz_cigi_%C3%A1r%C3%A1%C3%A9rt_vette_meg_a_mez%C5%91gazdas%C3%A1gi_%C3%A9s/

első komment:
"Nem fér bele a mai botránynaptárba, holnapi napot tudjuk neki lefoglalni, megfelel? "
Bazmeg, nagyon el kellett rejtsem a nevetésem a melóhelyen 😊
1 hónapja
YoungZeeZee 9 641
Raider89

Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Tordai visszalépettne. Hadházy várat magára?
KB23
 hvg.hu/itthon/20260331_visszalep-tordai-bence-koncz-aron

azért még nem
Negritis, a vajda
Hát ha azt várja hogy a Tisza visszalép, akkor nagyon el van tévedve.
KB23
Ők a nyavalygók, ezzel le is mennek Jakab Péter szintjére.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Én pl. ilyen vagyok, 90-ben voltam utoljára. Mondhatni minden rendszerváltáskor elmegyek szavazni. Most kötelezőnek érzem.
NB2
Dagobert bácsi
Coming outolnak a politika topik apolitikusai 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 275
Lassan megebred Tramp meg Venszike, aztan elso hirek egyike amit kapnak h jobaratjuk, Viktornak kulugyminisztere, Pjotr az oroszoknak jelent.
Azert ez lehet aggalyos nekik.

Bar, ha OV tudna rola, biztos nem engedne.
Lúdas Solymi
Ha ezzel a Lavrov-Szijjártó kapcsolattal nincsenek tisztában az USAban, akkor az MKKP-Mi hazánk koalíció valós eséllyel indulhat a kétharmados többségért...
bobi0092
Tudni tudtak róla, csak most ha nyíltan kiállnak mellettük meg idejön Venszinke, az nem veszi ki jól magát otthon.
Bár, lehet nem érdekli ez őket.
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Raider89

Sokan mosolyognak 😂
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 482 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NB2
Miért?
90-ben éreztem a változás lehetőségét, most is érzem, és akarom.
Közben se országgyűlésire, se önkormányzatira, sem Europa Parlamentire nem mentem el.
Én vissza kérdeznék szerinted nem durva, hogy 36 évben kivontad magad az összes szavazásból?
Toca
Nem volt kire. Most van!

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Lassan megebred Tramp meg Venszike, aztan elso hirek egyike amit kapnak h jobaratjuk, Viktornak kulugyminisztere, Pjotr az oroszoknak jelent.
Azert ez lehet aggalyos nekik.

Bar, ha OV tudna rola, biztos nem engedne.
Lúdas Solymi
Ha ezzel a Lavrov-Szijjártó kapcsolattal nincsenek tisztában az USAban, akkor az MKKP-Mi hazánk koalíció valós eséllyel indulhat a kétharmados többségért...

Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 482 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NB2
Dagobert bácsi
És most fogsz?