Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Ma -majdnem szoszerint- belefutottam Gyurcsanyba. Fulig ert a szaja valamiert.Tütükézett szokás szerint
undisputedly
1 hónapja
wtfwww.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1s8mhjt/napi_csoda_mit_tegyek_ha_egy_piacon_vett_laptopon/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
1re néha ránézni elégAz eleg es mas sok? Sokat elviselsz, nalam annal lejjebb nincs. 😀néha ránézek az origora| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
Tudhatnád hol kell keresni az ilyen szutykokat 😀
warr_b
nekem az elég a többi már sok
Negritis, a vajda
Stez
ráadásul az origo annyira legalja hogy már vicces
a prosti srácok, mandiner, kurucinfo csak szánalmas cringe és felbasz
1 hónapja
Az eleg es mas sok? Sokat elviselsz, nalam annal lejjebb nincs. 😀néha ránézek az origora| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
1 hónapja
néha ránézek az origora| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
warr_b
1 hónapja
Én már csak azt nem értem, ha tudták hogy lehallgatják Petrografot, akkor miért nem tettek ellene semmit? Hisz már nyílt titok, hogy a AH politika megrendeléseket is fogad bőszen. Érdekes... 🤔Ők nem nyertek országos gimnáziumi politikai vitaversenyt. Se csapatban, se egyéniben.
KB23
1 hónapja
Én már csak azt nem értem, ha tudták hogy lehallgatják Petrografot, akkor miért nem tettek ellene semmit? Hisz már nyílt titok, hogy a AH politika megrendeléseket is fogad bőszen. Érdekes... 🤔
1 hónapja
kész vége, ennyiNincs mese ezután Klarara kell szavazni
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Iróniakész vége, ennyi?
Gyurma Pappa
Dagobert bácsi

1 hónapja
Miközben az ellenzék válogatott módon hágja őket, addig a fityesz a Vogel, ukrán, drog háromszögben megragadtak. Kevés lesz...| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Én arra vagyok kiváncsi h OV ezt hogyan meséli el.| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda
warr_b
Ma ugye a kezében fogta az energia programot (továbbra sem tudom h alá írtak-e vagy nem 😕 ), lehet holnap a dugó szobában veszik fel a videót
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
| mandiner.hu/belfold/2026/03/itt-a-legujabb-hangfelvetel-ukran-dugoszobakat-emlegetnek-magyar-peterek-video |na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀linket meg a szomszéd hoz?
petey
1 hónapja
Telexes Klára interjú zseni, roppant jól szórakozok rajta és ahogy látom a kérdező is élvezi, hogy Klárát kínozza.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
na, ki is jött az ellentámadás egy hangfelvétellel amiben MP meg akarja dugni Radnait 😀
1 hónapja
telex.hu/karakter/konyvespolc/2026/03/31/m2-petofi-tv-jozsef-attila-petofi-sandor-kolteszet-napja-facebookÉs itt csatolunk vissza Navra rinyájához az értelmiség elvesztéséről és Gulyás magasröptéjéhez az intellektuális Fideszről.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1s8jweh/2_doboz_cigi_%C3%A1r%C3%A1%C3%A9rt_vette_meg_a_mez%C5%91gazdas%C3%A1gi_%C3%A9s/Pont most akartam küldeni, de a sok meló miatt ezek szerint elkéstem már vele.
első komment:
"Nem fér bele a mai botránynaptárba, holnapi napot tudjuk neki lefoglalni, megfelel? "
Bazmeg, nagyon el kellett rejtsem a nevetésem a melóhelyen 😊
NB2
Poloska vagyok.
1 hónapja
Bocs az offért, de ez a győztes Rákosrendező-projekt terv nekem nagyon tetszik.
1 hónapja
Óriási track. Rendszeresen idézünk belőle. 😀Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozikAki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.
Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
deyell
1 hónapja
Bobafett - Nénike a klasszikus ebben a témában. az még a Gyurcsány-korszakban készült. gyanítom Bobafett akkor álmaiban sem gondolta, hogy a fidesz korrupció, erkölcstelenség, aljasság terén messze alulmúlja Gyurcsányékat is.meglepoen sok magyar hiphop nota jott ki mostanaban ami politikaval foglalkozikAki fidesz ellenes zenére szeretne menni dolgozni annak ajánlom ezt a számot ... Nekünk kollegaval bejött, mutogattak nekünk rá nyuggerek a hungarian pirosnal 😆😆🫣https://youtu.be/FylQf1N9Zig?is=1cjTOucRvq33cmYayoutu.be/rsLGHLtGD54?is=kPqP-tC1yQGjIhYI
Raider89
Én végig szoktam üvölteni egész Rákoscsabán hazafele, lehúzott ablakokkal, még ha szarrá fagyok is.
Sokan mosolyognak 😂
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
built for this shit
1 hónapja
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....Az 1/1 az ugyanaz lenne, mint anno a 3/3? (...vagy csak matematikailag egyezik? 😀)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Én 44 és mindig voltam szavazni plusz volt, hogy én voltam az 1/1 a szavazókörömben 😊. Urna ellenőrzés minden vót 😊 aláírás, hogy üres az urna....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018