Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
partizánon volt plezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Tepper takarodj!
2 hónapja
ezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
2 hónapja
Ha a győzelem után se kerül elő felvétel az ollózásról, akkor én csalódott leszek és hiábavalónak fogom érezni az egészet 😄
Ez már #csöcsök előfutár
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Závecz mérése:Mandátumok szempontjából ez az eredmény született a kutatásban: Tisza 127–133, Fidesz 66–70. A roma nemzetiségi képviselő is bejutna az Országgyűlésbe.
2 hónapja
Hírt tvt nèzem elèg gyász a hangulat ès ökögnek makognak kbKatasztrófa turizmus
dande2
2 hónapja
Nacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Hírt tvt nèzem elèg gyász a hangulat ès ökögnek makognak kb
2 hónapja
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke extrém magasnak nevezte a délelőtti részvételi adatokat, aminek örül, mert ezt a demokrácia diadalának tartja. Azt mondta, számukra az egyetlen negatív forgatókönyv, ha nem jutnak be az Országgyűlésbe. „Én ezt nem tartom elképzelhetőnek. Természetesen én akkor meghozom a magam döntését. Én nem szeretnék egy olyan pártot vezetni, ami lefelé halad a lejtőn. Én láttam olyan pártelnököket, akik a sírba vitték magukkal a pártjukat, én biztos, hogy nem ilyen ember vagyok” – mondta a Mi Hazánk elnöke.ugyanekkor dél körül kaptam egy fülest, hogy Toró csak tízkor megy a saját eredményvárójukra, mert 50-50-ben számolnak bennmaradással.
petey
Mindig jövőre
2 hónapja

Ez már #csöcsök előfutár
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Testbeszédes csávót behívhatták volna a partizán stúdióba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Mondjuk h Gulyás elmondta a demokratikus felhatalmazás szavakat, onnantól Orbánnak nehéz lenne bármit mondania h nem fogadják el a vereséget
2 hónapja
Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
2 hónapja
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke extrém magasnak nevezte a délelőtti részvételi adatokat, aminek örül, mert ezt a demokrácia diadalának tartja. Azt mondta, számukra az egyetlen negatív forgatókönyv, ha nem jutnak be az Országgyűlésbe. „Én ezt nem tartom elképzelhetőnek. Természetesen én akkor meghozom a magam döntését. Én nem szeretnék egy olyan pártot vezetni, ami lefelé halad a lejtőn. Én láttam olyan pártelnököket, akik a sírba vitték magukkal a pártjukat, én biztos, hogy nem ilyen ember vagyok” – mondta a Mi Hazánk elnöke.
2 hónapja
Egyetértek: nem mindenki, de azért kurva sok fideszes érezte, hogy azér halló, mi a faszért fogy ki a pénz a zsebemből? ÉS a magyar embert a zsebén át fogod meg tíz esetből legalább nyolcszor.Nagyon naiv vagy. A magyar kimondottan nem empatikus nemzet. Amíg nem volt huzamos ideig rossz gazdasági helyzet, esélye nem volt a kormányváltásnak.Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Stez
szaba
Mindig jövőre
2 hónapja
Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.
2 hónapja
Elkúrtuk 2.0 kb
2 hónapja
Behallatszott, hogy rákérdezett egy nő a kipukkadt a lufira trololol
Tepper takarodj!
2 hónapja
Azt mondja a barom ők kaptak 1500 bejelentést csalásokról amit Tiszások csináltak xdddd Ha ők ennyit kaptak akkor fordítva mennyit? Xd
2 hónapja
Mostantól gulyásgeri fején mindig ott egy Here -ha akarja ha nemHere we go...
ozibozi

Just Win Baby!
2 hónapja
Ez a Nacsa Lőrinc jobb humorista mint a Nacsa Olivér.. pedig politikus...Nem raktad magasra a lécet
Raider89
Tepper takarodj!
2 hónapja
Mi lesz az északi-koreai honfitársakkal, ha pár hét múlva az M1 és a TV2 szerint sem halunk meg a háborúban és a migránsok se szorítanak ki minket az országból?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Mostantól gulyásgeri fején mindig ott egy Here -ha akarja ha nem