Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
De ezt is óvatosan kell tolni az ellenzéknek, főleg a Tiszanak, mert ha kiderül hogy mondjuk csak egy apró dolog is hamis az egészből vagy a Zsolti bácsi nem az a Zsolti bácsi, akkor komolyan meguthetik a bokajukat.Nem dobhatja oda.. így is hatalmas szarban vannak, ha ez az ügy bebizonyosodna akkor totál végük lenne. Még az is nagyon gáz nekik, ha egyáltalán ez bármilyen formában is napirenden van, ezért is érthetetlen hiba a részükről, hogy erre ilyen formában reagáltak.Pont erről beszélgettünk mi is a cégnél. Kész vicc. Bár szerintem Semjent előbb dobja a busz elé Orbán, mint mondjuk pintért vagy rogant.Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Lúdas Solymi
KB23
Az ellenzéknek meg nyilván ez a legnagyobb ziccer amit tolni kell a végéig akármi is van.
Szesze
5 hónapja
Sajnos a testbeszéd még nem bizonyíték. Egy hazugság vizsgálat meg talán, de azt is ki tudják játszani. Itt az lesz, ha a koca azt mondja mész a levesbe akkor megy a levesbe és eltüntetik az arabokhoz.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Nekem is gyanúsabb volt a Bajusz testbeszéde és a Don dadogása. Szerintem Zsoltinak volt ideje begyakorolni, hiszem más dolga nincs.
Szesze
SBL
5 hónapja
Nem dobhatja oda.. így is hatalmas szarban vannak, ha ez az ügy bebizonyosodna akkor totál végük lenne. Még az is nagyon gáz nekik, ha egyáltalán ez bármilyen formában is napirenden van, ezért is érthetetlen hiba a részükről, hogy erre ilyen formában reagáltak.Pont erről beszélgettünk mi is a cégnél. Kész vicc. Bár szerintem Semjent előbb dobja a busz elé Orbán, mint mondjuk pintért vagy rogant.Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Lúdas Solymi
KB23
Az ellenzéknek meg nyilván ez a legnagyobb ziccer amit tolni kell a végéig akármi is van.
Szerkesztette: Szesze
5 hónapja
De pont ez a szerencsétlen mondta ki, hogy már 10 éve "nyomoz" a rendőrség az ügyben, aztán mi lett belőle? Semmi. Azt azért nem hiszem, hogy egy oknyomozó riporter, mint mondjuk az Ács nem repült volna rá erre, ha olyan rég tudnak róla. Az tény hogy most forró a talaj, de ha ezzel kihúzzák a választásig és még így is nyernek, akkor ezek bármit megtehetnek.Ez az ügy már régóta terítéken van, nem fog ez elsikkadni. Abból is lehet látni, hogy mennyire éles a szitu, hogy kénytelenek voltak a parlamentben reagálni rá úgy, hogy még el se hangzott konkrét vád a semjénre.. mondjuk elég hihetetlen is, hogy ez a mai így megtörtént, ezzel tényleg csak nyomatékot adtak az ügynek ők maguk is, ezzel simán eljut a saját táborhoz is az ügy. Valóban egy méretes öngól volt.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Szesze
5 hónapja
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Nekem is gyanúsabb volt a Bajusz testbeszéde és a Don dadogása. Szerintem Zsoltinak volt ideje begyakorolni, hiszem más dolga nincs.
Szesze
5 hónapja
Szerintem se lesz itt semmise hiába a remènykedès....Én sem értem miben reménykednek itt az emberek, szokásosan semmi bizonyíték nem lesz.
dande2
5 hónapja
Pont erről beszélgettünk mi is a cégnél. Kész vicc. Bár szerintem Semjent előbb dobja a busz elé Orbán, mint mondjuk pintért vagy rogant.Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Lúdas Solymi
5 hónapja
Ez az ügy már régóta terítéken van, nem fog ez elsikkadni. Abból is lehet látni, hogy mennyire éles a szitu, hogy kénytelenek voltak a parlamentben reagálni rá úgy, hogy még el se hangzott konkrét vád a semjénre.. mondjuk elég hihetetlen is, hogy ez a mai így megtörtént, ezzel tényleg csak nyomatékot adtak az ügynek ők maguk is, ezzel simán eljut a saját táborhoz is az ügy. Valóban egy méretes öngól volt.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
5 hónapja
Szerintem se lesz itt semmise hiába a remènykedès....
5 hónapja
Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
5 hónapja
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
5 hónapja
Nem gondolom, hogy Pintérnek van oka tartani. Biztos van egy-két dolog a fiókjában, aminek nem örülne OV ha kiszivárogna. Érdekes lesz, hogy összefognak vagy mindenki a saját érdekét nézi csak.pedig várható, Pintér nem fog mégegyszer szembemenni veleIgazából a nyomorék dagadék megint mással nem tudott érdemben reagálni, csak megtorlás lesz.A droidok milyen lelkesen bólogatnak mögöttük...Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
Elképesztő. Ahogy MP mondaná, az öngól is gól.
Főleg ebben a tónusban, ez az ember be van szarva.
Amadeus az áttelelt poloska
Gyurma Pappa
warr_b
Beki
Josszi
5 hónapja
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.
5 hónapja
pedig várható, Pintér nem fog mégegyszer szembemenni veleIgazából a nyomorék dagadék megint mással nem tudott érdemben reagálni, csak megtorlás lesz.A droidok milyen lelkesen bólogatnak mögöttük...Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
warr_b
Beki
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
Igazából a nyomorék dagadék megint mással nem tudott érdemben reagálni, csak megtorlás lesz.A droidok milyen lelkesen bólogatnak mögöttük...Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
warr_b
5 hónapja
A droidok milyen lelkesen bólogatnak mögöttük...Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.Ugyan. Ha OV tudott volna róla, akkor tett volna ellene.
Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.
peterk2005 udvari bolond
Kizárják semjénzsótit azt jóvan a hívek szemében.
5 hónapja
Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Erre szoktam mondani, főleg a fehérgalléros ügyfeleimnek, hogy nem mindenki születik bűnözőnek. Ez van, ahhoz, hogy valaki elkövessen - pláne egy súlyosabb - bűncselekményt és azt meg is ússza, ahhoz kell egy bizonyos fokú kriminális gondolkodás és személyiség (pszichopaták előnyben).Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Na ez Semjénben nincs meg. Ez egy kissé cinikus, öntelt, de lelkiismerettel csírájában rendelkező ember vallomással felérő védekezése, aki most fogta fel csak, hogy mekkora szarban van.
Többször hallottam már, rendszerint utolsó szó jogán az ítélet előtt.
editke, csak, hogy valami személyest belevigyek: erre mondta a principálisom még kezdő jelölt koromban, hogy "hallgatni arany". Ha nem tudunk okosat mondani, akkor nem pofázunk. Hátha olvassa Semjén is a fórumot.
Szerkesztette: resistance is futile
5 hónapja
Érdekes lesz meddig tudják ütni ezt az ügyet.Ha igaz akkor ez a legalja mindennek ez nem pénz hanem gyerekek tönkretétele!
5 hónapja
Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehézÉrdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa

5 hónapja
Érdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad
Gyurma Pappa
5 hónapja
Csatlakozom. Ismerek valakit, aki (ellenzéki oldalon) benne volt a kampányban. Még a választás előtt mondta, hogy baromi nehéz lesz, mert az egyik leginkább fideszes körzetről beszélünk. (Azt, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, inkább nem részletezem. Biztosat én se tudok, csak pletykákat hallottam.)plusz elegge fidesz korzet ez a nyocban.Kozma Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte meg 52,27 százalékkal az időközi választást a VIII. kerület egyik képviselői helyére. Utána a második helyen az MKKP jelöltje végzett, Dr. Balázs András a szavazatok 42,28 százalékát vitte el.Mondjuk ha ezt az eredményt számadatok szintjén nézed: 4600 választópolgárból a Fidesz úgy, hogy elvileg ebbe azért jelentős energiát pakolt, mozgósításba és a kampányba is, meg hát nyilván Fideszes és szavazója tudja, hogy nekik most mindig és mindenhol erőt kell demonstrálni, szóval a Fidesz így tudott összesen elvinni 518 főt szavazni.
Az időközi választást azután tartották a VIII. kerület 9. számú egyéni választókerületének képviselői posztjára, hogy a Fővárosi Ítélőtábla úgy döntött, az előző képviselő, Kecskeméti László méltatlanná vált a pozícióra.
(Ugye ő volt az, aki az ajtókat meg a konnektorokat is leszerelte a szolgálati lakásból)
Mondjuk itt nem indult tiszás jelölt...
warr_b
Úgy, hogy 2024-es választáson a Kecskeméti Lászlóra még 1091 fő szavazott.
Oké, hogy ez csak egy időközi választás volt, és nem kell túreagálni, de simán benne van az, hogy a Fidesz több 100 választópolgár bukhatott el ebben a választókerületben. Szerintem nem ujjonganak ők sem annyira az eredmény láttán.
FuckYoElonMusk
csebi
5 hónapja
Érdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem

5 hónapja
plusz elegge fidesz korzet ez a nyocban.Kozma Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte meg 52,27 százalékkal az időközi választást a VIII. kerület egyik képviselői helyére. Utána a második helyen az MKKP jelöltje végzett, Dr. Balázs András a szavazatok 42,28 százalékát vitte el.Mondjuk ha ezt az eredményt számadatok szintjén nézed: 4600 választópolgárból a Fidesz úgy, hogy elvileg ebbe azért jelentős energiát pakolt, mozgósításba és a kampányba is, meg hát nyilván Fideszes és szavazója tudja, hogy nekik most mindig és mindenhol erőt kell demonstrálni, szóval a Fidesz így tudott összesen elvinni 518 főt szavazni.
Az időközi választást azután tartották a VIII. kerület 9. számú egyéni választókerületének képviselői posztjára, hogy a Fővárosi Ítélőtábla úgy döntött, az előző képviselő, Kecskeméti László méltatlanná vált a pozícióra.
(Ugye ő volt az, aki az ajtókat meg a konnektorokat is leszerelte a szolgálati lakásból)
Mondjuk itt nem indult tiszás jelölt...
warr_b
Úgy, hogy 2024-es választáson a Kecskeméti Lászlóra még 1091 fő szavazott.
Oké, hogy ez csak egy időközi választás volt, és nem kell túreagálni, de simán benne van az, hogy a Fidesz több 100 választópolgár bukhatott el ebben a választókerületben. Szerintem nem ujjonganak ők sem annyira az eredmény láttán.
FuckYoElonMusk
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.