NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Geci erős képek rovatunkból:Poloska vagyok.
7 hónapja
Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
m.hvg.hu/itthon/20250516_fenyo-gyilkossag-gyarfas-tamas-vaci-borton-bevonulas-ebx
r.baggio
Én simán kinézem belőle, hogy képes volt likvidáltatni Fenyőt, de hogy erre semmilyen "minden kétséget kizáró bizonyíték" nem került elő, az tény.
Bólintott, meg széttárta a kezét - a hangfelvétel tanúsága szerint, sose mondott semmi konkrétumot több, mint 500 percnyi válogatott hangfelvételen, ahol Portik "ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból", de annyira "ravaszul", hogy egyszer sem mond semmi ténylegesen provokatívat, nem mondja, hogy "Gyafikám, megöltem neked a Fenyőt, most te jössz, mutass be XY-nak", felbújtott - mikor már van jogerős ítélet felbújtó ellen, 7 évet kap ugyanazért, amiért Portik életfogytot, és még lehetne sorolni.
Pintér bosszúja utolérte.
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
7 hónapja
Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
m.hvg.hu/itthon/20250516_fenyo-gyilkossag-gyarfas-tamas-vaci-borton-bevonulas-ebx
r.baggio
Én simán kinézem belőle, hogy képes volt likvidáltatni Fenyőt, de hogy erre semmilyen "minden kétséget kizáró bizonyíték" nem került elő, az tény.
Bólintott, meg széttárta a kezét - a hangfelvétel tanúsága szerint, sose mondott semmi konkrétumot több, mint 500 percnyi válogatott hangfelvételen, ahol Portik "ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból", de annyira "ravaszul", hogy egyszer sem mond semmi ténylegesen provokatívat, nem mondja, hogy "Gyafikám, megöltem neked a Fenyőt, most te jössz, mutass be XY-nak", felbújtott - mikor már van jogerős ítélet felbújtó ellen, 7 évet kap ugyanazért, amiért Portik életfogytot, és még lehetne sorolni.
Pintér bosszúja utolérte.
7 hónapja
Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:ha valaki összeveszik Orbánnal...
r.baggio
buhloone mindstate
7 hónapja
Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:m.hvg.hu/itthon/20250516_fenyo-gyilkossag-gyarfas-tamas-vaci-borton-bevonulas-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/05/16/marco-rubio-nato-gdp-aranyos-vedelmi-kiadasok-5-szazalekKi kell küldeni kiflit rágcsálni Selmeczi szenátort a derogációért.
tüdőlövés incoming
Amadeus az áttelelt poloska
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/05/16/marco-rubio-nato-gdp-aranyos-vedelmi-kiadasok-5-szazalektüdőlövés incoming
7 hónapja
divany.hu/onido/nyari-tabor/?utm_source=index.hu&utm_medium=link&utm_campaign=dobozAmire szükség van arra van pénz. Ilyen Andika új autója és nadrágja, a szuvi hivatalra, a kormánypárti propira és egyben mediajukra. Hát ne legyünk már tehetetlenek! Nehogy már a gyerekeknek jó legyen! Hisz bennük van a jövő. Potenciális ellenségek, mert, ha van egy kis eszük a szülőnek, akkor már jó korán a fidess ellen kezdik kondicionalni a gyermeküket, és amint lehet külföldre küldi tanulni.
Fasza, már erre sincs pénz
warr_b
7 hónapja
Nem értem miért nem olyan témákat tart porondon a NER-t ütő média mint a mostani orosz olajról szóló 444 cikkMert a “libsiken” kivul senkit sem erdekelnek az Iszkander raketak meg az ukranok.
444.hu/2025/05/16/energiafuggoseg-magyarorszag-es-szlovakia-tobb-mint-1800-iszkander-raketa-arat-utalta-kozvetlenul-az-orosz-allamkasszaba-2022-eleje-ota
Ez azért a gyökérnek is atmegy, hogy többet fizetsz a benzinért pedig a MOL rohadt nagy profitot termel. Át vagy itt is verve, még a 30 éves csotroganyod se tudod úgy tankolni hogy át ne verje a fejed egy magyar cég és a magyar állam
FLZOLI
Illetve azt se tudja kontextusba helyezni h mennyi az a sok penz meg h mi azzal a problema h az oroszoknak meg. Hisz meg igy is olcsobb mint a nyugati olaj, hat ott a rezsicsokkentes.
Inkabb azzal kellene kampanyolniuk h miert kamu a rezsicsokkentes es mennyit bukott minden egyes haztartas.
7 hónapja
divany.hu/onido/nyari-tabor/?utm_source=index.hu&utm_medium=link&utm_campaign=dobozFasza, már erre sincs pénz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Csak teszi a dolgát a szuvenírbizoccság.elmaradt a parasztreggeli?Basz nem volt ma birka etetés? Mi történt, kapott egy sos időpontot Gratz-ba a tenyész koca?
Negritis, a vajda
KB23
Külföldi ügynök, le is lett véve a műsorról egyből.
És még nekünk sír itt a szánk két napja.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
elmaradt a parasztreggeli?Basz nem volt ma birka etetés? Mi történt, kapott egy sos időpontot Gratz-ba a tenyész koca?
Negritis, a vajda
7 hónapja
elmaradt a parasztreggeli?
7 hónapja
Először a 'Viccek' topikba tettem, de jobban illik ide...Ez valóban nem vicces és egyre jobban fog öregedni.
Záróepízód, különösen "deep" lett 🥲
bogjosi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Nem értem miért nem olyan témákat tart porondon a NER-t ütő média mint a mostani orosz olajról szóló 444 cikk444.hu/2025/05/16/energiafuggoseg-magyarorszag-es-szlovakia-tobb-mint-1800-iszkander-raketa-arat-utalta-kozvetlenul-az-orosz-allamkasszaba-2022-eleje-ota
Ez azért a gyökérnek is atmegy, hogy többet fizetsz a benzinért pedig a MOL rohadt nagy profitot termel. Át vagy itt is verve, még a 30 éves csotroganyod se tudod úgy tankolni hogy át ne verje a fejed egy magyar cég és a magyar állam
7 hónapja
Várjuk meg a hatályos törvényszöveget, ezt így egyben biztosan nem fogják átengedni.(?)Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
| Mondjuk az új AB-igazolások csak tovább erősítik azt az arcélt, ami pislog kifelé a NER-ánuszból. |
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Ja 🤦🙏Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳kicsit eltévedtél, nem? 😊
dande2
Negritis, a vajda
7 hónapja
Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳kicsit eltévedtél, nem? 😊
dande2
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Mondjuk ez egy olyan bomba amire pont azok nem tudnak tul hangosan reagalni akik ellen szol. Mint amikor az orult azt mondja a pszichiatrian hogy o nem orult. Ha most nagyon hangosan verne az asztalt MP vagy 444 azzal csak futene azt a narrativat hogy itt bizony kulfoldrol furjak a szuverenitast es hat latjatok gyerekek hogy panikolnak az erintettek. Nehez ezt poltikailag jol lereagalni, sztem kb a legjobb modon tette.
peach
7 hónapja
Remèljük nem èrjük el soha újra de közelítünk 😔🥺"...Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,az áruló, a rabló volt a hős, -s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten vigyorgott vértől és mocsoktól részegen..."
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Nyilván lehet blöff, de nem mindegy, hogy meddig fogják elvinni a blöfföt...Valószínűleg én vagyok túl idealista, de blöffnek gondolom. Persze megszavazzák, de "bevetni" nem akarják. Talán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Nekik kb. semmibe nem kerül, ha beküldenek a Partizán, Magyar Hang, Telex (neadjisten a Tisza) irodájába pár embert, elvisznek pár cuccot, amit vagy visszaadnak vagy nem, aztán telekürtölik a saját médiájukat a képekkel-videókkal, hogy "a szuterén magyar kormány fellép a külföldi befolyás ellen és megvédi a magyarokat". Nem mennek el ítéletig vagy ilyesmi, csak propaganda az övéiknek, szopatás az ellenfeleknek, kb. mint a karaktergyilkosságok, szokásos fideszes virtus, a helyreigazításról vagy hasonlókról már nem szól a fáma soha...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Hogy mi lehet vele a cél? Szerintem elsősorban hogy ne arról beszéljünk hogy a repülő amivel rajtoltunk földbe állt, és az egész EU-ban két ország, Szlovénia és Portugália produkált nagyobb mínuszt, illetve hogy na arról beszélgessünk, hogy minimum 500 milliárd forintot loptak ki az MNB-ből Matolcsiek. Ha a téma a szuverenitásnak csúfolt valami, már jól jön ki belőle a fidesz.
peach