Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Ha száját másra használja mint a beszéd, nincs semmi gond 😉😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
2 hónapja
Szabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Nagy Attila Tibor nevű kókler melyik adón szakért?
2 hónapja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezekAzért az kemény, hogy ez számodra is kérdés még. mráz hova égjen ennél jobban, mikor rég eladta már a becsületét?
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem online
2 hónapja
😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
2 hónapja
M Kovács Robi mehet vissza füvet árulni ahogy anno a Borsnál tette
2 hónapja
Telex youtube oldala elesett.. annyian nézik folyamat ledob
2 hónapja
Az agymosás hatása...telex.hu/belfold/2026/04/12/azert-magas-a-reszveteli-arany-mert-a-fideszesek-tudjak-hogy-most-nagyobb-a-tet
2 hónapja
Nem hiába hívom 1.5 éve Bláz Ágoston Sámuelnek
2 hónapja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezekEn is pislogtam. Pont ezt kaptam el 😃
Kampman
Lehet az M1 studioba is kene drogkereso kutya
2 hónapja
2/3 tisza, mihazánk kiesik 😊remélem a median lövi telibe..mit kalkuláltak?
Szesze
eaglesmcnabb
2 hónapja
Jaj szegèny Klárika, az ellenszèl,. persze
2 hónapja
Szabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..
2 hónapja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.En is odakapcsoltam. Meg korai volt... Megy a kormany anuszanak a nyalogatasa meg mindig.
Tactful Cactus
2 hónapja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezek
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..érzem az utalást
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..mit kalkuláltak?
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Vagy nem is volt sosemNyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Jakehomer
2 hónapja
jah, akkor lekéstem, most Róna osztja az észtPartizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
zacknorb
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..
2 hónapja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Partizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey