NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
MP a szuvenírszarfejű törvényjavaslatra reagálvaNekem az a bajom ezzel, hogy ha mindenre legyintünk, akkor a 11 hónap könnyen lehet 11 év is...
“11 hónap van még a választásig, addig már fél lábon is kibírjuk!”
Hát nem tudom… nekem van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez a kijelentés nem fog jól öregedni…
Cowboykarcsi90

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Ez a HK mit jelent OV Facebookján? Hülye kurva?
Poloska vagyok.
7 hónapja
MP a szuvenírszarfejű törvényjavaslatra reagálva“11 hónap van még a választásig, addig már fél lábon is kibírjuk!”
Hát nem tudom… nekem van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez a kijelentés nem fog jól öregedni…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Mondjuk ilyenkor merül fel, hogy megéri-e ez az egész.Halálos beteg, mire bármi kiderül addigra elpatkol ez a patkány/is/Lemondott Polt PéterMennyi szart lapátolt be a szőnyeg alá ....
Amadeus the Young
ThundersNFL a Paraszt
Így ez ennyi…
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Ellenben őket tényleg megpróbálták a hőskorukban kormányzati szinten elérhetetlenné tenni, voltak ilyen irányú magyar-amerikai diplomáciai mozgolódások.Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
warr_b
7 hónapja
Lemondott Polt PéterMennyi szart lapátolt be a szőnyeg alá ....
Amadeus the Young
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
ugye-ugyeLemondott Polt PéterMP 2-3,hete mondta, csak akkor még mindenki által tudottt folyosói pletyka volt
Amadeus the Young
ozibozi
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/14/polt-peter-legfobb-ugyesz-lemondas-sulyok-tamasLemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Lemondott Polt PéterMP 2-3,hete mondta, csak akkor még mindenki által tudottt folyosói pletyka volt
Amadeus the Young
7 hónapja
ügyészLemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
7 hónapja
Lemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Lemondott Polt Péter
7 hónapja
Egy brancs a mi hazánk és a fidesz ostoba szakosztálya.A kérdés csak az 5 % elosztása.
A király egy 4 % lenne a náciknak. Bocsánat-az igazi patriótaknak.
Vicc ahogy megint -100 év távlatában- a nacionalistákat megint összeterelik a fasisztákkal.
Megérdemlik mind egymást.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.nagyon rühellik orbánt, de nála jobban csak mindenki mást aki nem állampárt vagy tanya. pedig rohadt vicces lenne egy szikrás mitanyánk jelölt, én szavaznék is rá xd
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
7 hónapja
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.Ezért fognak a választás után összeborulni amikor már csak a hőbörgés marad a szavazóiknak
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
Lesz ez még így se!
7 hónapja
a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!Pont, mint ez a román elnökjelölt.
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
7 hónapja
Jajj, ugyandehogy.Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
warr_b
Csak NB2 tudja, hogy "tiltott" lapot olvas, amit jobb érzésű helyeken nem engednének működni, de itt valahogy mégiscsak megy.
A kuruc amúgy is egy hagyományőrző oldal, ahol a túrázni vágyók is informálódhatnak.
7 hónapja
7 hónapja
Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
24.hu/belfold/2025/05/14/gulyas-marton-partizan-lanczi-torveny-szuverenitas-media-tamogatasfellepes/
7 hónapja
a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudná
7 hónapja
Én olyan mozgósításról beszélek, mint amikor Tuskék vagy Bidenék kimaxolták a saját szavazótáborukat a Halálcsillag ellen.2022-ben:A 30%-ot egy erős kampánnyal beírhatjuk MP-nek, hiszen ők pont a Puttó miatt költöztek el.úgy 60% nem fideszes, 10% fideszes, 30% bizonytalan. a gond a szavazási hajlandósággal van. MP elmehetne Londonba, Bécsbe, Berlinbe is kampányolni.Mielőtt mindenki emigrál a fórumról, MP szervezze meg a nyugati magyarok voksturizmusát a nagykövetségekre, több százezer szavazat azért számítani fog a végelszámolásnál.Kerdes h a sok emigransbol, meg kint dolgozobol mennyi a nem Fideszes.
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
deyell
Dzsokijuing
A 145 külképviseleten szombaton és vasárnap 57 623, magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár
voksolt.
Nem arról van szó, hogy senki nem számít (nekem is van érintett ismerősöm nem is egy aki benne van ebben az 57 623-ban), de azért nem világi nagy számokról beszélünk.
bobi0092
22-ben nem voltak MZP-szigetek külföldön pl.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.