Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀nem hogy nem engedtem volna be - piszkavasat dugtam volna a seggükbe, és úgy rúgdostam volna ki őket 😀
Nomac
2 hónapja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀
2 hónapja
Ja, értem, az úgy más.A prognózisok monitorozása miatt fontos, az eredményeket nyilván nem ott néztem volna 😀Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
Lúdas Solymi
esanders10
2 hónapja
A prognózisok monitorozása miatt fontos, az eredményeket nyilván nem ott néztem volna 😀Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
Lúdas Solymi
2 hónapja
én meg közben teljesen kijózanodtam (szinte), szóval beverek egy jéger+sört biztos ami biztos
2 hónapja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.hát azt szerintem senki az ellenzéki szavazók közül. Ha megint meglesz a 2/3-os címvédés, az megint kibaszott gyanús lesz.
Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
Kampman
2 hónapja
Elindultam eredményvárózni, út közben hallgatok egy kis Rage against the machinet hangolódásnak.
2 hónapja
Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
2 hónapja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.amúgy te végül is most mire szurkolsz? tisza győzelem 2/3 nélkül + bejutó mihazánk?
Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
Kampman
2 hónapja
KezdekbebaszniÉn azt hittem már délután egy óta be vagy 😀
youtu.be/0s0IYhEz_2U?is=n2nON2PpFRbeCILD
lesz még Szecseiapâtok!
sutianap
2 hónapja
Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟
2 hónapja
Van másmilyen?Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
Toto21
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
2 hónapja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Ha sosincs igazad, akkor megnyugodtam én is.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Neki ISFeleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
Toto21
2 hónapja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
2 hónapja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
81,01
2 hónapja
sajnos kb bármi lehet..Hungarikum lesz a Mandiner, vagy mit? 😊nyilván, azért ők rendesen foshatnak most 😊 viszont ha lesz is 2/3 abban kb biztos vagyok, h a köv hónapban akkor módosítanak 1-2 dolgot még az alaptörvényenAzért van egy ilyen lécci-lécci-lécci vibe benne. 😊A Mandiner is pont úgy kommunikál, hogy big win jön:mondjuk ez a része pont igaz 😊
"A hátralévő másfél órában már szinte felesleges a Mi Hazánk egyéni képviselőjelöltjére szavazni, miként a párt listájára leadott voks is elúszhat a magas részvétel miatt."
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
Egyébként ha Tisza 2/3 lesz, akkor kb. mindegy, hogy mit mókolnak még a srácok búcsúzóul 2/3-dal, nem? Gondolom olyan jogilag nem lehet, hogy 2/3-dal megszavazzuk, hogy innentől csak 9/10-del lehet módosítani.
somoskovig
2 hónapja
80,68 az én tippem.
2 hónapja
18:30-as arány 78.96 a tippem79.99% pont nem lesz 80
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító